Mamy majowe cz. VI - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-04-02, 08:52   #511
ania9o
Zakorzenienie

Dot.: Mamy majowe cz. VI

Dzień dobry

My wczoraj cały dzień u babci spędziliśmy. TŻ głównie z tatą swoim przy samochodach a my z teściową w kuchni i na spacerku. Potem przyjechał kuzyn z żoną i synkiem to razem posiedzieliśmy ale ja już po takim całym dniu padałam na twarz i wróciliśmy. Nocka była ciężka ale zaraz się biorę za dobre śniadanko (znooooowu makrela - jestem monotematyczna ) a dzisiaj jeszcze do cioci położnej w odwiedziny, może się wypytam o szczegóły co i jak to już tak blisko

Kinga, leż teraz i niech wszyscy chodzą wkoło Ciebie!!! A teściowej i TŻ należą się baty za te imieniny, nie ważne czy miałaś dobrą wolę pomagać czy nie to powinni Ci zabronić robić Ty rob teraz za księżniczkę, należy Ci się! Ja w 31tc miałam szyjkę 2.8cm. Teraz się w środę boje iść na wizytę bo tyle latania ostatnio mam, że modle się tylko żeby się bardzo nie skróciła bo mnie pewnie inaczej położy na oddział. A przekonałam się ostatnio że nawet bez twardniejącego brzucha się skraca więc nie wiadomo kiedy to się dzieje tak naprawdę.

Wysłane za pomocą mTalk
ania9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-02, 08:55   #512
happiness__
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kingaluna Pokaż wiadomość
Milena, ja bardzo lubię to oglądać. Super metamorfozy, no i niektórzy genialnie śpiewają

Happiness, jutro zrobię fotkę, bo już ledwo patrzę na oczy. Ja mam taki z jasnej wikliny z białymi biegunami

Teraz naprawdę idę spać, pa 😊

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ja też zasnęłam
Cytat:
Napisane przez mileena5 Pokaż wiadomość
To nasz cholera wlasnie zauważyłam ze Tz chlapnął farba :/ niech sie cieszy ze juz spi haha

Bez rozpuszczalnika sie nie obejdzie całe szczęście ze " noga " a nie materiał !!
Bardzo fajny!
Cytat:
Napisane przez Baambi Pokaż wiadomość
Vicunia ja też mam dylemat co kupić do przenoszenia dziecka ze sobą. Nie chciałabym nosić po schodach na dół na rękach.
Taki kosz fajny ale sam się nie buja. Bujaczek byłby fajniejszy pod tym względem ale nie znalazłam jeszcze takiego co by mi przypasował.

---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ----------

Milena obyyyy
super ten kosz. kurde na coś trzeba będzie się zdecydowaćRożek chcę kupić taki bawelniany, leciutki, żeby mała w nim sobie spała, albo żeby ją w nim karmić. Mam śpiworek kupiony, taki polarkowy z ikei ale wydaje mi się że może być za ciepły na lato, więc liczę na ten rożek też.

---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ----------

W ogole zła jestem trochę na tż. Dzisiaj mieliśmy rano sr, a wieczorem mialam plany od dawna - ten panieński. Oczywiście on nie mógł wytrzymać że ja gdzieś idę a on nie i polazł z kolegą na "piwo". No ale ok.
Wkurzył mnie jak wychodziliśmy na sr bo mi oznajmił że jeszcze jego znajomi wpadną dziś o 15. no chyba ocipiał, za przeproszeniem.
Po dyskusji przełożył ich na jutro na 12. A teraz nadal go nie ma.
Nie ma bata! jutro nic nie tknę nawet. Jak ich zaprosil to niech skacze wokół. Ciekawe w jakim stanie będzie jutro rano.
Pewnie, niech sam ogarnia, skoro pozapraszał

U nas to ja z kolei spraszam gości, ale tż i tak przygotowuje wszystko razem ze mną. Jakoś tak czuję, że później długo się nie pogościmy, więc chcę nadrobić zaległości Ale też już będziemy kończyć, jeszcze w poniedziałek będzie u mnie przyjaciółka z mężem, którzy w tym tygodniu wyjeżdżają co najmniej na rok... więc koniecznie musimy się zobaczyć, zapraszali do siebie, ale z racji odległości nawet wygodniej nam ich przyjąć u nas, na miejscu. W czwartek z kolei przychodzi kuzynka z narzeczonym, ale tu już wspólnie ustaliliśmy, że zamawiamy pizzę, chłopaki wypiją po piwku i nie będziemy się wcale szykować kupimy jeszcze jakieś ciacho i tyle.

