Sierpniówki 2017 ♥ cz.3 - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-04-01, 11:04   #3901
MademoiselleB
Raczkowanie

Dot.: Sierpniówki 2017 ♥ cz.3

Cytat:
Napisane przez felice_k Pokaż wiadomość
Ja mam zamiar pracowac jak długo się da chociaz lekarz kręci nosem wiec pewnie będzie to niedłuzej jak do konca czerwca. Jak tak czytam dziewczyny ile juz macie rzeczy dla dzieciaczkow to wpadam w lekką panikę bo my z mężem nie mamy nic Narazie tylko oglądam pokoiki w necie i juz wiem jak będzie wyglądał i w jakich kolorach.Boję się,ze jak wpadne w szał zakupòw to mąż zejdzie na zawał. Pòki co spieramy się o imie ,on chce Łucję ja Jagodę.
oba imiona bardzo ładne ja też jeszcze nie mam nic poza kołyska - więc nie jesteś sama
MademoiselleB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-01, 11:20   #3902
gunis
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MademoiselleB Pokaż wiadomość
oba imiona bardzo ładne ja też jeszcze nie mam nic poza kołyska - więc nie jesteś sama
Ja nie mam noc oprócz starych ubranek, które mąż dostał od znajomej z pracy (przejrzalam i nie dość, że poplamione to jeszcze zmechacone i zniszczone). Na szczęście w domu rodzinnym cos na nas czeka

Moja sistrzenica a zarazem chrześnica ma za niedługo urodziny. Siostra miała sie zastanowić nad prezentem. Napisałam jej smsa, ze jak nie dostanę jakiegoś namiaru na pomysł, to kupię jej piekne pufy pasujące do mojego salonu i będzie je mogła odwiedzać

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
gunis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-01, 11:48   #3903
admirable
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lalalandia Pokaż wiadomość
Dzień dobry😊 Crescent, mi wręcz doktorek kazał iść na jakieś zajecia sportowe i oczywiście na basen. Ale ja mam problemy z kręgosłupem ze czasami to wogole chodzić nie mogę tak mnie boli🙁 Aaa jak się zapytałam czy na tym basenie się w jakiś sposób zabezpieczać przed infekcja to mi powiedział ze wystarczy wybierać czyste baseny i nic nie powinno się przyplatac😛 No tak wiec od przyszłego tygodnia tez czegoś poszukam ciekawego
Ale jak masz poznać czy basen jest czysty?mnie kazał kupić tampony ellen z probiotykiem i zakaz wchodzenia do jacuzzi

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Cytat:
Napisane przez judis Pokaż wiadomość
Ja niestety nie mam dobrych wieści. Wczoraj byłam na kolejnej kontroli, pogorszenie, po tygodniu leżenia szyjka jeszcze bardziej rozwarta, w kształcie lejka, od razu szpital..
Na razie dostałam relanium, nospę, kontynuuje luteinę, no i ogólnie załamana. W tym przypadku nie wchodzi w grę pessar czy zszycie, więc może się wszystko wydarzyć..
Jeśli internetu wystarczy to postaram się czasem odezwać.

Trzymamy kciuki! Wszystko będzie dobrze, najważniejsze, że jesteś pod opieką lekarzy

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Hanala Pokaż wiadomość
Judis, trzymaj sie mocno, przykro mi

Hania waga szacowana 260g, dl stopy 3cm, cialko od czubka glowy do dupki 14 cm

Szyjka 4,2cm

Podobno jest bardzo ladna strasznie sie krecila, zrobilismy kolejke ;p

Super wiesci

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:
Napisane przez gunis Pokaż wiadomość
Wczoraj poszalelismy z mężem i od tego czasu Dzidek się na nas obrazil i się nie rusza
Nutella się skonczyla, kilka kawałków Milki nie pomogło nadal cisza

Czuję się po masażu zrelaksowany i odpoczywa

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Ja jestem u rodziców i leżę na kanapie. Czekam aż mój siistrzeniec się obudzi i zabieram małego na spacer

admirable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-01, 11:52   #3904
biedro87
Zadomowienie

Judis, trzymam za Was kciuki i wierze, ze wszystko będzie dobrze!!!

