|
|
#511 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony 2015 część 11!
Zappmnialaam !
Migotka ja tego goscia od butów chetnie ! Mam wiecej wydatkow niz przychodów, moge buty juz teraz jemu szykowac ![]() Cytat:
Cytat:
Co prawda w nosie mam co kto mysli na temat moich wydatkow ale nie mniej jednak niech nikomu niepptrzebnie snu z powiek nie spędzają: D Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#512 |
|
Konto usunięte
|
Ja z rozmawianiem o pieniądzach nie mam problemu
|
|
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ogólnie też nigdy nie miałam problemu z rozmową o pieniądzach...
W ogóle na poprawę humoru zaczęłam sobie ćwiczyć i o to efekty. Jak na pierwsze próby tych wzorów to chyba nie jest źle. |
|
|
|
#514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaznaczę że nawet zaproponowałam że zapłacę jej za benzynę. Otrzymałam odpowiedź nie to nie...i zadzwoniłam do męża koleżanki, jestem chrzestną dla ich dziecka, a On tylko zapytał gdzie i o której. Nie zadawał żadnych zbędnych pytań...po prostu przyjechał i był ze mną w tych trudnych chwilach. Kiedy mojej przyjaciółki najbliższej wtedy zabrakło zabolało.... Pisząc to ryczę jak głupia
|
|
|
|
|
#515 |
|
Konto usunięte
|
Pysia
Nie żałuj tej znajomości, nie warto. |
|
|
|
#516 |
|
Zakorzenienie
|
Justuus super Ci wyszlo !
Pysia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;72462367]Pysia
Nie żałuj tej znajomości, nie warto.[/QUOTE] Wiem, tak to sobie tłumaczę... ale boli jak cholera i po prostu tęsknię. A Jej Syna pokochałam tak jak mojego siostrzeńca. I tak z dnia na dzień przestali być w moim zyciu że po prostu sobie z tym nie mogę poradzić
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To musi boleć... Sama mam sporo takich pustek w swoim życiu
|
|
|
|
|
#519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#520 |
|
... choć nie Westwood
|
Ja tez uwazam, ze nie warto.
Wiem Pysia co czujesz, bo tez miałam przyjaciolke, z ktora juz nie mam kontaktu. na początku bolalo, teraz patrze na to obojetnie... teraz mnie tylko dziwi jak mozna przyjaznic sie z kims kilkanaście lat,a najwidoczniej wcale nie znac tego czlowieka.
|
|
#521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pysiu, a rozmawiałaś z nią o tym? Ja mimo wszystko uważam, że pewne rzeczy warto powiedzieć, żeby się za człowiekiem nie ciągnęły
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
Nie rozmawiałam z Nią. Ona nawet nie próbowała się ze mną kontaktować. Jedynie na urodziny wysłała mi obojętnego SMS-a z życzeniami. Nie odezwała się też jak zobaczyła na fb że Kitki już nie ma (kto jak to ale ona naprawdę wie ile dla mnie znaczą moje zwierzęta). Nie wiem. Może nie miała odwagi... w moje urodziny zadzwonił do mnie Jej Mąż, chciał pogadać. Ale ja nie chciałam. Nie w dzień w którym chciałam się tylko cieszyć. Więcej nie zadzwonił. Z resztą ja do niego żadnych pretensji nie mam. To nie z nim przyjaźnię się od 30lat (znamy się od urodzenia, nasze mamy zaprzyjaźniły się będąc z nami w ciąży). Raz już mnie zawiodła i nie gadałyśmy 2 lub 3 lata. Pogodzilysmy się na pogrzebie mojego Taty z wtedy mnie przeprosiła. Potem wszystko odbudowalysmy. Wspólnie organizowałysmy nasze wesela, swiadkowalymy sobie nawzajem, suknie kupiłyśmy w tym samym dniu w jednym salonie. Już w szkole nazywali nas papuzkami nierozlaczkami. Wspieralam ją gdy była w ciąży. Zorganizowałam baby shower. Kiedy urodZiła małego byłam pierwsza osoba która zjawiła się w szpitalu. Dziękuję tylko Bogu że nie jestem chrzestną. Mam w sobie tyle żalu od tych dwóch miesięcy ze czuje jak on mnie zzera od srodka. No...i tak :/
|
|
|
|
#523 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Co do zanizania.... ja tez zanizam ale mam swiadomosc ze znaczna wiekszosc moich znajomych a zwlaszcza rodzina zarabia sporo mniej niz my. Ma na to wpływ miejsce zamieszkania chociazby... i zanizam bo mi glupio bo sama pamietam jak ocenialam kogos mieszkajac na wsi/małym miescie i wydawalo mi sie ze jak bede zarabiac tyle to bede juz bogiem... punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. I wiecie.... jak mam rozmawiac z kims ze inwestuje w druga nieruchomosc skoro oni nie moga sobie pozwolic na jedną nawet..... trudny temat... albo nie mówię albo cos zanizam niestety:/A jutro jade do babci. Wrzucaja mnie na głęboką wode bo bede sama i przez cala godzine. A babcie wybudzili i jest dramat generalnie:/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#524 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja w ogóle nie wiedziałem że tak się da z tym kurczakiem i teraz to nie wiem czy zoperowany czy zluzowany kurczak bardziej mnie śmieje ![]() Cytat:
Ja takich samych wzorkow nie lubię ale bardzo ładnie Ci wyszły ) czerwony na danym dole przyciąga uwagę )Cytat:
Już kilka lat minęło. Czasami nawet mam ochotę napisać i zapytać co u niej. Tak po prostu bez żalu itp
|
|
#525 | |
|
... choć nie Westwood
|
Dzien dobry.
