![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony 2015 część 11!
jejku ja pod tym względem moje miasto uwielbiam...na wizyty zazwyczaj umawiam się z dnia na dzień (lux med). Chyba że bardzo oblegany specjalista i przyjmuje np raz w tygodniu a tak w innych miastach no to wiadomo problem ale to jest wtedy max miesiąc czekania
|
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
Schm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
na przekór do celu
|
Schmett
![]() ![]() Choć ja też mam dziś dołujący dzień... Czuję, że wiele rzeczy wymyka mi się z rąk i nie potrafię ich ogarnąć ![]()
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
Schmett
![]()
![]() |
#336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
Chce M. namówić na jakiś weekendowy lub ciut dłuższy wyjazd. Oczywiście poza majówką i świętami - myślałam o połowie maja. Macie jakieś sprawdzone miejsca do polecenia? Najlepiej aby nie było bardzo daleko od Warszawy (może do jakichś 4 godzin?), ale jak znacie cos extra dalej to też chętnie poczytam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#338 | |
Zakorzenienie
|
[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;72407502]No to bylo najblizsze mi miasto egzaminacyjne. Jeszcze bielsko biala ale jakos wolalam tychy
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] A to pewnie okolice Libiąża czy coś takiego ![]() Cytat:
Schmett..... ![]() ![]() Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2017-03-30 o 15:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#340 | |
... choć nie Westwood
|
Ja na terminy wizyt widocznie nie powinnam narzekac, maks dwa tygodnie czekania, niektorzy specjalisci z dnia na dzien. Do gin sie umówilam na 8 kwietnia i tylko dlatego tak pozno, bo mi wcześniejsze terminy nie pasowaly, ze względu na okres i prace.
Choc i tak mam.wrazenie, ze jakość usług spadla w luxmedzie... Cytat:
---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Aaa, moj samochodzik zrobiony, to nie wtryski ![]() ![]()
nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów Stanisław Lem Edytowane przez Vivienne Czas edycji: 2017-03-30 o 15:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
|
Schmett, bardzo wspolczuje.
![]() Ja nie lubie byc sama. Lubie cisze i spokoj, moge byc sama w pokoju czy zajmowac sie swoimi sprawami, ale lubie swiadomosc, ze TZ jest obok. Jak byl w Stanach, a ja w Polsce, to potrafilismy siedziec na Skypie godzinami, nie wymieniajac slowa, kazde sobie np. ogladalo film, ale widzenie katem oka TZa w malym okienku dawalo mi niesamowity komfort psychiczny.
#342 | |
... choć nie Westwood
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
Schmett
![]() ![]()
#344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I super że z autkiem się udalo bez większych kosztow Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
... choć nie Westwood
|
Facet, kilkulatek,co za różnica...
Tak serio nie jest zle jak opisuje, bo to nie jest kszdego dnia, rozumiem tez tz, w tym tygodniu po pracy widzimy sie codziennie, ale za tydzien będziemy miec tylko godzinę czy dwie, a za dwa tylko chwile wieczorem. Ja jestem osoba, ktora nie potrzebuje non stop dotyku, czułości, moj tz wrecz przeciwnie, on chciałby spedzac ze mna duzo wolnego czasu. Ogolnie w tej kwestii nie mamy konfliktow, ale właśnie dzieki tym roznicom zmianowym ![]()
nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów Stanisław Lem Edytowane przez Vivienne Czas edycji: 2017-03-30 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym chwilowo jestem zła na Tzta. Wczoraj nie odezwałam się do Niego ani słowem. I się nie odezwę! :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#348 | |
... choć nie Westwood
|
Schmett, bardzo mi przykro, ale uwazam, ze zrobiłaś dobrze, bo w koncu bys oszalala. Czasem warto zrobic coś dla siebie, ponosząc większe koszty. Szczególnie,,ze teraz juz nie myslisz tylko o sobie....
