Sierpniówki 2017 ♥ cz.3 - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-03-30, 10:09   #3631
judkama
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniówki 2017 ♥ cz.3

Cytat:
Napisane przez magia_to_ja Pokaż wiadomość
Melduję się po wizycie, Junior spał grzecznie, położna zbadała tętno 145, powiedziała, że w normie,
doktorek wykonał usg 570gram wagi, powiedział, że fajny duży smerf, oglądał brzuszek i powiedział, że nie widać wad ufff

tak więc teraz czekam na czwartek za tydzień na echo serca i dowiem się co z tym przepływem na zastawce

No i piątek połówkowe

Faktycznie duży smerf

Cytat:
Napisane przez oriane Pokaż wiadomość
Co do szyjki to mamaginekolog mówiła, że powinna być co najmniej 2,5cm.

A co do glukozy poprawnym i zalecanym badaniem jest wypicie 75g i pomiar 3 punktowy. Kiedyś się robiło na czczo i po 2h i widać jak niektórym to zostało. A cukrzycę stwierdzają gdy choć 1 parametr z 3 jest przekroczonyZałącznik 6995112

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Właśnie to napisałam wyżej

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-30, 10:10   #3632
emdzik
Zakorzenienie

Cytat:
Melduję się po wizycie, Junior spał grzecznie, położna zbadała tętno 145, powiedziała, że w normie,
doktorek wykonał usg 570gram wagi, powiedział, że fajny duży smerf, oglądał brzuszek i powiedział, że nie widać wad ufff

tak więc teraz czekam na czwartek za tydzień na echo serca i dowiem się co z tym przepływem na zastawce

No i piątek połówkowe
Widzisz wszystko jest super
Gratulacje ! 😘

"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014

27.01.2015 <3
emdzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-30, 10:14   #3633
itakasia
Zakorzenienie

Cytat:

No i piątek połówkowe
super! nadal trzymam kciuki za echo i jaki duży "smerf", moje ma pewnie 300
Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Ćwiczę intensywnie odpoczywanie Jak się zmęczę, to trenuję mięśnie palców, pisząc na wizażu I do tego raz dziennie ostre cardio - zejście z psem na dwór i powrót na 4 piętro
uff, witaj w klubie, ja ćwiczyłam na początku ciąży a teraz to masakra, a tak bardzo bym chciała może się jeszcze zmobilizuję
Stary 2017-03-30, 10:19   #3634
aneta_91
Zakorzenienie

Cytat:

No i piątek połówkowe
Super że wszystko ok! Jaki Smerfik duży ☺ ciekawe ile nasz Klusio ma
Stary 2017-03-30, 10:25   #3635
we00
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez felice_k Pokaż wiadomość
Nigdy nie widziałam,żeby mamaginekolog promowała jakieś produkty a wręcz przeciwnie bardzo tego unika(opròcz swoich oczywiście) Nie jestem baczną obserwatorką Lewandowskiej ale wiem,że jakąś plyte wydała chociaz tego typu cwiczen w necie jest sporo.Mi bardziej chodzi o to ,że mimo rozmòw z lekarzem nadal nie wiem jakie ćwiczenia mogę bezpiecznie wykonywać bo jego"wszystko z umiarem" duzo nie wyjaśnia.
Na snapie wrzuciła filmiki że mama jej przywiozła jakieś tam batoniki Lewandowskiej. I ze jakiś czas temu napisała do niej bo chciała kupić instaserial

we00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-30, 10:26   #3636
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Nigdy nie widziałam,żeby mamaginekolog promowała jakieś produkty a wręcz przeciwnie bardzo tego unika(opròcz swoich oczywiście) Nie jestem baczną obserwatorką Lewandowskiej ale wiem,że jakąś plyte wydała chociaz tego typu cwiczen w necie jest sporo.Mi bardziej chodzi o to ,że mimo rozmòw z lekarzem nadal nie wiem jakie ćwiczenia mogę bezpiecznie wykonywać bo jego"wszystko z umiarem" duzo nie wyjaśnia.