happiness__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-02, 08:58   #513
marta6704
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Ja mam materacyk w wózku juz, wydaje mi sie ze każdy wózek go ma. Ja bardziej myśle czy jest sens kupować prześcieradło do wózka, skoro na materacyk chce położyć pieluchę flanelowa z ceratka pod spodem.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Nie kupuje prześcieradełka bo mam grube, fajne pieluchy tetrowe i pod to tak jak u Ciebie ceratka
Materacyk ma być już w wózku
Cytat:
Napisane przez fartuch Pokaż wiadomość
U mnie chusta obowiazkowo! Czy dwójce dzieci myślę że to bardzo ułatwi sprawę. Kupuje 100%bawelny, splot skosno krzyżowy. Z synem mialam chuste elastyczna ale na lato to kompletny niewypał bo grzałka jak cholera .

Viki babybjorn jest super, nie bez powodu ma takie super opinie. Ja kupuje na bank, ale jakoś w kwietniu, ja dokupie do niego zwykły pałąk z zabawkami jakich pelno na allegro.

Wiesz może Fartuszku, gdzie można zakupić w Trójmieście chusty stacjonarnie? I szukam też jakieś warsztaty z motania bo boję się, że sama nie dam rady, a i mi i tż-towi pomysł noszenia w chuście bardzo się podoba

Cytat:
Napisane przez vikuniaa Pokaż wiadomość
No bo wlasnie zobaczylam, ze jest cos takiego jak materacyk do wozka i sie lekko zdziwilam. Myslalam, ze to "must have" o ktorym nie mialam pojecia i ze te materacyki z wozka za twarde czy Bog wie co. Ale tez nie kupuje w takim razie.

A macie/co myslicie o kokonie/gniazdku?

Chce kupić po wypłacie, na noc w gniazdku nie będzie spał, ale na wyjazdy, do przenoszenia na kanapę, do kuchni czy do łazienki myślę, że fajna opcja

I nachętniej to chciałabym wszystko do wyprawki " na już" i "bo może się przydać" ,ale staram się z tym walczyć i najwyżej będziemy kupować sukcesywnie

Cytat:
Napisane przez Mohnka Pokaż wiadomość
Też uwielbiam robić kawy mrożone ���� z lodami ... Mmm.. Do tego syropy. ��
Obejrzałam tego Pawła. Ale ma podejście! Wszystko takie łatwe się wydaje jak on pokazuje i opowiada ����

A na żywo facet jest niesamowity

Jakie plany na dziś?
Mnie obudziła stopa Michała w żebrach ( tak, tak już mamy imię tak na 100% i teraz muszę przestać nazywać dziecko gnomem, a zacząć powoli zwracać się po imieniu).
Pogoda póki co nie zachęca, a jestem umówiona wstępnie z koleżanką na spacer bulwarem.

A co do gości - jak jest ładna pogoda to mam więcej sił i chęci, żeby spotykać się z ludźmi.

Edytowane przez marta6704
Czas edycji: 2017-04-02 o 09:00
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-02, 09:04   #514
mamaSmerfuni
Rozeznanie

Dzien dobry, my po sniadanku, zbieramy sie do kosciola, a potem znowu na dzialke, piekna pogoda! Milej niedzieli wszystkim

mamaSmerfuni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-02, 09:04   #515
happiness__
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kingaluna Pokaż wiadomość

Żona kuzyna Tż robi urodziny w lokalu 29 kwietnia. Ciekawe czy dam radę iść. Może Tż mnie jakoś doturla. Ubiorę się w wór po ziemniakach i pójdę boso

Ahahahaha padłam ja pamiętam, jak się śmiałam, że w te święta to mnie tż taczką będzie wozić

