|
|
#4621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowe 2017 cz.V
TZ ma dostawe towaru i musial jechac odebrac i nie moge spac
bedzie za godzine ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4622 |
|
Zadomowienie
|
Boże dziewczyny ale smarujecie szybko
cieżko za Wami nadążyć u nas tez niedługo zacznie sie fala, a ja teoretycznie jestem ostatnia w kolejce xd Wiec pewnie bede sie denerwować ze wszystkie juz po a ja nadal nie |
|
|
|
#4623 |
|
Zadomowienie
|
Nadrobiłam Was 😀 jesteście niesamowite z tym pisaniem.
Jeszcze nie śpię a trzeba rano wstać na pobranie krwi i oddać siusiu do badania w piątek wizytuje. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4624 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiec pjontka <3
|
|
|
|
|
#4625 |
|
Zadomowienie
|
Na którą? 😀 noo to wizytujemy razem, piona!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4626 | |
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
xxx
|
|
|
|
|
#4627 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Spać nie możesz? 😀 ja się ciągle budzę. Albo siku. Albo mi niewygodnie.. Napisałam do dziewczyny..która miała też masaż szyjki przed 40 tygodniem..żeby się dowiedzieć, co ewentualnie mnie tu czeka. Odpisała. "Miałam rozwarcie ale brak skurczy więc zrobił mi masaz szyjki i rozwarcie się powiększyło ale dalej nic więc wziął mnie na porodowke tam dostałam lewatywę i po niej dostalam skurczy wzięła mnie tam na fotel sprawdzić rozwarcie po lewatywie i wody mi odeszły" No to super. Muszę im w poniedziałek powiedzieć, że nie zgadzam się na wywoływanie porodu.. W delikatny sposób.. Bo już położna mi mówiła, że przed 40tc niby nie robią, a tu proszę. Może powiem..że proszę o delikatne badanie, bo mam rozwarcie, a chcę żeby dziecko się jeszcze mogło rozwijać w najlepszych dla niego warunkach tj brzuchu? Sama nie wiem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 02:57 ---------- Poprzedni post napisano o 02:56 ---------- Chyba panikuję 😨😨😨 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 02:58 ---------- Poprzedni post napisano o 02:57 ---------- Haha wizaż ma nieprzestawione godziny! 😀 jest przecież 3.57 a nie 2.57 😁😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4628 |
|
Zakorzenienie
|
Ble od godziny się męczę 😩
Obudzil mnie ból trochę jak na siku i młody mnie kopie z każdej strony. To se pospalam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4629 |
|
Zadomowienie
|
Ja też nie śpię, obudził mnie głód i siku i już jakoś nie mogę..
|
|
|
#4630 |
|
Rozeznanie
|
Mnie też głód, siku i ból bioder..
|
|
|
#4631 |
|
Rozeznanie
|
Witam sie i ja, corcia na nogach od pol godziny, a ja tez juz jakis czas nie spie, chyba na drzemke dzis pojdziemy razem, jakos strasznie ponuro za oknem.
|
|
|
#4632 |
|
Wtajemniczenie
ski
|
Dzień dobry po 10h spania 😁 nic mnie nie obudziło 😁 wyspana i zrwlaksowana 😁
Milena, na tą samą godzinę mamy wizyty ☺ z tymże ja musze przyjechać ok 30 min szybciej na ktg Na sniadanko wędzona makrela z chlebem. Ostatnio kupiłam i wypadałoby ją w końcu zjeść. Ale to za chwilę bo wstać mi się nie chce 😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4633 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja właśnie pod ktg, zaraz odpłynę.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4634 | |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
chrupki kukurydziane przy łóżku zdały egzamin obudziłam się oczywiście o 5 na siku i byłam głodna, więc szybko toaleta i potem wciągnęłam 2 chrupki na leżąco i udało się zasnąć do 8, sukces! i nawet było mi dziś w nocy wygodnie, budziłam się 2 razy i bolał mnie tylko kark Cytat:
|
|
|
|
#4635 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4636 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Witam Kto mówił, że pod koniec dzieci się mniej ruszają, bo mają mniej miejsca??? Wczoraj miałam 3 godzinną imprezę w łóżku, aż mnie naszły dziwne myśli co ona taka niespokojna? Nagrałam filmik, może Wam wrzucę na fb
