![]() |
#4831 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na Wspólnej
Cytat:
![]() |
#4832 |
Zakorzenienie
|
no, u mnie 20.53 wiec śmigam przed TV
![]() ![]()
#4833 |
Raczkowanie
|
ten serial robi się już nudny. Jak już się jedno wyjaśni i wszyscy są szczęśliwi to zaraz następne nieszczęście...
![]() ![]() Swoją drogą to Grzesiek wróci?? Bo wiele osób mówi że nie... A Grzesio taki fajny... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4834 |
Zakorzenienie
|
UWAGA UWAGA STRESZCZENIA PRZYSZLY
![]() TVN: Poniedziałek 20:55 Marta upewnia się, że jej ciąży nie zagraża już niebezpieczeństwo i na własną prośbę wypisuje się ze szpitala. Odwiedza teścia, który dziękuje, że nakłoniła go do operacji. Filip robi żonie wymówki, że na własną prośbę opuściła szpital. Lena wyjaśnia Michałowi i Romanowi, że nagle musiała wyjechać do Lwowa, bo jej matka ciężko zachorowała. Przeprasza, że wcześniej nikogo o tym nie zawiadomiła. Weronika prosi Olszewską o pomoc w znalezieniu adwokata, który przeprowadzi jej rozwód. Agnieszka nalega, by przyjaciółka nie działała pochopnie. TVN: Wtorek 20:55 Lena zaczyna przejmować obowiązki gosposi w domu Hofferów. To niepokoi i onieśmiela Ewę, która prosi męża, by porozmawiał o tym z Leną. Roman uważa jednak, że Lena mogłaby poczuć się dotknięta, gdyby teraz zwrócił jej uwagę. Michał, zaniepokojony tym, że żona długo nie wraca, postanawia wyjść jej naprzeciw. Na skrzyżowaniu przed domem zauważa gromadkę ludzi i odjeżdżającą karetkę. Jeden ze świadków zderzenia mówi mu, że za kierownicą jednego z samochodów siedziała ciężarna kobieta. Sławek Dziedzic dzwoni do Renaty i prosi o spotkanie. TVN: Środa 20:55 Kinga mówi mężowi, że kierowca czarnego samochodu, który uderzył w ich auto, zbiegł z miejsca wypadku. Odniosła wrażenie, że musiał być pijany albo zrobił to celowo. Michał jest wściekły. W rozmowie z Andrzejem przyrzeka, że policzy się ze sprawcą. Daniel zaprasza Olę do teatru. Ona dalej jednak zachowuje się arogancko, czym ostatecznie zraża chłopaka do siebie. Matka upomina dziewczynę za jej zachowanie. Ostrzega ją, że jeśli się nie zmieni, straci wszystkich przyjaciół. Zaniepokojony Włodek pokazuje Renacie i Sławkowi list do Żanety. TVN: Czwartek 20:55 Lena radzi Ewie, aby częściej motywowała męża, zamiast robić mu wymówki. Ewa, początkowo sceptyczna, stara się postępować według rad. Roman jest zaskoczony jej zachowaniem i szybko zaczyna go męczyć troskliwość obu pań. Renata i Sławek coraz swobodniej i pewniej czują się w swoim towarzystwie. W drodze do Warszawy dużo opowiadają o swoich doświadczeniach życiowych. Ola jest przekonana, że Daniel chciał jej zrobić na złość i dlatego umówił się z Anią. Mimo wszystko próbuje z nimi nawiązać przyjacielski kontakt. TVN: Poniedziałek 20:55 Igor spotyka Agatę przed fundacją. Jest zdziwiony, że dziewczyna już wychodzi z pracy. Ma wrażenie, jakby go unikała. Agata uważa, że ze względu na Paulinę powinni ograniczyć wzajemne kontakty. Maks proponuje Filipowi, aby założyli własną agencję reklamową. Filip jest entuzjastycznie nastawiony do tego pomysłu. Marta jednak nie jest tym zachwycona. Obawia się, że nie podołają finansowo takiemu wyzwaniu. Michał jest przekonany, że to Borys w akcie zemsty uderzył w samochód jego żony. Między mężczyznami dochodzi do bójki. TVN: Wtorek 20:55 Kinga, ku zaskoczeniu Michała, dzień wcześniej wraca ze szpitala. W domu, oprócz męża, zastaje Borysa. Ten, chcąc wyjaśnić, skąd na twarzy Michała wzięły się ślady po bójce, wymyśla historię o tym, że mąż ruszył w pościg za złodziejami. Antosia jest chora. Weronika prosi Basię o pomoc. Przychodzi do niej ojciec Adama. Jest mu przykro, że Weronika unika kontaktu nawet z nim i Różą, na których zawsze może liczyć. Po wyjściu pana Roztockiego Basia robi przyjaciółce wyrzuty, że zachowała się wobec niego niegrzecznie. TVN: Środa 20:55 Filip i Maks spotykają się z dziewczyną, która ma doświadczenie w branży reklamowej. Patrycja uważa, że ciężko będzie im cokolwiek zacząć, jeśli nie mają odpowiednio dużego kapitału. Marta chce poradzić się ojca w sprawie planów męża, lecz nie zastaje go w domu. Ewa jest przekonana, że Filip powinien zrealizować pomysł. Weronika spotyka się z adwokatem, który okazuje się kolegą Adama. Ostrzega ją, że gdy stronami w sporze są prawnicy, to sprawa może się długo ciągnąć. Adam mówi Agnieszce, że to, co zrobił, było największym błędem w jego życiu. TVN: Czwartek 20:55 Lena zastanawia się nad powrotem do Lwowa. Roman uważa, że nie powinna pochopnie podejmować decyzji o wyjeździe i proponuje, by uporządkowali wszystkie sprawy związane z jej pobytem w Polsce. Prosi żonę, by tylko dla formalności pozwoliła mu zameldować Lenę i Tamarę u nich w domu. W czasie przyjęcia urodzinowego Antosi dziewczynka oznajmia, że jej największym marzeniem jest, by tata znowu zamieszkał z nimi. Po wyjściu wszystkich gości Adam zostaje jeszcze, by ułożyć małą do snu. Cieszy go, że Weronika jest mniej wrogo nastawiona wobec niego.
#4835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4836 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4837 |
Zakorzenienie
|
http://video.google.com/videoplay?do...67484699805536
![]() ![]() to mnie powala ![]() ![]() ![]()
#4838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i bardzo dobrze ![]() ![]()
![]() |
#4839 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4840 |
Raczkowanie
|
#4841 |
Zakorzenienie
|
początek najlepszy
![]() płacze jak widze Michała,Romana i tego z "jaka to melodia" ![]()
#4842 |
Zadomowienie
|
a co tu tak cicho?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4843 |
Przyczajenie
|
Witam fanów serialu, jednego z bardzo niewielu które oglądam. Ostatnio faktycznie jakieś nudy jak w życiu, wątek Lidki i Adama to samo życie, 70% kobiet w naszym społeczeństwie to wyczekujące na okazję, polujące egoistki nie zważające na nic...oprócz własnych przyjemności, jedno mini usprawiedliwienie dla Lidki to to że nie ma rodziny.
Czekam na jakiś ciekawszy rozwój wypadków... |
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Zakorzenienie
|
Już 2 dni nie oglądałam, ale dzisiaj będzie trzeba
![]() ![]()
#4845 |
Rozeznanie
|
No w końcu
![]() ![]() ![]() ![]()
#4846 |
Zadomowienie
|
Dokladnie, brawo dla Daniela.
Ciekawe co ta Olka teraz będzie robić..
![]() |
#4847 |
Zakorzenienie
|
dobrze jej tak
![]()
#4848 |
Przyczajenie
|
Ajj wspólna mój nałóg chociaż ostatnio przesadzają.
Po pierwsze durna Olka. Po drugie koszmarna Lidka. Po trzecie brak Grzesia. Po czwarte podobno jakieś nowe romanse mają być? Kiedyś serial utrzymywał jako taki poziom. Teraz się im chyba pomysły skończyły. Aczkolwiek sentyment mam do niego ![]() Co do aktualnych odcinków polubiłam tą Anię. Dobrze, że Daniel troszkę zmądrzał i umawia się z fajną dziewczyną. |
![]() ![]() |
![]() |
#4849 |
Zakorzenienie
|
widzę, że same nudy będą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4850 |
Wtajemniczenie
|
Dokładnie.
Nie opłaca się oglądać, skoro już wszystko wiem i nie będzie nic ciekawego.
![]() |
#4851 |
Zakorzenienie
|
ALE SIE ŚMIAŁAM JAK ZOBACZYŁAM JAK DANIEL ZOSTAWIA OLKĘ !
![]() ![]() ale nudy będą :Nudy:
#4852 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4853 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
nastepnego dnia pod szkoła Olka przepraszała Daniela za swoje zachowanie, chciała sie pogodzic wtedy nadeszła Ania przywitała sie z Danielem calusme po czym zapytała o cos na temat filmu( na ten który Daniel chciał zabrac Olke) , nastepnie pożegnali sie i poszli sobie zostawiając Olke sama i oslupiała.. ![]() ![]() ![]()
'' z życia dużo już wyniosłam więc przestań mnie doświadczać, nie chce tak do końca walki z problemami staczać '' Edytowane przez 99GirlOoo99 Czas edycji: 2008-04-24 o 19:47 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4854 |
Zakorzenienie
|
Dzwonimy do Jeża?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4855 |
Zakorzenienie
|
haha a teraz Olka na złość Danielowi z jego kumplem :P zal
![]()
#4856 |
Zadomowienie
|
oglądając stary początek serialu przypomniał mi się Konrad
![]() ![]()
#4857 |
Zakorzenienie
|
Daniel bardzo dobrze zrobił chociaż mam wrażenie, że i tak jakoś zejdą się z Olką
![]()
![]() |
#4858 |
Wtajemniczenie
|
Brak słow... teraz tan serial to totalna porażka!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
Rozeznanie
|
dla mnie kompletnie bez sensu jest wątek Michał - Borys;/
nudyyyyyy , co brak pomysłow na serial ![]()
#4860 |
Zakorzenienie
|
no pewnie sie zejda:P
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:21.