Przypomniały mi się moje dzisiejsze chore sny w jednym przemycałam sery (!!!) przez pustynię Gobi i złapał mnie strażnik, który okazał się być moim sąsiadem i groziła mi jakaś wielka kara, grupa ludzi stała i patrzyła na mnie jakbym co najmniej kogoś zamordowała
Drugiego do końca nie pamiętam, ale wiem, że był jakiś horrorowaty, akcja działa się w jakimś domku na odludziu i odkryłam jakąś tajemnicę
Generalnie całą noc mi się śniły takie rzeczy, skąd się biorą te sny

Stary 2017-04-02, 09:06   #516
ania9o
Zakorzenienie

Marta, gratuluje wyboru imienia Moje marzenie żeby syn miał na imię Michał Niestety TŻ się nie zgodzi więc jedyna nadzieja zostaje że doczekam zięcia Michała

Wysłane za pomocą mTalk
ania9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-02, 09:13   #517
felliciti
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość

Jakie plany na dziś?
Mnie obudziła stopa Michała w żebrach ( tak, tak już mamy imię tak na 100% i teraz muszę przestać nazywać dziecko gnomem, a zacząć powoli zwracać się po imieniu).
Piękne imię dla chłopca, też je brałam pod uwagę, jeśli byłby syn

Cytat:
Napisane przez mamaSmerfuni Pokaż wiadomość
Dzien dobry, my po sniadanku, zbieramy sie do kosciola, a potem znowu na dzialke, piekna pogoda! Milej niedzieli wszystkim

Tobie również

Ja też ostatnio mam okropne nocki.. I znowu takie przedokresowe pobolewanie brzucha w nocy, ale bez twardnienia.
felliciti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-02, 09:15   #518
Kiwaczka
Wtajemniczenie

Dobry ☺ myśmy wczoraj byli u teściowej na urodzinach. Dostaliśmy wózek obiecany. Jak go złożymy to wyśle zdjęcie ☺ a jeszcze jeden dostaniemy (spacerówke) tylko mamy sobie wybrać.
Dowiedziałam się że "w końcu zbrzydłam i widać po mnie że się córki spodziewam".
A na dodatek tak niemiłosiernie spuchnełam na całym ciele od siedzenia że buty a nawet bielizna były za małe!

Dzisiaj mój tata ma urodziny i znowu impreza 😁

Marta, super że imię wybraliście! Michałek ☺ od razu mi się skojarzyło z cukierkami że taki do schrupania 😁😉

Kiwaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-02, 09:21   #519
happiness__
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez felliciti Pokaż wiadomość
Piękne imię dla chłopca, też je brałam pod uwagę, jeśli byłby syn

Tobie również

Ja też ostatnio mam okropne nocki.. I znowu takie przedokresowe pobolewanie brzucha w nocy, ale bez twardnienia.
U mnie już te bóle w nocy stały się normą... najbardziej się niepokoję jak są intensywne, bo zaczynało się od takich bardzo delikatnych i trwających chwilę.

---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Kiwaczka Pokaż wiadomość
Dowiedziałam się że "w końcu zbrzydłam i widać po mnie że się córki spodziewam".

Nie wierzę strzelam w ciemno, że to tekst usłyszany od kobiety?

Stary 2017-04-02, 09:24   #520
ukrajinka
Zakorzenienie

witam
a jaki ja mialam piekny sen, tz kupil karte zdrapke i wygral milion funtow hihi
Który dzieje się wbrew rozumowi
ukrajinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-02, 09:27   #521
felliciti
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez happiness__ Pokaż wiadomość
U mnie już te bóle w nocy stały się normą... najbardziej się niepokoję jak są intensywne, bo zaczynało się od takich bardzo delikatnych i trwających chwilę.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[COLOR="Silver"]
U mnie na razie te delikatne, pewnie to nic nie znaczy, po prostu macica ćwiczy przed porodem. Ale malutką już czuję bardzo nisko, jestem ciekawa czy doktor potwierdzi na wizycie
Stary 2017-04-02, 09:31   #522
fartuch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vikuniaa Pokaż wiadomość
Fartuszku, a Ty zamierzasz w Baby Björn klasc dziecko od samego poczatku?

