|
|
#151 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Bambi ja bepanthen tez kupilam w gemini duzy plus maly gratis
ja w sumie nie wiem co z tym pudrem, moge uzywac maki ziemniaczanej ale wzielam jeden z babydream z mysla zeby miec opakowanie bo z niego latwiej sie sypie, moze jak mi sie skonczy to bede sobie tam wsypywac make ziemniaczana, ale ogólnie nie planuje uzywac tej zasypki codziennie wiec pewnie na trochę mi wystarczy
|
#152 |
|
Zadomowienie
|
Mohnka - Pewnie, że udostępnię ☺ tylko niech dziewczyny które robiły zakupy powiedzą co potrzeba? Numer karty czy może login? Bo nie wiem 😘
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#153 |
|
Zadomowienie
|
Ufff nadrobiłam
powiem Wam dziewczyny ze jak cała ciąże sprintem to teraz zaczyna mi brakować mocy u położnej wszystko w porzadku żelazo cacy, przeciwciał brak, ciśnienie wręcz idealne... i pomiar brzuszka tez był Decorail! Wszystkiego najlepszego kochana !!!! Dużo zdrowka, szczęścia , łatwego i miłego porodu <3 oby nigdy nie opuszczał Cie dobry humor i pozytywne myślenie |
|
|
|
#154 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#155 | ||
|
Zadomowienie
|
Milena - Cieszę się, że wszystko w porządku i wizyta udana 😍
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
muszę wziąć i porobić jakieś takie 'artystyczne' bez twarzy 😅 żeby były na pamiatke. Takie lubię najbardziej ♡Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#156 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wszystko elegancko x czekam na wieści z waszych wizyt xx---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#157 |
|
Wtajemniczenie
|
Decorail - z okazji urodzin życzę Ci zawsze czystego pachnącego detergentami domu, grzecznego kota, przespanych nocy no i żeby Jacuś wystrzelił z Ciebie jak z procy
|
|
|
|
#158 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#159 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#160 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a Twoje zdjęcie najpiękniejsze |
|
|
|
|
#161 |
|
Zadomowienie
|
Milutek na miarę Decorailowych potrzeb
![]() Bardzo dobre te gotowe racuchy, smakowały nam
|
#162 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#163 |
|
Wtajemniczenie
ski
|
Decorail, również życzę 100 lat i szybkiego, bezbolesnego rozwiązania 😘
słoneczko, taras, piwo bezalkoholowe i suche ciastka 😁 oooo tak!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#164 |
|
Zadomowienie
|
Baambi ja nie będę używać żadnej zasypki, bo czytałam, że przy dziewczynkach nie jest zalecane, u chłopców można
![]() Zaczęłam ogarniac pokoik, który będzie dla Małej, ale nie mam siły, sama nie wiem czego chcę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#165 |
|
Zadomowienie
|
Ja się zaczęłam ogarniać na wizytę, niby wcześnie jeszcze ale zrobię makijaż, zrobię z włosami bo chce jechać przed wizytą na lody do MC 😍
|
|
|
#166 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Decorali - sto lat ! ![]() Torba do szpitala spakowana!! Zrobiłam sobie sałatkę owocową i teraz leże i nic nie robie już
|
|
|
|
|
#167 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję Kochana! 😘😘😘 zamówienie zrobione! I super, że można płacić online 😀😀😀 tylko teraz wysłać Tz po odbiór.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7244862 2]cudownie <3 Decorali - sto lat ! ![]() Torba do szpitala spakowana!! Zrobiłam sobie sałatkę owocową i teraz leże i nic nie robie już [/QUOTE]Nie mogę się doczekać aż wrócę i zjem sałatkę owocowa... 😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#168 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cieszę się, że mogłam pomoc 😘😘 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kupilam albo dostałam sudokrem w poprzedniej ciazy, lezy nadal nierozpakowany. Jak bylo minimalne zaczerwienienie to puder babydream sypalam, on ma rowniez dobry sklad. Dzialal cuda nawet przy zabkowaniu, gdy kupa jest o wiele bardziej kwaśna. Ja gdzies ostatnio czytałam.ze matki nie potrafią używać sudokremu, bo jesli jest problem to smarujemy mega cienką warstwę, przeźroczysta wrecz. Ja Pamietam po porodzie babke obok z lozka to na pupe noworodka dawala pol centymetrowa warstwe Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#170 |
|
Rozeznanie
|
Baambi, jasne, ze tak, sa dziewczyny co wogole ich nie oczyszcza, a sa takie co dopiero w dniu porodu, mysle ze tu nie ma reguly. U mnie to dlugo trwalo, czop tez mi odchodzil kawalkami i w ostatnich tygodniach mialam mdlosci i wymiotowalam przy myciu zebow. Powtorka z pierwszego trymestru.
Chodza za mna dzis lody z mc z maslem orzechowym, czytam, a Wy o lodach z mc. Nie wiecie czy jeszcze sa w sprzedazy? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#171 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
Jeeee, też zrobiłam zakupy online w Rossku - dzięki temu mam kosmetyki za 120 w cenie 60zł plus 2 paczki pieluch za 16zł.
|
|
|
|
#173 |
|
Zadomowienie
|
Mohnka - Wysłałam Ci priv z numerem zamówienia potrzebnym do odbioru
![]() Haha może tż stwierdził że chodzisz w stringach albo po prostu opakowanie tych wkładek ładniej wyglądało niż inne 😂 czymś musiał się kierować. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#174 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję!!!! 😘😘😘 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
Siedzę sobie z córcią na zewnątrz w ogrodzie rodziców, jak miło. Ptaszki śpiewają, świeże, wiejskie powietrze, cieplutko, nie trzeba kurtki - ahhh.
Leżę na leżaku, na stole herbatka z cytrynką, nic, tylko się relaksować. |
|
|
|
#176 | |
|
Rozeznanie
|
No ale zanim zaszłam w ciążę to były tylko stringi 😂😂
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#177 |
|
Zadomowienie
|
Black ja podobnie
dodatkowo moja sunia 1490973841713.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#178 |
|
Konto usunięte
|
przepadlam na stronie h&m takie wyprze ;(
uzupelniam szafe po poodzie ;d |
|
|
|
#179 |
|
Zadomowienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7245079 7]przepadlam na stronie h&m takie wyprze ;(
uzupelniam szafe po poodzie ;d[/QUOTE] Ja się trochę boje kupować ubrania na po, bo nie wiem, jak będę wyglądać...
|
#180 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:38.

ja w sumie nie wiem co z tym pudrem, moge uzywac maki ziemniaczanej ale wzielam jeden z babydream z mysla zeby miec opakowanie bo z niego latwiej sie sypie, moze jak mi sie skonczy to bede sobie tam wsypywac make ziemniaczana, ale ogólnie nie planuje uzywac tej zasypki codziennie wiec pewnie na trochę mi wystarczy 
powiem Wam dziewczyny ze jak cała ciąże sprintem to teraz zaczyna mi brakować mocy
u położnej wszystko w porzadku
żelazo cacy, przeciwciał brak, ciśnienie wręcz idealne...