|
|
#811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Margolcia - biedactwo
Angelika - super, że wychodzisz
|
|
|
|
#812 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale zrobimy jeszcze usg i jak płakałam ze szczęścia na tej leżance Każdą takie dni nachodzą, są one beznadziejne...
|
|
#813 |
|
Rozeznanie
|
Witam w kolejnym tygodniu
![]() Nadrobiłam weekend, ale niewiele pamiętam :| w weekend miałam koleżankę z czasów studiów, a że nie widziałyśmy się ze 3 lata to całe dnie gadałysmy teraz jakaś zmęczona jestem pogoda się zepsuła, chyba z ciśnieniem też coś kiepsko, bo usypiam. Muszę jakąś kawkę sobie strzelić.Angelika dobrze, że wszystko gra i już do domku ![]() Mohnka, ale się ordynatora żarty trzymają z samego ranka co do wywoływania przez nich to się nie daj. Powiedz, że jak coś to Ty sobie pospacerujesz koło szpitala i Maksiu sam zadecyduje kiedy będzie chciał wyskoczyć. A nie żeby oni sztucznie kombinowali. Margolcia ![]() Coś mi od kilku dni prawa dłoń drętwieje :/ dziś mi się ciężko było na wniosku podpisać :/ dzisiaj mam położną to podpytam co to może być. Muszę chyba jednak obrączkę zdjąć bo już mam problem. No i zrobiłam pierwsze pranie dzieciowe )) jeszcze z 10 pralek i prasowanie i będzie ogarnięte )Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#814 |
|
Wtajemniczenie
|
jejuuuu jaki jestem nieogar!! żeby torbę do szpitala pakować ponad 3 godziny?! a i tak jeszcze nie mam wszystkiego m.in. majt siateczkowych i ubranek dla dziecka (bo muszę je wyprasować). Latałam jak głupia, ciągle coś zapominałam, organizacji zero. Kalafior ciążowy na maxa.
wczoraj też niezłą akcję odwaliłam, mieliśmy odwieźć mamę na pociąg na 14.30. była 13, zdecydowaliśmy że jeszcze zajedziemy na obiad. Fajnie było, czasu dużo więc potem jeszcze deser. Mamie się właśnie wydawało że jakoś tak za dużo tego czasu jest, ale ja miałam nad nim kontrolę, (tak mi się wydawało) sprawdzałam godzinę na komórce i jeszcze na koniec poganiałam wszystkich żeby jedli te lody bo już musimy jechać na PKP. Z tym, że to już była 15.30. Godziny mi się porąbały! przez to mama wsiadła w inny pociąg i mój brat zamiast jechać po mamę 7 km to jechał 30 km. |
|
|
|
#815 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tej nocy mi się śniło, że wody mi odeszły :/ ale nie mam zamiaru rodzić. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#816 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja częściowo spakowałam torbę, ale po prostu jak zaczęłam szukać bodów, pajaców itd, to zgłupiałam i spakowałam na 62 wszystko, ale chyba jeszcze wezmę na 56, w razie W... Mohnka nie chcę Cię straszyć, ale podobno sny z niedzieli na poniedziałek się sprawdzają
|
|
#817 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no i w terminie ma się rozumieć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#818 |
|
Wtajemniczenie
|
Margolcia - rozumiem że nie macie prysznica i ciężko Ci myć włosy nad wanną, też bym nie dała rady. Ale czy nie macie możliwości podłączyć wężyka i słuchawki prysznicowej do baterii tej co jest na wannie/nad wanną ? może by się dało, koszt niewielki, bo takie zwyklaki to ok.20-30 zł a byś miała dużo lżej (przynajmniej w tej jednej kwestii).
|
|
|
|
#819 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#820 |
|
Zakorzenienie
|
Milutek - hehe
przynajmniej deser zjedzony ![]() Kolejne prasowanie za mną Plus generalny porządek w łazience. Ale co z tego jak znów na bieżąco trzeba sprzątać?! Kto tak brudzi? Kurczę ja jeszcze torba niespakowana... |
|
|
|
#821 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny a wy pakujecie rozmiar 62? Bo z tego co słyszę od mam, nawet jak dzidzius rodzi sie 58 cm to 56 pasuje. Ja pamiętam moja siostra jak ubrala synkowi 62 to pływał w tym i na szybko kupowali mniejsze rozmiary.
|
|
|
#822 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no to kochana pakuj tą torbę pakuj, bo nie wiem czy pamiętasz ale rodzimy razem, ja już czuję małą presję ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#823 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
... To już teraz będę się bać wszystkiego.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#824 |
|
Wtajemniczenie
|
taaaa mama najedzona, zadowolona, to najważniejsze
|
|
|
|
#825 |
|
Zadomowienie
|
Matkobosko nadrobilam
siedze wlasnie w pociągu a wlasciwie w szynobusie i zaraz ruszam do rodzicow niby nie wzielam duzo rzeczy ale tak mi ta torba ciazyla ze tempo mialam zolwie, na szczescie wyszlam specjalnie wczesniej wiec zdazylam nawet lody w macu kupic i zjesc zanim pociag nadjechal Misja mi tez dretwieje prawa reka, najgorzej jest w nocy i rano, zdaniem ginki to normalne bo macica uciska na kregoslup i nerwy ogolnie poranki sa dla mnie koszmarne bo budze sie zdretwiala, spuchnieta i niesprawna Wysłane z mojego LG-K120 przy użyciu Tapatalka
|
#826 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kurczę dzień w dzień oglądam tą chustę i chyba w końcu ją kupię ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#827 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pakuje 56.
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#828 |
|
Zadomowienie
|
Torbe do szpitala spakuje w weekend razem z mezem, brakuje mi tylko klapek pod prysznic i stanika do karmienia
![]() Wysłane z mojego LG-K120 przy użyciu Tapatalka
|
#829 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#830 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tylko muszę zdjąć obrączkę chyba niedlugo a łyso mi bez niej :| Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#831 |
|
Zakorzenienie
|
Milutek - no to dzisiaj się za to biorę
Także czekaj na mnie ![]() Camomiles - ja biorę 56 też
|
|
|
|
#832 |
|
Rozeznanie
|
Też pakujemy 56
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#833 |
|
Zakorzenienie
|
Zamowilam wczoraj stanik babyono, ma super opinie w necie, super tani nie jest. Ale kurde, tera siedzę i modlę by pasował
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#834 |
|
Zadomowienie
|
Misja ja juz dawno zdjelam i obraczke i zareczynowy a od slubu nie zdejmowalam wcale, na początku bylo dziwnie a teraz sie juz przyzwyczailam
rano mam takie serdelki zamiast palacow ze nawet do polowy nie moge ich zgiąć ![]() Wysłane z mojego LG-K120 przy użyciu Tapatalka
|
#835 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Słonko głowa do góry. Juz niewiele Nam zostało ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#836 |
|
Rozeznanie
|
Milena, ja poza ciaza nigdy nie mialam zgagi.
Talusiax, a co w przypadku gdy ojciec nie uzna dziecka, albo matka nie poda go w urzedzie do aktu urodzenia? Przeciez sa sytuacja, ze ojciec jest nieznany.. Gornek, nie przejmuj sie, duzo dziewczyn ma dodatni, jak bedzie trzeba to podadza antybiotyk i bedzie ok Angellinka, super, ze wszystko ok Ja spakowalam 56. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#837 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziwne uczucie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#838 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Dzisiaj tak inaczej mnie boli brzuch. Tak ciągnie mnie na dole, nieprzyjemne. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#839 |
|
Konto usunięte
|
mnie tez jakos dziwnie ciagke pobolewa brzuch w nocy musialam isc na 2 i wlasnie teraz tez bylam... poki co leze w lozku z laptopem nie mam sily wstac ;/
|
|
|
|
#840 |
|
Zakorzenienie
|
Ja obraczke jeszcze nosze na luzie, zawsze byla ciut luzna, a teraz idealna.
Dziewczyny puchniecie w ciazy to jest nic, ja po porodzie tak spuchlam ze musialam chodzic na boso bo nogi mialam jak balony. Nawet croksy tz byly za male.. jak se przypomnę to masakra 😑 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:29.

Też mam czasem takie dni, kiedy wszystko jest na nie. Pomyśl sobie, że teraz to już naprawdę końcówka, dopiero co robiłyśmy testy, a zaraz będziemy rodzić
ale zrobimy jeszcze usg i jak płakałam ze szczęścia na tej leżance

siedze wlasnie w pociągu a wlasciwie w szynobusie i zaraz ruszam do rodzicow
ogolnie poranki sa dla mnie koszmarne bo budze sie zdretwiala, spuchnieta i niesprawna