|
|
#3961 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sierpniówki 2017 ♥ cz.3
Cytat:
nagadana i zadowolona? Jak przeczytałam Mężowi o trzecim Leonie na wątku to powiedział, że Zawodowiec będzie tylko jeden Leon Zawodowiec i nasze nazwisko idealnie się komponuje |
|
|
|
|
#3962 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane za pomocą mTalk |
|
|
|
|
#3963 |
|
Raczkowanie
|
Ha ha 😊 dziękuję dziewczyny.
Tak nagadana mieliśmy spotkanie poza miastem u kumpeli która w lutym urodziła. Takie maleństwo oczywiście wszyscy kazali mi ślę przyzwyczajać i bawić maleństwo, które jest naprawdę wymagające. Nie chce skubana sama leżeć cały czas na rękach więc mam nadzieję że moje maleństwo będzie bardziej wyrozumiałe dla mamusi. I powiem wam że taki cały dzień poza domem bez możliwości położenia ślę na kanapie dało mi troszkę w kość Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3964 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Serenely, możesz mi wpisać Tadeusza
|
|
|
|
|
#3965 |
|
Raczkowanie
|
My jeżeli będzie chłopiec to wachamy się między Leonem a Aleksandrem. Jak będzie dziewczynka to wielka niewiadoma. Podoba nam się Blanka obojgu a mi strasznie Gabriela , ale Tż mówi że będzie wyzywana Gabrycha .
Więc od środy jak poznamy płeć będziemy intensywnie myśleć Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3966 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
dzisiaj spędziliśmy dzień na spacerach. Na obiad zrobiłam naleśniki z mascarpone i truskawkami, chyba jutro zrobie ponownie bo dalej o nich myślę 😍Z chrupiących imion najbardziej chciałam Antka (tz nie zgadza się ze względu na Macierewicza). Zastanawiam się nad Aleksandrem ale to jeszcze nie postanowione ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3967 |
|
Zakorzenienie
|
Jezusie ale mam ADHD w brzuchu. Połowa ciąży a ja się czuje jak w 30 tygodniu tak mi brzuch skacze. Aż się boję co będzie później 😂😂😂
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
|
#3968 |
|
Raczkowanie
|
Malo jest nas, ktore nie znaja plci malenstwa. Ale juz niedlugi. 😆✊
Ja z kolei nie mam koncepcji imienia dla chlopca. Bede miala z tym problem. Pogoda w ten weekend byla cudowna. Szkoda, ze w drugiej polowie tyg ma byc ochlodzenie. |
|
|
|
#3969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja noszę normalnie W chuście to nawet po pare godzin mi sie zdarza jak mamy cos do załatwienia na miescie a wózka mi sie nie chce tarabanic po schodach Ufffff jak dobrze ze za duzo nie naprodukowalyscie Julek juz dzisiaj nie miał gorączki, wczoraj dostaliśmy wyniki jego badań wieczorem i ja totalnie zeschizowalam bo leukocyty miał duuuuuuuuzo poniżej normy i juz sobie wkrecalam białaczki i inne tego typu, ale skonsultowaliśmy na czacie Medicoverowskim z lekarzem i powiedziała ze takie wyniki sa typowe gdy organizm walczy z infekcja wirusowa i zeby powtórzyć za jakiś czas i zobaczyć czy poziom leukocytów wrócił do normy. Za to jestem troche dumna z siebie bo bez przerwy słucham jaki to Julek jest drobniutki i powinnam go podtuczyć ale żelazna ręka trzymam jego dietę bo tatuś w jego wieku ważył jakies 16 kg i do dzisiaj boryka sie z nadwaga. Ale wiadomo jak sie słucha non stop to zasieją ziarno watpliwości i bałam sie ze moze Julek faktycznie ma jakaś anemię, ze zle go karmie czy co, ale gdzie tam! Hemoglobina, czerwone krwinki i hematokryt piękne! Książkowe Wiec chyba każdej z babć dam te wyniki zeby sobie do lodówki przyczepiły i dały mi święty spokój.
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
|
#3970 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam jeszcze pytanie gdzie mozna znalezc ta liste dot. wyprawki, ktora kiedys zrobila Martoolka? Czy daloby rade umiescic ja na pierwszej stronie? Jestem jakas taka malo zorganizowana i ogarnieta a przydaloby sie z pomoca takiej super listy zaczac cos kupowac i odhaczac powoli. Oczywiscie po polowkowych...
Bede wdzieczna za namiary na te liste. Bylo juz pytanie o L4 a teraz mam pytanie o macierzynski. Czy kazda z Was zamierza korzystac z calego rocznego urlopu? Czy jest moze ktos kto chce lub musi (ze wzgledow zawodowych, finansowych itp) wrocic do pracy wczesniej? |
|
|
|
#3971 |
|
Rozeznanie
|
Ja będę brała 100% macierzyńskiego i potem 60% rodzicielskiego bo lepiej wychodzi finansowo przy bliźniakach. Jak będę miała możliwość i ochotę to kto wie, może się skuszę na jakąś 1/4 etatu, żeby nie wypaść z obiegu.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3972 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór Gaduły
Cytat:
Cytat:
Ba, już jest Cytat:
i modlitwa lecą do Ciebie i Maluszka! Będzie dobrze, musi być i maleństwo wytrzyma do bezpiecznego terminu! Głęboko w to wierzę, trzymaj się i oddzywaj w miarę możliwości Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jedynie w kolorach.Cytat:
Cytat:
|
||||||||||
|
|
|
#3973 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moj Adaś, tak jak mój tata i brat TZ. A Hanie w rodzinie mamy jedna cioci, starsza, wspaniala, elegancka, taktowna, zadbana, przesympatyczna kobieta! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3974 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja znów na nocnej warcie z piesełami
|
|
|
|
|
#3975 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3976 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry 😊
Wysłane za pomocą mTalk |
|
|
|
#3977 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry
|
|
|
#3978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzis musze o tym fakcie powiadomic... : ] Maila juz przekierowalam na kumpele. Jem sniadanko i staram sie oswoic z nowa sytuacja Jestem pracoholikiem maz poszedl do pracy a ja mu zazdroszcze no masakra....Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3979 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:56 ---------- Poprzedni post napisano o 06:54 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3980 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3981 |
|
Zadomowienie
|
Kciuki za wizyty dzisiejsze 😘
Wysłane za pomocą mTalk |
|
|
|
#3982 |
|
Zadomowienie
|
Wlasnie, powodzenia dziewczyny!
o ktorej macie wizyty?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak sie udalo wyjsc na prosta, to pracowalam. Młody potem mial rozne akcje, wiec pobyty w szpitalu, milion badan. Juz nawet nie liczylam, ze w pracy mnie zostawia. Bo non stop jakies l4 na dzieci. Nie mam nikogo kto by zostal z nimi w potrzebie, a przypadkowa osoba to byc nie mogla ze wzgledu na ich przypadlosci. Ba nie wiedzialam jak bedzie z przedszkolem, bo byly problemy, zeby dzieci mogly w nim zostac. Jakos sie uspokoilo. W miedzyczasie propozycja innej pracy, super, tu juz posprzatalam po sobie, papiery w toku. No i sie okazalo ze jestem w ciazy ![]() Także już się nauczyłam, że niczego sobie nie mozna w zyciu zaplanować na 100%. Ale nie żaluje niczego, mam wspaniałe dzieciaki, rodzine. Teraz bedzie wieksza po prostu. Moze nie zrobie juz super, hiper kariery. Po macierzynskim zostane na lodzie, no ale bywa. Byc moze moglam inaczej postepowac, ale tego co dałam dzieciom nikt inny by nie dal, nawet za grube pieniadze. Mam takie a nie inne priorytety, ktore sie zmienily po prostu
|
|
|
|
|
#3984 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry 😀
Moj tz jest Piotr Tadeusz, jego ojciec Tadeusz Piotr, dziadek Piotr Tadeusz i tak od kilku pokolen. Zamierzamy złamać te tradycje, na szczęście nikt nie nalega z tym Tadeuszem. Tesc nie żyje ponad 20 lat, wiec tym bardziej pasuje by nasz syn mial na imię Tadeusz, bedzie Jan Tadeusz (chyba). Natalia, imię starszej córki,jest po mojej babci. Moj synek chyba tez ma adhd i nie wiem kiedy sypia,bo bryka cały czas od kilku dni😀 Zamawiałyście jakieś fajne legginsy ciążowe z allegro? Bo musze cos kupić, nie mam w czym chodzić po domu. Mam jedne z Rossmana, chce mniej rajstopowate. |
|
|
|
#3985 |
|
Zakorzenienie
|
Judka wspaniała mama z Ciebie
Życie zawsze weryfikuje nasze plany. U mnie sytuacja wprawdzie trochę inna - z Młodym jestem na początku macierzyństwa tak naprawdę no ale w październiku ściągnęli mnie do pracy (miałam jeszcze kupę zaległego urlopu do wykorzystania ale zrezygnowałam z tego) a w grudniu okazało się, że znowu w ciąży jestem - także no
Grześ Igor Maja Edytowane przez diablica80 Czas edycji: 2017-04-03 o 08:39 |
|
|
|
#3986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:
|
|
|
|
|
#3987 |
|
Zadomowienie
|
Judkama
|
|
|
#3988 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny miło mi
![]() Aczkolwiek juz usłyszałam, że robię sobie dzieci, bo nie chce sie mi pracowac O ja głupia Teraz tylko czekam, aż ktoś zarzuci podobnym tekstem. Na szczęście mam obrotnego TZ, bo bez jego wsparcia i po prostu pracy, byłoby po prostu ciężko.Z drugiej strony nie potępiłabym nikogo kto by wybrał pracę, bo każdy ma inna sytuację i czasem się nie ma wyjścia po prostu. |
|
|
|
#3989 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3990 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jesteś super mamą i praca, którą wkładasz w wychowanie ich jest bezcenna. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.

nagadana i zadowolona?

Serenely, możesz mi wpisać Tadeusza 

wpadlam w panike ze wypadam z obiegu... 
i modlitwa lecą do Ciebie i Maluszka! Będzie dobrze, musi być i maleństwo wytrzyma do bezpiecznego terminu! Głęboko w to wierzę, trzymaj się i oddzywaj w miarę możliwości
jedynie w kolorach.
maz poszedl do pracy a ja mu zazdroszcze