|
|
#1351 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Anita super ze crp spadło. Będzie wszystko dobrze.
Gornek na pewno będzie ok, nie martw się, często zdarzają się odchylenia na USG a z dzidziusiem wszystko ok. Może po prostu będziesz miała troszkę mniejsze dziecię. Moja koleżanka urodziła z waga 2500, mała jest drobna ale rozwija się normalnie, teraz skończyła roczek i po woli nadrabia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1352 |
|
Zadomowienie
|
Milutku
dzieki Kochana widac ludzie sie na nim poznali, nie tylko my jestesmy fankami kokosa ![]() Wysłane z mojego LG-K120 przy użyciu Tapatalka
|
#1353 | |
|
Rozeznanie
|
Ania gratulacje udanej wizyty.
Esor jaki fajny brzusio! Ty masz go wysoko, kurde mój jakoś tak nisko przy Twoim, no i jednak trochę mniejszy ale ja mam dopiero 33tc. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
Haha no stawiam wszystkim picolo albo piwko 0% co tam sobie zamarzycie ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1354 |
|
Zakorzenienie
|
Gornek, na pewno będzie dobrze! Tak jak dziewczyny mówią, pomiary na usg nie są miarodajne. Trzymam kciuki, nie może być inaczej jak tylko dobrze!
Marg0lcia, mam jeszcze jedną wizytę 26.04 a potem jak do 8.05 nie urodzę to mam iść do szpitala. Update medyczny Ani z dnia dzisiejszego. Mam anginę i antybiotyk...
|
#1355 |
|
Mamusia Luty 2016
|
Martirybka - zwrot od tego chorego babsztyla od bodajże łóżeczka ? Super! Co do brzuszka moj juz trochę opadł, wcześniej ta piłka była tuz pod biustem, a teraz juz niżej
każdy ma inna budowę i ciaza każda inna wiec tak na prawdę nie ma sie co porównywać. Swoją droga podziwiam umięśnione panie którym mięśnie brzucha tak trzymają ciąże, ze ten brzuszek jest wielkości jakby miały wzdęcia i tyle - na pewno widzialyscie takie na necie. Ania90 - bidulko duzo sił ![]() Dzięki za komplementy brzuszka Gornek cholerka nieciekawe wieści. Mam nadzieje, ze po prostu Twoje dziecko jest drobne plus błąd usg i stad te podejrzenia. A jakby sie potwierdziła hipotrofia to kończy sie ciąże czy jak? Mów lekarzom o tym ze sama byłaś bardzo drobna. 22.02.2016 Hania ![]() 38/40 Agatka ![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Gornek doczytałam ze Ty TP Na początek maja takze nawet jakbyście musieli kończyć ciąże to maleństwo na pewno swietnie da sobie rade ale trzymam kciuki by inny aparat usg wskazał większa wagę 22.02.2016 Hania ![]() 38/40 Agatka
|
#1356 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Świetna wiadomość! 😀😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1357 |
|
Mamusia Luty 2016
|
Decorail - smacznego
Talusia - aaa Skawina to juz cos kojarzę hehe 22.02.2016 Hania ![]() 38/40 Agatka
|
#1358 |
|
Zadomowienie
|
Martirybka superrrr
![]() Ania zdrówka dla Ciebie, niech bakterie złe uciekną sobie szybko
|
|
|
|
#1359 |
|
Zakorzenienie
|
Esor, powiem Ci, że i tak łaskawie przechodzę tą anginę w porównaniu jak normalnie. Np. tantum verde na dość długo mi uśmierza ból, gorączki nie miałam (tfu tfu) ale lekarz powiedział, że jak po antybiotyku wystąpi to wiadomo, jedynie paracetamol. Jakoś dam radę. Sądzę, że jak dwa dni antybiotyk wezmę to już będzie tylko lepiej. Oby z Malutką było ok, a ja to tam jakoś dam radę
|
#1360 |
|
Zadomowienie
|
Czatuję na łóżeczko Chicco next2me i ciągle pupencja
![]() Chciałabym znaleźć w dobrym stanie używane w Poz. albo nowe poniżej 700 zł. Strasznie mało ofert jest, kurczaczek :P Znowu spałam Ale kociaki śpią od rana non stop więc może coś z pogodą hmm
|
|
|
|
#1361 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1362 |
|
Zadomowienie
|
Oj Aniu, bidulko, trzymając się
oby jak najszybciej Ci przeszło ![]() Marti, świetna wiadomość, dobrze,że jej nie odpuscilas Esor, Ty mówiłas, że zamawiasz sukienki dla córek na aliexpress? Ja tam zbankrutuje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Martirybka, gratuluję odzyskania pieniędzy ja wpadam na bavarię 0%
|
|
#1364 |
|
Zadomowienie
|
Bambi z tego co pamietam w naszej sr mieli jakis kod rabatowy na zakup tego lozeczka, bede na poczatku przyszlego tygodnia tam to sie dowiem i dam Ci znac
Wysłane z mojego LG-K120 przy użyciu Tapatalka
|
#1365 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1366 |
|
Zadomowienie
|
Mnie raz pan przepuścił w kolejce w laboratorium i raz pani w lewiatanie obronila przed 2 babami, które chciały się wcisnąć do nowo otwartej kasy, ale to ciężko nazwać przepuszczaniem w kolejce, a tak to nic 😀 dzisiaj stałam w mega kolejce w Tesco (nie lubię tam tego że tylko jedna kasa otwarta,a reszta samoobsługowe) no i po chwili poszłam do samoobsługowej, ale to nie na mój mózg ciążowy już, pani z obsługi co chwilę musiała do mnie podchodzić, bo coś było nie tak 😀 chyba byłam dziś najtrudniejszym klientem haha. Trochę ciuszkow jest przecenionych w Tesco dla maluszków - komplety bodziakow, pajace - kupiłam oczywiście coś, chociaż sporo małych rozmiarów wykupionych...
Też miałam ciężka noc, teraz sobie drzemalam 2 godzinki, ale nadal średnio się czuje... Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
#1367 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1368 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1369 |
|
Rozeznanie
|
Trochę mnie martwi stwierdzenie "nie wiem, czy będę mieć pokarm" i tym podobne. Pokarm jest produkowany od 16 tygodnia ciąży.
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1370 |
|
Zadomowienie
|
Gornek - trzymam kciuki, żeby było dobrze, a Ty nie martw się - najważniejsze że będziesz pod kontrolą 😊
|
#1371 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1372 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1373 |
|
Mamusia Luty 2016
|
Ania90 - nie martw sie jest te kilka antybiotyków bezpiecznych w ciazy. Wiadomo, ze lepiej unikac, ale jak mus to mus i trudno, nie przejmuj sie. Najgorzej to w pierwszym trymestrze...
Margolcia tak haha i ja rownież tam fortunę wydaje ![]() ![]() ![]() tu dolar, tam trzy, tam cztery i sie robi sumka przedwczoraj przyszła taka cudna sukienka dla Hani na chrzest Agatki ![]() ![]() 22.02.2016 Hania ![]() 38/40 Agatka
|
#1374 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki Bunny
byłoby fajnie
|
|
|
|
#1375 |
|
Zadomowienie
|
Mohnka ja dodałam do zakładek chyba 20aukcji
ciągle coś nowego mi się podoba ![]() Esor, pamiętam tą sukienkę na chrzest, szukałam jej, ale nie mogłam znaleźć tej aukcji a z tego co pamiętam, to była piękna Na takiej grupie na fejsie piszą przeważnie, ze miesiąc albo 1,5idą, myślałam, że dłużej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1376 |
|
Rozeznanie
|
Talusia to tak jak ja 😊 właśnie wstałam z drzemki i to tylji dlatego ze wyrwal mnie dzwonek do drzwi. Ale i tak fajnie.
Będzie burza. Grzmi. Margolcie chyba dziś jakiś dzień bo Ty już trzecia która dziś zaznała ludzkich odruchów dla ciężarnych 😜 Mohnka antybiotyk dostałam ogólny ze względu ze crp było powyżej 80 nie wiadomo tak naprawdę dlaczego. Martirybka nareszcie. Milutek a próbowałaś danio kokosowe? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1377 |
|
Wtajemniczenie
|
Anitko nie za bardzo przepadam za Danio jest dla mnie zdecydowanie za słodkie... może to kokosowe nie jest aż tak słodkie jak waniliowe? jeśli tak to chętnie spróbuję
|
|
|
|
#1378 |
|
Zadomowienie
|
Anita albo może po prostu wreszcie widać nasze brzuchy
|
#1379 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się obżarłam...
Jeszcze kupiłam sobie gałkę loda jak czekałam na przyjaciółkę Martirybka - no elegancko! gratulacje Kurczę, coraz bardziej nie mogę doczekać się porodu |
|
|
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
Mam stwierdzona hipotrofie 1 stopnia, czyli mała. Prawdopodobnie to wina łożyska bo jest dziurawe jak ser. Ale narazie nie kładą mnie do szpitala. Miałam ktg i wyszlo prawidłowo. Teraz co 2 dni mam przyjeżdżać na ktg, 3 razu dziennie kontrolować ciśnienie i ruchy. W następny piatek usg jeżeli młody nic nie przybierze to dopiero wtedy będzie decyzja o sterydach i leżeniu.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.

dzieki Kochana
widac ludzie sie na nim poznali, nie tylko my jestesmy fankami kokosa 

każdy ma inna budowę i ciaza każda inna wiec tak na prawdę nie ma sie co porównywać. Swoją droga podziwiam umięśnione panie którym mięśnie brzucha tak trzymają ciąże, ze ten brzuszek jest wielkości jakby miały wzdęcia i tyle - na pewno widzialyscie takie na necie. 

ja wpadam na bavarię 0%

przedwczoraj przyszła taka cudna sukienka dla Hani na chrzest Agatki