|
|
#541 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Hejka
A ja od wczoraj w szpitalu. Kurcze a tak pięknie za oknem. Wygląda, że wszystko ok. Miałam już 5 razy kto, dwa razy usg, przepływy ok. Na izbie było złe ktg, dlatego mnie przyjęli i podejrzewają, że mała bawiła się pępowiną. Od środy przybrała 100g. Więc mamy 2300 Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka
|
#542 |
|
Wtajemniczenie
ski
|
Angelinka, ale tak wszystko dobrze???
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wlasnie boje sie, ze i ja sie doigralam , zobaczymy w piatek jak moja szyjka. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#544 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja się wyspalam, ale muszę trochę posprzątać. Też prowadzę wieczną wojne z tz w sprawie obowiązków domowych. Jest z tym problem.. Klucie u mnie ustalo, po prostu się przeciazylam. Trochę mnie martwi to, że wizyte mam dopiero 11 kwietnia a ostatnia była 15 marca.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#545 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#546 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, nie przejmujmy się głupim gadaniem, przeważnie ma to na celu dowartościowanie się tej drugiej osoby. Ja też ostatnio usłyszałam od teściowej, że spuchłam.. Nie rozumiem takich tekstów, nawet jeśli to prawda, to chyba mamy lustro w domu? To już końcówka, nikt nie powinien od nas oczekiwać wyglądu jak na czerwony dywan
|
|
#547 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#548 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#549 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- hapiness, camomiles bardzo długie te przerwy, teraz to już powinny być krótsze przerwy między wizytami, a nie dłuższe
|
|
|
#550 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chociaż tutaj usłyszałam od położnej, że buzię mam okrąglejszą .. Ale dodała, że kwitnę i lepiej teraz wyglądam. Mimo wszystko .. No widać, że się zmieniłam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#551 |
|
Zadomowienie
|
Kiwaczka - Cóż za wymagania.. 😖 ja bym była szczęśliwa.. a ona jeszcze skrytykowała, mogła wcześniej podkreślić że chce czerwony portfel.. Aa nie przejmuj się
niech sobie sama kupi jak taka mądra. Angellinka - O rany.. Dobrze, że pojechałaś skontrolować! Mam nadzieję, że już wszystko dobrze? Jak się czujesz? Trzymaj się Felliciti - Podpisuje się pod tym co napisałaś! Nie możemy się przejmować, już tak niewiele zostało a po porodzie z dnia na dzień będzie coraz to lepiej ♡ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#552 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej, dlaczego tak rzadko macie wizyty? Zwłaszcza teraz? Kiedy trzeba robić ktg?
Ja miałam do ostatniej wizyty co 3tyg, a teraz będę miała co 1-2tyg, a chodzę na NFZ. Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#553 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
też bym chciała wiedzieć na bieżąco, co się dzieje, a tu taka długa przerwa... byłam pewna że kolejną wizytę będę mieć za 2-3 tygodnie, a nie 5.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#554 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#555 |
|
Raczkowanie
|
Wygląda na to, że wszystko ok. Dostaję dodatkowo sterydy na rozwój płuc, bo szynka mięciutka. A i hit. Zapomniałam napisać mężowi, żeby spakował mi ręcznik i wycieram się jednorazowymi ręcznikami. Ciało spoko, gorzej jak będę chciała umyć głowę😆.
A w nocy zaczęły się trzy porost i przed chwilą jeszcze jedną dziewczyna krzyczała, ale tylko trochę😯 Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka
|
|
#556 |
|
Wtajemniczenie
|
No tak, bo w ciąży to musi być "kwitnąco".
Całe szczęście teściowa tylko dla mnie taka szczera, innym opowiada, że wyglądam super, o tyle dobrze
|
|
#557 |
|
Raczkowanie
|
Porost =porody
A szynka = szyjka Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka
|
#558 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#559 |
|
Zadomowienie
|
Ja wizyty mam od poczatku ciazy co 4 tygodnie, teraz bylam 25.03, nastepna mam 20.04 i ostatnia zdaniem ginki 11.05, z tym ze ona zawsze mi powtarza ze jestesmy w kontakcie telefonicznym a jakby dzialo sie cokolwiek niepokojącego to mam jechac od razu do najbliższego szpitala
z tym ze ja mam odpukac spokojna ciaze, moze jakbym miala jakies problemy z szyjka etc to umawialaby mnie czesciej poza tym w szkole rodzenia mam juz mozliwosc 1 ktg tygodniowo na nfz wiec pewnie jakby co to bede tez z tego korzystac
|
#560 |
|
Wtajemniczenie
|
Haha zawsze leje z tej "szynki"
|
|
#561 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
silnych chłopców mamy Hahaha szynka rządzi Któraś z Was tu pisała wcześniej o bólu szyi a moje pierwsze skojarzenie oczywiście szyjka, dopiero potem doczytałam, że to chodzi o szyję i to w dodatku tż Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#562 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja to się cieszę najbardziej na świecie..że wytrwałam tyle w dwupaku, że mogę z Wami przeżywać ciążę.. 😍 jutro zaczynam 37 tydzień 😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#563 |
|
Zadomowienie
|
Cała ciążę wizyty miałam co 3 tygodnie, teraz mam odstęp 2,5 tygodnia ☺ i lekarka stwierdziła, że na wizycie zobaczy co dalej, czy będzie potrzeba częstej kontroli. Ktg zaczynam z początkiem maja w szpitalu na nfz i będę mieć co tydzień ☺
|
|
|
#564 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jeszcze tydzień i będziesz mogła już całkowicie odetchnąć, bo urodzisz w terminie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#565 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też jeszcze nie miałam ktg, ale zawsze słuchamy serduszka. Dawno już nie miałam żadnych badań zleconych, gin uważa, że niepotrzebnie będę się kłuć, skoro wcześniej było wszystko ok i w czwartek wypisze mi skierowanie na wszystkie które zostały, gbs, przeciwciała, itp. Jestem ciekawa, czy każe wrócić za 3 tygodnie, to będzie 3 dni przed tp
|
|
#566 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
||||
|
|
|
#567 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamietam, Mamaroo . A nie na dlugo to na ile? Pytam, bom zielona, a Ty juz jedno dzieciatko masz . Mysle, ze jakbym byla w salonie to na 2h np. do BB, a pozniej do kokonka na kanapie .Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
Przeczytalam "upierdziuch" ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
Ja mam meza Michala ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
Mnie wlasnie od kilku dni tez boli lekko jak na okres, i w podbrzuszu i czasem w krzyzu. Wlasnie teraz mnie tak boli ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#568 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dzidzia bedzie spala w osobnym pokoju? Bo zastanawiam sie, czy ten monitor potrzebny, skoro mam dostawke? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#570 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.

ale gniazdo jest fajne. Ja od początku planowałam zakup. A na kosz się napaliłam, bo mi się podobał. Dobra opcja łóżeczka jak będziemy gdzieś jechać.
, zobaczymy w piatek jak moja szyjka.
malo tego w tych pierwszych tygodniach chusta sprawdza sie dobrze bo daje maluszkowi poczucie bliskosci i bezpieczeństwa, kolezanka mowila ze jak sie trafi taki nieodkladalny egzemplarz to chusta jest wybawieniem by cokolwiek moc zrobic

jeszcze tydzień i będziesz mogła już całkowicie odetchnąć, bo urodzisz w terminie
.

obudzilam sie glodna ale wzielam tabletke i czekam
palce mam tak spuchniete ze ledwo w literki trafiam na telefonie
a dzis musze kupic sobie koniecznie jakies buty bo nawet adidasy mnie cisna