![]() |
#1021 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Dziewczyny, zdrowia!
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1022 |
Zakorzenienie
|
U mnie pankejki z nutella
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1023 |
Rozeznanie
|
U mnie sałatka
![]() Znowu ten brzuch ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1024 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1025 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#1026 |
Rozeznanie
|
U mnie śniadanie wyglądało tak...
1491292050346.jpg Nie rozumiem połączenia miód i dwa plasterki szynki 😓 pseudo kawa zbożowa bez mleka i cukru. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1027 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Polecam.na fb posilki w szpitalach, moim faworytem jest kawał suchego chleba i jedna rzodkiewka, albo śniadanie dla 5 latka kilka suchych kawalkow chleba i kilka flipsow kukurydzianych ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#1028 |
Rozeznanie
|
Masakra z tym jedzeniem w szpitalach :/ i weź tu wyzdrowiej ... przecież gdyby nie rodziny dowożące jedzonko to by się tam wyszło kilka kilo chudszym :/ współczuję tym którzy nie mają pomocy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1029 | ||
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja już dziś po wizycie mała się jeszcze na świat nie wybiera ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1030 |
Zadomowienie
|
Ania zdrówka! Może tantum verde się upora z bólem? Jak odpowiednio wcześnie zastosowany to często daje rade
![]() Leżę w wyrku sobie ale zaraz się chyba skulam, dzisiaj mam zamiar wygrać z leniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1031 |
Zakorzenienie
|
Aaa u mnie po porodzie był hit, bo dali nam miod.. gdzie miod na poczatku jest zakazany przy karmieniu piersia bo jest silnym alergenem.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1032 |
Zakorzenienie
|
Witam się i kończę pakowanie torby.
Spisałam sobie co jeszcze potrzebuje dokupić i do końca tygodnia powinnam być już spakowania na tip top. Wczoraj wieczorem ból krzyża i ból w dole brzucha więc marudziłam synkowi, że to nie czas na niego bo ja jeszcze nie skończyłam z tą torbą i dzisiaj czuje się póki co bardzo dobrze. Nawet sobie pospałam do 9 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1033 |
Zakorzenienie
|
Aniu zdrówka życzę, kiedys non stop miałam anginę i chcieli mi migdałki wycinać bo mam za duze, ale od momentu kiedy usłyszałam o wycięciu anginy nie mam.
Glassball ja dostałam skierowanie na gbs ale możesz zapytać czy można na własna rękę robić. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#1034 |
Zakorzenienie
|
Marta bedziesz rodzic w Gdyni? Milutek a Ty? Wojewodzki?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1035 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje dziewczyny
![]() Tantum psikam od wczoraj jak tylko zaczęło pobolewać i całą noc jak wstawałam co 3h to też psikałam i jakby teraz trochę lepiej. Gornek, u mnie podobna sytuacja ![]() ![]() Wysłane za pomocą mTalk
#1036 |
Zakorzenienie
|
Właśnie tez starałam sie zawsze doleczyc, ale teraz odpukać na samym początku jak sie cos zaczyna dziad to działam zeby sie nie rozwinęło.
Teraz to ja sie zmagam z alergia, zaczyna wszystko pylić i zdycham, nos zawalony, oczy swędzą a nic nie moge zabrać ;( Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#1037 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny duzo zdrówka
![]() Za mna tez ciężka noc.. Non stop twardnial mi brzuch czy to leżałam na lewym czy prawym boku.. Nie wiem czy to ten dzien sie zbliża czy co sie dzieje :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1038 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry kochane chorowitki! Obyście szybko wróciły do zdrowia.. ja wlasnie siedzę w aptece czekam na tabletki na tarczyce a wczesniej byłam na szczepieniu przeciw krztuścowi
![]() ![]() Decorail wariatko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1039 |
Wtajemniczenie
ski
|
Mohnka, i tak masz dużo lepiej ode mnie 😁 jak lezalam w grudniu u nas w szpitalu to dostawalam 4 kromeczki bułki paryskiej z samego początku i gorzką herbatę. Tyle 😁
![]() ![]() |
![]() |
#1040 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Chorowitki, zdrowiejcie! ![]() Widzę, że u Was też kolorowo. Ja też się kręciłam z boku na bok. Brzuch spięty i szyjka kłująca. Moja noc była tragiczna. Jak tylko się położyłam to Mała zaczęła imprezkę. Jej nogi były wszędzie. Bolało ![]() Tylko się obejrzałam, a kot dobierał mi się do kubka z mlekiem. W ogóle koty zwariowały. Osikały worki z karmą i jest mega smród. Co się oszorowałam, a to dalej unosi się w powietrzu. Nie mam dzisiaj siły ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1041 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Marta, Fartuszek - a wy jak się zapatrujecie na nasze trójmiejskie szpitale? [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7255072 1]Dziewczyny duzo zdrówka ![]() Za mna tez ciężka noc.. Non stop twardnial mi brzuch czy to leżałam na lewym czy prawym boku.. Nie wiem czy to ten dzien sie zbliża czy co sie dzieje :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] widzę że coraz więcej z nas ma takie objawy, u mnie też jak nie twardnienie brzucha, to jakieś kłucie chyba szyjki, to ból z krzyża jak na okres, to ból brzucha jak na dwójeczkę ![]() Edytowane przez milutek Czas edycji: 2017-04-04 o 10:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1042 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aniu: Nie zazdroszczę tej anginy. Kiedys przechodziłam bardzo często, mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie. Spakowana. Ledwo dopiełam torbę bo tyle miejsca zajął rożek. I tak jak napisała Fartuch do rożka spakowałam pieluszke i ubranka. Mam oddzielną mała torbę na poród i tuż po porodzie. Czyli koszula do porodu i skarpetki spakowane oddzielne. A podkład, majty siatkowe, druga koszula i kapcie spakowane na już po. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1043 |
Zadomowienie
|
Ja mam usunięte migdałki
![]() A tak zawsze mi się udaje gardło wyleczyć lekkimi lekami i domowymi sposobami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1044 |
Zakorzenienie
|
Milutku też mam w głowie to, że mogą nas odesłać jeśli nie będzie miejsc. I u mnie drugi w kolejności to Zaspa, później Kliniczna. Nie chcę jechać tylko do Wejherowa.
A co do szpitali to słyszałam naprawdę różne opinie. I zawsze chodziło o personel. Niektórzy trafiali na super położne, a niestety są też zołzy. Więc oby trafic na kogoś kto fajnie pokieruje naszym porodem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1045 |
Zakorzenienie
|
Same pyszności na śniadanie widzę
![]() Wszystkim chorym życzę zdrowia - chyba bym oszalała jakby mnie jeszcze jakaś choroba miała dopaść... Mnie też teraz w kółko coś pobolewa, ćmi, ciągnie czy odczuwam kłucie w spojeniu czy tam szyjce - ja się nie martwię tym w ogóle, bo na tym etapie to już raczej normalne, ale dzisiaj po wizycie to już na 100% się okaże czy jest wszystko ok ![]() Byłam na chwilę na mieście i już mam ochotę iść się zdrzemnąć... Ale chyba coś porobię, bo pogoda ładna u mnie dziś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1046 |
Zadomowienie
|
Mnie póki co kłuje czasami, tam na dole, chyba szyjka
![]() no i częściej chodzę na 2 ![]() Decorail powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1047 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Miałam badanie. Na fotelu.. Słyszałam o praktykantce w szpitalu i nie byłam chętna żeby się na mnie uczyła... No i padło. Ordynator jej pozwolił mnie badać, wzięła wziernik i podchodzi a ja mowie, ze dlaczego pani? A nie pan? (patrząc na lekarza) a on ze to też lekarz.. A ja oczy. Mówię, żeby to rozwarcie nam bardziej nie poszło bo to nie termin. Zmieszała się dziewczyna. Po wszystkim mi też głupio.. Ale kurde... Mi na włosku wszystko wisi. Rozwarcie na 2cm więc minimalnie idzie do przodu a ordynator czuł główkę przy badaniu i się śmieje, że blisko. Usg miałam tydzień temu. Nie zrobią bo to dla nich nieistotne może za tydzień zrobią .. A ciekawa byłam wagi 😢😢 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1048 |
Wtajemniczenie
ski
|
Nic 😁
![]() ![]() |
![]() |
#1049 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1050 |
Zadomowienie
|
Mohnka dobrze zrobiłaś! teraz nie jest czas na skrupuły.
Ja też mam zamiar dla dobra dziecka się ich pozbyć. Lekarz mnie wczoraj pytał czy mój prowadzący zmienił mi datę porodu na tą z usg żeby czasem mnie do szpitala wcześniej nie wepchnął bo moze to być z wielką szkodą dla dziecka. Obiecałam sobie że jeśli przyjdzie do jakichś rozmów na ten temat zdecydowanie się nie zgodzę i będę asertywna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:51.