Cytat:
Napisane przez aneta_91 Pokaż wiadomość
Z mamęginekolog i produktami Lewandowskiej to chyba chodziło o to ze mamaginekolog dostała paczkę od Ani z jej produktami i o nich wspomniała w jakims live. No i rozpętała się afera. Ogólnie ostatnio jakąś strasznie nieprzyjemna nagonka jest na mamęginekolog. Aż przykro

Ooo dokładnie o to chodziło. Afera była mega. Ale wiadomo mamaginekolog ma
dużo obserwujących więc jasne że ktoś tam sie bedzie do niej zgłaszał

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
Ja tak mialam we wczesniejszych ciazach , nie mialam robionego po godzinie, tylko na czczo i po 2.
Teraz sa zalecenia, zeby robic 3 razy

"W 2014 roku zmieniono normę stężenia glukozy dla ciężarnych w 120. minucie OGTT. Aktualnie cukrzycę u kobiet w okresie ciąży na podstawie OGTT rozpoznaje się, gdy co najmniej 1 wynik oznaczenia glukozy wynosi: na czczo ≥92 mg/dl (5,1mmol/l), po 1h ≥180mg/dl (10,0mmol/l), a po 2h ≥153mg/dl (8,5mmol/l). Niższe od ww. wartości glikemii uznaje się za prawidłowe."

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Co do Chodakowskiej i Lewandowskiej to mam na nie alergie
Lubie Natalię Gacek, akurat jest w ciąży i ćwiczy. No ale ja nie ćwiczę teraz, mam co robić i bez tego

Oooo Natalia Gacek tez ją lubię bardzo, nie robi z siebie nie wiadomo jakiej fit w ciąży jest taka prawdziwa. I nie jest taka "wymuskana" ja jak patrze na fotki Lewandowskiej w idealnym makijażu, świetle itd to mi niedobrze bo wiadomo że z realiami ciąży to nie ma nic wspólnego. Mi Lewandowska podpadła tylko tym powielaniem mitów, że wolno ćwiczyć dopiero od II trymestru, nie wolno ćwiczyć miesni brzucha i unosić rak nad głowę. No i plus bredzenie o tym co ciężarna powinna jeść a czego nie... Ale jaki ona ma klub psychofanek na insta, kiedys tam wspomniałam ze z niej taka specjalistka od trenjngu ciężarnych jak z koziej dupy trąba to mnie mało co żywcem nie zjadły

26 lipca - kolejny rok razem!

Julek - 10.05.2015r. 21:40

pierogowamama.com
pani_pierozkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-30, 10:27   #3637
Hanala
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
super! nadal trzymam kciuki za echo i jaki duży "smerf", moje ma pewnie 300

uff, witaj w klubie, ja ćwiczyłam na początku ciąży a teraz to masakra, a tak bardzo bym chciała może się jeszcze zmobilizuję
Ja na poczatku prawie nie cwiczylam. Wzielam sie do roboty od walentynek / poczatku 2 trymestru i czuje non stop energie

Hanala jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-03-30, 10:34   #3638
oriane
Rozeznanie

Ja na basen się czaje w ramach ćwiczeń 😀

oriane jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-30, 10:36   #3639
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani_pierozkowa Pokaż wiadomość

Oooo Natalia Gacek tez ją lubię bardzo, nie robi z siebie nie wiadomo jakiej fit w ciąży jest taka prawdziwa. I nie jest taka "wymuskana" ja jak patrze na fotki Lewandowskiej w idealnym makijażu, świetle itd to mi niedobrze bo wiadomo że z realiami ciąży to nie ma nic wspólnego. Mi Lewandowska podpadła tylko tym powielaniem mitów, że wolno ćwiczyć dopiero od II trymestru, nie wolno ćwiczyć miesni brzucha i unosić rak nad głowę. No i plus bredzenie o tym co ciężarna powinna jeść a czego nie... Ale jaki ona ma klub psychofanek na insta, kiedys tam wspomniałam ze z niej taka specjalistka od trenjngu ciężarnych jak z koziej dupy trąba to mnie mało co żywcem nie zjadły
No właśnie jest taka normalna mam jej plyte i ksiazke z metamorfoza, ktora zaczelam, ale no troche mi sie plany pokrzyzowaly No i ma faktycznie duże osiagniecia w sporcie i jest dietetykiem klinicznym. No i jest karakanem tez, 165 cm ma, takze jej sylwetka mi sie bardziej podoba

Lewandowska tak jak piszesz, wsio takie sztuczne, niby mdłości nie miała dzięki super diecie, niech się nie zdziwi przy kolejnej ciąży

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-30, 10:38   #3640
a_nn_a_
Zadomowienie

