|
|
#991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Pewnie chodziło o rzeczy zapakowane w siatkę ktore sa do kąpieli :P
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
|
#992 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#993 |
|
Wtajemniczenie
ski
|
Cola !!! ❤❤❤🙏
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Camomile, siatka z rzeczami do kąpieli, tak powinnam napisać ![]() Dzis kupiłam przeżroczystą kosmetyczke z rossmana za 3zł, jakoś tak mnie naszło po poscie mamyginekolog, żeby brać jak najmniej rzeczy których nie da się wyprać, co by nie znosic tyle bakterii do domu. Wszystkie kosmetyczki mam takie a'la skórzane, wiec słabo do prania..
|
|
|
#995 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
Powinnam dostać medal... 3 tygodnie temu jakoś dałam radę, ale dziś to już tragedia. Nawet przerwę zrobiłam poczytać forum
Szału z fryzurą ni ma, ale już mam to gdzieś! Tz mówi, że Stihl by się przydał |
|
|
|
#997 |
|
Zakorzenienie
|
jezu oglądam druga szanse i mam nerwa, musiałam zajeść go lodami
![]() były warte swojej ceny
|
|
#998 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie chodzi o nasza kąpiel :P i kwestia spożywał bo w jednych dzieciaczki kapią a w innych nie, tam gdzie ja chce rodzic ponoć kapią bo chca i ręcznik i mydełko do kąpieli oraz krem pielęgnacyjny ( nie wiem jaki zabrać :/ na razie wrzuciłam z linomagu). Musisz podpytać u siebie w szpitalu, niby lepiej ze dziecko jest kąpane dopiero w domu wiec nie wiem czy wyrażę zgodę na kąpiel.
|
#1000 |
|
Konto usunięte
|
U mnie w szpitalu nie kapią dzieci wiec nie biorę żadnych ręczników
![]() Zjadłam kolacje kanapki z dżemem i od dłuższego czasu znowu cmi mnie po lewej stronie podbrzusza ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1001 |
|
Rozeznanie
|
Kupiłam biustonosze na Ali 😂 ciekawe, czy dobry rozmiar.. A wzięłam aż 4 😀
Młody ma czkawke, ale już jest duży 😍😍😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba na Allegro kupie zwykły dwupak tak żebym jakies miała do karmienia a pózniej kupie sobie jakies lepsze. Bo nie mam juz głowy do siedzenia i szukania, marzy mi sie tylko zeby trafić z rozmiarem.
|
#1003 |
|
Rozeznanie
|
Talusia, może akurat trafimy na siebie
![]() Dziewczyny, a co dla osób z małych biustem? Od zawsze chodzę w push-upie. Teraz powiększyły mi się o prawie 2 rozmiary i mam ledwo miskę C. Czy takie usztywniane też są spoko do karmienia? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1005 |
|
Zakorzenienie
|
Fartuch ja nie mam pojęcia jak to jest czy po cc musza kapać, czy tez tylko wycierają. W spisie rzeczy do szpitala sa do kąpieli wiec podejrzewam, ze kapią każde dziecko u mojej mamy w szpitalu to standard ze dzieciaczki sa kapane w szpitalu. Nie wiem od czego to zależy.
Ja to myśle jak bedzie ze mną, jak będę chciała isc sie umyc poproszę Tz o pomoc ale co z dzieckiem ? Mam czasem miliony pytań a pewnie położne dopiero w szpitalu dadzą mi odpowiedz. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
|
#1006 |
|
Zadomowienie
|
Talusia dzięki
![]() Mała Ninka ma się dobrze, lekarz powiedział że jest w świetnym stanie serducho zbadał, przepływy, narządy itd.Ja mam dobrą ilość wód - 17. Łożysko ok, miałam ekg też i również wszystko si ![]() Termin - 22 maja wyszedł teraz, lekarz znów powiedział że młodsza o około 2 tygodnie niż wg OM. Waga około 2200 a jesteśmy w 33 tygodniu i 3 dniu. To chyba standardowo prawda?![]() A teraz idę Was czytać dziewuszki
|
|
|
|
#1007 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To super pamiętaj ze każda dzidzia rośnie własnym tempem ![]() U mnie w 32+5 tc było 1902g położna zawsze mowi "Córcia jest w dolnej granicy normy ale dalej w normie. Po prostu bedzie drobna za mama" ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1008 |
|
Zadomowienie
|
To prawda z tymi piłeczkami, że masaż nimi pomaga
![]() Cześć nowa majowa mamo ![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- ![]() moja miała 1400 miesiąc temu wg lekarza prowadzącego a teraz bum - 2200 wg tego innego lekarza co mi robi te ważne usg. Mam nadzieję że nie urośnie za duża tym bardziej że główka niby troszkę wyprzedza rozmiarowo resztę
Edytowane przez Baambi Czas edycji: 2017-04-04 o 00:19 |
|
|
|
#1009 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1010 |
|
Zadomowienie
|
Milena też chyba zacznę tak o tym pierścionku mówić :P
Nie cierpię połączenia białe/żółte złoto, no co poradzę ![]() Teraz w ogóle nie noszę białego, czy srebra. Tak mi się pozmieniało. Ja się jeszcze w ogole nie wzięłam za temat staników, boję się właśnie zamawiać przez internet bo jednak można się nieźle machnąć z rozmiarem. Najbardziej chciałabym te z hm. |
|
|
|
#1011 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
praktycznie cała noc nieprzespana..Bambi - Ojej super, że z Niną wszystko dobrze! Bardzo ładnie się rozwija i rośnie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1012 |
|
Rozeznanie
|
Bry
Ale lecicie z postami. Witam nową mamę majową ☺ 3 dni miałam wycięte z życia. Głowę myślałam że mi rozsadzi tak mnie zatoki dopadły a nie wiedzialam do tej pory co to jest. Dalej jeszcze mnie trzymają ale wróciłam do żywych. Było coś o gbs przy cc. Mój gin od początku mówił o cc a gbs zlecil (ujemny mam) więc do cc tez jednak chyba potrzeba. Dużo o kosmetykach pisalyscie. Ja mam fluid z miss sporty matujący jak dla mnie jest świetny i tani i B.polecam bo z wielu droższych nie byłam tak zadowolona. Ale to prawda że każda jest inna więc różnie może to być. Angelika ach ten dzieć Ci stracha narobił cieszę się ze wszystko ok. No i jak zwykle więcej nie pamiętam 😛 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1013 |
|
Zadomowienie
|
Anita - Ojej bidoku Ty.. Ból głowy i zatoki to coś okropnego! Ja w ogóle z bólem głowy ledwo co funkcjonuje, najlepiej żebym spała na czas bólu. Dobrze, że już wracasz do żywych i że jest troszke lepiej
|
|
|
#1014 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
No i mnie dopadła choroba. Jak się cieszyłam że całą ciążę nic tak teraz angina na 100%. Zapewne to skutek mojego ostatniego latania bez opamiętania ale wiadomo, trzeba było wszystko dopiąć. Dzisiaj już mi się nie udało dostać do lekarza, idę jutro. Psikam tantum verde, zaraz wypije dużą ilość herbaty z sokiem malinowym i będę cały dzień grzać tyłeczek w łóżku. A i okolice uszu i węzłów chłonnych smaruje amolem. No i prenalen idzie w ruch choć wiem że przy anginie to on nic nie da... A anginy nie miałam już ze 2 lata... Nienawidzę tej choroby nadwyraz. Jak byłam mała chorowałam na nią kilka razy w roku i bardzo źle to wspominam. Wysłane za pomocą mTalk
|
#1015 | ||
|
Rozeznanie
|
Hejooo
nadrobiłam! Była wczoraj u mnie ta przyjaciółka, która w tym tygodniu wyjeżdża na bardzo długo i tak mi się smutno zrobiło po jej wyjściu najbardziej nam szkoda, że nie zobaczy na żywo małego, nie będzie go znała tak osobiście od początku, strasznie szkoda. Ale dziś w nocy i rano myślałam, że nie wstanę tak mnie spojenie bolało, że miałam wrażenie, jakby mi miała za chwilę jakaś kość pęknąć... szłam jak kaczka do łazienki. Magnificence, witaj! Cytat:
on jest właśnie jak takie rzędy piłek obracające się, super sprawa, myślę że może się przydać. Cytat:
ja też już nie daję rady, nie wiem jak się ogarnę na kolejną wizytę i do porodu Torby dalej nie mam spakowanej, ale postęp jest, bo leży już przywieziona i czeka może w tym tygodniu spakuje, ale pewnie i tak jeszcze nie całość. A byłam pewna, że będę mieć spakowaną gdzieś w 34 tc, a tu już 36 się zaczyna Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja już po śniadaniu - kanapki z dżemem malinowym Ale jakaś nierozbudzona jestem... |
|
|
|
#1017 |
|
Zadomowienie
|
Ania - Zdrówka! Kuruj się w łóżeczku pod kolderka
![]() Angina to nic fajnego.. ale dasz radę ![]() Ja chyba nadrobie troszkę nocy i teraz się prześpie ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1018 |
|
Rozeznanie
|
Heja
![]() Aniu mnie kiedyś złapała angina na wyjeździe. W aptece dostałam homeopatyczne angin-heel. Do tej pory często mnie ratuje. Może spróbuj do jutra tym? Na mnie działa rewelacyjnie a to homeopatia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1019 |
|
Zakorzenienie
|
Ania duzo zdrowka! Niestety ta wiosenna pogoda jest zdradliwa, szybko mozna cos zlapac.
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1020 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja chyba wszystkie 3 które kupiłam źle dobralam ![]() Cytat:
Ania dużo zdrówka dla was! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.

a jesteśmy w 33 tygodniu i 3 dniu. To chyba standardowo prawda?
nadrobiłam!
najbardziej nam szkoda, że nie zobaczy na żywo małego, nie będzie go znała tak osobiście od początku, strasznie szkoda.
tak mnie spojenie bolało, że miałam wrażenie, jakby mi miała za chwilę jakaś kość pęknąć... szłam jak kaczka do łazienki.
on jest właśnie jak takie rzędy piłek obracające się, super sprawa, myślę że może się przydać.
ja też już nie daję rady, nie wiem jak się ogarnę na kolejną wizytę i do porodu