Ne wierzę, ze juz kwiecień ![]() Cytat:
Bo u mnie jest taka sytuacja, że nie ma szans nawet na normalną konwersacje, księżniczka taka. Ja tez nie mam zalu, zreszta od poczatku uwazalam, ze dorosli ludzie moga sie dogadac. Ze dwa tygodnie temu usunelam ją z grona znajomych dla fb :d
nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów Stanisław Lem Edytowane przez Vivienne Czas edycji: 2017-04-01 o 08:39 |
|
|
|
|
#526 |
|
Zakorzenienie
|
[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;72463257]
Co to zaxy?? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Dużo tańsze Melisski I dzień dobry ledwie ruszam nogami, a mam dziś myć okna ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie. — Jan Paweł II Edytowane przez gr8ania Czas edycji: 2017-04-01 o 06:24 |
|
|
|
#527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
Pobudka o 6:30 dzięki kotom zaliczona
idę po kawę i zaczynam odgruzowywać mieszkanie po zimie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#529 |
|
Zakorzenienie
|
Witam.
Pysia ja albo bym pogadala z nia albo dala sobie spokoj na zawsze. Ja mialam ze swoja przyjaciolka tak ze jeszcze za dzieciaka czasy gimnazjum poczatek technikum poklocilysmy sie baardzo. Tzn ja mialam zal do niej poszlo o chlopaka hehe. Z chlopakiem bylo minelo ona z nim byla chyba 5-6 lat. My w tym czasie nie odzywalysmy sie. I pewnego dnia w tym roku spotkala ja zapytala co u niej i tak tam. Ona zapytala co u mnie. Mama pow jej ze ja juz na pewno sie nie gniewam i podala jej moj nr tele. Ale dopiero po dluzszym czasie odezwala sie do mnie na fb. Bo sie bala ze nia nawrzeszcze czy cos 😁 ale po co w sumie? Bylo minelo ja sobie ulozylam zycie ona jak jest z nom szczesliwa to tez dobrze. I spotkalysmy sie na razie raz. Pogadalysmy szczerze no i co przez te wszystkie lata sie u nas dzialo. Jednak to juz nie ta sama przyjazn. Teraz nie wiem kiedy sie spotkamy. Ale mam nadzieje ze jakis kontakt bedziemy utrzymywac. Viv gratulacje za rozmowe ja chyba bym sie nie odwazyla na taka forme 😁 A my wczoraj robilsmy kiekbasy i szynki. Wczoraj przygotowalismy je od razu po pracy przyszlismy do domu przed 22 i padlismy jak muchy. Dzis juz sie wedza. A ja sie nie wyspalam i mnie glowa boli A mamy jeszcze nagrania. I OKNA u siebie do mycia 😁 |
|
|
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam na 12 h do pracy
|
|
|
|
#531 |
|
Zakorzenienie
|
Sq wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń
Też nie wierzę, że już kwiecień (niecałe 4 miesiące i będę miała swoje dziecko obok, kiedy to zlecialo). Pysia ja bym z nią porozmawiała. Ja zawsze jestem zwolenniczką rozmów i wyjaśnienia sytuacji. Wtedy Tobie będzie łatwiej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#532 |
|
Zakorzenienie
|
Pysia a ja bym już po tej pierwszej sytuacji o której kiedyś mi pisałaś w życiu się do niej nie odezwała. Choćby nie wiem jak Ci było ciężko, to po tym co zrobiła dla mnie byłaby skreślona, tym bardziej, że sytuacja się powtarza chociaż w innym kontekście. Jak masz jej teraz niby zaufać skoro już dwa razy tak poważnie Cię zawiodła? Moim zdaniem się nie da, a bez zaufania nie możemy mówić o przyjaźni
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
Pysia
|
|
#534 | |
|
... choć nie Westwood
|
Sq, wszystkiego naj, dużo miłości i szczęścia rodzinnego z mężem i Maciupkiem
Cytat:
Pysia, to z nia byla sytuacja po greyu? Cbyba nie, bo to bylo pozniej?
