Panny Młode - Kielce cz. I - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-15, 14:38   #3121
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex
Dot.: Kielce

Puchatku gdzie się zapisałaś?

ja na makijaż ślubny ide do p. Marty z tego salonu Vita
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-15, 14:44   #3122
tiffi1
Rozeznanie

Dziewczyny ja dzisiaj kupiłam kolczyki, ale jeszcze nie wiem czy to te będą, są z cyrkoniami, chciałam kupić bransoletkę, ale niestety bransoletka z cyrkoniami strasznie zaczepiała szalik i martwie się, ze to samo będzie zz sukienką, a ja chciałam miec bransoletkę.

Poza tym szukam butów na drugi dzień, do niebieskiej sukienki (srebrne)?

Poza tym za chwile wyjeżdżam do pracy na 3 dni i nie będę miała netu i znów kolejny przestój.
tiffi1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-15, 14:48   #3123
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

tiffi jak będziesz w Kielcach to za ładnymi bucikami na 2 dzień proponuje rozjejrzeć się w sklepie z butami Vanessa na rynku (obok delikatesów) - całkiem sporo ładnych butów tam kupiłam ostatnimi czasy ale tez trzeba utrafić w ich dostawę, bo buty strasznie szybko im się rozchodzą
Poza tym zajrzyj też do Top fashion, ale na Sienkiewicza
Stary 2008-04-15, 14:53   #3124
Puchatek M.
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
Puchatku gdzie się zapisałaś?

ja na makijaż ślubny ide do p. Marty z tego salonu Vita
Salon fryzjersko- kosmetyczny Larisa na Żytniej Mają też salon na Wapiennikowej. Idę 10 maja

Ja również polecam sklep Vanessa
Stary 2008-04-15, 14:55   #3125
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

a to nie znam tego salonu
Stary 2008-04-15, 14:58   #3126
Puchatek M.
Rozeznanie

Obok chodzę na solarium i dziewczyny mi go poleciły. Mam nadzieję, że będę zadowolona A jak nie to pójdę na kolejną próbną gdzie indziej
Stary 2008-04-15, 16:34   #3127
tiffi1
Rozeznanie

Cytat:
tiffi jak będziesz w Kielcach to za ładnymi bucikami na 2 dzień proponuje rozjejrzeć się w sklepie z butami Vanessa na rynku (obok delikatesów) - całkiem sporo ładnych butów tam kupiłam ostatnimi czasy ale tez trzeba utrafić w ich dostawę, bo buty strasznie szybko im się rozchodzą
Poza tym zajrzyj też do Top fashion, ale na Sienkiewicza
Dzięki ale ja w Kielcach bywam bardzo rzadko, bo pracuję w Warszawie a ślub będzie 45 km od Kielc.
tiffi1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-15, 16:46   #3128
gazelcia
Raczkowanie

Cytat:
p. anna gawęcka z atelier to taka farbowana blondynka?
Tak pani z blond pasemkami - wiesz coś więcej o niej??

A co możecie powiedzieć o salonie Ewan lub o salonie Image (gdzie on się w ogóle znajduje) ?? Kogo byście poleciły z tych salonów - macie może jakieś zdjęcia upięć naszych kieleckich fryzjerek??
Stary 2008-04-15, 18:21   #3129
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Kalex daj znac jak bedziesz juz po makijazu probnym u Pani Marty...bo to moja faworytka ale nigdy u niej nie bylam osobiscie wiec nie wiem co i jak
wszystko zaczyna się walić

Biustonosze:

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77106731
oniaczeq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-15, 18:38   #3130
katalinka17
Zadomowienie

A tak z innej beczki Dziewczyny, to które solarium poleciłybyście??
Mam zamiar już zacząć chodzić, bo bardzo wolno sie opalam, a nie znam się kompletnie na tych lampach i innych bajerach...

SYN
katalinka17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-15, 19:11   #3131
gazelcia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez oniaczeq Pokaż wiadomość
Kalex daj znac jak bedziesz juz po makijazu probnym u Pani Marty...bo to moja faworytka ale nigdy u niej nie bylam osobiscie wiec nie wiem co i jak

oniaczeq ja zawsze maluję się u Marty i gorąco polecam Makijaż przeżyje każdą imprezę, choćby nie wiem jak szaloną - nic nie spływa, wszystko się trzyma jak należy... No i oczywiście kolory są idealnie dobrane do Twojej cery i koloru stroju w jakim występujesz

Kalex gdzie i u kogo się będziesz czesała - byłaś na próbnej fryzurze??
Stary 2008-04-15, 19:18   #3132
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez gazelcia Pokaż wiadomość
Tak pani z blond pasemkami - wiesz coś więcej o niej??