Tak. On jest od 3 kg. Oczywiscie uprzedzając pytania, nie będę go wkladac na dlugo. Ma służyć na taras ew. Jak bede robic cos w kuchni. My bedziemy mieli jeszcze jeden bujaczek samobujajacy.
Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Nie kupuje prześcieradełka bo mam grube, fajne pieluchy tetrowe i pod to tak jak u Ciebie ceratka
Materacyk ma być już w wózku

Wiesz może Fartuszku, gdzie można zakupić w Trójmieście chusty stacjonarnie? I szukam też jakieś warsztaty z motania bo boję się, że sama nie dam rady, a i mi i tż-towi pomysł noszenia w chuście bardzo się podoba

Chce kupić po wypłacie, na noc w gniazdku nie będzie spał, ale na wyjazdy, do przenoszenia na kanapę, do kuchni czy do łazienki myślę, że fajna opcja

I nachętniej to chciałabym wszystko do wyprawki " na już" i "bo może się przydać" ,ale staram się z tym walczyć i najwyżej będziemy kupować sukcesywnie

A na żywo facet jest niesamowity

Jakie plany na dziś?
Pogoda póki co nie zachęca, a jestem umówiona wstępnie z koleżanką na spacer bulwarem.

A co do gości - jak jest ładna pogoda to mam więcej sił i chęci, żeby spotykać się z ludźmi.
Michal Michały sa najslodsze wlasnie leze obok takiego cukieraska

Co do chust to nie mam pojecia, ja zamawiam z neta a uczyłam sie z yt.

Stary 2017-04-02, 09:37   #523
bunnybe
Zadomowienie

Dzien dobry obudzilam sie glodna ale wzielam tabletke i czekam palce mam tak spuchniete ze ledwo w literki trafiam na telefonie a to dopiero skonczony 33tydz co bedzie dalej?
Vikunia ja to gniazdko bede uzywac tylko w ciagu dnia, jestem mocno zafiksowana na smierc lozeczkowa, w maju nasz najwazniejszy zakup to monitor oddechu
Wanienke mamy jakas taka zwykla ale mala bo dostalismy po synku znajomych, mysle ze na pierwsze 3 miesiace wystarczy, ma 74cm a potem zobaczymy moze kupimy wieksza a moze bedziemy juz kapac w wannie?
Jutro jade z siostra do rodzicow na 3 dni a dzis musze kupic sobie koniecznie jakies buty bo nawet adidasy mnie cisna

Wysłane z mojego LG-K120 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Marta mi tez sie podoba imie Michal, maz niestety byl przeciwny wszystkie Michaly jakie znam to fajne chlopaki

Wysłane z mojego LG-K120 przy użyciu Tapatalka
Stary 2017-04-02, 09:39   #524
happiness__
Rozeznanie

Cytat:
U mnie na razie te delikatne, pewnie to nic nie znaczy, po prostu macica ćwiczy przed porodem. Ale malutką już czuję bardzo nisko, jestem ciekawa czy doktor potwierdzi na wizycie
Też myślę, że to właśnie te ćwiczenia
Ja też małego czuję nisko, nie kopie mnie po żebrach, tylko właśnie tam na dole gmera boleśnie. A jak nieraz przyłoży w pęcherz to mam wrażenie że się zsikam

Stary 2017-04-02, 09:40   #525
Kiwaczka
Wtajemniczenie

Happiness, dokładnie od kobiety. a dokładniej od teściowej 😑

Stary 2017-04-02, 09:44   #526
felliciti
Wtajemniczenie

Cytat:
Też myślę, że to właśnie te ćwiczenia
Ja też małego czuję nisko, nie kopie mnie po żebrach, tylko właśnie tam na dole gmera boleśnie. A jak nieraz przyłoży w pęcherz to mam wrażenie że się zsikam

To ja dostaje jeszcze kopniaki w żebra, ale mniej bolesne, takie przesuwanie nóżką po nich. Oj wczoraj miałam taką sytuację, biegnę do łazienki, bo nie wytrzymam, a tam 2 kropelki
Stary 2017-04-02, 09:45   #527
talusiax33
Zadomowienie

Dzień dobry ☺
Aż dziwne ale tylko raz się obudziłam na siku o 6, teraz czekam na śniadanie do łóżka 😀 jakiego ja mam wspaniałego męża.. jak to on mówi "takiego to ze świecą szukać" no i ma całkowita rację! 😍

Marta - O widzę, że imię wybrane Michał tak klasycznie ale bardzo ładnie!

