|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Effpe - rozwaliła kobita system po prostu
|
|
|
|
#902 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzięki za info, kiedy spakować torbe, bo nie pamiętałam 😀 to jeszcze mam czas... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Relaksuje się, Tz umył podłogi, kupiłam chipsy, więc zachcianka weekendowa spełniona 😊 Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
|
#903 |
|
Zadomowienie
|
Tak jak i Esor polecam tusz do rzęs Eveline złoty - jak dla mnie jest mega dobry ! ☺ a próbowałam już różnych.
Efffpe - Haha no masakra jakaś! Najlepiej żeby w ogóle z domu nie wychodzić, nic na siebie nie zakładać, nic nie jeść, nic nie robić.. A to ja jeszcze zapytam jaki krem bb czy coś w tym stylu polecacie? Chciałabym coś do szpitala żeby ta buzia trochę lepiej wyglądała po wysmarowania no i później w domu jak przyjdą goście żeby się nie malować ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#904 | |
|
Konto usunięte
|
Hahaha no ![]() Cytat:
Mówią ze to ciężarne robią z siebie ofiary a to zauważyłam ze ludzie sami z nas robią xd Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#905 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
|
#906 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#907 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wszystkie naraz? Chyba zwariowałas!!! Przecież każda ma inna florę bakteryjna xd bunkier powinien miec oddzielne sterylne pokoje Hahaha ![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7253103 7]Ale woda tez nie byle jaka tylko ze specjalnym składem... W ogole w złotej klatce niech nas zamkną... Ja byłam tak zszokowana ze zrobiłam tylko minę.. Zreszta nie lubię strasznie tej baby... Jest starsza ode mnie 8 lat bodajze a ta moja przyjaciółka 10 lat starsza ode mnie a tamta kazała mi do siebie mowić Pani ![]() ![]() raczej w UK nie ma takiego zwyczaju :pWysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Hahahaha moja Corrine i Alan maja jakieś 80 i mowię do nich na Ty, trzeba było jej powiedzieć ze na panią to trzeba miec wygląd i pieniądze xd |
|
|
|
|
#908 |
|
Rozeznanie
|
od jakiegoś czasu was podczytuję i dopiero teraz mam odwagę się odezwać to pewnie dlatego, że termin porodu coraz bliżej i budzą się pewne wątpliwości, a zawsze w towarzystwie raźniej ![]() Mogę dołączyć ?
|
|
|
|
#909 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Hej jasne opowiedz cos o sobie/was ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#910 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kolejna pocieszycielka x---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
rozgość sie i czekamy na opowieść |
||
|
|
|
#911 |
|
Rozeznanie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7253239 2]Hej
jasne opowiedz cos o sobie/was ![]() [/QUOTE] Mam 27 lat i jest to moja pierwsza ciąża, której koniec przewidziany jest na 11 maja Już się nie mogę doczekać kiedy zobaczę moją córcię Nie wiem co jeszcze napisać
|
|
|
|
#912 | |
|
Rozeznanie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7253011 7]Ale mnie wkurzyła mojej koleżanki znajoma... Przylazla do nas i mowi chamsko "a tobie to nikt nie mówił ze łańcuszków w ciazy sie nie nosi?!" Patrzę na nia i w ogole zero reakcji a ona "no tak a potem jest płacz" boze co za ludzie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Trzeba było zabić wzrokiem i w ramach riposty zapytać, czy jaśnie "Pani" nikt nie mówił, że mózgu się używa?! co za bezczelna baba ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#913 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#914 |
|
Rozeznanie
|
Robię ciasto z czerwonej fasoli .... tylko ja jak to ja zawsze coś odpierniczę i zamiast przeczytać dokładnie przepis to poleciałam po produktach, powrzucałam wszystko, a potem doczytałam, że miałam przepłukać fasolę