Cytat:

No i piątek połówkowe
O to faktycznie smerfik duży, super😍

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Dziewczyny, robię sondę 😀 jadę dzisiaj na powtorke echa, bo się wczoraj nie chciała pokazać szukam sposobow na rozbudzenie dzieciaczka. Słodycze nie zadziałały, może mala kawa przed badaniem?

a_nn_a_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-30, 10:44   #3641
we00
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez a_nn_a_ Pokaż wiadomość
O to faktycznie smerfik duży, super😍

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Dziewczyny, robię sondę 😀 jadę dzisiaj na powtorke echa, bo się wczoraj nie chciała pokazać szukam sposobow na rozbudzenie dzieciaczka. Słodycze nie zadziałały, może mala kawa przed badaniem?

Może mała kawa albo coś gazowanego do picia pomoże. Mi fasola szaleje bo słonych przekąskach też.

we00 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-03-30, 10:45   #3642
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]Dziewczyny, robię sondę 😀 jadę dzisiaj na powtorke echa, bo się wczoraj nie chciała pokazać szukam sposobow na rozbudzenie dzieciaczka. Słodycze nie zadziałały, może mala kawa przed badaniem?
U mnie młoda szaleje jak odpoczywam po intensywnym ruchu, albo jak jej muzę zapuszczę. Najbardziej reaguje na Alicię Keys "This girl is on fire", bo tam taki bit fajny jest I na Pink "Run", bo jej codziennie to śpiewam
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-30, 10:53   #3643
_laurka
Raczkowanie

Cytat:
Cześć Dziewczyny.Od jakiegoś czasu Was tu trochę obserwuję i chętnie się dołączę tylko nie wiem czy dam radę z Waszym tempem. Jestem w 18 tyg.ciąży,termin porodu to 28.08, to moje pierwsze dziecko i już wiemy ,że będzie dziewczyna
Witamy
Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
Hej! Nie było mnie kilka lat aktywnie na wizażu. Dziś weszłam spontanicznie i od razu trafiłam na wątek
A więc:
Monika 31 lat, drugie dziecko, termin 30 sierpnia, chłopczyk Ksawery

Zapisuję wątek i mam nadzieję, że zacznę się tu udzielać

mi dziś też przyszło zamówienie mąż już kręci nosem, bo tyle tego zamówiłam. ale co mam zrobić, jak pierwsza była córa a teraz chłopak i ani jednego "męskiego" ciuszka nie mam
Witamy w naszym gronie.
Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
idę

krzesła i stolik były kupione na balkon, jakieś 5-6 lat temu, zanim wymyśliliśmy budowę domu, teraz korzystamy sporadycznie - jako zestaw mobilny do postawienia w słońcu. a ty planujesz jako? do posiedzenia chwilę jest ok, na dłużej niekoniecznie

super, nie musisz dugo czekać

brawo za wysiłek i konsekwencję

śliczny, i jaka pamiątka będzie

super! cudne wieści

yyy, ja też trochę wsi i zdarza się czasem latem na wieczór

wspaniale! gratuluję

kolejne super wieści!

dziewczyny, mam takie dni, że pod wieczór padam na nos, błagam, powiedzcie, że wam też się tak zdarza
facet z PZU miał wysłać wycenę szkody i nie dostałam, chciałam się już umówić na naprawę bo głupio się jeździ
Chciałam taki komplet na balkon. Tak żeby na chwilę usiąść, wypić kawkę czy pooddychać świeżym powietrzem. Obecnie mam drewniane ale tyłek mnie boli na nich i oparcie mi nie pasuje

_laurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-30, 10:56   #3644
nocnytrans
Raczkowanie

GG do nocnytrans

Nie biorę żadnych leków. W przyszłą sobotę mam normalną wizytę to na spokojnie porozmawiam z ginem co dalej. Najbardziej przerażający jest fakt, że taka pępowina zdarza się (AŻ!) w 1% ciąż
Co do krzywej cukrowej, to ja miałam już na początku ciąży, bo w pierwszych badaniach wyszedł mi cukier na granicy normy, na szczęście wyszło ok ale picie tego na samym początku gdy na czczo rzygałam dalej niż widziałam było podwójnie okropnym doświadczeniem
nocnytrans jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-30, 11:10   #3645
a_nn_a_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez we00 Pokaż wiadomość
Może mała kawa albo coś gazowanego do picia pomoże. Mi fasola szaleje bo słonych przekąskach też.