Byłam wczoraj na usg połówkowym. Dzidziuś zdrowy!!! Badalo mnie dwóch lekarzy i nie widza nic niepokojącego. Jak powiedzialam, ze w kolejnej ciazy mam niskie białko pappa, to pierwsze pytanie było o nadcisnienie i stan przedrzucawkowy...takze ciśnienie mierzyć i brać Acard, to może się powtórzyć. Oby nie wcześniej niż w pierwszej ciazy...

Ja kupuje ubranka od 62. Corka miala 59 cm i wazyla 4100(poród sn&#128513. Od razu ubieralam jej 62, jak miala miesiąc to 68.
biedro87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-01, 12:12   #3905
cesarskie cięcie
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lalalandia Pokaż wiadomość
Dzień dobry�� Crescent, mi wręcz doktorek kazał iść na jakieś zajecia sportowe i oczywiście na basen. Ale ja mam problemy z kręgosłupem ze czasami to wogole chodzić nie mogę tak mnie boli�� Aaa jak się zapytałam czy na tym basenie się w jakiś sposób zabezpieczać przed infekcja to mi powiedział ze wystarczy wybierać czyste baseny i nic nie powinno się przyplatac�� No tak wiec od przyszłego tygodnia tez czegoś poszukam ciekawego
U mnie było to samo. Mój ginekolog powiedział, że gimnastyka z ćwiczeniami na kręgosłup dla kobiet w ciąży lub/i 2h spaceru codziennie to minimum dla przygotowującego się do maratonu porodowego organizmu
cesarskie cięcie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-01, 12:18   #3906
Lalalandia
Rozeznanie

Judis, trzymam kciuki, będzie dobrze napewno

Admirable, mam porównanie pomiędzy tymi na których byłam które wyglądają lepiej ze są troszkę lepiej zadbane pod względem czystości... No ale fakt mogę tylko przypuszczać które są czyste😜 Na następnej wizycie go poproszę o wyjaśnienie jak to sprawdzic😎

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Biedro87 jesteś super heroes😁 Urodzić takie duże dzieciatko😊
Lalalandia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-01, 12:20   #3907
biedro87
Zadomowienie

My jeszcze nie mamy nic dla synka. Troche uniwersalnych ubranek po corce. U nas lista zakupów nie będzie dluga: Leżaczek, niania elektroniczna, ubranka i wiadomo kosmetki, pieluchy itp. Wszystko starałam sie kupować w takich kolorach żeby pasowało tez do chłopca.

Do kapania raczej jakiś emolient kupie. Natalia ma azs.

Gdyby była dziewczyna, to miala być Lucja. Z imieniem dla chłopca nie możemy sie zdecydować. Chyba Jan będzie.
biedro87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-04-01, 12:20   #3908
bianca30
Raczkowanie

Witam w sobote. Piekna i sloneczna. Nawet w miescie chce sie wyjsc na dlugi spacer.

Judis, trzymajcie sie! Musi byc dobrze i oby tak bylo. Tak, jak dziewczyny napisaly trzymamy za Was mocno kciuki. Wszystkiego dobrego i duzo zdrowia.

Hanala, gratki za wizyte. Super malutka sliczna Hania. I cudne imie.

Ja tez na razie z tych pracujacych. Chcialabym jak najdluzej ale zobaczymy jak wyjdzie.
bianca30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-01, 12:23   #3909
gunis
Rozeznanie

Ja ciągle mam nadzieję, że będzie dziewczynka, ale Dzidek się odwraca tak, ze za każdym razem trudno stwierdzić :/
Jak będzie chłopak, to problem, bo nie mamy imienia. Jak zaczynamy szukać, to orientujemy się, ile osób nam sie źle kojarzy
Kiedyś podobało nam sie imię Antek. Ale nieeeee, nie nazwę syna po Macierewiczu

gunis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-01, 13:15   #3910
_laurka
Raczkowanie

Wogóle nie wyskakują mi powiadomienia z wizażu!!!
Wczoraj zastanawiałam się co tak cicho a wchodzę dziś i widzę 15 stron do nadrobienia
Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Pierwsze zdjęcie ciuszki 50 i 56, następne dwie szuflady 62 i 68, później 74, następna 80, kolejna z kombinezonami i ostatnia mix czapkowo-skarpetkowyZałącznik 6998732Załącznik 6998737Załącznik 6998742Załącznik 6998747Załącznik 6998752Załącznik 6998757Załącznik 6998762

Zaoszczędziłam jakiś milion złotych

Wprowadzasz mnie w kompleksy. Nie posiadam jeszcze ani jednego ciuszka dla maleństwa prócz kilku body i pajaców od koleżanki w uniwersalnych kolorach.
Niech już będzie środa jak tylko dowiem się co tam mnie tak kopie to wpadnę w szał zakupów.

