|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kielce
Puchatku gdzie się zapisałaś?
![]() ja na makijaż ślubny ide do p. Marty z tego salonu Vita ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3122 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny ja dzisiaj kupiłam kolczyki, ale jeszcze nie wiem czy to te będą, są z cyrkoniami, chciałam kupić bransoletkę, ale niestety bransoletka z cyrkoniami strasznie zaczepiała szalik i martwie się, ze to samo będzie zz sukienką, a ja chciałam miec bransoletkę.
Poza tym szukam butów na drugi dzień, do niebieskiej sukienki (srebrne)? Poza tym za chwile wyjeżdżam do pracy na 3 dni i nie będę miała netu i znów kolejny przestój. |
![]() ![]() |
![]() |
#3123 |
Zakorzenienie
|
tiffi jak będziesz w Kielcach to za ładnymi bucikami na 2 dzień proponuje rozjejrzeć się w sklepie z butami Vanessa na rynku (obok delikatesów) - całkiem sporo ładnych butów tam kupiłam ostatnimi czasy
![]() ![]() Poza tym zajrzyj też do Top fashion, ale na Sienkiewicza |
![]() ![]() |
![]() |
#3124 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja również polecam sklep Vanessa ![]()
![]() |
#3125 |
Zakorzenienie
|
a to nie znam tego salonu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3126 |
Rozeznanie
|
Obok chodzę na solarium i dziewczyny mi go poleciły. Mam nadzieję, że będę zadowolona
![]() ![]()
#3127 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3128 |
Raczkowanie
|
Tak pani z blond pasemkami - wiesz coś więcej o niej??
A co możecie powiedzieć o salonie Ewan lub o salonie Image (gdzie on się w ogóle znajduje) ?? Kogo byście poleciły z tych salonów - macie może jakieś zdjęcia upięć naszych kieleckich fryzjerek??
#3129 |
Zakorzenienie
|
Kalex daj znac jak bedziesz juz po makijazu probnym u Pani Marty...bo to moja faworytka ale nigdy u niej nie bylam osobiscie wiec nie wiem co i jak
![]()
#3130 |
Zadomowienie
|
A tak z innej beczki Dziewczyny, to które solarium poleciłybyście??
Mam zamiar już zacząć chodzić, bo bardzo wolno sie opalam, a nie znam się kompletnie na tych lampach i innych bajerach... |
![]() ![]() |
![]() |
#3131 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
oniaczeq ja zawsze maluję się u Marty i gorąco polecam ![]() ![]() Kalex gdzie i u kogo się będziesz czesała - byłaś na próbnej fryzurze??
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3132 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Salon Image tez jest na wesołej ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dawniej poleciłabym Ci jeszcze sieć solar studio, ale ja zawsze wychodziłam od nich czerwona (a biorę zawsze 5-8 minut) albo nie opalona, chyba są przereklamowani ![]() edit: gazelcia - nie byłam jeszcze na próbnej fryzurce ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3133 |
Raczkowanie
|
A masz już upatrzony salon i osobę, która będzie Cię czesała??
#3134 |
Raczkowanie
|
Skoro mowa o fryzurach i makijazu, to ja umowilam sie na probny makijaz w maju u Moniki Rok i u niej w salonie jest jeszcze fryzjerka. Od razu ja tez wyprobuje i dam Wam znac jak poszlo.
#3135 |
Przyczajenie
|
Cos chyba zle wnioskujesz ale mniejsza o to,chcecie wierzyc wierzcie,nie chcecie nie,niemnej jednak latwo sprawdzic to co mowie ale skoro jestes taka madra poglowkuj,wystraczy dobry monitor full hd i soft,vidac czy ramka byla rzeczywiscie full hd czy konwertowana,pozdrowionka
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3136 |
Zakorzenienie
|
Gazelcia no to super , mam nadzieje ze również przypadnie mi do gustu..
Kalex poczekam ![]() ![]() A co do fryzury do ja wybieram sie do Awangardy...do Pani Sylwii jesli dobrze pamiętam..dużo osób mi ja poleciło wiec sprobuje
#3137 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie z innej beczki, mianowicie jestem w trakce szukania wycieczki na podroz poslubna. Czy moze ktoraz z Was moze polecic mi jakas stronke intenretowa gdzie znajde cos egotycznego. Bede wdzieczna!
Dzieki
#3138 | |
Przyczajenie
|
Kielce
Witam, przeglądałam forum i poczytalam sobie "niezłe" wypowiedzi obu Panów kamerzystów. Chciałam tylko powiedzieć, że posty i jednego i drugiego Pana zle swiadcza o ich firmach i o jakosci uslug jakie wykonuja, nie wazne jakich kamer uzywaja, ale jak podchodza do klienta. Ja bym radzila uwazac w swoich wypowiedziach, bo klientow jest bardzo latwa stracic, a zle wiadomosci szybciej sie rozchodza niz dobre... Pozdrawiam
Cytat:
Mam pytanko w sprawie obraczek, jestes zadowolona? bo ja wlasnie chcialam tam zamowic, tylko tam jest 2 zlotnikow. Ja slyszalam dobre opinie o Panu i Pani ktorzy sie nazywaja chyba Wyzwaniec, czy u tych Panstwa bylas? Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-04-20 o 21:01 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3139 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3140 |
Zadomowienie
|
Panowie Kamerzyści- może załóżcie osobny wątek albo piszcie sobie PW i tam dyskutujcie sobie, który to ma full hd a który nie, bo to już sie robi męczące
![]() Kalex ta kabina stojąca brązująca na czym polega??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3141 |
Zakorzenienie
|
Kalex, masz złe doświadczenia z solar studio? Bo ja właśnie tam regularnie chodzę i faktycznie też przeważnie wychodzę czerwona ale zawsze myślałam że to po prostu wina mojej skóry... A w takim razie jakie inne poleciłybyście tak w centrum, na Ślichowice dla mnie za daleko...
A a propos fryzurki, jestem zapisana już i na próbną i na ślubną u p. Sylwii w Awangardzie. Mam nadzieję że będę zadowolona... A w przyszłym tygodniu będę mieć próbny makijaż u p. Agnieszki Wojnowskiej. Koleżanka poleciła mi tą panią, ponoć b. ładnie maluje. Dam znać po próbnym jak wyszło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3142 | ||
Zakorzenienie
|
tak, ja czesze się w Awangardzie u p. KIngi, mama z siostrą u Sylwii
![]() będziemy razem siedzieć ![]() Cytat:
![]() katalinka - oni mają wszystkie lampy brązujące, a stojąca brązująca to mi chodziło po prostu, ze to jest solarium stojące (a nie leżące). I naprawdę polecam, bo wychodzi się z ładną opalenizną i skróry nigdy nie miałam czerwonej ani podrażnionej ![]() Cytat:
![]() co do solar studio - to właśnie mam tak jak Ty-czasami jak tam wejdę (bo np. akurat jestem na mieście) to potem piecze mnie skóra i jestem czerwona, a już brzuch to mam buraczka, a nie siedzę w solarium niewiadomo ile, bo z reguły biorę 5 minut, wyjątkowo 8 minut ![]() jeśli chodzi o inne solarium to ja nie znam więcej, te na Ślichowicach polecam. Może spróbuj tam gdzie chodzi Puchatek - na Żytniej |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3143 |
Rozeznanie
|
Ja chodzę na solarium do salonu kosmetycznego Sekret na Żytniej od wielu lat i jestem bardzo zadowolona
![]() ![]()
#3144 |
Zakorzenienie
|
Mam pytanie ile wcześniej zapisywałaś sie tam? chciałam 2 miesiące przed wpaść do salonu ale widzę ze sa bardzo oblegane wiec już sama nie wiem czy to nie za późno...
#3145 |
Zakorzenienie
|
mama z siostrą to się już jakoś w styczniu zapisały, ja chyba w lutym
![]() ostatnio jeszcze ciocia zapisała się do Sylwii na rano ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3146 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak, byłam właśnie u tego złotnika, polecało mi go parę osób. Ale odbiór mam dopiero na koniec kwietnia, więc nic nie jestem w stanie powiedzieć o wykonaniu. Ostrzegli mnie na miejscu, że biorę niepraktyczne obrączki, bo nie da się ich ani zmniejszyć, ani powiększyć. Ale są piękne, co mi tam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3147 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam wszystkich.!!!
Mam pytanie, czy ktoś zna jakąś dobra dekoratorkę sal weselnych i oczywiscie w dobrej cenie!!! potrzebna już ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3148 |
Zadomowienie
|
My również tam zamawialiśmy obrączki
![]() ![]() ![]() dużo bardzo dobrych opinii nasłuchałam sie o Wychowańcu więc długo sie nie zastanawialiśmy tym bardziej że mieliśmy złoto do przetopienia ![]() Kobietki macie może jakieś propozycje wiązanek ślubnych??? Ja mam trzy typy, ale szukam dalej oto one: |
![]() ![]() |
![]() |
#3149 |
Raczkowanie
|
ja sie zapisałam do Atelier Fryzjerskiego na ul. Słowackiego - jest teraz "promocja" tzw. pakiet ślubny: w cenie 170zł malowanie paznokci, makijaz i upięcie ślubne.
Co prawda wcześniej nie byłam ich klientką, ale to znany salon w kielcach więc im postanowiłam zaufać ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3150 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyn! mam pytanie odnosnie sali w maslowie (dworek). mamy tam zamowiony termin za na wesele i na ost. rozmowie wlasciciel powiedzial ze calosc sumy jaka wyjdzie do zaplacanie za wesele musimy mu zaplacic PRZED WESELEM _WSZYSTKO!!!!! dla mnie to szok bo pierwszy raz slysze o czyms takim! zawsze rozliczenia sa po przyjeciu weselnym! daje sie ustalony zadatek a reszta po wykonaniu uslugi. czy wiedzie cos moze na ten temat. prosze o kontakt dziweczyny ktory maialy tam wesele bo dla mnie to ABSURD! tym bardziej ze jaka mam pewnosc ze nie zrobia czegos na 'odczep sie'. pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.