![]() |
#301 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Ja mam wrażenie, że u mnie brzuch też jest delikatnie niżej ale jest to mało zauważalne.
Szlag mnie trafi mam tak nabrzmiałe dziąsła :/ aż spać nie mogę.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
Zadomowienie
|
Obudziłam się na jedzenie
![]() Ja też nie potrafię określić czy mi brzuch opadł ale nie mam go pod samymi cyckami, od kilku dni lepiej mi się oddycha ![]() Czy ktoś już pytał lekarza o stosowanie wiesiolka i malin do picia czy daje jakieś efekty czy pic na wodę? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#303 |
Zakorzenienie
|
Talusia - płukanie chlorheksydyną polecam
![]() Camomiles - chyba mamaSmerfuni pisała, że jej gin te maliny polecił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Rozeznanie
|
CamomileS, mi gin polecil zdecydowanie liscie malin od przyszlego tygodnia. Na wiesiolka nic nie powiedzial, aczytalam, ze wlasnie on jest na rozwieranie szyjki, a liscie na efektywniejsze skurcze parte. U mnie parcie poszlo w mig, a rozwarcie sie zatrzymalo na 7cm wiec chyba jeszcze go dopytam i bede brac.
Decorail, tak ![]() Co do zapasow to ja uwielbiam zapasy dzieciowych i kuchennych rzeczy, natomiast wyrzucam wszystkie zagracajace ☠☠☠☠☠☠☠y, ozdoby, papiery itp Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#305 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Moja koleżanka ma termin na 5 kwietnia i miała stosować balonikowanie, ale jakaś infekcja jej się przyplątała. Lekarz prowadzący zalecił picie właśnie herbatkę z malin. Póki co efektów brak ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
Konto usunięte
|
Hej
![]() Znowu miałam dziwne sny ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#307 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:22 ---------- Poprzedni post napisano o 06:21 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:23 ---------- Poprzedni post napisano o 06:22 ---------- [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7246441 2]Hej ![]() Znowu miałam dziwne sny ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Jakie sny? Ja od trzech dni mam sny erotyczne 😂😂 już mi siły do siebie brak. Tęsknota od grudnia 😂😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#308 |
Wtajemniczenie
ski
|
Dzień dobry
![]() I zaczęłam 36 tydzień, do porodu zostało... 34 dni 😨 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#309 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie urodziłam w marcu!!! 😍😍 ten miesiąc będzie mój 😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#310 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Aplikacja mnie wlasnie uswiadomila, ze rodze za 30 dni! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez mamaSmerfuni Czas edycji: 2017-04-01 o 06:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#311 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Tym razem nie erotyczne ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#312 |
Wtajemniczenie
ski
|
A od kiedy można stosować te herbatki z liści malin i wiesiołka??
Na forum kwietniówek wypowiadaly się że to "pic na wodę" i nie pomaga. Spróbować nie zaszkodzi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#313 |
Rozeznanie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7246457 7]Tym razem nie erotyczne
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Hahahaha ![]() Mi się chyba nic nie śni w tej ciąży a przynajnniej nie pamiętam. Witam z ranka ![]() Zniknę chyba na weekend, bo przyjeżdża koleżanka ze studiów, ale po weekendzie zamelduję się spowrotem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez misja0181 Czas edycji: 2017-04-01 o 07:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#314 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Mohnka a jaki Ci termin z usg wychodzi? Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez CamomileS Czas edycji: 2017-04-01 o 07:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#315 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie urodziłam w marcu!!! 😍😍 ten miesiąc będzie mój 😀 [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7246457 7]Tym razem nie erotyczne ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Hahaha ceramiczną 😂😂 no to faktycznie ultra moc 😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- Poza tym termin usg powinien mój prowadzący na początku sprawdzić teraz już chyba za późno? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#316 |
Zadomowienie
|
Chyba tak, w sensie na pierwszych badaniach prenatalnych. Ja też mam liczone wg om ale ja tak nie do końca pamietalam kiedy była ostatnia om i wtedy coś trzeba zdecydować.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#317 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Zeby dzialalo to ponoc trzeba pic kilka tygodni i robic przerwy w piciu, zreszta nigdy nie wiadomo ile by trwal porod gdyby sie nie pilo wiec nie mozna chyba powiedziec, ze nie dziala. Ponoc po porodzie tez macica szybciej sie obkurcza. Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#318 |
Zadomowienie
|
O MamaSmerfuni to Ty już się powoli szykujesz
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#319 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Hahahaha no pewnie ![]() Dzis śniadanie na słodko - kanapki z nutella i dżemem malinowym i rumianek do tego ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#320 |
Zakorzenienie
|
Effpe - padłam i leżę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#321 |
Konto usunięte
|
Ahahah tez nie wiem skąd mi sie to wzięło ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#322 |
Zakorzenienie
|
Też jem dżem malinowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#323 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie dzis na sniadanie byly racuchy z jablkiem i cynamonem, posypane pudrem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#324 | |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Piękny weekend się zapowiada ![]() ![]() Aniu super, ze wszystko sie udało, a siostra pewnie zazdrosna, chociaż powinna sie cieszyć razem z Tobą, a nie zazdrościć, czasem nie rozumiem ludzi, ale nie przejmuj się ![]() Cytat:
![]() Mnie brzuch na pewno jeszcze nie opadł, bo nadal mam duszności. Jedynie na świeżym powietrzu mi się dobrze oddycha, a tak to umieram. Teraz to okna są pootwierane, ale w zimę, to czasem w środku nocy otwierałam szeroko okno, bo myślałam, że się uduszę. A w domu mam temp 21stopni, więc jest ok. Achh... w ogóle dziś zaczynamy 35tydz ![]()
![]() |
#325 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() ![]() Witam sie z kawą i takim pięknym wielkanocnym pączusiem z biedry ![]() ![]() Vikunia ja tez podziwiam jadłospisy dziewczyn, mnie do takich ciezkich rzeczy w ogole nie ciagnie, po fastfoodach czuje sie zle a najbardziej to mi wchodza ostatnio kolorowe kanapki ![]() Milego dnia Dziewczyny, szykuje sie słoneczny weekend ![]()
#326 |
Zakorzenienie
|
To ja chyba nie mam żadnych skurczy - albo mi twardnieje brzuch albo pobolewa okresowo. Ale nie nazwałbym tego skurczami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#327 |
Zadomowienie
|
Mnie od jakiegoś czasu boli, jak śpię. Tzn jak się położę na prawą stronę, lewa chyba mi obumarła, bo cały czas na niej leżę, a na plecach sie duszę... Ja już nie wiem, jak mam spać ;]
#328 |
Zakorzenienie
|
Margolcia - nocami też mam masę bliżej nieokreślonych dolegliwości w zależności od pozycji
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#329 |
Zadomowienie
|
Ja sie budze codziennie rano z serdelkami zamiast palców i bardzo ścierpniętymi dłońmi, zdaniem ginki to macica uciska na kręgosłup i to "normalne" na tym etapie ciąży
![]() ![]() ![]()
#330 |
Zadomowienie
|
Zawsze mówiłam, że chcę mieć 3-4 dzieci, dużą rodzinę, ale nie wiem, naprawdę muszę to przemyśleć, a największa weryfikacja tych myśli odbędzie sie po porodzie, jak go przeżyję
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.