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:
Napisane przez crescent Pokaż wiadomość
Dziewczyny a tak w ogole to ktore sa juz na l4?

Ja zaczęłam l 4 od początku marca.
Cytat:
Napisane przez cesarskie cięcie Pokaż wiadomość
WOOOOW! Ale potężny i piękny zapas!

Ja już po zabiegu sterylizacji (psów, nie własnym ) i na razie wszystko idzie dobrze. Ale nocy chyba nie prześpię
Jak pieski przeżyły noc? Wszystko ok?
Cytat:
Ja niestety nie mam dobrych wieści. Wczoraj byłam na kolejnej kontroli, pogorszenie, po tygodniu leżenia szyjka jeszcze bardziej rozwarta, w kształcie lejka, od razu szpital..
Na razie dostałam relanium, nospę, kontynuuje luteinę, no i ogólnie załamana. W tym przypadku nie wchodzi w grę pessar czy zszycie, więc może się wszystko wydarzyć..

Bidulka, trzymamy kciuki aby jakoś sytuacja się unormowała.
Odzywaj się no i przede wszystkim trzeba wierzyć że opanują jakoś sytuację w szpitalu.

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Cytat:
Wczoraj poszalelismy z mężem i od tego czasu Dzidek się na nas obrazil i się nie rusza

Może dla odmiany spróbuj czegoś słonego 😜
Cytat:
Napisane przez biedro87 Pokaż wiadomość

Byłam wczoraj na usg połówkowym. Dzidziuś zdrowy!!! Badalo mnie dwóch lekarzy i nie widza nic niepokojącego. Jak powiedzialam, ze w kolejnej ciazy mam niskie białko pappa, to pierwsze pytanie było o nadcisnienie i stan przedrzucawkowy...takze ciśnienie mierzyć i brać Acard, to może się powtórzyć. Oby nie wcześniej niż w pierwszej ciazy...

Ja kupuje ubranka od 62. Corka miala 59 cm i wazyla 4100(poród sn&#128513. Od razu ubieralam jej 62, jak miala miesiąc to 68.
Super że dzidzia ok 😊
Ponad 4 kg to nie lada wyczyn urodzić sn.

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Mam pytanie do dziewczyn biorących żelazo.
Zauważyłam że od momentu jak zaczęłam brać ciągle boli mnie głowa. I zastanawiam się czy to od tego. Może bym pomniejszyla trochę dawki bo obniżony poziom żelaza mam tylko o kilka jednostek od normy, a gin nakazał brać dwie tabletki dziennie.

Edytowane przez _laurka
Czas edycji: 2017-04-01 o 13:13
_laurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-01, 13:16   #3911
Martoolka87
Zakorzenienie

Litości Dziewczynki Ja dziś u rodziców, później imieniny teściowej, a jutro urodziny szwagra. Pewnie w poniedziałek dopiero Was nadrobię

Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-04-01, 13:20   #3912
crescent
Zakorzenienie

Cytat:

Ojojki..trzymaj sie tam! Na polnej jestes? Wazne ze jestes pod opieka lekarzy. Teraz ich zadanie pomoc!
Cytat:
Napisane przez MademoiselleB Pokaż wiadomość
Ja mam tylko to co podostawalam. Nawet nie przegladalam tego jeszcze..sama nie kupilam jeszcze nic a nic..

Lece na ten spacer szkoda pogody.