a jeszcze zanim ją wrzuciłam do misy to się zastanawiałam czy mam ją odsączyć czy co ![]() No nic, zobaczymy czy wyjdzie i czy da się to zjeść
|
|
|
|
#915 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Cytat:
||||
|
|
|
#916 |
|
Rozeznanie
|
http://finanse.wp.pl/kat,1035863,tit...?ticaid=118e83
Czy któraś z Was nie jest przypadkiem fanką tych lodów ) to teraz mają być w Polsce
|
|
|
|
#917 |
|
Rozeznanie
|
Magnificence, cześć
![]() Dziewczynki pomóżcie, bo już zgłupiałam! Zaczęłam pakować torbę to szpitala. Totalnie nie wiem jakie mam wziąć ubranka dla dziecka. Na stronie mam napisane: jeden komplet ubranek (koszulka, kaftanik, śpiochy/body, pajacyk). Nie przypominam sobie, żebym tak ubierała dzieci na praktykach. Myślałam, żeby wziąć body z długim rękawem, a na to pajac, oczywiście jeszcze czapeczka, skarpetki i łapki niedrapki. Ta koszulka i kaftanik potrzebne czy tylko tak napisali? Jak Wam mówili na SR, bądź z własnego doświadczenia? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#918 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#919 |
|
Rozeznanie
|
Milutek, jak zwykle jesteś nie zastąpiona! Dziękuję Ci!
To idę pakować dalej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#920 |
|
Zadomowienie
|
Kingaluna - to chyba są wypisane przykłady ubranek jakie można wziąć
a nie że jest to jeden komplet. Też myślę spakować body i na to pajacyk żeby były dwie warstwy. Do tego skarpetusie i czapkę. Dla porównania u mnie jest tak napisane: "3 komplety ubranek dla dziecka (dowolnie: śpiochy, kaftaniki, koszulki, body, pajacyki)" Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez talusiax33 Czas edycji: 2017-04-03 o 19:13 |
|
|
|
#921 |
|
Zakorzenienie
|
Witam nową mamusię
Kingaluna, ja spakowałam tak jak napisałaś, żadnych kaftaników! To ja decyduje w czym ma być ubrane moje dziecko. Kaftaniki się zwijają na pleckach, są mega niepraktyczne. Bosze... Co to był za dzień! Tyle spraw załatwione, już nie ogarniam co się dzieje. Przegięłam totalnie ale jak nie dzisiaj to już nie wiem kiedy bym to zrobiła. Teraz mnie boli brzuch i czuje się jakby mnie stado koni przebiegło. Chyba pójdę w kimkę. Wysłane za pomocą mTalk
|
#922 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamy majowe cz. VI
Cytat:
Tez biorę taki zestaw, body z długim rękawem, skarpetki na to pajac, czapeczka i niedrapki tez mi napisali o jakis kaftanikach ale ja nie mam ani sztuki. Bluzeczki będę zakładać w domu ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
|
|
#923 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|||||
|
|
|
#924 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
sugerowałam się najpierw tym co trzeba zanieść na salę noworodków ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#925 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#926 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#927 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
||
|
|
|
#928 |
|
Zadomowienie
|
Kingaluna - Czyli zdecydowana na Ujastek? 😀 a na kiedy masz termin?
|
|
|
#929 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#930 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wezmę na pewno body też z krótkim rękawem - znajoma, co rodziła w tym szpitalu w lutym mówiła, że jest tak ciepło, że mała była ubrana w sam pajac, więc w maju to już w ogóle może być za ciepło w takim "pełnym" zestawie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.

Ale połączenie fotografa i wizażystki -mega pomysł 

kupiliśmy 1200 mokrych chusteczek, 3 litry płynu do kąpieli dla Hani i filtr 50+ dla Agatki (z Hania chyba będę uzywac 30...)

torba w praniu porozlazila się na szwach i tez juz nie mam
musze kupić torbę
jak tak dalej pójdzie to po porodzie się spakuję 
To idę pakować dalej