|
|
|
#4637 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Pora wstawać i się zbierać do labo głodna jestem ehe... Na pocieszenie w drodze powrotnej kupię sobie pączka z kremem 😀 Milena - Aaa ja mam dopiero na 19 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4638 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4639 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Łączę się w bólu ze wszystkimi nieśpiącymi U mnie było lepiej niż wczoraj, więc traktuję to jako sukces i nawet niezłą noc. Kiwaczka - dobij mnie jeszcze Vikunia - zabiłabym też, hehe
|
|
|
|
#4640 |
|
Rozeznanie
|
Aa jeszcze co do ruchów to mojemu chyba rzeczywiście spadła trochę częstotliwość, bo wcześniej potrafił się wiercić ciągle przez cały dzień. Teraz robi sobie przerwy, ale za to jak przywali w pęcherz to konkretnie albo wierci się tak, że mam wrażenie, że zaraz wystawi rączkę i się ze mną przywita
|
|
|
#4641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgodzisz sie? Bo ja powiedzialam, ze rozumiem, ze chcialby, ale to juz nie na moje sily i prosze o wyroumialosc. Nie drazyl tematu, ale widzialam, ze jest zawiedziony. A mi bylo przykro, ze w ogole zapytal widzac, jak mi juz ciezko ![]() .Ja wczoraj tez mialam impreze w brzuchu i tez sie zaczynalam martwic, ze cos za bardzo wojuje ![]() . Matki wariatki! Dziecko sie nie rusza? Zle! Dziecko sie rusza? Zle! ![]() Mnie w nocy zdenerwowaly majtki i sciagnelam i spalam bez Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Mam pytanie. Czy materacyki dla noworodkow sa zawsze stosunkowo cienkie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4642 |
|
Zakorzenienie
|
Vikunia - uważaj z tymi majtkami, bo Filip zobaczy światełko w tunelu i zrobi ewakuację
|
|
|
|
#4643 |
|
Zadomowienie
|
Vikunia - Mnie też denerwują majtki 😉 wkurzam się na nie bo wchodzą mi nagminnie do pupy, ja rozumiem że mam większą niż wcześniej no ale bez przesady 😂
|
|
|
#4644 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Później bez tabletek. Martwię się 😨 Teraz mam ktg i ciągle widzę jak rośnie i spada i rośnie i spada. Od 0 do 50. Nie boli. Ale ćwiczy sobie już konkretnie macica, głupia no... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4645 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój może nie być świadomy, że mi jest ciężko już się gośćmi zajmować i siedzieć do niewiadomo której, bo już 3 miesiące mnie nie widział Teraz przez 18 lat to się będziemy chyba wyłącznie martwić
|
|
|
#4646 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i bardzo dobrze . Zarty sie ich trzymaja. ![]() Wczoraj myslalm o Tobie w nocy (hahaa jak to brzmi), jak TZta nie bylo (jeszcze lepiej!), ze tak sama biedna ciagle jestes. Dobrze, ze juz wraca! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Mi majtki obdzieraja krocze, bo uwaga... od jakichs 8 lat nosze tylko stringi, bo mam spora pupe i inne po prostu roluja mi sie do srodka i mnie denerwuja a w ciazy mi sie zrobily troche ciasne te moje majtałki i musze kupic wieksze.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Decorail, zostaliscie przy Jacusiu? Ostatecznie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4647 |
|
Zakorzenienie
|
Vikunia - na razie tak
Chyba, że mi się coś nagle odwidzi
|
|
|
|
#4648 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4650 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Miło ale jeszcze tylko kilka dni
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.

bedzie za godzine 

cieżko za Wami nadążyć
w piątek wizytuje. 
Wiec pjontka <3

czo to ma być, chcę odzyskać władzę nad swoim ciałem

chrupki kukurydziane przy łóżku zdały egzamin
obudziłam się oczywiście o 5 na siku i byłam głodna, więc szybko toaleta i potem wciągnęłam 2 chrupki na leżąco i udało się zasnąć do 8, sukces!
U mnie było lepiej niż wczoraj, więc traktuję to jako sukces i nawet niezłą noc.

.
. Zarty sie ich trzymaja.