Stary 2017-04-01, 13:30   #3913
Serenely
Zakorzenienie

Dziewczyny, weźcie nie walcie tekstami "nic nie mam, ale mam to i to" zaprzeczacie same sobie :P ja naprawdę nic nie mam, czekam na pierwszą przesyłkę z Ali z ... czapeczką i skarpetkami

Ja wyszłam dzisiaj na zakupy i jak wróciłam to myślałam że zdechnę. Jest tak ciepło i duszno, że nie mam ochoty już wyłazić. Ponad 20 stopni, w aucie z 15 więcej.
Serenely jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-01, 13:37   #3914
_laurka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Serenely Pokaż wiadomość
Dziewczyny, weźcie nie walcie tekstami "nic nie mam, ale mam to i to" zaprzeczacie same sobieja naprawdę nic nie mam, czekam na pierwszą przesyłkę z Ali z ... czapeczką i skarpetkami

Ja wyszłam dzisiaj na zakupy i jak wróciłam to myślałam że zdechnę. Jest tak ciepło i duszno, że nie mam ochoty już wyłazić. Ponad 20 stopni, w aucie z 15 więcej.
Oj tam oj tam. Jak widzę zapasy i tyle rozmiarów popadam w depresję. Mam kilka ciuszków ale w rozmiarze 68 które dostałam więc w sumie nie mam nic.

Stary 2017-04-01, 13:46   #3915
felice_k
Raczkowanie

Dzisiaj pięknie jest to fakt, od rana pracuję a w przerwach ładuję kolejne pralki, nareszcie można wywalić pranie na dwór.
Dziewczyny pewnie już był wątek o wózkach także sorry jeśli powtarzam ale czy któraś może coś powiedzieć na temat firmy bebetto? Ten , który załączyłam jest całkiem fajny wizualnie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg d474e61548448b4a8aad123a5d6b.jpg (76,3 KB, 39 załadowań)
felice_k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-01, 13:56   #3916
a_nn_a_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Litości Dziewczynki Ja dziś u rodziców, później imieniny teściowej, a jutro urodziny szwagra. Pewnie w poniedziałek dopiero Was nadrobię

Masz mały maraton towarzyski bejbe😊

a_nn_a_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-01, 13:59   #3917
MademoiselleB
Raczkowanie

Cytat:
Dzisiaj pięknie jest to fakt, od rana pracuję a w przerwach ładuję kolejne pralki, nareszcie można wywalić pranie na dwór.
Dziewczyny pewnie już był wątek o wózkach także sorry jeśli powtarzam ale czy któraś może coś powiedzieć na temat firmy bebetto? Ten , który załączyłam jest całkiem fajny wizualnie.
moi znajomi od lipca używają bebetto nico i są bardzo zadowoleni. Jedyna uwaga jaką mają to, że idąc łatwo można dotknąć tego przycisku, żeby koło się wypięło, ale to chyba taka uwaga na wyrost bo się to im jeszcze nigdy nie zdarzyło
MademoiselleB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-01, 14:45   #3918
malenka1889
Zadomowienie

Cytat:

Ja mam bebetto holland (2015r) i jestem zadowolona, siostra tez ma bebetto ale jakiś nowszy model z 2016 torino chyba i tez nie narzeka.

Edytowane przez malenka1889
Czas edycji: 2017-04-01 o 14:49
malenka1889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-01, 15:48   #3919
cesarskie cięcie
Rozeznanie

Cytat:

Będzie dobrze! Wszystkie tutaj chuchamy w dłonie i trzymamy kciuki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-04-01, 15:51   #3920
admirable
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _laurka Pokaż wiadomość
Wogóle nie wyskakują mi powiadomienia z wizażu!!!
Wczoraj zastanawiałam się co tak cicho a wchodzę dziś i widzę 15 stron do nadrobienia

Wprowadzasz mnie w kompleksy. Nie posiadam jeszcze ani jednego ciuszka dla maleństwa prócz kilku body i pajaców od koleżanki w uniwersalnych kolorach.
Niech już będzie środa jak tylko dowiem się co tam mnie tak kopie to wpadnę w szał zakupów.

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Ja zaczęłam l 4 od początku marca.

Bidulka, trzymamy kciuki aby jakoś sytuacja się unormowała.
Odzywaj się no i przede wszystkim trzeba wierzyć że opanują jakoś sytuację w szpitalu.

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Może dla odmiany spróbuj czegoś słonego 😜

Super że dzidzia ok 😊
Ponad 4 kg to nie lada wyczyn urodzić sn.

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Zauważyłam że od momentu jak zaczęłam brać ciągle boli mnie głowa. I zastanawiam się czy to od tego. Może bym pomniejszyla trochę dawki bo obniżony poziom żelaza mam tylko o kilka jednostek od normy, a gin nakazał brać dwie tabletki dziennie.