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
U mnie młoda szaleje jak odpoczywam po intensywnym ruchu, albo jak jej muzę zapuszczę. Najbardziej reaguje na Alicię Keys "This girl is on fire", bo tam taki bit fajny jest I na Pink "Run", bo jej codziennie to śpiewam
Spróbuj dzisiaj z kawą i czymś slonym w takim razie, bo słodkie jej nie rusza😀No i będę w aucie śpiewać dzięki dziewczyny

Stary 2017-03-30, 11:18   #3646
_laurka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Serenely Pokaż wiadomość
Tak. Ja piłam 75g glukozy, nie 50g. Tak było na skierowaniu.

Mobilny przekaz myśli ;-)
Ja też mam 75g glukozy muszę ją kupić w aptece. Pierwsze pobranie na czczo i potem po 2 godzinach

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Cytat:

No i piątek połówkowe
Super wieści! No i duży już smerfik 😊
Cytat:
Spróbuj dzisiaj z kawą i czymś slonym w takim razie, bo słodkie jej nie rusza😀No i będę w aucie śpiewać dzięki dziewczyny

Trzymamy kciuki żeby zadziałało.😊

_laurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-30, 11:21   #3647
Kurcia007
Raczkowanie

hejo- nie moge Was cytować na telefonie a w pracy mam tyle roboty że nie mam aczasu anwet odpalić wizażu.

jeśli chodzi o ćwiczenia fizyczne to było tu pisane już chyba ze 3 razy- pisałam ja i Pani Pierożkowa
ćwiczyć się powinno to naprawdę poprawia nastrój i łatwiej przebiega poród - a co do ćwiczeń jakie wykonywać jakich nie to trzeba odszukać w wątku.
Kurcia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-30, 11:22   #3648
diablica80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crescent Pokaż wiadomość
Mi kumpela mowila ze tez miala krew na czczo i po 2h. Moze to zalezy od lekarza/lab? Mniej klucia przynajmniej a wydaje mi sie ze tu chodzi o to zeby po 2h ona spadla do podobnego poziomu jak przed. Przynajmniej tak wywnioskowalam z moich wynikow

Cytrynke wcisnelas?

Wydaje mi się że to środkowe wkłucie też jest potrzebne, ja na krzywej w poprzedniej ciąży miałam na czczo ok, po 2 ha też w normie ale ten wynik po godzinie za wysoki - i co - cukrzyca

No ale co lekarz i co laboratorium to inne zalecenia

Cytat:

No i piątek połówkowe
Brawa dla Smerfika, ufff
diablica80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-30, 11:33   #3649
Hanala
Zadomowienie

Cytat:

Anna mi tez duzo sie rusza po ćwiczeniach, ostatnio sie rozbudzila po nocnych ćwiczeniach z TZaz mu sie glupio zrobilo
Cytat:
Napisane przez Kurcia007 Pokaż wiadomość
hejo- nie moge Was cytować na telefonie a w pracy mam tyle roboty że nie mam aczasu anwet odpalić wizażu.

jeśli chodzi o ćwiczenia fizyczne to było tu pisane już chyba ze 3 razy- pisałam ja i Pani Pierożkowa
ćwiczyć się powinno to naprawdę poprawia nastrój i łatwiej przebiega poród - a co do ćwiczeń jakie wykonywać jakich nie to trzeba odszukać w wątku.
Kurcia a kiedy nagrasz nam filmik

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-03-30, 11:35   #3650
Alexandre
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nyna91 Pokaż wiadomość
Ja miałam wczoraj dokładnie 22+1 i było wszystko ładnie widoczne mamaginekolog mówiła, że do 26 tc dziecko jest dobrze widoczne tylko prawnie są te normy ustalone, że powinno być najpóźniej do 22+6 w razie jak by była wada genetyczna i ktoś by chciał usunąć ciążę. Więc nie martw się
O czyli identycznie jak mam mieć ja Dzięki
I dzięki też dziewczyny za odzew te które macie badanie w podobnym wieku ciąży
Cytat:
Napisane przez Hanala Pokaż wiadomość
Widzialyscie to? Załącznik 6993461

