![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III
A propo butków..... na dwa tygodnie przed włąsnym weselem mam strasznie poobcierane pięty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja mam ten sam problem,nogi mam obtarte jak cholera,bo szkoda mi pieniędzy było i se kupiłam jakieś tanie pantofle z bylejakiego tworzywa i teraz cierpie...efekt jest taki,ze ide w tym tygodniu kupic nowe SKÓRZANE buty,to nie chce miec jeszcze większych ran na nogach...
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
Polecam plastry Compeed-są rewelacyjne.Znajdziecie w każdej aptece.Są dość drogie,jednak po pierwsze chroni ranę przed zakażeniem ale i spełnia rolę drugiej skóry
![]() ![]()
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
zgadzam się z przedmówczynia - te plastry są świetne. no i pamiętaj o kremach nawilżajacych w dużych ilościach - może nawet jakieś maseczki sobie zafunduj.
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
dziewczynki, wysłałam zdjecia jeśli ktoś nie dostał, a chciał to dajcie znać na priv, żeby wątku nie zaśmiecać
![]()
#96 |
Raczkowanie
|
Troche nam watek usypia :0, a ja chcialabym zapytac co sadzicie o pocalowaniu sie panstwa mlodych w kosciele? Wypada czy nie? Ja bardzo chcialabym, aby mnie nowo poslubiony maz pocalowal
![]() ![]() Wy Indygo chyba mieliscie symbolicznego caluska pod oltarzem? Tak cos wypatrzylam na zdjeciach, ale moge sie mylic.
#97 |
Rozeznanie
|
Indygo bardzo dziekuje za zdjecia. Wygladalas czarujaco... Maz takze. Przyjemnie sie ogladalo. Az sie rozmarzylam normalnie... Ale coz, musze jeszcze troche poczekac
![]() Pozdrawiam.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
uwazam ze całus przed ołtarzem to bardzo prawidlowy odruch i nic sprosnego na pewno,ale to zalezy od ksiedza...jeden sam zaproponuje Mlodemu,zeby pocalowal zonę a drugi nic...
A co do tego,że wątek spiący się zrobił to prawda,ale nie ma dziwne skoro dziewczyny piszą od niechcenia,albo udzielają się na watku dla lubelskich zonek.Pierwsza część wątku i kawałek drugiej co innego,tam dziewczyny były naprawde zżyte a tu?no comment... pewnie zostane za to zwińczowana,ale trudno...
#100 |
Raczkowanie
|
wątek śpiący hmmm czasami tak jest, może to pogoda
![]() ![]() mam pytanie dziewczynki kochane ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-04-17 o 20:53 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz jak jest? Ktoś o coś zapyta to słyszy 'przeszukaj wątek', to już było itd Ja nie mam o czym pisać bo mam jeszcze sporo czasu i przygotowania zacznę najwcześniej w wakacje. A i tak robię wesele całkiem gdzie indziej, więc moja pomoc nikomu się nie przyda. ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
a ja mam prosbe, i jak zwykle to wlasnie Was sie radze...
![]() Ktoras iedys chyba miala spis piosenek na pierwszy taniec czy podklad muzyczny na plyte, blagam pomózcie, bo wcale nie jest nam sie łatwo zdecydowac, a chcialabym wybrac cos pieknego i pasujacego.A Wy dziewczyny co wybrałyscie??czekam na liste i podpowiedzi ![]() Z gory dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a co do zgrania i nie pisania ja nie pisze bo mam naprawdę mało czasu ostatnio ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#104 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
aha Dziewczynki, parę adresów mi odrzuciło, juzwidzę ze tych dziewczyn, któe na priv napisały, jełsi jeszcze do kogoś nie dotarły to piszcie na priv, wyślę ale dopiero po 14ej. buziaki!
![]() ![]() "w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C. Edytowane przez indygo79 Czas edycji: 2008-04-17 o 05:51 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z ostatnich nowości to we wtorek zamówilismy zaproszenia na Krochmalnej w firmie Retor Druki ![]() ![]() Co do spotkania to ja bardzo chętnie o ile odbędzie się w miarę dogodnym dla mnie terminie to się przyłączę ![]() Indygo - dzięki za fotki, ślicznie wyglądaliście i jeszcze raz gratulacje ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Co do tego, że cicho na forum. Każda ma jakieś obowiązki i czasem już nie ma siły nic pisać. My mamy remont w firmie mojego TŻa i sami wszystko robimy, do tego rozworzenie zaproszen. Tak bywa niestety.