Ja biorę żelazo ale jedna tabletkę co 2 dni i głową mnie nie boli ale wiadomo że każdy reaguje inaczej

admirable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-01, 15:55   #3921
_laurka
Raczkowanie

Ja chyba spróbuję po jednej na noc. Rano dziś już nie wzięłam i już mnie tak głowa nie boli. Zacznę jeść więcej brokuła i może się unormuje to żelazo. W środę mam wizytę to skonsultuje z ginem

Stary 2017-04-01, 15:58   #3922
cesarskie cięcie
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _laurka Pokaż wiadomość

Pieski na szczęście całkiem nieźle funkcjonują - uśmiechają się już, szczekają na koty z balkonu, więc nie może być bardzo źle Mniejszy doszedł do siebie po narkozie jeszcze w nocy (im mniejsze zwierzę, tym szybciej metabolizuje narkozę - szybciej usypia i szybciej się wybudza) - większy dopiero dziś, wczesnym popołudniem. Widać, że je boli, biedactwa popiskują czasami, nudzą się (są przyzwyczajone do długich spacerów), ale nie dzieje się nic niepokojącego. Bardzo mało piją i w ogóle nie chcą jeść - to jest dla mnie jedyny sygnał ostrzegawczy, ale weterynarz uprzedzał mnie, że narkoza może jeszcze przez kolejne dni powodować mdłości. Czy wszystko poszło OK, okaże się w poniedziałek na kontroli i za 10 dni na zdjęciu szwów. Póki co, jestem dobrej myśli Wmuszam w nie wodę. Jeden z nich miał w trakcie zabiegu ciążę urojoną, więc podaję mu hormony.

Co do żelaza, głowa mnie po nim nie boli, ale boli mnie brzuch, mam zaparcia i muszę się przyznać, że samowolnie odstawiłam je na chwilę (1,5 tygodnia) i czuję się o niebo lepiej. Ale w poniedziałek znowu je wykupię i zacznę brać, bo wyniki mi spadły. Jednak dotlenienie dziecka jest ważniejsze niż samopoczucie - ech...
Stary 2017-04-01, 16:13   #3923
malenka1889
Zadomowienie

Ja chyba sobie kawę pierdykne bo cos wykupkać się juz pare dni nie mogę. Dzisiaj autko posprzątałam i wymyłam ale juz nie mam siły. Pogoda super na prace na dworze ale.mnie nadal męczy ten kaszel córki, no kiedy jej w końcu przejdzie. W poniedziałek na bank do lekarza z nią pojadę bo niby rzadko kaszle ale jak już zaczyna to tak konkretnie, aż jej wszystko charczy.

Wysłane za pomocą mTalk

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

Cytat:
Napisane przez cesarskie cięcie Pokaż wiadomość
Pieski na szczęście całkiem nieźle funkcjonują - uśmiechają się już, szczekają na koty z balkonu, więc nie może być bardzo źle Mniejszy doszedł do siebie po narkozie jeszcze w nocy (im mniejsze zwierzę, tym szybciej metabolizuje narkozę - szybciej usypia i szybciej się wybudza) - większy dopiero dziś, wczesnym popołudniem. Widać, że je boli, biedactwa popiskują czasami, nudzą się (są przyzwyczajone do długich spacerów), ale nie dzieje się nic niepokojącego. Bardzo mało piją i w ogóle nie chcą jeść - to jest dla mnie jedyny sygnał ostrzegawczy, ale weterynarz uprzedzał mnie, że narkoza może jeszcze przez kolejne dni powodować mdłości. Czy wszystko poszło OK, okaże się w poniedziałek na kontroli i za 10 dni na zdjęciu szwów. Póki co, jestem dobrej myśli Wmuszam w nie wodę. Jeden z nich miał w trakcie zabiegu ciążę urojoną, więc podaję mu hormony.

Co do żelaza, głowa mnie po nim nie boli, ale boli mnie brzuch, mam zaparcia i muszę się przyznać, że samowolnie odstawiłam je na chwilę (1,5 tygodnia) i czuję się o niebo lepiej. Ale w poniedziałek znowu je wykupię i zacznę brać, bo wyniki mi spadły. Jednak dotlenienie dziecka jest ważniejsze niż samopoczucie - ech...
Mam nadzieje, że szybko wrócą do siebie twoje psiaczki

Wysłane za pomocą mTalk
malenka1889 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-04-01, 19:09   #3924
crescent
Zakorzenienie

My dzisiaj zrobilismy dluugi spacer po centrum z lodami po drodze. Pozniej piwko nad Warta. Tzn. maz piwko bo ja chcialam bawarie ale oczywiscie nie bylo i pan mi polecil jakas wode chmielona czy cos w ten desen. Taki sikacz straszny ciezki ten nasz zywot
Maz posprzatal balkon i przytachal meble wiec teraz mam nadal relaks na swiezym powietrzu

Stary 2017-04-01, 19:58   #3925
we00
Rozeznanie

Cytat:

Oj mój też taki obrażalski i się wtedy dwa dni nie ujawnia jakoś specjalnie.

A teraz nawet jak czuje ruchy i mówię mężowi żeby rękę na brzuchu położył to młody przestaje szaleć.

we00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-01, 19:59   #3926
itakasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biedro87 Pokaż wiadomość

cieszę się, że wszystko dobrze
Cytat:
kurcze, myślałam, że leżenie pomoże, mam nadzieję, że w szpitalu coś poradzą, trzymaj się kochana!
Cytat:
Napisane przez Hanala Pokaż wiadomość
Judis, trzymaj sie mocno, przykro mi

Hania waga szacowana 260g, dl stopy 3cm, cialko od czubka glowy do dupki 14 cm

Szyjka 4,2cm

Podobno jest bardzo ladna strasznie sie krecila, zrobilismy kolejke ;p
super wieści!

my dziś cały dzień na ogrodzie cudnie obiad i kawa na powietrzu, trochę popracowałam w ogrodzie a teraz zasłużony odpoczynek
Stary 2017-04-01, 21:02   #3927
Hanala
Zadomowienie

A mi sie pokrzyzowaly plany na jutro, mialam rano jechac na te zajecia u Kurci007 ( przykro mi ) bo znajomi przyjechali i zostaja na noc a rano jedZiemy na działkę, kolejne prace ogrodowe.

Z auta jestem bardzo zadowolona poki co tylko mamy klopot, bo auta na stanie 3 a miejsc parkingowych 2

Adasiowi kupilam ksiazke z serii Hania Humorek i bardzo mu sie podoba poki co

Przy okazji odkrylam bardzo fajna galerie handlowa, ktora swiecila pustkami w sobotnie popoludnie!

Wpadlismy po tym porannym polowkowym do znajomych (wlasciwie znajomego i jego zony) i ta mundra zona, nielubiaca zadnych zwierzat, zaczela rozmowe od durnego pytania co zrobimy z psem jak juz sie mala urodzi. Bo na pewno bedzie zazdrosna i agresywna...
Jeju, chyba nigdy nie przetrawie tego rodzaju durnych tekstow..

Hanala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-01, 21:10   #3928
oriane
Rozeznanie

Judis trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze.

Ja mam na razie: 2 body 62, 2 pościele vitamed, 2 poszewki na pościel z ochraniaczami, a w spadku: wanienkę , 1 łóżeczko z ikea. Czekam na kocyki z alie.

Dziewczyny, a tak z ciekawości czy skracanie się szyjki jakoś czuć, coś boli? Boję się tego jak ognia jak mi gin mówiła, że tak może częściej być między 21, a 26 tyg ciąży.

CC rozmiar pieska nie ma nic do rzeczy odnośnie wchodzenia/wychodzenia z narkozy, tylko predyspozycje osobnicze Decyzja o sterylizacji jest zawsze dobrą decyzją
oriane jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-01, 21:19   #3929
judkama
Zakorzenienie

Jestem mega padnieta, brzuch mnie pobolewa, nogi mi spuchly jak balony :/ Jeszcze mi stary wkreca, ze jedna bardziej niz druga

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-01, 21:25   #3930
Lalalandia
Rozeznanie

Ale pytanie... Jak mój młody się urodził to mieliśmy psa i fakt może odrobinkę był zazdrosny o młodego na początku ale nigdy agresywny... lezal przy nim zawsze, pilnował a już jak obcy się zbliżali do niunia to tylko się Przyglądal czy napewno nic mu nie chcą zrobić😊 a odkąd młody raczkował a potem chodził to już pies był najważniejszy i niuniol wszędzie za nim😁
Lalalandia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości