![]() |
#3901 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Sierpniówki 2017 ♥ cz.3
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3902 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Moja sistrzenica a zarazem chrześnica ma za niedługo urodziny. Siostra miała sie zastanowić nad prezentem. Napisałam jej smsa, ze jak nie dostanę jakiegoś namiaru na pomysł, to kupię jej piekne pufy pasujące do mojego salonu i będzie je mogła odwiedzać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3903 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Ja jestem u rodziców i leżę na kanapie. Czekam aż mój siistrzeniec się obudzi i zabieram małego na spacer Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3904 |
Zadomowienie
|
Judis, trzymam za Was kciuki i wierze, ze wszystko będzie dobrze!!!
Byłam wczoraj na usg połówkowym. Dzidziuś zdrowy!!! Badalo mnie dwóch lekarzy i nie widza nic niepokojącego. Jak powiedzialam, ze w kolejnej ciazy mam niskie białko pappa, to pierwsze pytanie było o nadcisnienie i stan przedrzucawkowy...takze ciśnienie mierzyć i brać Acard, to może się powtórzyć. Oby nie wcześniej niż w pierwszej ciazy... Ja kupuje ubranka od 62. Corka miala 59 cm i wazyla 4100(poród sn😁 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3905 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3906 |
Rozeznanie
|
Judis, trzymam kciuki, będzie dobrze napewno
Admirable, mam porównanie pomiędzy tymi na których byłam które wyglądają lepiej ze są troszkę lepiej zadbane pod względem czystości... No ale fakt mogę tylko przypuszczać które są czyste😜 Na następnej wizycie go poproszę o wyjaśnienie jak to sprawdzic😎 ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Biedro87 jesteś super heroes😁 Urodzić takie duże dzieciatko😊 |
![]() ![]() |
![]() |
#3907 |
Zadomowienie
|
My jeszcze nie mamy nic dla synka. Troche uniwersalnych ubranek po corce. U nas lista zakupów nie będzie dluga: Leżaczek, niania elektroniczna, ubranka i wiadomo kosmetki, pieluchy itp. Wszystko starałam sie kupować w takich kolorach żeby pasowało tez do chłopca.
Do kapania raczej jakiś emolient kupie. Natalia ma azs. Gdyby była dziewczyna, to miala być Lucja. Z imieniem dla chłopca nie możemy sie zdecydować. Chyba Jan będzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3908 |
Raczkowanie
|
Witam w sobote. Piekna i sloneczna. Nawet w miescie chce sie wyjsc na dlugi spacer.
Judis, trzymajcie sie! Musi byc dobrze i oby tak bylo. Tak, jak dziewczyny napisaly trzymamy za Was mocno kciuki. Wszystkiego dobrego i duzo zdrowia. Hanala, gratki za wizyte. Super malutka sliczna Hania. I cudne imie. Ja tez na razie z tych pracujacych. Chcialabym jak najdluzej ale zobaczymy jak wyjdzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3909 |
Rozeznanie
|
Ja ciągle mam nadzieję, że będzie dziewczynka, ale Dzidek się odwraca tak, ze za każdym razem trudno stwierdzić :/
Jak będzie chłopak, to problem, bo nie mamy imienia. Jak zaczynamy szukać, to orientujemy się, ile osób nam sie źle kojarzy ![]() Kiedyś podobało nam sie imię Antek. Ale nieeeee, nie nazwę syna po Macierewiczu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3910 | ||||||
Raczkowanie
|
Wogóle nie wyskakują mi powiadomienia z wizażu!!!
Wczoraj zastanawiałam się co tak cicho a wchodzę dziś i widzę 15 stron do nadrobienia Cytat:
Niech już będzie środa jak tylko dowiem się co tam mnie tak kopie to wpadnę w szał zakupów. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Odzywaj się no i przede wszystkim trzeba wierzyć że opanują jakoś sytuację w szpitalu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
Cytat:
Ponad 4 kg to nie lada wyczyn urodzić sn. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Mam pytanie do dziewczyn biorących żelazo. Zauważyłam że od momentu jak zaczęłam brać ciągle boli mnie głowa. I zastanawiam się czy to od tego. Może bym pomniejszyla trochę dawki bo obniżony poziom żelaza mam tylko o kilka jednostek od normy, a gin nakazał brać dwie tabletki dziennie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez _laurka Czas edycji: 2017-04-01 o 13:13 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3911 |
Zakorzenienie
|
Litości Dziewczynki
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3912 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lece na ten spacer ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3913 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, weźcie nie walcie tekstami "nic nie mam, ale mam to i to"
![]() ![]() Ja wyszłam dzisiaj na zakupy i jak wróciłam to myślałam że zdechnę. Jest tak ciepło i duszno, że nie mam ochoty już wyłazić. Ponad 20 stopni, w aucie z 15 więcej. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3914 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3915 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj pięknie jest to fakt, od rana pracuję a w przerwach ładuję kolejne pralki, nareszcie można wywalić pranie na dwór.
Dziewczyny pewnie już był wątek o wózkach także sorry jeśli powtarzam ale czy któraś może coś powiedzieć na temat firmy bebetto? Ten , który załączyłam jest całkiem fajny wizualnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3916 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3917 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3918 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam bebetto holland (2015r) i jestem zadowolona, siostra tez ma bebetto ale jakiś nowszy model z 2016 torino chyba i tez nie narzeka. Edytowane przez malenka1889 Czas edycji: 2017-04-01 o 14:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3919 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3921 |
Raczkowanie
|
Ja chyba spróbuję po jednej na noc. Rano dziś już nie wzięłam i już mnie tak głowa nie boli. Zacznę jeść więcej brokuła i może się unormuje to żelazo. W środę mam wizytę to skonsultuje z ginem
![]() ![]() |
![]() |
#3922 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do żelaza, głowa mnie po nim nie boli, ale boli mnie brzuch, mam zaparcia i muszę się przyznać, że samowolnie odstawiłam je na chwilę (1,5 tygodnia) i czuję się o niebo lepiej. Ale w poniedziałek znowu je wykupię i zacznę brać, bo wyniki mi spadły. Jednak dotlenienie dziecka jest ważniejsze niż samopoczucie - ech... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3923 | |
Zadomowienie
|
Ja chyba sobie kawę pierdykne bo cos wykupkać się juz pare dni nie mogę. Dzisiaj autko posprzątałam i wymyłam ale juz nie mam siły. Pogoda super na prace na dworze ale.mnie nadal męczy ten kaszel córki, no kiedy jej w końcu przejdzie. W poniedziałek na bank do lekarza z nią pojadę bo niby rzadko kaszle ale jak już zaczyna to tak konkretnie, aż jej wszystko charczy.
Wysłane za pomocą mTalk ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Cytat:
Wysłane za pomocą mTalk |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3924 |
Zakorzenienie
|
My dzisiaj zrobilismy dluugi spacer po centrum z lodami po drodze. Pozniej piwko nad Warta. Tzn. maz piwko bo ja chcialam bawarie ale oczywiscie nie bylo i pan mi polecil jakas wode chmielona czy cos w ten desen. Taki sikacz straszny
![]() ![]() Maz posprzatal balkon i przytachal meble wiec teraz mam nadal relaks na swiezym powietrzu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3925 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A teraz nawet jak czuje ruchy i mówię mężowi żeby rękę na brzuchu położył to młody przestaje szaleć. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3926 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
my dziś cały dzień na ogrodzie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3927 |
Zadomowienie
|
A mi sie pokrzyzowaly plany na jutro, mialam rano jechac na te zajecia u Kurci007 ( przykro mi
![]() Z auta jestem bardzo zadowolona ![]() ![]() Adasiowi kupilam ksiazke z serii Hania Humorek i bardzo mu sie podoba poki co ![]() Przy okazji odkrylam bardzo fajna galerie handlowa, ktora swiecila pustkami w sobotnie popoludnie! Wpadlismy po tym porannym polowkowym do znajomych (wlasciwie znajomego i jego zony) i ta mundra zona, nielubiaca zadnych zwierzat, zaczela rozmowe od durnego pytania co zrobimy z psem jak juz sie mala urodzi. Bo na pewno bedzie zazdrosna i agresywna... Jeju, chyba nigdy nie przetrawie tego rodzaju durnych tekstow.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3928 |
Rozeznanie
|
Judis trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze.
Ja mam na razie: 2 body 62, 2 pościele vitamed, 2 poszewki na pościel z ochraniaczami, a w spadku: wanienkę , 1 łóżeczko z ikea. Czekam na kocyki z alie. Dziewczyny, a tak z ciekawości czy skracanie się szyjki jakoś czuć, coś boli? Boję się tego jak ognia jak mi gin mówiła, że tak może częściej być między 21, a 26 tyg ciąży. CC rozmiar pieska nie ma nic do rzeczy odnośnie wchodzenia/wychodzenia z narkozy, tylko predyspozycje osobnicze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3930 |
Rozeznanie
|
Ale pytanie... Jak mój młody się urodził to mieliśmy psa i fakt może odrobinkę był zazdrosny o młodego na początku ale nigdy agresywny... lezal przy nim zawsze, pilnował a już jak obcy się zbliżali do niunia to tylko się Przyglądal czy napewno nic mu nie chcą zrobić😊 a odkąd młody raczkował a potem chodził to już pies był najważniejszy i niuniol wszędzie za nim😁
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:31.