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Propozycje utworów na pierwszy taniec
Piosenki polskie Bajm „Być z Tobą” Czerwone Gitary „Niebo z moich stron” De Mono „Niebo pełne gwiazd” Eleni „Nasz najpiękniejszy dzień” Eleni „Tylko w Twoich dłoniach” Eleni „Złote obrączki” Farba „Chcę tu zostać” Magda Femme „Rozmowa z aniołem” Robert Gawliński, „Niech mówi serce” T. Grelewicz „Zawsze będę kochał cię” Damian Holecki „Weselne dzwony” Anna Jantar „Moje jedyne marzenie” Anna Jantar „Pozwolił nam los” Anna Jantar „Przetańczyć z tobą chcę” Kancelarya „Zabiorę cię właśnie tam” Krzysztof Kiljański „Prócz Ciebie nic” Kindla ,,Z kims takim jak Ty” Seweryn Krajewski „Senny szept” Seweryn Krajewski „Słowo jedyne Ty” Seweryn Krajewski „Wielka miłość” Krzysztof Krawczyk „Bo jesteś Ty” Krzysztof Krawczyk „To co w życiu ważne” Krzysztof Krawczyk „Tylko Ty, tylko Ja” Krzysztof Krawczyk „Weselne preludium” Natalia Kukulska „Zakochani” Lady Punk „Zawsze tam gdzie ty” Magma „Kochać i pragnąć” Piasek i Natalia Kukulska „Jesteś blisko mnie” Stachursky „Z każdym Twym oddechem” Saturn „Czułe spojrzenia” Sumptuastic, „Kołysanka” Grzegorz Tomczyk „Niebieska Piosenka” Universe „Jestem obok ciebie” Universe „W perły zmienić deszcz” Agata Werner „Kochaj i pragnij” Zbigniew Wodecki „Oczarowanie” Zbigniew Wodecki „Z tobą chcę oglądać świat” Ziyo „Magiczne słowa” Tomasz Żółtko „Kochaj mnie i dotykaj” Piosenki zagraniczne Louis Armstrong “What a wonderful world” Aerosmith “Don’t Want to Miss a Thing” All 4 One “I Swear” Berlin “Take My Breath Away” Bryan Adams “Everything I Do (I Do it For You)”- Bryan Adams “Fields Of Gold “ Bryan Adams “Heaven” BeeGees “How deep is your love”- Kelly Clarkson “A Moment Like This” Joe Cocker “You Are So Beautiful” Chris DeBurgh “Lady In Red” Celine Dion “My Heart Will Go On” Celine Dion ,,Pour que tu m'aimes encore” Celine Dion “The power of love” Commodores Three “Times A Lady “ Al Green “Let's Stay Together” Billy Joel ”Just The Way You Are” Elton John “Can You Feel The Love Tonight” Elton John “Sacrifice” Roberta Flack “Killing Me Softly” Foreigner “I Wanna Know What Love Is” Gloria Estefan “Here We Are” U. Hikaru “First love” Whitney Houston “I will always love you” Whitney Houston “One Moment In Time” INXS “Never Tear Us Apart” Joshua Kadison “Beautiful In My Eyes” Roger Kelly “I Believe I Can Fly” Roger Kelly “I Can't Help Falling In Love” John Lennon “Woman” R. Marx “Right here waiting” G. Medeiros “Nothing's gonne change my love for you” Metallica „Nothin Else Matters” Sarah McLachlan „Angel” Van Morrison “Moondance” Nat King Cole “Forever” Laura Pausini “It's Not Goodbye” Elvis Presley “Love me tender” Pretenders “I'll Stand By You” Lionel Richie “Hello” Lionel Richie “Say you say me” Righteous Brothers “Unchained Melody” Diana Ross & Lionel Richie “Endless Love” Seal “Kiss From a Rose” Frank Sinatra “Love And Marriage” Frank Sinatra “The Way You Look Tonight” Percy Sledge “When A Man Loves A Woman” B. Streisand “Woman in love” Sonny and Cher “I Got You Babe” Lou Reed “Perfect Day” Joe Satriani „Cry” Rod Stuart “Have I Told You lately (That I Love You)” Rod Stuart “When I need you” The Bangles “Eternal Flame” The Temptations “My Girl” Shania Twain “You're Still The One” U2 “All I Want Is You Forever Tonight |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Wysłałam listę piosenek, które mogą być na pierwszy taniec gdzies znalezioną w necie.
Ale ja chyba nie będę miała pierwszego tańca ![]() ![]() ![]() Wczoraj strasznie sie zdenerwowałam na mojego NZ zapisałam nas na indywidualną lekcję tańca- pierwszego tańca. Powiedział, że nie pójdzie, i nie przekonały go żadne argumenty, powiedział, że i tak się nie nauczy, i że woli normalnego przytulańca, a nie jakiegoś walca, gdzie bedzie liczył kroki. W takim przypadku strasznie sie na niego obraziłam i nie odzywam sie do niego, na dwa tygodnie przed weselem. Jezeli już bedziemy mieli to pewnie weźniemy sobie jakąś beznadziejną piosenkę w postaci Windy do nieba, Złotego krązka, lub Białego Misia.... Przepraszam za marudzenie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
indygo zdjęcia są fantastyczne. aż się rozmarzyłam i nie mogę się doczekać swojego Dnia ![]() elais nie martw się, napewno jakoś się dogadacie. wiem, że ci ciężko bo ja ze swoim TŻem często o takie pierdoły muszę walczyć. tym bardziej wkurza mnie to, że i tak zawsze w końcu przyznaje mi rację. ale tak już ma psychikę skonstruowaną, że zawsze musi się najpierw postawić, a dopiero potem słucha zatem trzymam kciuki za powodzenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ostatnio rzadko się udzielam z powodu braku czasu- studia, praca, przygotowania do ślubu, szukanie działki pod nasz wymarzony drewniany domek... Doba powinna mieć ze 36 godzin ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Myślę, że do przyszłego roku zdobędą więcej doświadczenia w organizowaniu wesel i nie dadzą plamy. Mam tylko wątpliwość związana z tym, że na 1 poziomie jest sala ze stołami a tańce piętro wyżej, ale trudno. Przynajmniej będzie można spokojnie rozmawiać w lokalu i na zewnątrz. Oglądałam też Maciejową Chatę i jest całkiem fajnie, ale bardziej podoba mi się w malibu, zwłaszcza lokalizacja. Właścicielka MCh jest bardzo sympatyczna i sprawia wrażenie kompetentnej i profesjonalnej. W Fieście podobała mi się sala na górze, ładne podłogi, ściany, klimatyzacja, jedzenie wyglądało bardzo apetycznie, menadżer z pomysłami tylko "ogródki" niezbyt ciekawe. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() aha, maile dostaję zdjecia powysyłam na pewno po 14ej ![]()
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
hehe ja o Malibu słyszałam że to lokal który (szczególnie gdy są dyskoteki) słynie z różnych uciech
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#115 |
Zakorzenienie
|
Ja bym jeszcze dodała
When I fall in love Ricka Astleya. niezwykle nastrojowa i romantyczna, akurat na takiego przytulańca ![]() http://www.youtube.com/watch?v=SwLL8...eature=related
#116 |
Rozeznanie
|
a ja się zapomniałam pochwalić. w zeszłym tygodniu odebraliśmy obrączki od jubilera. uważam, że są prześliczne, dokładnie takie jak chciałam (zdjęć narazie nie wkleję bo nie mam aparatu). przy okazji poprosiłam pana o powiększenie pierścionka. i co się okazało? jubiler obejrzał pierścionek i stwierdził, że wszystkie diamenty są tak kiepsko przymocowane, że mogłabym je pogubić
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
elais81 głowa do góry i posłuchaj rad indygo79. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() W przyszłym roku w Maciejowej Chacie maja stawiać ścianki (nie wiem czy na stałe czy tylko przenośne przepierzenia) i ma być przytulniej oraz bardziej ustawnie. Maja też zmieniać meble w ogródku i zabudować go jakoś inaczej. Dziś wątek zdecydowanie ruszył z kopyta oby tak dalej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Koleżanka prosiła mnie o namiary na sprawdzonego dj'a.
Może mi ktoś polecić takowego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.