|
|
#4951 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy majowe 2017 cz.V
O szlag!!! Mój Tz mówi MaksyMilian - Miluś. Jakaś małpa mi się wkradła 😤😤😤 Chyba zaraz pobije się ze słownikiem w telefonie.. Tak o moim synku 😬😬
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4952 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja bąbel nie mam stelaża ale bede miała przewijak, nie deskę a mebel Wiec tam bede sobie stawiać wanienkę x Tez lubie ulicznych artystów <3 Tztowi życzę powrotu do zdrowia!!! Zeby szybko zapomiał o całej sprawie! ---------- Dopisano o 06:24 ---------- Poprzedni post napisano o 06:23 ---------- Cytat:
pobiłam Cie co z tego jak spałam raptem 6 godzin Hahah i bede potem zdychać xd---------- Dopisano o 06:27 ---------- Poprzedni post napisano o 06:24 ---------- Cytat:
Ja ciuszki muszę miec swoje i mam tęga rozkmine co wziąć na ten jakże wyjątkowy dzien <3! Przecież to bedzie jego pierwsze ubranie! Xd---------- Dopisano o 06:27 ---------- Poprzedni post napisano o 06:27 ---------- Cytat:
działa jak balsam na dusze
|
||||
|
|
|
#4953 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4954 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tez wolałabym pozniej ale z kimś odpowiednim, miałam jedynie szczęście ze poznaliśmy sie szybko ![]() ---------- Dopisano o 06:30 ---------- Poprzedni post napisano o 06:28 ---------- Cytat:
czy Wy tez macie taka frajdę ze to bedzie maj? Mohnka Ty rowniez(!!!) i ze bedzie miło i ciepło ?;D
|
||
|
|
|
#4955 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
niesamowicie mnie to cieszy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4956 |
|
Zadomowienie
|
Zeszłam na chwile na dol, wracam do łóżka a tu takie figle sie wyprawiaja
ide sie poprzytulać <3
|
|
|
|
#4957 |
|
Zadomowienie
|
Hejo
jeszcze wczoraj nie sadzilam ze do dzis skonczymy watek ale jak zobaczylam ile stron do nadrobienia to od razu sie domyslilam ze Milena miala produktywna noc myslec ktora nastepny watek zaklada! ja tak jak pisalam juz przy zakladaniu tego rodze w 7 wiec prosze mi sie uspokoic z tym czatem ![]() Justyna ze względu na Twoja cukrzyce zdecydowalabym sie na Polna, 3 stopien referencyjnosci, szpital akademicki z najlepszym sprzetem i specjalistami. No i jestesmy bogatym wojewodztwem bo dla dziecka musisz miec tylko chusteczki nawilzane cala reszte zapewnia szpital i tak jest we wszystkich poznnaskich placowkach gdzie mozna rodzic Vikunia u nas sie chyba na taka dolegliwość mowi "postrzał", malo przyjemna sprawa wiec zdrowka dla Tz juz widze jak jedna reka karmisz a druga sobie wlosy psikasz. 😂Mialam dzisiaj piekny sen o porodzie, nic mnie nie bolalo bo to byla juz faza parta, urodzilam pieknego synka ktory usmiechnal sie na moj widok, jedyny minus- porod odbierala perfekcyjna pani domu Rozenkowa i oczywiście wygladala perfekcyjnie ![]() Wysłane z mojego LG-K120 przy użyciu Tapatalka
|
#4958 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mówiłam ze wróciłam a co do snu to niedługo stanie sie rzeczywistością |
|
|
|
|
#4959 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
strasznie brakuje mi teraz takich 4 łapek w domuCytat:
![]() Ja za to miałam jakieś koszmary, jeden był jeszcze w miarę, bo śniło mi się, że jechałam samochodem, który wpadł do wody. Ale na szczęście zdążyłam wysiąść i nawet zabrać wszystko, co potrzebne - torebkę, apaszkę, itp najważniejsze rzeczy Ale drugi był okropny, śniło mi się, że mój brat spadł z balkonu obudziłam się z takim mega szybkim oddechem, a mały się wiercił, widocznie też się wystraszył mojej reakcji, bo zawsze śpi ze mną.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4960 |
|
Zakorzenienie
|
Bunnybe - haha, miała białe rękawiczki?
![]() To mi się śniło cudowne niebieskie morze |
|
|
|
#4961 | |||
|
Raczkowanie
|
Jakieś posty mi się chyba nie zacytowaly 😧
Cytat:
Cytat:
Ale nigdzie nie wychodzę, siedzenie w domu czy wychodzenie samej na spacery bardzo mi odpowiada 😊 Cytat:
dobra, zdecydowałam się ostatecznie na Poznań! ☺️ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ---------- W ogóle miałam jakąś beznadziejna noc, zawsze przesypiam całe, bez żadnych problemów, a dzisiaj jakoś dziwnie, budzilam się, brzuch mnie boli i plecy, i już mam nerwa 😧😧 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#4962 |
|
Rozeznanie
|
Justyna, tu chyba tylko Kiwaczka przesypia całe noce bez problemu (albo Ania?), więc może taki urok wątku
|
|
|
#4963 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U moich rodzicow tez pierwszy wnuk u Tzta drugi a zaraz bedzie u nich i trzeci (chociaż po cichu liczymy na wnuczkę xd). Ale za to mój Fi może sie pochwalić tym ze bedzie miał młoda babcie, młoda prababcie i ... BEDZIE MIAŁ NAWET DWIE PRAPRABABCIE jedna jest co prawda przyszywana (babcia od strony mamy była wdowa bardzo młodo i wzięła ślub drugi raz jak mama miała 7 lat Wiec to w sumie i tak nasz dziadek)
|
|
|
|
|
#4964 |
|
Zakorzenienie
|
Moj tz w nocy tak chrapal ze myslalam ze go zatluke
Ja dzis rano znow mialam fałszywy alarm, bylam pewna że rodze Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4965 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U nas to ja chrapie Hahaha xd zawsze sie wypierałam to mnie skubaniec nagrał
|
|
|
|
|
#4966 |
|
Zakorzenienie
|
To Kiwaczka skubana tak śpi - pewnie jeszcze nie wstała
![]() Fartuch - OMG! To co się działo? |
|
|
|
#4967 |
|
Wtajemniczenie
|
Zdążyłam przed nowym wątkiem
![]() Ale nie dam rady teraz nadrobić, dopijam kawe i idę do Rossmanna zobaczyć co to za promocja ciekawa dla mamusiek
|
|
#4968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do tego ogromny bol okresowy tak samo zaczal sie pierwszy porod. Teraz leze i sie nie ruszam.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4969 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#4970 |
|
Zakorzenienie
|
Fartuch - też bym spanikowała i chyba też bym się nie ruszała, hehe
rozumiem, że Ci przeszło?
|
|
|
|
#4971 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4972 |
|
Zakorzenienie
|
Fartuch Ty chociaż poczekaj do nowego wątku z tym rodzeniem.
No właśnie było ustalane, że rodzimy w następnym wątku, ale nie spodziewałam się, że założymy go jeszcze w marcu ( bo zakładam, że dzisiaj go skończymy).
|
|
|
|
#4973 | |
|
Zadomowienie
|
Podpisuje sie pod tym
Piotruś siedź grzecznie w brzuszku!---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4974 |
|
Wtajemniczenie
|
Która będzie tak miła i założy nowy wątek?
Mało czasu zostało
|
|
#4975 |
|
Wtajemniczenie
ski
|
Witam się jeszcze w tym wątku 😁 ponad 100 postów do nadrobienia 😱😱
Hehhe, to ja przesypiam nocki xD dzisiaj o 8 się obudziłam a dopiero teraz wstałam na siku i sniadanie 😁 akurat na to nie mogę narzekać ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane za pomocą mTalk
|
|
#4977 |
|
Zadomowienie
|
Ja sie obliguje do założenia wątku nr 7 jeśli nie macie nic przeciwko. Póki co muszę Was zostawić bo obowiązki wzywają
wrócę około 10tej mojego czasu (u was 11) xxxPS. Nie myślcie ze sie wymiguje od założenia kolejnego haha <3 bo brzydko to zabrzmiało tym bardziej ze trochę pospamowalam
Edytowane przez mileena5 Czas edycji: 2017-03-31 o 09:10 |
|
|
|
#4978 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie spieszmy się z tymi porodami, bo połowa majówek będzie kwietniówkami
ja marzę żeby urodzić po 1 maja Jeszcze chce na to wesele do przyjaciółki iść 22.04, nawet jakby mnie miał tam TŻ zatoczyć ![]() Za pół godziny jedziemy do notariusza Wysłane za pomocą mTalk
|
#4979 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam jeszcze czas Wiec sie nie martwię xx Powodzenia kochanie <3 |
|
|
|
|
#4980 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam jeszcze czas Wiec sie nie martwię xx Powodzenia kochanie <3 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:09.

, a dali mu tylko tabletki i kazali sie oszczedzac
.
i krem do pupy dla maluszka z Weledy, ma tutaj bdb opinie i jest naturalny. Sroka tez go polecala.
.
(i sukience i rajstopach haha) i bylo dwoch chlopakow, ktorzy mieli takie wieeelkie cymbalki i grali na nich muzyke klasyczna, akurat jak przechodzilam to grali Zimę Vivaldiego <3 moj ulubiony utwor Vivaldiego! Az sie zatrzymalam i sluchalam i rzucilam im pieniazka, tak mnie ta muzyka ucieszyla
Dobrze, że wątku nie skończyłyście 

trzymaj się i bądź dzielna. Na pewno sobie poradzisz
przy tak wspaniałych rodzicach chociaż troszkę możesz być spokojna.
niesamowicie mnie to cieszy

strasznie brakuje mi teraz takich 4 łapek w domu
obudziłam się z takim mega szybkim oddechem, a mały się wiercił, widocznie też się wystraszył mojej reakcji, bo zawsze śpi ze mną.

Jeszcze chce na to wesele do przyjaciółki iść 22.04, nawet jakby mnie miał tam TŻ zatoczyć