Kiwaczka - Toż to Cie ktoś naprawdę pocieszył.. uważam, że takie teksty i stwierdzenia jednak lepiej zachować dla siebie doczytałam, że teściowa.. świetnie!
Mi ciągle ktoś mówi, że zrobiłam się wielka i żebym już zaczęła się odchudzać albo, że i tak po porodzie nie dojdę do takiej figury jaką miałam.. Masakra! Jeszcze im pokaże! Jaka będę fit mamuśka ☺

Ukrajinka - Łoo faktycznie piękny sen może to znak żebyście kupili zdrapke?

talusiax33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-02, 09:48   #528
Mohnka
Rozeznanie

Cytat:
Tak. On jest od 3 kg. Oczywiscie uprzedzając pytania, nie będę go wkladac na dlugo. Ma służyć na taras ew. Jak bede robic cos w kuchni. My bedziemy mieli jeszcze jeden bujaczek samobujajacy.

Ja mam Michała .. 😍 a teraz będę mieć Maksymiliana Michała. 😀😀😀

Mohnka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-02, 09:49   #529
decorail
Zakorzenienie

Marta - Michał super imię Też braliśmy pod uwagę

Kiwaczka - tesciowa rozwaliła system załamka
decorail jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-02, 09:51   #530
Mohnka
Rozeznanie

Cytat:

Udusić? Gdzie mam wysłać swoje wojsko? 😬😬😬

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Odnośnie chusty... To Wy planujecie nosić takie maleństwa? Od ilu miesięcy można już nosić w chuście albo w nosidełku??? 😫 nie zagłębiałam się w ten temat, myślałam, że te wakacje.. To za szybko.

Stary 2017-04-02, 09:53   #531
happiness__
Rozeznanie

Cytat:

Tak myślałam. Szczerze nie mam pojęcia, co siedzi w głowie takich kobiet i skąd się biorą te ich przytyki. Bo nawet wyglądając jak mama z okładki gazety, robi się człowiekowi przykro.
Cytat:
To ja dostaje jeszcze kopniaki w żebra, ale mniej bolesne, takie przesuwanie nóżką po nich. Oj wczoraj miałam taką sytuację, biegnę do łazienki, bo nie wytrzymam, a tam 2 kropelki
To właśnie ja czuję takie przesuwanie nóżką pod żebrami, ale to nie jest bolesne i zawsze po prawej stronie

Stary 2017-04-02, 09:54   #532
kingaluna
Rozeznanie

Ania, dokładnie! Tyle, że nikt poza Tż i Wami nic nie wie. Nie chcę siać paniki, bo moja teściowa to histeryczka Na pewno zrobiłaby straszny zamęt.

Kiwaczka, cóż za poczucie taktu z jej strony. Nie cierpie takich osób! W życiu by mi nie przyszło do głowy powiedzieć kobiecie w ciąży, że zbrzydła. Od razu się przykro robi. Wiadomo, że w ciąży mamy kompleksy i źle się czujemy, bo tracimy panowanie nad własnym ciałem.

Nie wiem w co się ubrać do kościoła. Ratunku

kingaluna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-02, 09:54   #533
Mohnka
Rozeznanie

Cytat:
Tak myślałam. Szczerze nie mam pojęcia, co siedzi w głowie takich kobiet i skąd się biorą te ich przytyki. Bo nawet wyglądając jak mama z okładki gazety, robi się człowiekowi przykro.

To właśnie ja czuję takie przesuwanie nóżką pod żebrami, ale to nie jest bolesne i zawsze po prawej stronie

Ja to samo 😍 po prawej stronie, ale jak mi się wypnie pod prawe żebro, to nie mogę się ruszyć czasem. 😫

Stary 2017-04-02, 09:55   #534
happiness__
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez talusiax33 Pokaż wiadomość

Kiwaczka - Toż to Cie ktoś naprawdę pocieszył.. uważam, że takie teksty i stwierdzenia jednak lepiej zachować dla siebie doczytałam, że teściowa.. świetnie!
Mi ciągle ktoś mówi, że zrobiłam się wielka i żebym już zaczęła się odchudzać albo, że i tak po porodzie nie dojdę do takiej figury jaką miałam.. Masakra! Jeszcze im pokaże! Jaka będę fit mamuśka ☺

Dlaczego ludzie są tacy okropni

Stary 2017-04-02, 09:55   #535
Kiwaczka
Wtajemniczenie

Talusiax, niektórzy nie mają taktu i mówią co im ślina na język przyniesie. Teściową się nie przejmuje, bo ma mało do powiedzenia. Ale nie powiem tekst "pierwsza klasa".

