![]() |
#1261 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Cytat:
Tydzień 35/36, wczoraj na przyjęciu lekarz powiedział, że jest małe rozwarcie, ale nie powiedział ile. Dzisiaj na wizycie inny lekarz powiedział, że nie jest tak źle i nawet jak będzie się coś działo to nie będą hamować, bo ciąża prawie donoszona. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1262 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1263 |
Zakorzenienie
|
Ja zasnęłam chyba przed 4, a o 8 zachciało mi sie siku wiec i tak musiałam wstać. Wyszłam z psem, robię sobie inkę, zjem cokolwiek i na 11.30 jedziemy na usg. Niby dzisiaj miała sie pogorszyć pogoda a w Wawie ani jednej chmurki.
Chciałabym posprzątać ale w ogole nie mam jakos siły na to :/ Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#1264 | |
Rozeznanie
|
Ja wytrzymam nawet do tego 1.05 ale.. Już na obchodzie dziś mi mówią, że na zapisie ktg piszą się delikatne skurcze.
Fakt, zauważyłam.. I brzuch też mnie boli od paru dni. 😩 Wzięłam dziś schowane tabletki na rano.. Oby do niedzieli! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1265 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1266 |
Zakorzenienie
|
Pewnie co lekarz to opinia co do donoszonej ciąży. Jeżeli u mnie dzisiaj na usg wyjdzie, ze młody prawidłowo rośnie to chca mi zrobic cc miedzy 37 a 38 tygodniem juz, ale raczej watpię żeby zrobili to 18 kwietnia.
Magnificence u nas zapowiadali deszcze, wiec pogoda pewnie sie zepsuje i tez będę miała ochotę tylko leżeć. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#1267 |
Zadomowienie
|
Ale ciezka noc za mna
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego LG-K120 przy użyciu Tapatalka
#1268 |
Konto usunięte
|
Hej. Okropna noc za mna... Budziłam sie chyba z 5 razy na siku i pobolewa mnie brzuch
![]() Zaraz musze cos zjeść ogarnąć sie i mam wychodne z siostra ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Od 2 dni rano z nosa wylatują mi skrzepy krwi ;/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1269 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry 😙 kolejna tragiczna noc.. nie mam już sił! Dosłownie jak z zegarkiem w ręku budziłam się co godzinę, głowa mi pęka..
Powodzenia na dzisiejszych wizytach! ☺ Gornek - Ja też sprawdzałam produkty przed aplikacje i wszystkie Rosmanny w Krakowie sprawdziłam, połowy rzeczy niby nie mieli. Wczoraj pojechałam do najbliższego i kupiłam wszystko to co chciałam ☺ także nie ma się co sugerować. Poza tym kasjerka mówiła, że mają 3 razy w tygodniu dostawy, warto jechać i sprawdzić. Justyna - Powodzenia tam i trzymam kciuki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1270 |
Zakorzenienie
|
Tak czy siak zajadę do któregoś, bo chyba była dostawa w nocy bo sa produkty ktore chcieli poza żelem z pompka. Ale pewnie i tak na miejscu zweryfikuje co mi jest potrzebne, głownie chce chusteczki, cos na odparzenia i krem pielęgnacyjny dla mnie. Muszę sobie zapakować torbę do wózka wiec cos na pewno kupie, zeby nie brać z domowych zapasów :P
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#1271 |
Zadomowienie
|
Gornek - Idź idź i sprawdź ☺ U mnie też głównie nie było tego żelu z pompką a stacjonarnie w sklepie było ich mnóstwo, tak samo pampersy 2. Może mają jakiś towar do zakupów online, taki jakby limit co nie współgra z tym co mają na stanie w sklepie.
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1272 |
Zadomowienie
|
Hej koleżanki
![]() Podobnie jak wy, mam już dość tych nocy, w dzień jeszcze jakoś daje radę, ale noce są koszmarne, marzę o wyspaniu się... Muszę dziś wyjść na pocztę wysłać paczkę, ale kompletnie nie mam siły, chce mi się wyjść z domu, ale jakby mi nogi odmawialy posłuszeństwa i jest mi mega duszno i gorąco Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1273 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1274 | ||||
Zadomowienie
|
Ale rosną rosną
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1275 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1276 |
Rozeznanie
|
Witam i ja
![]() Tak więc można sobie życzyć dobrych nocy a na tym etapie to jak widac o kant d. rozbić ![]() U mnie też pobudki średnio co godzinę i ciągły sen na czuwaniu nie wiadomo po co :| Wcinam właśnie śniadanko i lece z synkiem na podbój przedszkoli bo od dziś u nas przyjmowanie podań. A pogoda znowu szaro buro i ponuro :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1277 |
Zakorzenienie
|
Moja lekarka mówi, ze chce zrobic cc zanim zacznie sie akcja porodowa ze względu na moje łożysko ktore nadal dotyka brzegiem szyjki. Na dodatek jest silnie ukrwione i ona nie chce ryzykować komplikacji. Ale tez nie zrobi za wcześnie jak sie okaże, ze maluszek nie przybiera odpowiednio. Na dzisiejszej wizycie wszystko sie okaże. Strasznie sie boje wiadomości, ze albo przestał przyrastać albo robi to za wolno
![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#1278 |
Rozeznanie
|
Obudzilam sie pelna zapalu i energii, chociaz srednio spalam, a teraz zjadlam sniadanie i jestem mega padnieta, ale sie zmusze, bo jeszcze mi sie przypomnialo, ze 2-3 prania mam takie domowe,a dzis ponoc ostatni dzien slonca.
CamomileS, ja mam malamuta wiec kapie tylko jak naprawde trzeba, bo jest wielki, ma krotki podszerstek, ktory potem lata masakrycznie po calym mieszkaniu i dlugi wlos. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1279 |
Raczkowanie
|
Mohnka no bezsensu to, mój prowadzący gin mówił, że będą mi jeszcze podtrzymywac ten czas, a tu co innego..
Ale w ogóle wczoraj na przyjęciu lekarz był tak niemiły, że szok... Z wyrzutem do mnie, że mnie prowadzący nie wziął do swojego szpitala, a ja mu mówię, że muszę być w szpitalu 3. Stopnia referencji, a ten, wielkie zdziwienie i pyta "przy cukrzycy?", to niech sobie przeczyta jakie są zalecenia ... Albo pyta się o tatuaże i mu mówię, że mam 1 i do mnie z problemem, że tatuaż sobie robiłam przy cukrzycy, skoro przy ustabilizowanej nie ma przeciwwskazań 😕😕😕 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1280 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1281 |
Zakorzenienie
|
U mnie pogoda beznadziejna, szaro buro i ponuro. Chcialam poprać reczniki i koce i wywiesic je na balkon, ale na planach sie skonczylo.
A gdzie Viki? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1282 |
Zakorzenienie
|
Mohnka powiem szczerze, ze przy 32 tygodniu ale to usg było robione w lux medzie Maksiu za mało ważył. Niby brałam z przymrużeniem oka te ich pomiary jednak troche sie tym przejęłam i zaczęłam sobie wkręcać, ze za mało wazy.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#1283 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez CamomileS Czas edycji: 2017-04-05 o 09:11 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1284 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1285 |
Zadomowienie
|
MamaSmerfuni mam identycznie! Wstaję, słońce świeci i zrobilabym wszystko, jem śniadanie, piję kawę i tyle by było z tego wszystkiego
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1286 |
Raczkowanie
|
Camomile tak, cukrzyca typu 1 od 7lat
![]() ![]() |
![]() |
#1287 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1288 |
Zakorzenienie
|
Współczuję Wam tych ciężkich nocek dzisiaj
![]() ![]() ![]() Gornek - kciuki za wizytę - na pewno mały super rośnie ![]() Ja byłam na badaniach - zostałam przepuszczona w kolejce przez dwie starsze Panie! Potem Pani pielęgniarka mnie przeprosiła, że nie zauważyła brzucha, powiedziała, że wyglądam kwitnąco, że mam ładną kurtkę itp. itd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Idę ogarnąć okna w salonie póki Tz jeszcze w domu i pogoda w miarę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1289 |
Zakorzenienie
|
Kocham opóźnienia u mojej doktor... Już pół godziny a przede mną jedna pacjentka w gabinecie i druga w poczekalni. A duszno tu... Nie ma czym oddychać ☹ potem jeszcze się wystoję w rejestracji po pieczątki... Nie mam siły przez tą chorobę.
U mnie nocka też jakaś maaaasakra. Wstawałam co godzinę a jak 5:40 TŻ budzik zadzwonił tak po moim spaniu było. Nie wiem co na obiad zrobić. Chyba sos ze słoika z makaronem. Z pozytywnych rzeczy przyszła chusta, poduszka do karmienia i termoforem z pestek wiśni ![]() Wysłane za pomocą mTalk
#1290 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.