|
|
#691 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Cytat:
Musiałabym nie czuć ruchów dziecka dłuższy czas lub skurcze.. Ale bardzo często jest tak ze skurcze sa nieregularne i każą wracać do domu a ja mam autobusem godzine Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#692 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tz mi dziś mówi, że dużo jem 😢😢 Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#693 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zreszta jak pojechałam w 23 tc to musiałam niezłe nakłamać zeby mi badania zrobili.. :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#694 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Obok łóżeczka na pewno! Cytat:
||
|
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
U nas w otoczeniu nie ma jakoś problemów z płodnością, jedni znajomi mieli ale po prostu trafili na lekarza których chciał ich wykorzystać, trochę mu się udało ale jakaś znajoma ich pokierowała i trafili do kogoś innego, udało im się po 5 miesiącach od zmiany lekarza i mają dwie córeczki już
Jedni nasi przyjaciele mają troszkę problemy bo on niestety ma usunięte jedno jądro, zmiany rakowe były ale czekają do ślubu ze staraniami i mocno się modle i wierzę w to, że uda im się mimo wszystko. W ogóle przyszłam się pożalić na drugą siostrę. Dzisiaj pojechała z rodzicami na nowe mieszkanie i zaczęła wytykać co jest do zrobienia i ogólnie strasznie mi się nie podobało jej zachowanie jak my zajechaliśmy po drodze. Trochę mi przykro bo do tej pory mnie wspierała i naprawdę było ok a dzisiaj taka krytyka i że ona to by prawie wszystko zmieniła a my mówimy, że przecież cała kasa poszła na koszty związane z notariuszem i kredytem a ona jakby w ogóle nie ogarniała. Nie wiem co się jej stało. Zasmuciła mnie A tamta "mondra" siostrzyczka już mamie przygadała że ona to nie wie czy będzie ich odwiedzać bo przecież mieszkanie nie jest na rodziców Wysłane za pomocą mTalk
|
#696 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
|||
|
|
|
#697 |
|
Zadomowienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7250661 7]Zreszta jak pojechałam w 23 tc to musiałam niezłe nakłamać zeby mi badania zrobili.. :/
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] O kurde to trochę słabo, chociaż u nas też krzywo patrzą na pacjentki na ip, że niby wszystkie z glupotami przyjeżdżają :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#698 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ciepły prysznic pomaga przy porodzie, żeby szybciej i mniej boleśnie postępował... Przyspiesza skurcze! 😱😱 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#699 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No wlasnie :/ w czwartek mam usg moze uda mi sie tak nawymyślać zeby mi szyjkę sprawdzili :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#700 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
Moja dzidzia tak sie wierci, uwielbiam to
![]() ❤️Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#702 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mohnka a co lekarze na to mówią? Ja się chyba spróbuje jutro wcisnąć do lux medu bo wizyta dopiero na 11 a jednak trochę mnie niepokoi to Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem kierowniczka, moze dlatego .Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#704 | ||
|
Rozeznanie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7250687 7]No wlasnie :/ w czwartek mam usg moze uda mi sie tak nawymyślać zeby mi szyjkę sprawdzili
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Powinni sprawdzić sami .. 😞 szkoda, że musisz tak kombinować. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
No może pomyślała, że kierujesz sprawami firmowymi w domku.. Kurde. Faktycznie słabo. 😣 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
Że to już tak może być, że to końcówka i normalne .. I takie tam. Że bóle różne to od ciężaru, od leżenia, od kręgosłupa.. Póki skurczy nie ma, nie odeszły wody, ani nic, co faktycznie zwiastuje poród.. Leżę. 😊 jeszcze tydzień!!! Proszę.. 😇😇 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#705 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
No niestety tutaj nie badają szyjki i nie robią cytologii w ogole nie widzisz sie z ginem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#706 |
|
Rozeznanie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7250703 7]Ojej moja tez dzis tak ze nie wiem co ona tam wyprawia, boli strasznie ❤️
No niestety tutaj nie badają szyjki i nie robią cytologii w ogole nie widzisz sie z ginem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Ojej.. Ja się teraz na końcówce cieszę, że leżę w szpitalu i codziennie słyszę serduszko... W nocy, rano, w dzień.. Często! Że codziennie mam ktg.. Badanie raz w tygodniu albo do dwóch maksymalnie, usg i fotel i krew.. To akurat mi bardzo odpowiada. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Dziewczyny! Mam wyrzuty sumienia, że się tyle objadam 😢😢... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#707 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dobrze ze mam doppler w domu wrazie co ![]() Nie miej wyrzutów każda sie objada :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#708 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#709 |
|
Zadomowienie
|
Mohnka jesz tyle oile potrzebujesz, nie zamartwiaj sie
ja jem nieduzo ale czesto, dzis mialam przerwe powyzej 3h to az mi burczalo w brzuchu 😂Wysłane z mojego LG-K120 przy użyciu Tapatalka
|
#710 |
|
Rozeznanie
|
No i się popłakałam.. 😢 ehh jeszcze trochę i wszystko zacznie wracać do normy...
|
|
|
#711 |
|
Raczkowanie
|
Jeżeli to nie skurcze porodowe, to ciepły prysznic je rozpędzi. A jak poród to i tak nie zaszkodzi, pomoże się przekonać tylko jakie to skurcze. Sama ciepła woda skurczu nie wywoła.
Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka
|
#712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma sprawy, nie mam cisnienia na ten tytul ![]() . To bardziej w smiechu napisalam, ze dziewczyna sobie ze mnie wroga zrobila niewiadomo czemu.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- A ja juz 3ci raz na dwojce dzisiaj... oczyszczanie przed porodem pelna para ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#713 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja tez minimum 2 razy na dwójkę chodze mimo ze biorę żelazo :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kazda z nas ma slabszy dzien czasem, a u Ciebie to zupelnie zrozumiale... nie dosc, ze dzidzia zmieni zycie, to na nowo bedziesz ske uczyc wszystkiego po tak dlugiej nieobecnosci w domu. Badz dla siebie wyrozumiala ❤️ i okazuj sobie milosc! Naprawde jestes wielka! (Nie gruba bron Boze! Wielka psychicznie) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Tez juz teksnie "za soba". Za moim dawnym cialem, mozliwosciami fizycznymi... ciesze sie ciaza, ale jestem tez pelna obaw, czy uda mi sie odzyskac siebie. Wiecie o co mi chodzi? Nie chce byc "tylko" matka, chce byc dalej soba, zeby maz widzial we mnie ta kobiete co kiedys, a nie zahukana kure domowa w dresie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Maz wlasnie wszedl do lazienki po mnie i slysze tylko "o k... zaskoczylas mnie" i wybiegl hahahahWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#715 |
|
Zadomowienie
|
Vicunia doskonale Ciebie rozumiem
Boję się bo ja raczej nie jestem z tych zorganizowanych i pełnych energii w wypełnianiu obowiązków domowych Pewnie będzie mi ciężko.---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Ale mała mi grzebie w prawym talerzu biodrowym nie wiem czego ona tam może szukać |
|
|
|
#716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze jak w talerzu, to jedzenia? Badum-tsss ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#717 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rabat pokazuje się po dodaniu do koszyka. Przecenia -40%.Cytat:
Ale nie, wyłączyłam. A dzisiaj rano wlazłam znowu i musiałam zamówić. 300zł poszłooooo. Ale gdyby nie rabat, to wydałabym prawie 600 na te same rzeczy. A co do Trójmiasta to wiesz, jeździć lubię, auto mam... Cytat:
|
|||
|
|
|
#718 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hahaBlack dzięki
|
|
|
|
|
#719 |
|
Rozeznanie
|
Moja koleżanka właśnie urodziła chłopca po 18h porodu! 😍 Nie znam dokładnych szczegółów, ale śniła mi się wczoraj i myślałam, żeby się do niej odezwać. Miałam przeczucie, że pewnie rodzi. Stwierdziłam, że nie będę jej przeszkadzać. Jestem czarownicą
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#720 |
|
Konto usunięte
|
Przyszłam pomarudzic :p
Nie moge spac Córcia w brzuchu robi mi przemeblowanie i wierci w spojenie łonowym :p do tego strasznie boli mnie łydka po porannym skurczu :pWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.

ale jest pieknie i pachnie 

❤️

przecież sensu brak, skoro Cię nie ma, to jaki wpływ masz?..
.
szkoda, że musisz tak kombinować.
ja jem nieduzo ale czesto, dzis mialam przerwe powyzej 3h to az mi burczalo w brzuchu 😂
jeszcze tydzień!!! Proszę.. 

. To bardziej w smiechu napisalam, ze dziewczyna sobie ze mnie wroga zrobila niewiadomo czemu.

bo weszłam na stronę MAC i nie mogę znaleźć ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)