![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ****sTyl BaRbIe****
Gdzie się kończy plastik, a zaczyna prawdziwa Shandy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#34 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
jak dla mnie to ona jest..przerazajaca.. w dodatku ta fotka ktora dalas jest tak wyczyszczona w photoshopie ze w sumie ciezko cokolwiek zobaczyc.. moze jednak sie przekonasz i wrzucisz swoje akutualne foto? dodam ze sama kiedys nosilam gore blond a na spodzie ciemna czekolada jednak do takiego wydania bylo mi daleko.. bardzo daleko na szczescie.. jednak taka fryzurka moze wygladac fajnie.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
... albo chociaż prześlij na PW
![]() W sumie tak trudno w ciemno odpowiadać na czyjeś pytanie w takim temacie bez jakichś zdjęć ''pomocniczych''
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez foxy123 Czas edycji: 2008-04-15 o 17:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
BAN stały
|
lubie styl Barbie. Ona jest takim idealem. Jest symbolem piekna na calym swiecie i moze byc wszystkim, to lalka z wielkim potencjalem. Uwazam ze wszystkie przebojowe ale ladne, dopasowane, "american dream" stylizacje sa w stylu Barbie.
Swoja droga, wczoraj bylam na sesji zdjeciowej w pudelku takim jak od barbie hehe ![]() Dlatego Shanda to wg mnie porazka. Totalne tandetne dno. Brabie nie tak wyglada. Pomysl z ciemnymi pasemkami pod jasnymi tez niezbyt mi sie z B kojarzy, no ale moze, jesli bedzie ich malo.. zaraz postaram sie wkleic jakies zdjecia. No i zycze wytrwalosci i umiaru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
![]() To ja powiem tak. Może daruj sobie te ciemne włoski pod spodem, bo to wygląda tak jakby farby komuś zabrakło... ![]() No ale to moje zdanie.. Z solarium też nie przesadzaj. Myślę,że jak będzie umiar to będzie ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Powiem Wam, że w sumie to osobista sprawa każdego człowieka... Jak chcesz tak wyglądać to nikt Cię nie powstrzyma. Ja tylko dodam, że nie należy oceniać ludzi po wyglądzie, ja ubieram się "normalnie" a mam dwie "różowe" przyjaciółki i są za***iste. I to jest zabawne, bo kompletnie nie rozumie dlaczego one chcą się tak prezentować, aczkolwiek mi to nie przeszkadza, bo znamy się już kilka, kilkanaście lat
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja wlasnie nie chce sobie robic tzw fryzury 'na borsuka' (czyli caly spod czarny) tylko chce pare cienkich pasemek..a z solarium nie przesadze,gdyz moje znamiona mi na to nie pozwalaja;d |
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
Szczerze odradzam...
Zastanów się, czy naprawdę chcesz sztucznie wyglądać, piszesz, że nie przesadzisz z solarium i farbowaniem włosów, ale juz samo zestawienie utlenione włosy + solarium + tipsy + słodkie różowe i świecące bluzeczki raczej nikomu nie kojarzą się dobrze. Przez większość będziesz uważana za pusta idiotkę, która w głowie ma tylko kosmetyki i ciuchy. Bez względu na to, jak inteligentna byś nie była, takie panują stereotypy. Ja osobiście nie dążyłabym do takiego samodestrukcyjnego wizerunku, zastanów się jeszcze ![]()
#44 |
Zakorzenienie
|
Ja mam mieszane zdanie na ten temat, podoba mi sie taki look tylko jesli ktoś nie przesadza
![]() ![]()
#45 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się z nough, wystarczy obejrzeć Legalną Blondynkę, by zrozumieć o czym mowią wszystkie dziewczyny.. I o ile glowna bohaterka tego filmu jeszcze 'jakos' wyglądała, bo nosila garsonki i eleganckie ciuszki, to nie wyobrażam sobie, bym miała pozytywne pierwsze wrażenie o osobie, która wygląda jak wyuzdana wersja Barbie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
BAN stały
|
jak fotograf mi je da to wrzuce sie pochwalic
![]() bylo bardzo fajnie, az nie chcialam wyjsc z pudelka hehehe ![]() zalaczam wizerunek Barbie ktory mi sie podoba. Tej Barbie barbie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Mówicie, że taki styl źle się kojarzy... No i co z tego? Co u licha mnie obchodzi jak się komuś coś kojarzy?