---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
Tylko ja to rozróżnilam od codziennej bliskosci czy obcowania na co dzien ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#350 |
... choć nie Westwood
|
A no widzisz
![]() ![]() ![]()
![]() |
#351 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio jest trochę lepiej :P od kiedy się staramy o dzidzi. No ale po pijaku i tak jest miszczowsko xD
|
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Zakorzenienie
|
przyszlo moje h&m... dwa takie same zamowienia ;D
ciezka logistyka przede mna ![]()
#353 |
Zakorzenienie
|
PowodZenia xD
|
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
Zakorzenienie
|
Zrobione
![]() Spódnica która.wzielam taka mega krótka wygląda mega dziwnie!!! Tył do kolan (a niby mini) a przód na zakładki tak krótko ze widać mi było majtki ![]() ![]()
#355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale piękna pogoda! Dzisiaj ponad 20 stopni, oby się utrzymało ![]()
![]() |
#356 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zaraz mnie cos strzeli.... Jak wyszlo mi pierwsze tsh za wysokie poszlam do medicover z wynikami i chcialam sie dostac do endo. Zlecil mi ft3, ft4, przeciwciala iiiiii.... przeciwciala w normie, nie ma hashimoto, no nie musi pani isc do endokrynologa. Poszłam na wlasna reke, wybulilam kupe kasy, usg, niedoczynnosc jest itd. No i mam teraz bardzo dluga liste badan, mysle sobie-skoro mam pakiet to juz zrobie w tym pakiecie. No to trzeba zapisac sie do endo w medicoverze. Nie zapisze sie-musze miec skierowanie od rodzinnego. Ale dobra! Zalatwie to przez czat. No przeciez-mam wyniki, mam stwierdzoną niedoczynnosc no to pojdzie. A skąd! I teksty "i endokrynolog na podstawie tych badan stwierdzil niedoczynnosc?" Nie ksiadz kuźwa. Chodze do endo co ma 100opinii na znanylekarz i wsztstkie na 5, zlecila milion badan, usg, wszystko mi wytlumaczyla co i jak, i wkoncu cos ruszylo. I juz sie kloce z ta lelarka na czacie. Ale stwierdzilam, aaaaa magiczne slowko.... I pisze ze w przyszlym roku planuje ciaze i pani endokrynolog mi powiedziała ze jak nie zbije tsh to hormony musimy włączyc. I co? No magia! Juz mam skierowanie! ![]() Bo sama niedoczynnosc jest ok, mecz sie czlowieku. Dumam nad zmiana opieki medycznej na enel med. Macie jakies doświadczenie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Ja mam enel med. Taki dość podstawowy. Korzystam w przychodni, która ma z nimi umowę. Cytat:
![]() Schmet nie załapałam się o co idzie, ale i tak ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
Ja lubię jak mój maż po prostu jest. Nie lubię jak go nie ma na noc. Długo chyba bym nie wytrzymała jakbyśmy non stop się mijali.
Ja mam ubezpieczenie z PZU i nie narzekam. Teraz u ginekologa robię tak, że rezerwuję wizytę sama na wizycie, dzwonię do nich na infolinię i oni potwierdzają (Pani z recepcji mi ten pomysł podsunęła, podobno u kobiet w ciąży popularny). Schemt też nie wiem o co chodzi, ale przytulam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#358 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
Ja to jestem żeńskim odpowiednikiem TŻ Viv :P
Ciagle bym gadała, przytulała się itp :P A TŻ-owi wystarczy że jesteśmy razem w domu i on np gra a ja komputer... Pierwsze 1,5 roku było mega ciężkie, a teraz nauczylam się wykorzystywać ten czas dla siebie, a to coś z paznokciami, a to forum, a to jakiś serial którego TŻ nie lubi itp :P Jedynie co to nie lubie gdy go nie ma w nocy... śpie wtedy przy zapalonej lampce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Zakorzenienie
|
Witam.
Padam na ryjek. W pracy dzis mialam zapieprz. I dodatkowo uczylam sie wystawiania faktur. W domu pikowalam dzis pomidory. Dopiero skonczylam. I mam zamiar pisac mgr a tak mi sie nie chce. Jutro musimy wstac o 6 bo Tz w piatki zawsze zaczyna prace od 7:7:30. O 7 wyjezdzamy. Ale dobrze ze jutro juz piatek. W sobote mamy nagranie pt Noc Sow 😍 mam nadzieje ze uda mi sie dotknac jakas sowke 😁 jak sie nie przestrasze. Schemet wspolczuje bardzo ![]() ![]() My (ja i Tz) czesto robimy cos razem. I tak jak Tz Viv mnie "denerwuje"😁 a jesli chodzi o noce to on zawsze chce razem. A tulic sie to ja lubie. Za to spedzanie czasu czasami wolalabym oddzielnie 😁 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.