A co możecie powiedzieć o salonie Ewan lub o salonie Image (gdzie on się w ogóle znajduje) ?? Kogo byście poleciły z tych salonów - macie może jakieś zdjęcia upięć naszych kieleckich fryzjerek??
salon Ewan jest na Wesołej - czesała sie w nim Tiara.
Salon Image tez jest na wesołej zapewne chodzi Ci o p. Świebodę tez ją polecam, swego czasu tylko do Niej chodziła, ale od dłuższego czasu nic nie robię z włosami
Cytat:
Napisane przez oniaczeq Pokaż wiadomość
próbny makijaż mam na początku czerwca

Cytat:
Napisane przez katalinka17 Pokaż wiadomość
A tak z innej beczki Dziewczyny, to które solarium poleciłybyście??
Mam zamiar już zacząć chodzić, bo bardzo wolno sie opalam, a nie znam się kompletnie na tych lampach i innych bajerach...
katalinka - ja polecam solarium Capri na slichowicach - ul. massalskiego w pawilonach na przeciwko pasażu swiętokrzyskiego (tutaj zdecydowanie kabina stojąca brązująca) - rewelacyjne solarium, ładny delikatny brązik juz po 1 wizycie; albo solarium (też na slichowicach) w pawilonie na rogu kredowej i massalskiego (taki migający napis SOLARIUM obok salonu anline kosmetyka - nie solarium w salonie Oszin, tylko to drugie). Oba solaria rewelacyjne

dawniej poleciłabym Ci jeszcze sieć solar studio, ale ja zawsze wychodziłam od nich czerwona (a biorę zawsze 5-8 minut) albo nie opalona, chyba są przereklamowani

edit:
gazelcia - nie byłam jeszcze na próbnej fryzurce będę szła też jakoś na początku czerwca, zobaczymy co się wykombinuje z moimi włosami
Stary 2008-04-15, 19:31   #3133
gazelcia
Raczkowanie

Cytat:
gazelcia - nie byłam jeszcze na próbnej fryzurce będę szła też jakoś na początku czerwca, zobaczymy co się wykombinuje z moimi włosami
A masz już upatrzony salon i osobę, która będzie Cię czesała??
Stary 2008-04-15, 19:39   #3134
karusia070707
Raczkowanie

Skoro mowa o fryzurach i makijazu, to ja umowilam sie na probny makijaz w maju u Moniki Rok i u niej w salonie jest jeszcze fryzjerka. Od razu ja tez wyprobuje i dam Wam znac jak poszlo.

Love doesn't make the world go round. Love is what makes the ride worthwhile.

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080621040213.png
karusia070707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-15, 20:42   #3135
EAJ
Przyczajenie

Cos chyba zle wnioskujesz ale mniejsza o to,chcecie wierzyc wierzcie,nie chcecie nie,niemnej jednak latwo sprawdzic to co mowie ale skoro jestes taka madra poglowkuj,wystraczy dobry monitor full hd i soft,vidac czy ramka byla rzeczywiscie full hd czy konwertowana,pozdrowionka
EAJ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-15, 21:09   #3136
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Gazelcia no to super , mam nadzieje ze również przypadnie mi do gustu..
Kalex poczekam ja mam wesele w październiku także nie spieszy mi sie

A co do fryzury do ja wybieram sie do Awangardy...do Pani Sylwii jesli dobrze pamiętam..dużo osób mi ja poleciło wiec sprobuje

Biustonosze:

Stary 2008-04-15, 21:13   #3137
karusia070707
Raczkowanie

Mam pytanie z innej beczki, mianowicie jestem w trakce szukania wycieczki na podroz poslubna. Czy moze ktoraz z Was moze polecic mi jakas stronke intenretowa gdzie znajde cos egotycznego. Bede wdzieczna!

Dzieki

Stary 2008-04-15, 21:24   #3138
aniag66
Przyczajenie

Kielce

Witam, przeglądałam forum i poczytalam sobie "niezłe" wypowiedzi obu Panów kamerzystów. Chciałam tylko powiedzieć, że posty i jednego i drugiego Pana zle swiadcza o ich firmach i o jakosci uslug jakie wykonuja, nie wazne jakich kamer uzywaja, ale jak podchodza do klienta. Ja bym radzila uwazac w swoich wypowiedziach, bo klientow jest bardzo latwa stracic, a zle wiadomosci szybciej sie rozchodza niz dobre... Pozdrawiam

Cytat:
Napisane przez Kocurski Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny,

Obrączki - zamawiane tam nad Silnicą, nie pamiętam nazwy złotnika
Tyle pamiętam , w razie czego dopiszę, gdzie co załatwiłam.