Trzymam za Ciebie kciuki, jesli ten styl ci sie podoba to na pewno osiągniesz go i będziesz zadowlona ![]() ![]()
#51 |
Zakorzenienie
|
Nie rozumiem dlaczego kreci cie taki styl.. Codziennie na ulicy widze pelno takich dziewczyn i wszystkie wygladaja tak samo.. To juz jest takie nudne i troszke tandetne zarazem.. Same klony
![]() Sama chcialam wygladac jak barbi ale mialam wtedy 16 lat.. Na szczescie juz mi przeszlo... ![]() Foxy,jesli juz naprawde chcesz wygladac jak barbi to prosze cie tylko nie przesadz z tym,bo jak ogladalam niektore fotki w watku o AG,to malo z krzesla nie spadlam.. Niektore laski byly tak przerysowane,tak zsolaryzowane,az w oczy razilo... Mozna wygladac ladnie nawet w lekkim makijazu,z blond wlosami (ale nie utlenionymi do granic mozliwosci,co na dodatek gryzie sie ze zbyt mocno opalona skorą) i w rozowych ciuszkach.. Byle byloby wszystko w granicach dobrego smaku. Nie zrob z siebie kolejnej tandetnej laski z perhydrolem na glowie ![]() W tym stylu łatwo popasc w skrajnosc. Takze jak najbardziej zycze ci zebys wygladala tak jak sobie to wymarzylas tylko rob to z umiarem. ![]()
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
BAN stały
|
ta sesja to dlatego ze moj TZ jest fotografem :P no i wlasciwie robil to na projekt na studia (jest na ASP), ale wie ze ja lubie taki styl wiec wymyslil tak zeby mi sie podobalo
![]() A pudelko to cial, malowal, sklejal, stawial z roznych kartonow po meblach z Ikei (jak sie okazuje jeden z niewielu meblowych ktory daje takie duze kartony hehe reszta tylko obstawia miejsca ktore moga sie porysowac), malowanie to sprayem, stelaz z kawalkow plastiku takich rurek itp :P troche sie narobil ale wyszlo fajnie |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
polecam film wredne dziewczyny..tam występują takie PLASTIC GIRL.
Co do tego to strasznie koszmarny i tandetny pomysł WEDŁUG MNIE no ale jak lubisz....
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokaż koniecznie jak Wam to wyszło ![]()
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#58 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wiem kim jest i co robi autorka wątku, ale np. kogo pracodawca zatrudni? Dziewczynę a'la przereklamowana lalka Barbie, która (wierząc stereotypom) wygląda na pustą i zamiast pracować będzie piłować paznokcie, czy naturalną normalną dziewczynę? Poza tym widząc taką dziewczynę na ulicy dużo osób się obraca, zaczepia, gwiżdże, mierzy, a nawet prycha(wszystko w negatywnym znaczeniu). A reakcje innych osób oraz sposób, w jaki oni nas traktują, to czy nas szanują, ma na nas duuuży wpływ; na nasze zachowanie, humor, psychikę, swobodność. Oczywiście można się tym wszystkim nie przejmować, ale nie mozna mieć potem pretensji do losu, że świat jest taki niesprawiedliwy, a wszyscy oceniają tylko po wyglądzie ![]()
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
dla mnie ten styl jest smieszny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
BAN stały
|
ja mysle ze za takimi tandetnymi sie obracaja i prychaja jak juz.
Jak dziewczyna bedzie miec urode jak laleczka, ladny staranny makijaz, dobrze dobrany stroj, nawet jesli rozowy i ciut infantylny miejscami, ale ogolnie bedzie to schludne, efektowne, nie wulgarnie i przesadzone, to raczej sie z innych powodow beda ogladac jak juz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.