Jeszcze smaczek. Chciała portfel na urodziny więc kupiliśmy jej piękny portfel czarno- turkusowy ze skóry. Po prostu mega! No to się dowiedzieliśmy że ona chciała cały czerwony (nic nam nie mówiła) i nie wie czy z niego będzie korzystać

A co do odchudzania w ciąży- niech się ta osoba walnie patelnią w głowę. Może to troche nabije jej rozumu do głowy :mlotek:

Stary 2017-04-02, 09:56   #536
bunnybe
Zadomowienie

Mohnka na kregu opowiesci porodowych byla dziewczyna z 6 tygodniowym synkiem w chuscie, spoznila sie bo byla u fryzjera a jeszcze opowiadala ze pare dni wczesniej byla z malym w chuscie u dentysty wiec tu chyba nie ma czegos takiego jak za wczesnie malo tego w tych pierwszych tygodniach chusta sprawdza sie dobrze bo daje maluszkowi poczucie bliskosci i bezpieczeństwa, kolezanka mowila ze jak sie trafi taki nieodkladalny egzemplarz to chusta jest wybawieniem by cokolwiek moc zrobic
Stary 2017-04-02, 09:56   #537
vikuniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baambi Pokaż wiadomość
No właśnie Vicunia, wrzodki takie jedne czasami :P i nierozumne
A ja do tego się stałam bardziej drażliwa teraz. Wkurza mnie bałągan w domu przez ten remont. Co posprzątam to i tak wrażenie jest że syf bo leżą rzeczy w kartonach i jeszcze pył się unosi.
Chyba mi się to wicie gniazda załączyło bo bym chciała wszystko na już :P żeby już było gotowe
Też bym chciała jak Wy sprzątać sobie, układać rzeczy
Tż wrócił że tak powiem brzydko pachnący :P
chyba idę spać

My juz mieszkamy od miesiaca na nowym mieszkaniu, ale pokoj dziecka to dalej graciarnia :-( ciagnie sie wszystko, bo jestesmy sami, pracujemy sporo i TZ nie mial kiedy dokonczyc paru rzeczy, jeszczr teraz ta bolaca szyja... wiec u mnie tez nie jest idealnie, a juz chcialabym, zeby pokoj maluszka byl taki pieknie zrobiony.

Mi sie tez to wlaczylo i mowie o tym TZ, a on zrozumial, ze wlaczyl mi sie syndrom "bycia gwiazda" hahaha.

A juz najbardziej mnie wkurza, jak wszystko ogarne, a on przyjdzie do domu i np. kurtke rzuci na krzeslo albo kluczy nie wlozy do polki, tylko zostawi na komodzie .

Czy Wy tez macie zatkany nos? Tak jakby wam mniej powietrza przechodzilo przez dziurki?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-04-02, 09:57   #538
bunnybe
Zadomowienie

Kiwaczka omg co za "klasa" u Twojej tesciowej -to sie popisala
Stary 2017-04-02, 09:57   #539
happiness__
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mohnka Pokaż wiadomość
Ja to samo 😍 po prawej stronie, ale jak mi się wypnie pod prawe żebro, to nie mogę się ruszyć czasem. 😫

Mi się też tak wypina nieraz, aż go ruszam, żeby się przesunął, ale uparciuch siedzi dalej, tak mu wygodnie

Stary 2017-04-02, 09:57   #540
marta6704
Zakorzenienie

Cieszę się , że szkrab nie jest bezimienny, a Michał to oczywiście pomysł tż, ja już chciałam kombinować z bardziej wymyślnymi imionami

Cytat:

Poszukam w takim razie w necie
A warsztaty z chustonoszenia znalazłam na Zaspie i za darmo dla kobiet w ciąży
Tyle, że ja chce chustę kupić po porodzie

Kiwaczka:
Ej trochę nie fajnie mówić, że zbrzydłaś bo dziewczynka . Nie podoba mi się takie coś, na tym etapie puchniemy, robi się ciężko i same wkręcamy sobie, że wyglądamy jak wieloryby, więc nie wypada kopać leżącego takimi uwagami.
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości