![]() |
#3421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3
Hejo
![]() Nie było mnie od piątku, przepraszam ![]() Brak weny i cudna pogoda ![]() Madziu współczuję śmierci babci ![]() Australia, dobrze, że Marysia pozbyła się folijki ![]() My dziś w rozjazdach bo jak zwykle w niedzielę próbujemy nadrobić caly tydzień nieobecności męża ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3422 |
Konto usunięte
|
Moje dziecko już padło, bo dzisiaj miało tylko 1 drzemkę. Wcale mi to nie przeszkadza
![]() Pogoda dzisiaj była cudna. Nie wiedziałam jak mam Ignasia ubrać, bo w słońcu upał jak latem, a w cieniu na wietrze zimno. Mam nadzieję, że się nie rozchoruje przez nieodpowiednie ubranie. Podjechaliśmy dzisiaj na błonia i musieliśmy odjechać, bo nie było gdzie zaparkować. Mieliśmy tylko 1,5 godziny, a najbliżej moglibyśmy stanąć pół godziny drogi pieszo na miejsce. Wszędzie peeeełno ludzi. Potem pojechaliśmy na lody to staliśmy w kolejce z 20 minut jak nic. Jestem strasznie zmęczona tym dniem. Chyba za dużo czasu na powietrzu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3423 |
Rozeznanie
|
Czesc
![]() Ja byłam dziś w szkole, A tz z ojczymem byli w nowym domu, wycieli stary piec i poprowadzili część rurek do ogrzewania, wczoraj pozdejmowali stare grzejniki i powycinali rurki, więc postęp prac jest ![]() ![]() ![]() Będziemy to ogrzewanie robić, chce też podreperowac podłogę w salonie, bo są zniszczone deski, polozymy płytę osb i panele ![]() ![]() Nie wiem czy do świat zdążymy ;( Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Lena_Marlena Czas edycji: 2017-04-02 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#3424 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() Wybaczcie, że tak wpadam i wpadam ale muszę się pochwalić ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U nas dziś w nocy nawrót kataru i gratisowo okropny kaszel ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3427 |
Rozeznanie
|
Brawo Brawo
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3429 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Oby Marysi szybko przeszlo a lekarz nic nie wysluchał ![]()
![]() |
#3430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- Honciu, mogłabyś mi podać linka do Waszego aspiratora do noska? Wyszukiwanie na wizażu się spsuło i nie mogę znaleźć... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3431 |
Zakorzenienie
|
Proszę bardzo
![]() Ostrzegam tylko lojalnie, że on nie mam jakiejś szalonej mocy ssącej. W porównaniu z odkurzaczem to jest słabizna wręcz. Ale dla nas jest o wiele wygodniejszy ![]() http://allegro.pl/haxe-aspirator-ele...,2&bi_c=275523 Obecnie Marcelka ryczy przy odciąganiu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Proszę bardzo ![]() Ostrzegam tylko lojalnie, że on nie mam jakiejś szalonej mocy ssącej. W porównaniu z odkurzaczem to jest słabizna wręcz. Ale dla nas jest o wiele wygodniejszy ![]() http://allegro.pl/haxe-aspirator-ele...,2&bi_c=275523 Obecnie Marcelka ryczy przy odciąganiu ![]() ![]()
#3432 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- MariaFrancesca, gdzie się podziewasz? |
![]() ![]() |
![]() |
#3433 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() |
#3434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madzia współczuję śmierci babci. Gratki za siadanie Hani, cierpliwości, a wszystko nadgoni. Lena fajnie, że ruszacie z tematem i trafiliście na uczciwych ludzi. Elaine zazdroszczę, że macie siły na ćwiczenia, fajnie. Coś jeszcze miałam napisać, ale nie pamiętam, może wieczorem się uda i skrobnę więcej.
![]() ![]() |
![]() |
#3435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U nas osłuchowo czysto, ale maruda jest taka, że już siły nie mam. Zalicza właśnie drugą drzemkę, pewnie dlatego, że z pierwszej ją wybudziłam przed wyjściem do lekarza ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3436 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oby teraz katar szybko odpuścił ![]() U nas też inhalator poszedł w ruch ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3437 |
Ania
|
Hej😁
Po tym szpitalu złapalo chorobsko i nas wiec Przyznam szczerze nawet nie chcialo mi się pisać. Spać szlam przez kilka dni razem z Hanią. Wczoraj juz było lepiej a dziś cały dzień mnie boli żołądek😑 No nic...nawet się zastanawiam czy nie kupić testu(choć nie było żadnej stresujacej sytuacji).. No ale Różnie to bywa... No Hania na szczęście zdrowa i ma nadmiar energii i apetytu ![]() W ta piękna pogodę miała przez dzień jedna drzemke około 30-40min. I wytrzymywała😂😮 Dziś śpi juz drugi raz- ale pogoda senna i pada. Niech spi- ja korzystam i odpoczywam. Poza tym wybieram się jutro do dietetyczki ![]() Początki, przez to chorobsko są fajne,bo schudlam w kilka dni jakieś 3-4 kg.😉 także nie ma tego złego...😃 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3438 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ł. też ma katar tylko tak od ok. miesiąca :/ już byłam z tym 2 razy u pediatry i nic. Podejrzewam, że jest to niestety alergia. Gdzieś po ok 2 tygodniach kataru zaprzyjaźniła się z odkurzaczem i odciąganie nie jest takie złe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3439 |
Konto usunięte
|
Hej! U nas weekend suuper. Cały czas na dworze. Dziś za to koszmar jakiś! Hania strasznie płacze, zwykle w wózku pięknie śpi, dziś dramat! Właśnie dosypia mi na rękach! Ostatni raz na rękach spala mi dobre pół roku temu. Co się dzieje!? 😭
|
![]() ![]() |
![]() |
#3440 |
Rozeznanie
|
Trochę porobilam w domku, wysprzatalam do końca łazienkę, pomylam wszystkie szklanki, kubki, miski, sztućce, bo wiadomo, że nowe trzeba przemyc. Jeszcze sporo pracy przede mną, ale ta praca sprawia mi wielką radość i daje ogromną satysfakcję. Mimo że padam na twarz
![]() Franek śpi od 19:30 :O ciekawe o,której wstanie. Ostatnia noc przespal cała do 7 rano ![]() ![]() Dobranoc ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3441 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Marysia też zasnęła ok. 19.30. Na spanie do rana nie liczę ![]() Idę spać, bo coś mnie w gardle drapie echhh... Mam nadzieję, że jutro nie będzie tak cały dzień lało jak dziś ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- ZEBRAH, odezwij się kobieto, bo też coś dawno nie pisałaś! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3442 |
Konto usunięte
|
Heloł!
Ja mam jakiś słaby dzień dzisiaj. Nie padało u nas ale nie chciało mi się wychodzić. Pierwszą drzemkę miałam razem z Ignasiem, bo nocka była ciężka. No i jeszcze mam chyba zapalenie piersi. Boli jak dotykam, jak karmię to już w ogóle, jest cieplejsza i czerwona w tym bolącym miejscu. |
![]() ![]() |
![]() |
#3443 |
Rozeznanie
|
Australia tz zaangażowany z sam siebie, tylko on by chciał robić to co akurat w tej chwili mało ważne tzn garaż i podwórko
![]() ![]() A nam udało się pospac do 6:45! Pomyślę nad takim kladzeniem go spać, bo rano pora nie jest straszna, a ile wieczora dla siebie! ![]() Sliweczko rób okłady i weź ibuprofen, żeby się nic gorszego nie rozwinalo: * Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3444 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Do 6.45 bez pobudki? My też do 6.45, dla mnie masakra, musi być na zegarze przynajmniej 7 z przodu żebym była zadowolona ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3445 |
Rozeznanie
|
Wstał o wpół do 1 na mleko, bo wieczorem nie zjadł. Usnal mi w drodze do domu w samochodzie. A ostatnie mleko jadł koło 18. Ja jestem w miarę zadowolona z 6:45 jeśli wieczorem miałam wolne
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3446 |
Konto usunięte
|
Dzień Dobry!
Dzisiaj już trochę lepiej z moim cycem ![]() australia nie miałam gorączki na szczęście. Lena ale fajnie z tym domkiem. Cieszę się razem z Tobą ![]() Oby się Wam tam dobrze mieszkało ![]() Pamiętacie jak pisałam Wam o chłopaku z rodziny, który ćpał gałkę muszkatołową? Aktualnie znajduje się w szpitalu psychiatrycznym, bo się pociął żyletką jak się tnie kiełbaskę przed grillowaniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3447 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Przeczytałam co u Was ale jakoś nie mam weny na odpisywanie. Ogólnie mało mnie wszędzie. Dużo roboty w domu, pogoda w miarę choć upałów nie ma więc jak nie sprzątam to spacerujemy. Najważniejsze, że w weekend jest cieplej to spędzany wspólnie czas na zewnątrz. Ostatnio sądziliśmy nasionka do doniczek. Czekam na piękne kwiaty 😍 Maks w tamtym tygodniu złapał zapalenie oskrzeli. Dostał steryd i leki do inhalacji. Zaraz do niego dołączył Kubunio z katarem. Wesoło mamy. Od wczoraj chodzę trochę zdołowana bo liczyłam na to, że w sierpniu i wrześniu popracuje trochę. Niestety, moja mama znów wybrała sektę kościelną i w tym czasie zalicza kolejne rekolekcje. Porażka!!! Szkoda, że nie jest dla nas wtedy, kiedy my ją potrzebujemy. Stwierdziła, że to już ostatni level ( ciekawe na jak długo). W tej sytuacji chyba polece na kilka dni do siostry. Trochę boję się czy ogarnę sama dwójkę dzieci i jak będzie ze spaniem obu chłopców w 1 pokoju.😕 Wczoraj kupiliśmy chłopakom prezent na dzień dziecka- kuchnie z wyposażeniem 😀 jeszcze nie wiem gdzie ja postawimy ale mam nadzieję, że będą się nią bawić. Podobna do tej z Ikea ale kupiliśmy w Lidlu. I już pomału szykuje się na święta. Pozamawialam ozdoby, żeby zrobić przystroić dom. I będę robiła wianek z jajek na drzwi. Już nie mogę się doczekać 😍 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3448 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Daj znać jak u pani dietetyczki, może jakieś dobre rady w życie wprowadzę ![]() Cytat:
![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;72532067]Hej! U nas weekend suuper. Cały czas na dworze. Dziś za to koszmar jakiś! Hania strasznie płacze, zwykle w wózku pięknie śpi, dziś dramat! Właśnie dosypia mi na rękach! Ostatni raz na rękach spala mi dobre pół roku temu. Co się dzieje!? 😭[/QUOTE] Oj biedna Hania ![]() Ja czasem czuję taką bezsilność, bo niby jak msm się domyślić czy to ząbki, brzuszek, skok czy ogólblny b9l wszechświata dolega mojemu dziecku?? Czasem obstawiam jedno a wychodzi, ze co innego... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Biedna mama tego chlopca ![]() ![]() Cytat:
![]() Niby wiosna a umnie sił też mniej ![]()
![]() |
#3449 |
Zakorzenienie
|
Muszę się pochwalić, że dzięki Honci 💕 zafundowałam sobie krem na zmarszczki i maseczki.
Wybrałam krem z Lidla bo czytałam, że jest super i w sumie bardzo mi odpowiada. Do tego maseczki z tej serii 😀 i nawet pamiętam o smarowaniu. W ogóle czytałam, że te kosmetyki z Lidla są fajne. Kupiłam też krem BB, będą będę testować. ( Ktoraś wspominała o kremie Vichy. Ja stosowałam kiedyś ale przestałam bo podobno te kremy zawierają coś, co jakby uzależnia nasz skórę. Chodzi o to, żeby wracać do nich bo niby tak super działają. I kilka osób z mojego otoczenia to zauważyło) Pisałam przy okazji tego tematu, że nam wielką potrzebę zmian i chce znów poczuć się kobietą. A więc kosmetyki są, na dniach zamówię sobie jakieś wiosenne perfumy. W poprzedni weekend byliśmy w dużym mieście. Mąż wręczył mi portfel a sam zajął się chłopakami. Była piekna pogoda wiec poszli spaxerowac pi miescie. A ja miałam czas wolny 😁 Kupiłam sobie fajna pudrowo różową kurtkę wiosenną, krótkie wiosenne zamszowe kozaczki i inne szmatki. Stresowałam się trochę, że może za długo, że mąż bedzie się krzywił. A oni wrócili przeszczesliwi bo mieli fajny czas. I muszę przyznać, że nowe szmatki noszą się super. Fajnie się w nich czuje jak wychodzę na spacer, tak kobieco... I o to chodziło 😍🌞 |
![]() ![]() |
![]() |
#3450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:21.