Mam pytanko w sprawie obraczek, jestes zadowolona? bo ja wlasnie chcialam tam zamowic, tylko tam jest 2 zlotnikow. Ja slyszalam dobre opinie o Panu i Pani ktorzy sie nazywaja chyba Wyzwaniec, czy u tych Panstwa bylas?

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2008-04-20 o 21:01 Powód: post pod postem
aniag66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-15, 21:32   #3139
karusia070707
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aniag66 Pokaż wiadomość
Witam, przeglądałam forum i poczytalam sobie "niezłe" wypowiedzi obu Panów kamerzystów. Chciałam tylko powiedzieć, że posty i jednego i drugiego Pana zle swiadcza o ich firmach i o jakosci uslug jakie wykonuja, nie wazne jakich kamer uzywaja, ale jak podchodza do klienta. Ja bym radzila uwazac w swoich wypowiedziach, bo klientow jest bardzo latwa stracic, a zle wiadomosci szybciej sie rozchodza niz dobre... Pozdrawiam
nic dodac nic ujac i chyba to forum nie jest przenaczone na dochodzenie sie kto uzywa jakiej kamery. Ja jestem szczesliwa ze nie zamowilam zadnych z panow

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-15, 22:27   #3140
katalinka17
Zadomowienie

Panowie Kamerzyści- może załóżcie osobny wątek albo piszcie sobie PW i tam dyskutujcie sobie, który to ma full hd a który nie, bo to już sie robi męczące i tylko zniechęca potencjalne klientki.

Kalex ta kabina stojąca brązująca na czym polega???

SYN
katalinka17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-16, 07:22   #3141
gosikk_s
Zakorzenienie

Kalex, masz złe doświadczenia z solar studio? Bo ja właśnie tam regularnie chodzę i faktycznie też przeważnie wychodzę czerwona ale zawsze myślałam że to po prostu wina mojej skóry... A w takim razie jakie inne poleciłybyście tak w centrum, na Ślichowice dla mnie za daleko...
A a propos fryzurki, jestem zapisana już i na próbną i na ślubną u p. Sylwii w Awangardzie. Mam nadzieję że będę zadowolona... A w przyszłym tygodniu będę mieć próbny makijaż u p. Agnieszki Wojnowskiej. Koleżanka poleciła mi tą panią, ponoć b. ładnie maluje. Dam znać po próbnym jak wyszło

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-16, 07:51   #3142
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez gazelcia Pokaż wiadomość
A masz już upatrzony salon i osobę, która będzie Cię czesała??
tak, ja czesze się w Awangardzie u p. KIngi, mama z siostrą u Sylwii
będziemy razem siedzieć
Cytat:
Napisane przez katalinka17 Pokaż wiadomość
Panowie Kamerzyści- może załóżcie osobny wątek albo piszcie sobie PW i tam dyskutujcie sobie, który to ma full hd a który nie, bo to już sie robi męczące i tylko zniechęca potencjalne klientki.

Kalex ta kabina stojąca brązująca na czym polega???
przyłączam się do prośby
katalinka - oni mają wszystkie lampy brązujące, a stojąca brązująca to mi chodziło po prostu, ze to jest solarium stojące (a nie leżące). I naprawdę polecam, bo wychodzi się z ładną opalenizną i skróry nigdy nie miałam czerwonej ani podrażnionej

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Kalex, masz złe doświadczenia z solar studio? Bo ja właśnie tam regularnie chodzę i faktycznie też przeważnie wychodzę czerwona ale zawsze myślałam że to po prostu wina mojej skóry... A w takim razie jakie inne poleciłybyście tak w centrum, na Ślichowice dla mnie za daleko...
A a propos fryzurki, jestem zapisana już i na próbną i na ślubną u p. Sylwii w Awangardzie. Mam nadzieję że będę zadowolona... A w przyszłym tygodniu będę mieć próbny makijaż u p. Agnieszki Wojnowskiej. Koleżanka poleciła mi tą panią, ponoć b. ładnie maluje. Dam znać po próbnym jak wyszło
gosik to chyba jesteś albo przed albo po mojej mamie i siostrze zapisana
co do solar studio - to właśnie mam tak jak Ty-czasami jak tam wejdę (bo np. akurat jestem na mieście) to potem piecze mnie skóra i jestem czerwona, a już brzuch to mam buraczka, a nie siedzę w solarium niewiadomo ile, bo z reguły biorę 5 minut, wyjątkowo 8 minut

jeśli chodzi o inne solarium to ja nie znam więcej, te na Ślichowicach polecam. Może spróbuj tam gdzie chodzi Puchatek - na Żytniej
Stary 2008-04-16, 08:56   #3143
Puchatek M.
Rozeznanie