Nie widziałam. Burak cukrowy. Ja niestety na razie spotykam się raczej z nieuprzejmością dla mojego brzucha. Ostatnio z Rossmanna szłam swoim normalnym tempem (zapominam że powinnam teraz stawiać wolniejsze i drobniejsze kroki) w obawie że autobus mi ucieknie bo pęcherz mnie strasznie cisnął. Dostałam zadyszki i chciałam usiąść ale ławkę okupywał jakiś facet i dziecko które było z mamą. Wypięłam swoje dziecko jak mogłam ale nic mi to nie dało.
Cytat:
Napisane przez malenka1889 Pokaż wiadomość
Jestem mega dumna ze swojego ojca schudł od stycznia 19 kg byl brubas bo ważył 138 kg przy 180 cm a teraz taki malutki sie zrobił...

Wyszedł dzisiaj ze szpitala po dwóch i pół tygodnia i w samym szpitalu schudł 4-5 kg no super. Trzymam kciuki za niego żeby dalej mu tak dobrze szło. Leżał w szpitalu zakaźnym, mial straszne rany na nogach, wiec nie mogłam go odwiedzać ale jak go dzisiaj na sekundę zobaczyłam to szok przeżyłam wieczorem do nich jadę na dłużej bo zaraz zmykam po wyniki i do lekarza. Stęskniłam sie za nim, kto by pomyślał

Wysłane za pomocą mTalk
Szacun dla taty i super że już wyzdrowiał
Cytat:
Napisane przez diablica80 Pokaż wiadomość
Ja tylko tak na szybko w międzyczasie zanim nadrobie. Co na potworne mdłości? Koleżanka ma i domowe sposoby typu imbir itp.nic nie pomagają. Lekarz jej nie chce nic polecić bo to typ z cyklu, że samo na przejść ...

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Mi przy silnych mdłościach pomagały tabletki PreVomit. Na 3 godziny ale lepsze to niż nic.

Witajcie nowe mamusie

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
Mam do Was pytanie: jak jest u Was z aktywnością fizyczną. Coś ćwiczycie? Ja przed ciążą chodziłam a zumbę i teraz też chodzę tylko ograniczyłam do jednego dnia w tygodniu. Ostatnio zamówiłam sobię płytę Ani Lewandowskiej, ale jeszcze jej nie odpaliłam
Daj znać jak odpalisz czy warto Mam w planach basen i siłownię na powietrzu więc potrzebuję mocnej argumentacji
Cytat:
Napisane przez oriane Pokaż wiadomość
Ja na basen się czaje w ramach ćwiczeń ��

Ja też Niech tylko ZUS wreszcie zapłaci. Wiszą mi już za dwa zwolnienia kasę Wczoraj o 20 udałam się na shopping z Olx i od babeczki z sąsiedniego osiedla kupiłam kostium Nowy, bo wyprzedaje ciuchy po zamknięciu biznesu, za całe 20 zł Postawiłam jednak na dwuczęściowy bo w razie dalszego przyrostu cycorów mogę wymienić na tanią górę z Decathlonu

Od jutra ma być u mnie już znowu wiosna. Stwierdzam że to przez to że nie uprałam kurtki nie chce przyjść więc dzisiaj to zrobię żebyście już nie marudziły

Edytowane przez Alexandre
Czas edycji: 2017-03-30 o 11:39
Alexandre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-30, 11:37   #3651
Serenely
Zakorzenienie

Chciałam sobie jogurt zjeść, taki lekkostrawny, w sam raz po śniadanku. Odłożyłam po 2 łyżeczkach do lodówki dla męża. Nie przeżyję dzisiaj już nic choćby ciut słodkiego.
Serenely jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-30, 11:39   #3652
malenka1889
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Alexandre Pokaż wiadomość
O czyli identycznie jak mam mieć ja Dzięki

I dzięki też dziewczyny za odzew te które macie badanie w podobnym wieku ciąży

Nie widziałam. Burak cukrowy. Ja niestety na razie spotykam się raczej z nieuprzejmością dla mojego brzucha. Ostatnio z Rossmanna szłam swoim normalnym tempem (zapominam że powinnam teraz stawiać wolniejsze i drobniejsze kroki) w obawie że autobus mi ucieknie bo pęcherz mnie strasznie cisnął. Dostałam zadyszki i chciałam usiąść ale ławkę okupywał jakiś facet i dziecko które było z mamą. Wypięłam dziecko jak mogłam ale nic mi to nie dało.

Szacun dla taty i super że już wyzdrowiał

Mi przy silnych mdłościach pomagały tabletki PreVomit. Na 3 godziny ale lepsze to niż nic.

Witajcie nowe mamusie

Daj znać jak odpalisz czy warto Mam w planach basen i siłownię na powietrzu więc potrzebuję mocnej argumentacji

Ja też Niech tylko ZUS wreszcie zapłaci. Wiszą mi już za dwa zwolnienia kasę Wczoraj o 20 udałam się na shopping z Olx i od babeczki z sąsiedniego osiedla kupiłam kostium Nowy, bo wyprzedaje ciuchy po zamknięciu biznesu, za całe 20 zł Postawiłam jednak na dwuczęściowy bo w razie dalszego przyrostu cycorów mogę wymienić na tanią górę z Decathlonu

Od jutra ma być u mnie już znowu wiosna. Stwierdzam że to przez to że nie uprałam kurtki nie chce przyjść więc dzisiaj to zrobię żebyście już nie marudziły
He he z ZUSem u mnie tez problem kase mi wisi od 03.02-16.04 czekam i czekam ale to przez mojego pracodawcw bo zwolnienia dotarły do zusu dopiero 16.03

Wysłane za pomocą mTalk
malenka1889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-30, 11:45   #3653
a_nn_a_
Zadomowienie

Cytat:
Anna mi tez duzo sie rusza po ćwiczeniach, ostatnio sie rozbudzila po nocnych ćwiczeniach z TZaz mu sie glupio zrobilo

Kurcia a kiedy nagrasz nam filmik

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-03-30, 11:49   #3654
Hanala
Zadomowienie

Cytat:
Chciałam sobie jogurt zjeść, taki lekkostrawny, w sam raz po śniadanku. Odłożyłam po 2 łyżeczkach do lodówki dla męża. Nie przeżyję dzisiaj już nic choćby ciut słodkiego.
Może śledzika?

Stary 2017-03-30, 11:51   #3655
Serenely
Zakorzenienie

Cytat:
Może śledzika?

O jezu Zaraz będzie

Dzisiaj na obiad lekkostrawnie zrobię sobie puree + kotlecik + sałatka z zielonego. Dostałam wypłatę i teraz z gazetkami będę zakupowała.
Serenely jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-30, 11:51   #3656
malenka1889
Zadomowienie

Cytat:
Może śledzika?

Ooo jak ja lubie śledzie

Wysłane za pomocą mTalk
Stary 2017-03-30, 11:52   #3657
MademoiselleB
Raczkowanie

Cytat:
Może śledzika?

dzięki za pomysł po W-Z-ce zjem ze smakiem, a właśnie nie wiedziałam co by tu zjeść
MademoiselleB jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-03-30, 11:56   #3658
Hanala
Zadomowienie

Cytat:
O jezu Zaraz będzie

Dzisiaj na obiad lekkostrawnie zrobię sobie puree + kotlecik + sałatka z zielonego. Dostałam wypłatę i teraz z gazetkami będę zakupowała.
A znasz ten fanpage na fb Historyjki z chwili dla Ciebie?

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Cytat:
Ooo jak ja lubie śledzie

Wysłane za pomocą mTalk
Jadlam dwa razy w zyciu - na swieta Bożego Narodzenia, po tyk ponoć wiadomo bylo ze bede miala dziewczynke, jeszcze zanim zrobilam sie brzydka

Stary 2017-03-30, 12:03   #3659
malenka1889
Zadomowienie

Cytat:
A znasz ten fanpage na fb Historyjki z chwili dla Ciebie?

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Jadlam dwa razy w zyciu - na swieta Bożego Narodzenia, po tyk ponoć wiadomo bylo ze bede miala dziewczynke, jeszcze zanim zrobilam sie brzydka

Ja zawsze lubiłam śledzie, wiec u mnie to normalka

No i jaka brzydka? No co ty brzydki to może być but

Wysłane za pomocą mTalk
Stary 2017-03-30, 12:05   #3660
Hanala
Zadomowienie

Cytat:
Ja zawsze lubiłam śledzie, wiec u mnie to normalka

No i jaka brzydka? No co ty brzydki to może być but

Wysłane za pomocą mTalk
Wiesz to tak a propos madrosci ktore slyszalam od tych najserdeczniejszych

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości