![]() |
#211 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Decorail, wszystko najlepszego!
![]() Byłam na izbie przyjęć bo tak mi zaleciła ciocia która jest położna, chcieli mnie na oddziale zostawić, ale powiedziałam, że jestem na miejscu, to powiedział, że jak dalej będę miała bóle i brzuch będzie twardnial to mam wrócić i zostanę 😧 nie mogę się przemęczac, mam więcej leżeć 😧 wgl zrobił usg i mały już wazy 3kg,grubas! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Rozeznanie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7245267 7]śliwki w czekoladzie?!?! WYJDZ!!!!!!!
![]() z tż od dłuższego czasu szukamy śliwek albo wiśni w czekoladzie dla mnie ;([/QUOTE] Z biedronki... 😞 na pewno tam są! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#213 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#214 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Wtajemniczenie
ski
|
Gdzie jest MELKA???
![]() ![]() |
![]() |
#216 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#218 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Justyna ładna waga ![]() ![]() Wy rozpaczacie nad ogarnianiem Grażyny, ja zaraz idę nogi golic i juz mi sie płakać chce.
![]() |
#219 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Marg0lcia, no chyba się spieszy 😁 A podczas ktg i usg tak szalał jak nigdy, doktor aż się wkurzal, bo nie mógł nic zmierzyć 😂 nie wiem co mu się tam stało Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
Mój dziec podobno bedzie malutki i leciutki, ale to sie okaże. Miałam dzisiaj sie dowiedzieć ale muszę wytrzymać do środy.
Zastanawiam sie w ogole czy isc w pn do lux medu bo mam wizytę u tego mojego super gina. Ale chyba sie przejadę, moze da mi skierowanie jeszcze na krew zebym miała jak najświeższe wyniki do szpitala. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#221 |
Raczkowanie
|
Gornek - ale usg też nie ma co za bardzo wierzyć, jedna kuzynka miała urodzić dziecko 3500 i rodziła naturalnie, a okazało się że 4400!
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Rozeznanie
|
Ale jak to?! Poważnie?! Nowy wątek ?! tylko parę godzin mnie nie było
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#223 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#224 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
W UK nie mam biedronki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#225 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Raz w Piotrze i Pawle kasjer mnie poprosił jako pierwsza ☺️ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
No ja liczę, że chociaż raz w tej ciąży doczekam się przepuszczenia w kolejce - chyba rzucę się temu komuś na szyję, hehe
![]() ![]() Kingaluna - to w kulki z tą szafą polecieli... no właśnie odnośnie infekcji to ja miałam wrażenie, że mnie cewka dzisiaj zabolała parę razy, ale na razie cisza, więc to może było spojenie ![]() No właśnie chyba Melkę trzeba wywołać! Margolcia - no Pańcia typowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#227 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7245518 7]W UK nie mam biedronki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] O kurde.. Zapomniałam 😛😭 wybacz 🌸🌸🌸 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja po wizycie
![]() ![]() ![]() Czekam na resztę relacji z dzisiaj ;-) Pisze w ogóle z Ikei, wybrane wszystko, tz zamawia i zalecamy transport bo tyle tego. A ja siedzę w restauracji i zajadam fryty hehe A propos przepuszczania to jeden Pan mnie przepuscil właśnie w kolejce po papu ;-) ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- A i to pierwszy raz jak mnie ktoś przepuscil :| |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Rozeznanie
|
Nie mogę się zebrać, żeby iść ogarnąć ten busz
![]() ![]() Ciekawe ile moja dzidzia już waży. Idę na rekord w tym wątku. Mam +16kg i na pewno dobije do 20kg. Będę się niedługo turlać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
Bambi - super, że wszystko ok i mała obróciła się nareszcie!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Zadomowienie
|
Baambi a ile bedziecie czekać na meble?
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Zadomowienie
|
Kingaluma też dzisiaj kosilam ten busz :-D
Kop dla Ciebie, raz dwa do roboty B-) :-D |
![]() ![]() |
![]() |
#233 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Tz robi pranie a ja mu podpowiadam przez telefon.. Ale to męczące.. Wolałabym sama to zrobić 😜😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki ja Wam tak szybko napisze, że już jestem po wizycie ☺ szyjka twarda i się trzyma, Hania waży 1830g. Wszystko w jak najlepszym porządku. Na następnej wizycie będę mieć pobierane wymazy na paciorkowca i mam już zrobić badania te które będą potrzebne do porodu. Koło 10 kwietnia mam dzwonić do szpitala i umówić się na pierwsze ktg na początek maja ☺
No i pocieszała mnie, że ja to na pewno zejdę z tych wszystkich kilo szybko bo ma pacjentki które mają taką figure a po czasie są nadal patyczaki 😂 ciekawe.. mam nadzieję, że ma rację hehe! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Wtajemniczenie
|
Mnie też jeszcze nie spotkał ten zaszczyt przepuszczenia w kolejce. Wręcz przeciwnie, w Ikei jakiś koleś się zapytał czy może przede mnie, bo ma tylko 2 poduszki, a mu się spieszy (ok, miałam cały wózek, później jeszcze życzył miłego dnia), a ostatnio w TXM jakaś baba wlazła bezczelnie przede mnie, bo podobno już tam wcześniej stała, ale "na chwilkę" odeszła. Zagotowałam się i mówię, że to nie moja sprawa, poza tym wpychać się przed ciężarną? Nawet się nie odwróciła!
Nie zależy mi, żeby ludzie mnie przepuszczali, bo dobrze się czuję no ale to babsko mnie zdenerwowało...
![]() |
#236 |
Zadomowienie
|
Haha 😂 teraz widzę co ja napisałam, że szyjka obrocona główka w dół :-D Ninka oczywiście, nie szyjka :-P
Dzięki Decorail, ucieszylam się bardzo ![]() Nie wiem jeszcze ile, dam znać jak pogadadam z tz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#237 | |||
Zadomowienie
|
Hej hej 😊 ale pedzicie z postami, cały dzień Was probuje nadrobić...
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#238 |
Wtajemniczenie
|
Baambi, talusiax bardzo się cieszę, że wizyty udane
![]()
![]() |
#239 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja w sklepie obok domu rzadko kiedy stoje w kolejce bo zawsze otwieraja dla mnie kase ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Wtajemniczenie
|
Ach i co zauważyłam to chyba mi nie policzyli rabatu na pielęgnację 2+2 w Rossmanie... Na paragonie tylko rabat na pieluszki, wcześniej nie zwróciłam uwagi
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.