|
|
|
#535 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry 😊
Nie miałam już wczoraj siły się odezwać, cały dzień poza domem ale mieszkanie już nasze 😉 ale tak się zmęczyłam wczoraj że z tego zmęczenia nie mogłam zasnąć ale też ruszyć ręką i nogą. Co do kosztów to ja nigdy nie zaniżam ale w sumie u nas rozmowa o pieniądzach jest tylko w rodzinie i głównie w TŻ. Coś kupiliśmy, w coś zainwestaliśmy od pada pytanie "ile?" I zawsze mówimy prawdę. Bardzo często też słyszymy komentarze "ile mają pieniędzy... Co oni będą robić z tymi pieniędzmi (to odnośnie brania nadgodzin)". I uważam że skoro pytają to chcą wiedzieć a że zżera ich zazdrość to już nie moja sprawa. Jak ktoś leń to co ja poradzę 😉 my ciężko pracujemy na to co mamy, nic za darmo nie przychodzi. A ze znajomymi nigdy o kasie się nie rozmawia. Jakoś tak wychodzi. Ogólnie to wszyscy fajnie sobie radzą i nikt nie wnika ile się wydaje. Cieszymy się wspólnie z naszych sukcesów ale bez rozmawiania o kasie i wydatkach. Pysia wspolczuje sytuacji ze świadkową... Smutne bardzo. Ja mam byłą przyjaciółkę, teraz bardziej koleżankę i na jakiś czas urwał nam się kontakt ale odnowiłyśmy go i nawet ostatnio mnie odwiedziła a nie widziałyśmy się z 5 lat i bardzo fajnie nam się rozmawiało, w sumie jakbyśmy nigdy nie miały przerwy może u Was z czasem też się poprawi relacja. Czasami trzeba obu stronom dojrzeć do tego. Życzę Ci tego ![]() Wysłane za pomocą mTalk
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Aniu super, że mieszkanie już Wasze Sq wszystkiego najlepszego! Samych słonecznych dni i szczęśliwych chwil z rodzinką. Sent from my ONE A2005 using Tapatalk
|
#537 |
|
... choć nie Westwood
|
Stwierdziwszy, ze nie mam sie w co ubrac, a przeciez jakies ciuchy mam ukryte w czelusciach szafy postanowilam w niej posprzatac. Wywalilam polowe bluzek... i stwierdzilam, ze to kosmos jakis. Mam za male szafy
|
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
Sq wszystkiego co najlepsze, zadowolenia z męża i Maciupka
:-*Pysia przykre to bardzo :-( ale często właśnie takie niespodziewane sytuacje bardzo dużo weryfikują... Ja wczoraj pomyłam okna i dzis juz jestem szczęśliwa 😀 odwiedza nas mój kuzyn wiec musiałam sie zabrać za sprzątnie wczoraj Bazgram z telefonu |
|
|
|
#539 | |
|
Jedyna oryginalna Lips :)
|
Dobry!
wczoraj padłam o 21:00 Cytat:
jak M żyje? ![]() my o pieniądzach z rodziną nie rozmawiamy, bo potem jest to szeroko komentowane. ale jeżeli ze znajomych ktoś zapyta, nie ma problemu. upatrzyłam sobie płytki z paradyża. objeździłam prawie wszystkie sklepy w mieście. nigdzie nie ma. dzisiaj jadę do ostatniego. mam nadzieję, że będą, bo nie chcę w ciemno zamawiać. ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- sQ szczęścia, szczęścia i jeszcze raz szczęścia! Pysia, takie sytuacje weryfikują przyjaźnie. najlepszy przykład to mój wypadek. nasza znajomość już nigdy nie będzie taka sama. mimo że koleżanka się stara, chce się widywać, to ja mam do niej duży dystans. czasami lepiej nie mieć takich ludzi w swoim życiu. mam dwie przyjaciółki. wiem, że w razie potrzeby rzucą dla mnie wszystko i przyjadą. ja dla nich tak samo. po co tracić czas na coś, co do naszego życia wnosi tylko smutek. |
|
|
|
|
#540 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzieś mi mignela prośbą o doniczki beton i miedź
oto one wymiary (wysokość i średnica) ok10cn
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.

a dziś mój siostrzeniec się zapytał kiedy pójdziemy do Cioci bo te się stęsknił za nią, za jej pieskiem i dzieckiem...nie wiedziałam że bardzo co powiedzieć 

.

jeszcze 2 miesiące i JLo będzie mogła się schować ze swoim tyłkiem
ale mam swiadomosc ze znaczna wiekszosc moich znajomych a zwlaszcza rodzina zarabia sporo mniej niz my. Ma na to wpływ miejsce zamieszkania chociazby... i zanizam bo mi glupio bo sama pamietam jak ocenialam kogos mieszkajac na wsi/małym miescie i wydawalo mi sie ze jak bede zarabiac tyle to bede juz bogiem... punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. I wiecie.... jak mam rozmawiac z kims ze inwestuje w druga nieruchomosc skoro oni nie moga sobie pozwolic na jedną nawet..... trudny temat... albo nie mówię albo cos zanizam niestety:/

idę po kawę i zaczynam odgruzowywać mieszkanie po zimie