Ja chodzę na solarium do salonu kosmetycznego Sekret na Żytniej od wielu lat i jestem bardzo zadowolona Nigdy nie byłam czerwona. Polecam
Stary 2008-04-16, 09:15   #3144
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Cytat:
tak, ja czesze się w Awangardzie u p. KIngi, mama z siostrą u Sylwii
będziemy razem siedzieć
Mam pytanie ile wcześniej zapisywałaś sie tam? chciałam 2 miesiące przed wpaść do salonu ale widzę ze sa bardzo oblegane wiec już sama nie wiem czy to nie za późno...

Biustonosze:

Stary 2008-04-16, 09:20   #3145
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

mama z siostrą to się już jakoś w styczniu zapisały, ja chyba w lutym

ostatnio jeszcze ciocia zapisała się do Sylwii na rano także prawie wszystkie babki ode mnie z rodziny bedą na raz siedzieć w awangardzie
Stary 2008-04-16, 09:37   #3146
Kocurski
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aniag66 Pokaż wiadomość
Mam pytanko w sprawie obraczek, jestes zadowolona? bo ja wlasnie chcialam tam zamowic, tylko tam jest 2 zlotnikow. Ja slyszalam dobre opinie o Panu i Pani ktorzy sie nazywaja chyba Wyzwaniec, czy u tych Panstwa bylas?

Tak, byłam właśnie u tego złotnika, polecało mi go parę osób. Ale odbiór mam dopiero na koniec kwietnia, więc nic nie jestem w stanie powiedzieć o wykonaniu. Ostrzegli mnie na miejscu, że biorę niepraktyczne obrączki, bo nie da się ich ani zmniejszyć, ani powiększyć. Ale są piękne, co mi tam
Kocurski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-16, 10:40   #3147
qaz27
Przyczajenie

Smile Dot.: Kielce

Witam wszystkich.!!!
Mam pytanie, czy ktoś zna jakąś dobra dekoratorkę sal weselnych i oczywiscie w dobrej cenie!!! potrzebna już
qaz27 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-16, 10:43   #3148
marysia_258
Zadomowienie

My również tam zamawialiśmy obrączki także wybraliśmy nie zbyt praktyczne i odbiór mamy na koniec kwietnia
dużo bardzo dobrych opinii nasłuchałam sie o Wychowańcu więc długo sie nie zastanawialiśmy tym bardziej że mieliśmy złoto do przetopienia

Kobietki macie może jakieś propozycje wiązanek ślubnych??? Ja mam trzy typy, ale szukam dalej oto one:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1c54275ef4d9f991b8314284db8f6169.jpg (59,5 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 402a62c03be5f0094447d9e22d8b3d5d.jpg (36,7 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2104.jpg (62,4 KB, 42 załadowań)
marysia_258 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-16, 11:37   #3149
mokapodi
Raczkowanie

ja sie zapisałam do Atelier Fryzjerskiego na ul. Słowackiego - jest teraz "promocja" tzw. pakiet ślubny: w cenie 170zł malowanie paznokci, makijaz i upięcie ślubne.
Co prawda wcześniej nie byłam ich klientką, ale to znany salon w kielcach więc im postanowiłam zaufać próbny makijaz i fryzura za pół ceny - co również wydaje się być atrakcyjne cenowo
mokapodi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-16, 12:56   #3150
Karothinka85
Przyczajenie

hej dziewczyn! mam pytanie odnosnie sali w maslowie (dworek). mamy tam zamowiony termin za na wesele i na ost. rozmowie wlasciciel powiedzial ze calosc sumy jaka wyjdzie do zaplacanie za wesele musimy mu zaplacic PRZED WESELEM _WSZYSTKO!!!!! dla mnie to szok bo pierwszy raz slysze o czyms takim! zawsze rozliczenia sa po przyjeciu weselnym! daje sie ustalony zadatek a reszta po wykonaniu uslugi. czy wiedzie cos moze na ten temat. prosze o kontakt dziweczyny ktory maialy tam wesele bo dla mnie to ABSURD! tym bardziej ze jaka mam pewnosc ze nie zrobia czegos na 'odczep sie'. pozdrawiam
Karothinka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości