Mamy majowe cz. VI - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-04-03, 18:08   #901
decorail
Zakorzenienie

Dot.: Mamy majowe cz. VI

Effpe - rozwaliła kobita system po prostu
decorail jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-03, 18:14   #902
inezz6
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mamaSmerfuni Pokaż wiadomość
Dzien dobry, nie pospalam dzis, corcia wstala o 6:30. Ide robic sniadanie.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
U mnie podobnie... Też się nie wysłałam. Jutro pewnie też nie, bo wstaje przed 6.

Cytat:
Napisane przez talusiax33 Pokaż wiadomość
A Ci co mają kupę kasy, stać ich na wszystko to mogą pobierać na drugie i kolejne dziecko 500plus.. ehh😀
Ja nie mówię tu o takich mamuśkach jak my ale o tych co chodzą tylko w firmówkach, chodzą co miesiąc do kosmetyczki, fryzjera, na zabiegi, stać ich na wakacje kilka razy do roku..

Takie zasady ustalili, to czemu mają nie korzystać skoro dają?

Cytat:
Napisane przez milutek Pokaż wiadomość
hej

dzień zaczął się od wariactwa. zapomnieliśmy z mężem o wycieczce synka do teatru i obudziliśmy go za późno, przypomniało mi się w ostatniej chwili (patrzę przez okno - autobus jeszcze stoi - szkołę mamy po drugiej strony ulicy na szczęście) i biedaczek leciał ściągnięty z łóżka, bez śniadania, na wariata. Zdążył. Ale rodzice z nas....a tu drugie w drodze! ja nie wiem czy my się kiedykolwiek ogarniemy

muszę torbę do szpitala w końcu spakować! jestem w 36 tyg a położna na warsztatach mówiła żeby w 35 tyg spakować. kurka ale nie mam wszystkiego, na pewno majty siateczkowe - rozmiar niby dobry, pasują, ale obawiam się że będą się wrzynać w moje grube uda, tak już mam z bokserkami. Orientujecie się czy są jakieś siateczkowe ale FIGI?

edit: znalazłam coś ala figi z firmy horizon, ale będę sexy
Niezła akcja z synkiem 😊
Dzięki za info, kiedy spakować torbe, bo nie pamiętałam 😀 to jeszcze mam czas...

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Black: Jak już ustalimy termin ślubu to dam znać Ale połączenie fotografa i wizażystki -mega pomysł

Zainstalowałam aplikację ,szykują się szalone zakupy tym bardziej, ze będzie po wypłacie

Pakuje dzisiaj torbę do porodu
To ta sama aplikacja co rossne?

Cytat:
Napisane przez misja0181 Pokaż wiadomość
No właśnie najgorzej z rana z tą ręką. No to nie przejmuję się tym zbytnio.
Tylko muszę zdjąć obrączkę chyba niedlugo a łyso mi bez niej :|

Ja zdjęłam obrączkę i pierścionek wczoraj, już ledwo przeszły... Teraz mogę udawać pannę z brzuchem 😀
Cytat:
Napisane przez mileena5 Pokaż wiadomość
Ale nas pocieszyłas haha <3 a tak serio to dobrze ze napisałaś bo ja tu sie nastawiam mega pozytywnie ze po ciazy raz dwa wszystko wroci do normy a to chyba niekoniecznie xd

Poszłam jeszcze spać xd zaraz sie wybieram do przychodni zamówić leki i z piesełem na spacer xx
Połóg niestety też do przyjemności nie należy... Ja pamiętam, że non stop się pocilam...
Cytat:
Napisane przez esor Pokaż wiadomość
Dokładnie tak jest, w sobotę byliśmy z mężem i zamiasts 200 zł wydaliśmy 94 bo jeszcze działa zniżka z karty Rossne kupiliśmy 1200 mokrych chusteczek, 3 litry płynu do kąpieli dla Hani i filtr 50+ dla Agatki (z Hania chyba będę uzywac 30...)

22.02.2016 Hania
37/40 Agatka

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Nom, te bóle okresowe nie sa wskazane. Weź nospe magnez i odpocznij

22.02.2016 Hania
37/40 Agatka
Oo to widzę, że nie tylko ja robię takie zapasy 😊 cały bagażnik (w małym aucie) mam zawalony. Mam nadzieję, że moja córka nie będzie miała uczulenia na chusteczki babydream, bo mam ich mnóstwo 😀

Relaksuje się, Tz umył podłogi, kupiłam chipsy, więc zachcianka weekendowa spełniona 😊

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

"Kiedyś tam,będziesz miał dorosłą duszę,
Kiedyś tam,kiedyś tam...
Ale dziś jesteś mały jak okruszek,
Który los rzucił nam."
inezz6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-03, 18:15   #903
talusiax33
Zadomowienie

Tak jak i Esor polecam tusz do rzęs Eveline złoty - jak dla mnie jest mega dobry ! ☺ a próbowałam już różnych.

Efffpe - Haha no masakra jakaś! Najlepiej żeby w ogóle z domu nie wychodzić, nic na siebie nie zakładać, nic nie jeść, nic nie robić..

A to ja jeszcze zapytam jaki krem bb czy coś w tym stylu polecacie? Chciałabym coś do szpitala żeby ta buzia trochę lepiej wyglądała po wysmarowania no i później w domu jak przyjdą goście żeby się nie malować ☺

talusiax33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-03, 18:17   #904
999fd1c55571ad5d2d0bdb01d195d36e03efc653
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez decorail Pokaż wiadomość
Effpe - rozwaliła kobita system po prostu

Hahaha no
Cytat:
Tak jak i Esor polecam tusz do rzęs Eveline złoty - jak dla mnie jest mega dobry ! ☺ a próbowałam już różnych.

Efffpe - Haha no masakra jakaś! Najlepiej żeby w ogóle z domu nie wychodzić, nic na siebie nie zakładać, nic nie jeść, nic nie robić..

A to ja jeszcze zapytam jaki krem bb czy coś w tym stylu polecacie? Chciałabym coś do szpitala żeby ta buzia trochę lepiej wyglądała po wysmarowania no i później w domu jak przyjdą goście żeby się nie malować ☺

Mówią ze to ciężarne robią z siebie ofiary a to zauważyłam ze ludzie sami z nas robią xd

999fd1c55571ad5d2d0bdb01d195d36e03efc653 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-03, 18:23   #905
inezz6
Zadomowienie

Cytat:

Ja bardzo lubię BB z Garniera do cery mieszanej/tłustej. Dosyć dobre krycie i jak nalozysz więcej to jest jak dobrze kryjący podkład. Używam go latem 😊

"Kiedyś tam,będziesz miał dorosłą duszę,
Kiedyś tam,kiedyś tam...
Ale dziś jesteś mały jak okruszek,
Który los rzucił nam."
inezz6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-03, 18:26   #906
talusiax33
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez inezz6 Pokaż wiadomość
Ja bardzo lubię BB z Garniera do cery mieszanej/tłustej. Dosyć dobre krycie i jak nalozysz więcej to jest jak dobrze kryjący podkład. Używam go latem 😊

O dziękuję ślicznie ☺ Właśnie chcę go do szpitala, po domu i przede wszystkim na lato żebym nie musiała nakładać podkładu.

Stary 2017-04-03, 18:36   #907
mileena5
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kiwaczka Pokaż wiadomość
Mnie się wydaje że powinnyśmy wybudować bunkier, wszystkie się do niego wpakować i przez 9 miesięcy z niego nie wychodzić 😁 a najlepiej jakbyśmy jeszcze gołe tam były i spały na podłodze bo to zdrowe dla kręgosłupa 😁 a zamiast mc czy kebaba to wode samą, bo nawet chleba nie można w ciąży 😂 aaa i odciąć internet i inne nowinki technologiczne bo mamy się skupić tylko na macierzyństwie 😁

Wszystkie naraz? Chyba zwariowałas!!! Przecież każda ma inna florę bakteryjna xd bunkier powinien miec oddzielne sterylne pokoje Hahaha

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7253103 7]Ale woda tez nie byle jaka tylko ze specjalnym składem... W ogole w złotej klatce niech nas zamkną...

Ja byłam tak zszokowana ze zrobiłam tylko minę.. Zreszta nie lubię strasznie tej baby... Jest starsza ode mnie 8 lat bodajze a ta moja przyjaciółka 10 lat starsza ode mnie a tamta kazała mi do siebie mowić Pani raczej w UK nie ma takiego zwyczaju :p

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]

Hahahaha moja Corrine i Alan maja jakieś 80 i mowię do nich na Ty, trzeba było jej powiedzieć ze na panią to trzeba miec wygląd i pieniądze xd
mileena5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-03, 18:37   #908
Magnificence
Rozeznanie

od jakiegoś czasu was podczytuję i dopiero teraz mam odwagę się odezwać to pewnie dlatego, że termin porodu coraz bliżej i budzą się pewne wątpliwości, a zawsze w towarzystwie raźniej

Mogę dołączyć ?
Magnificence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-03, 18:37   #909
999fd1c55571ad5d2d0bdb01d195d36e03efc653
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Magnificence Pokaż wiadomość

od jakiegoś czasu was podczytuję i dopiero teraz mam odwagę się odezwać to pewnie dlatego, że termin porodu coraz bliżej i budzą się pewne wątpliwości, a zawsze w towarzystwie raźniej

Mogę dołączyć ?

Hej jasne opowiedz cos o sobie/was

999fd1c55571ad5d2d0bdb01d195d36e03efc653 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-03, 18:39   #910
mileena5
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez inezz6 Pokaż wiadomość
U mnie podobnie... Też się nie wysłałam. Jutro pewnie też nie, bo wstaje przed 6.

Takie zasady ustalili, to czemu mają nie korzystać skoro dają?

Niezła akcja z synkiem 😊
Dzięki za info, kiedy spakować torbe, bo nie pamiętałam 😀 to jeszcze mam czas...

To ta sama aplikacja co rossne?

Ja zdjęłam obrączkę i pierścionek wczoraj, już ledwo przeszły... Teraz mogę udawać pannę z brzuchem 😀

Połóg niestety też do przyjemności nie należy... Ja pamiętam, że non stop się pocilam...

Oo to widzę, że nie tylko ja robię takie zapasy 😊 cały bagażnik (w małym aucie) mam zawalony. Mam nadzieję, że moja córka nie będzie miała uczulenia na chusteczki babydream, bo mam ich mnóstwo 😀

Relaksuje się, Tz umył podłogi, kupiłam chipsy, więc zachcianka weekendowa spełniona 😊

Kolejna pocieszycielka uwielbiam Was x

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Cytat:

Mogę dołączyć ?
Hej witamy rozgość sie i czekamy na opowieść
mileena5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-03, 18:44   #911
Magnificence
Rozeznanie

[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7253239 2]Hej jasne opowiedz cos o sobie/was
[/QUOTE]

Mam 27 lat i jest to moja pierwsza ciąża, której koniec przewidziany jest na 11 maja Już się nie mogę doczekać kiedy zobaczę moją córcię imienia jeszcze nie wybraliśmy, mamy dwa typy i każdy upiera się przy swoim
Nie wiem co jeszcze napisać
Magnificence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-03, 18:46   #912
misja0181
Rozeznanie

[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7253011 7]Ale mnie wkurzyła mojej koleżanki znajoma... Przylazla do nas i mowi chamsko "a tobie to nikt nie mówił ze łańcuszków w ciazy sie nie nosi?!" Patrzę na nia i w ogole zero reakcji a ona "no tak a potem jest płacz" boze co za ludzie

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]

Trzeba było zabić wzrokiem i w ramach riposty zapytać, czy jaśnie "Pani" nikt nie mówił, że mózgu się używa?! co za bezczelna baba

Cytat:

Mogę dołączyć ?
Witaj
misja0181 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-03, 18:48   #913
talusiax33
Zadomowienie

Cytat:

Mogę dołączyć ?
Pewnie, że możesz ☺ Witamy przyszłą mamusie!

Stary 2017-04-03, 18:49   #914
misja0181
Rozeznanie

Robię ciasto z czerwonej fasoli .... tylko ja jak to ja zawsze coś odpierniczę i zamiast przeczytać dokładnie przepis to poleciałam po produktach, powrzucałam wszystko, a potem doczytałam, że miałam przepłukać fasolę a jeszcze zanim ją wrzuciłam do misy to się zastanawiałam czy mam ją odsączyć czy co w dodatku w przepisie była soda i proszek, a że sody nie miałam to dałam trochę więcej proszku .... totalna improwizacja z tym ciastem
No nic, zobaczymy czy wyjdzie i czy da się to zjeść
Stary 2017-04-03, 18:53   #915
Mohnka
Rozeznanie

Cytat:
My kapiemy Hanię od urodzenia co drugi dzień, tak to taka higiena okrojona ze pipke pupę raczki itp wilgotnymi wacikami i wystarczył nawet jeden bo jak szedł do prania to sechl w ten dzień co nie było kąpieli. Ale dwa to wygodniejsze

22.02.2016 Hania
37/40 Agatka

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Tzn pewności nie masz, ale dziecko jeszcze nie wstawia sie w kanał czyli nie naciska na szyjkę czyli raczej nie powinna sie rozwierac tudzież pęcherz płodowy nie powinien pęknąć tak łatwo.

Choć czytałam, ze u wielorodek brzuch potrafi opaść dosłownie tuz przed porodem, a u pierworodek na 4 tygodnie przed nawet.

22.02.2016 Hania
37/40 Agatka
No u mnie się troche obniżył ten brzuszek i czuję główkę niżej... Ogólnie od trzech dni brzuch mnie pobolewa i czuję ucisk na dole. Chyba już blisko..
Cytat:
Napisane przez Glassball Pokaż wiadomość
Odwołuję torba w praniu porozlazila się na szwach i tez juz nie mam musze kupić torbę jak tak dalej pójdzie to po porodzie się spakuję

Hahaha to brawo. 😀😁😁

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

Cytat:
Napisane przez mamaSmerfuni Pokaż wiadomość
Dziewczyny jakie podklady do twarzy, tusze, brazery, pudry, produkty do brwi i ust polecacie? Chce na mase wykorzystac promocje w rossmannie i mysle o wyprobowaniu nowych rzeczy. A ze moge juz wtedy urodzic to chyba pojde wybrac wczesniej i zlece zakupy siostrze, albo zrobie przez internet jesli bedzie sie dalo.

Bardzo, bardzo polecam tusz twist up z bourjois paris 😍 mój ukochany od paru lat! I korektor pod oczy L'Oreal Perfect match. 😀

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Cytat:
Moje hity:
Puder - max factor creme puff, lubię go za zapach, za krycie dobre jak na puder i trwałość
Tusz do rzes - absolutny moj hit to Eveline taki złoty ... 12-14 zł a nie znam lepszego a testowałam takie po wielokroć droższe
Podkład - revlon colorstay choć wiem ze sa jego i zwolennicy i przeciwnicy
Roz - klasyk od bourjois w okrągłym opakowaniu z lusterkiem i pędzelkiem
Usta - nie polecę nic bo nie jestem pod tym względem wymagająca, nie spotkałam sie ani z czymś mega odrzucającym ani czymś zachwycającym

22.02.2016 Hania
37/40 Agatka

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

Serio? A to była jej jedyna ciaza? Pytam bo zastanawiam sie czy taki urok Twojej znajomej czy jak...
mi z Hania opadł lekko w około 36 tc. Moze 37.

Ale mi sie dzisiaj stawia brzuch

22.02.2016 Hania
37/40 Agatka
Mi też, oj mi też. Musimy chociaż skończyć 37! 😘

Mohnka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-03, 19:04   #916
misja0181
Rozeznanie

http://finanse.wp.pl/kat,1035863,tit...?ticaid=118e83
Czy któraś z Was nie jest przypadkiem fanką tych lodów ) to teraz mają być w Polsce
Stary 2017-04-03, 19:06   #917
kingaluna
Rozeznanie

Magnificence, cześć

Dziewczynki pomóżcie, bo już zgłupiałam! Zaczęłam pakować torbę to szpitala. Totalnie nie wiem jakie mam wziąć ubranka dla dziecka. Na stronie mam napisane: jeden komplet ubranek (koszulka, kaftanik, śpiochy/body, pajacyk). Nie przypominam sobie, żebym tak ubierała dzieci na praktykach. Myślałam, żeby wziąć body z długim rękawem, a na to pajac, oczywiście jeszcze czapeczka, skarpetki i łapki niedrapki. Ta koszulka i kaftanik potrzebne czy tylko tak napisali? Jak Wam mówili na SR, bądź z własnego doświadczenia?

kingaluna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-03, 19:09   #918
milutek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kingaluna Pokaż wiadomość
Magnificence, cześć

Dziewczynki pomóżcie, bo już zgłupiałam! Zaczęłam pakować torbę to szpitala. Totalnie nie wiem jakie mam wziąć ubranka dla dziecka. Na stronie mam napisane: jeden komplet ubranek (koszulka, kaftanik, śpiochy/body, pajacyk). Nie przypominam sobie, żebym tak ubierała dzieci na praktykach. Myślałam, żeby wziąć body z długim rękawem, a na to pajac, oczywiście jeszcze czapeczka, skarpetki i łapki niedrapki. Ta koszulka i kaftanik potrzebne czy tylko tak napisali? Jak Wam mówili na SR, bądź z własnego doświadczenia?

nie zgłupiałaś, wszystko dobrze piszesz, body z długim rękawkiem a na to pajac w zupełności wystarczy, najwygodniej. ja też biorę takie właśnie 3 zestawy.
Stary 2017-04-03, 19:11   #919
kingaluna
Rozeznanie

Milutek, jak zwykle jesteś nie zastąpiona! Dziękuję Ci! To idę pakować dalej

Stary 2017-04-03, 19:11   #920
talusiax33
Zadomowienie

Kingaluna - to chyba są wypisane przykłady ubranek jakie można wziąć a nie że jest to jeden komplet. Też myślę spakować body i na to pajacyk żeby były dwie warstwy. Do tego skarpetusie i czapkę.
Dla porównania u mnie jest tak napisane: "3 komplety ubranek dla dziecka (dowolnie: śpiochy, kaftaniki, koszulki, body, pajacyki)"

Edytowane przez talusiax33
Czas edycji: 2017-04-03 o 19:13
Stary 2017-04-03, 19:12   #921
ania9o
Zakorzenienie

Witam nową mamusię

Kingaluna, ja spakowałam tak jak napisałaś, żadnych kaftaników! To ja decyduje w czym ma być ubrane moje dziecko. Kaftaniki się zwijają na pleckach, są mega niepraktyczne.

Bosze... Co to był za dzień! Tyle spraw załatwione, już nie ogarniam co się dzieje. Przegięłam totalnie ale jak nie dzisiaj to już nie wiem kiedy bym to zrobiła. Teraz mnie boli brzuch i czuje się jakby mnie stado koni przebiegło. Chyba pójdę w kimkę.

Wysłane za pomocą mTalk
ania9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-03, 19:14   #922
gornek
Zakorzenienie

Mamy majowe cz. VI

Cytat:
Magnificence, cześć

Tez biorę taki zestaw, body z długim rękawem, skarpetki na to pajac, czapeczka i niedrapki tez mi napisali o jakis kaftanikach ale ja nie mam ani sztuki. Bluzeczki będę zakładać w domu

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-03, 19:16   #923
marta6704
Zakorzenienie

Cytat:

CC z Bell jest cudny ❤️
Cytat:

Mogę dołączyć ?
Witamy
Cytat:
Napisane przez misja0181 Pokaż wiadomość
Robię ciasto z czerwonej fasoli .... tylko ja jak to ja zawsze coś odpierniczę i zamiast przeczytać dokładnie przepis to poleciałam po produktach, powrzucałam wszystko, a potem doczytałam, że miałam przepłukać fasolę a jeszcze zanim ją wrzuciłam do misy to się zastanawiałam czy mam ją odsączyć czy co w dodatku w przepisie była soda i proszek, a że sody nie miałam to dałam trochę więcej proszku .... totalna improwizacja z tym ciastem
No nic, zobaczymy czy wyjdzie i czy da się to zjeść
Daj znać co Ci wyszło
Cytat:
Magnificence, cześć

Też dopiero wzięłam się za torbę. I będę pasowała body z długim i pajace.
Cytat:
Napisane przez ania9o Pokaż wiadomość
Witam nową mamusię

Kingaluna, ja spakowałam tak jak napisałaś, żadnych kaftaników! To ja decyduje w czym ma być ubrane moje dziecko. Kaftaniki się zwijają na pleckach, są mega niepraktyczne.

Bosze... Co to był za dzień! Tyle spraw załatwione, już nie ogarniam co się dzieje. Przegięłam totalnie ale jak nie dzisiaj to już nie wiem kiedy bym to zrobiła. Teraz mnie boli brzuch i czuje się jakby mnie stado koni przebiegło. Chyba pójdę w kimkę.

Wysłane za pomocą mTalk
Przy każdej wizycie teściowej dostaje kaftaniki... A nie jestem ich fanką.

marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-03, 19:19   #924
kingaluna
Rozeznanie

Cytat:
Kingaluna - to chyba są wypisane przykłady ubranek jakie można wziąć a nie że jest to jeden komplet. Też myślę spakować body i na to pajacyk żeby były dwie warstwy. Do tego skarpetusie i czapkę.
Dla porównania u mnie jest tak napisane: "3 komplety ubranek dla dziecka (dowolnie: śpiochy, kaftaniki, koszulki, body, pajacyki)"

Wiem, bo to ze strony Ujastka sugerowałam się najpierw tym co trzeba zanieść na salę noworodków

Stary 2017-04-03, 19:21   #925
talusiax33
Zadomowienie

Cytat:
Wiem, bo to ze strony Ujastka sugerowałam się najpierw tym co trzeba zanieść na salę noworodków

Dokładnie tak 😀 z ich strony.

Stary 2017-04-03, 19:23   #926
kingaluna
Rozeznanie

Cytat:
Dokładnie tak 😀 z ich strony.

Może się spotkamy

Stary 2017-04-03, 19:24   #927
CamomileS
Zadomowienie

Cytat:
Mam 27 lat i jest to moja pierwsza ciąża, której koniec przewidziany jest na 11 maja Już się nie mogę doczekać kiedy zobaczę moją córcię imienia jeszcze nie wybraliśmy, mamy dwa typy i każdy upiera się przy swoim
Nie wiem co jeszcze napisać
Witamy
Cytat:
Napisane przez milutek Pokaż wiadomość
nie zgłupiałaś, wszystko dobrze piszesz, body z długim rękawkiem a na to pajac w zupełności wystarczy, najwygodniej. ja też biorę takie właśnie 3 zestawy.
Ja takie same zestawy

CamomileS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-03, 19:29   #928
talusiax33
Zadomowienie

Kingaluna - Czyli zdecydowana na Ujastek? 😀 a na kiedy masz termin?

Stary 2017-04-03, 19:33   #929
kingaluna
Rozeznanie

Cytat:
Kingaluna - Czyli zdecydowana na Ujastek? 😀 a na kiedy masz termin?

Tak! Wstępnie cc mam mieć 15, albo 22 maja

Stary 2017-04-03, 19:34   #930
decorail
Zakorzenienie

Ja wezmę na pewno body też z krótkim rękawem - znajoma, co rodziła w tym szpitalu w lutym mówiła, że jest tak ciepło, że mała była ubrana w sam pajac, więc w maju to już w ogóle może być za ciepło w takim "pełnym" zestawie
decorail jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości