![]() |
#1531 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Cytat:
Też myślę, czy nie odstawie Tz na drugi bok.. Mam nadzieję, że nie..Ale na pewno będziemy mieć mniej czasu. 😣😣 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1533 |
Zadomowienie
|
Kiwaczka - W ciąży najgorsze wszelakie infekcje, też nie lubię tego określenia w ciąży -.-
Właśnie wczoraj kupiłam szałwie, zaparzyłam i płukam ☺ na początku miałam wrażenie że jeszcze bardziej mnie boli.. ale może faktycznie pomaga bo dziś już jest lepiej no i smaruje żelem. Wszystkie bóle jestem w stanie znieść ale nie dziąsła i zęba. Efffpe - Super, że wizyta udana ![]() Maya pięknie rośnie ![]() Poziom wód się zmniejsza to znaczy że Ci się powoli sączą? Mohnka - Haha no tak, teraz może Ci się załata przerwa między ząbkami 😀 Też mam podobna sytuację, tylko że mam usunięta 6 i 7 po tej stronie co rośnie 8, innego wyboru nie miałam.. na szczęście to z tyłu i nie widać przerwy między zębami ☺ A no pewnie, po obiedzie zrobisz sobie drzemke. Ja teraz mam taki zamiar. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1535 |
Rozeznanie
|
Ktg na biegu bo spada coś tętno.. 😭 oby było wszystko ok!!! 😭😭😭
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1536 | |
Zadomowienie
|
Ale jestem wściekła na zus! Za każdym l4 coraz później wypłacają mi pieniądze.. zazwyczaj było to do 4 dni po skończonym zwolnieniu a teraz już mija 6 dzień i nic.. Dobrze ze tż dostał wcześniej przelew bo mogłam zrobić zapasy w rosmannie 😀
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1537 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1538 |
Rozeznanie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7262090 6]My po usg
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Super! Piękna waga. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1539 |
Rozeznanie
|
jeju Mohnka nie strasz
![]() talusia dziwi mnie takie podejście ZUS-u jak obywatel spóźni się z jakąś wpłatą to od razu kara za zwłokę, szkoda że nie działa to w drugą stronę. Ja na szczęście dostaję kasę od mojej firmy zawsze 10-go albo wcześniej
#1540 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1541 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
O jej, to kupę kasy. Tak właśnie bywa niestety, firma plajtuje i szukaj wiatru w polu. A prywatnie od właścicieli nic się nie dało z tym zrobić? Mnie się udało odzyskać pieniądze wczoraj z pomocą prawnika, ale nerwów mnie to trochę kosztowało. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
Może bawi się pępowiną, trzymam kciuki! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1542 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Myslalam ze urodzi sie z taka waga :p a tu sie okaze ze klocka urodzę :p Cytat:
Ze sie starzeje juz :p sa 4 stopnie 0,1,2,3 ![]() Cytat:
Jeeeej 3msm kciuki! ❤️ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1543 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Efffpe super, rośnie Mayeczka! ![]() CamomilleS, 2 stopień dojrzałości łożyska. Ja miałam w sumie już w 30 tc, ale czytałam, że normalnie może być od drugiego trymestru. Na sam koniec jest trzeci stopień, choć niektórzy, rzadko, wyróżniają jeszcze czwarty. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1544 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Już się doczekać nie mogę jak przejdę na macierzyński bo przynajmniej będę dostawać raz na miesiąc pieniążki i mam nadzieję, że w terminie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1545 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Święte słowa, spróbuj się z opłatami spóźnić to juz odsetki. Talusia obyś szybko kaske dostała. Ja właśnie chciałam żeby ZUS przejął mój zasiłek od pracodawcy to mi odmówili. Do tej pory nie mam wypłaty za luty ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1546 | ||
Zakorzenienie
|
Hej.
![]() Jakaś zestresowana dzisiaj jestem. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A ja właśnie czekam na belgijską wypłatę męża i będę dokańczać wyprawkę. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1547 | |||||
Rozeznanie
|
Bry
![]() Mohnka trzymam kciuki, żeby to tylko przypadkowa akcja była. ![]() [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7261606 1]Hej za mna tez ciężka noc :/ Zasnęłam koło 12 obudziłam sie przed 3 na siku położyłam sie z powrotem do lozka i dostałam bolu brzucha w górnej części i zaczął twardnieje brzuch przestraszyłam sie ze cos sie zaczyna ale po 20 minutach przeszło ![]() Mam w domu umierającego faceta bolą go plecy i ciagle stęka itp ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Chorzy faceci to tragedia, współczuję ![]() Właśnie sobie uświadomiłam, że zaraz będę miała 3 facetów w domu ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7262090 6]My po usg ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] No to lada moment Maya będzie po drugiej stronie brzuszka ![]() Cytat:
![]() Wzięłam się wczoraj za prasowanie pierwszej partii ciuszków. Jak zaczęłam o 20 tak skończyłam przed północą ... a potem całą noc mimo kilku pobudek za każdym razem śniło mi się, że prasuję i składam te małe ubranka ... Jestem wykończona. A to dopiero jakaś 1/10 ... właśnie piorę kolejną pralkę. Przede mną jeszcze 3 kartony ... No i stwierdzam, że fanką prasowania pieluch nie zostanę ![]() Nie dość, że się nie wyspałam to jeszcze mam nerwa, bo chciałam synka zapisać do przedszkola a tam trzeba wypełnić we wniosku dochód na osobę. Swój mam, a męża nie, bo on ma własną działalność i rozlicza go księgowa, która ciągle wszystko przeciąga :/ i czekam teraz na łaskę pani aż prześle jakieś dane żebym mogła policzyć :/ |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1548 |
Rozeznanie
|
Zrobiłam sobie sok z marchwi bo lekarz mi kazał pić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1549 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1550 |
Zadomowienie
|
Effpe a co to znaczy że łożysko na 2 poziomie? gratki wizyty
![]() edit: a już doczytałam ![]() A mi pierwszy ząb mądrości zaczął wychodzić tuż przed ślubem w ub. roku ![]() Aixa super pomysł z tym wstawaniem tż w weekendy. Też chyba tak zrobimy. Dzisiaj o 6 obudziły nas koty, wrrr, oboje z tż nie mogliśmy zasnąć ponownie. W końcu wzięłam "ciężarówkę", poczytałam i usnęłam. Dzisiaj i jutro luby ma wolne, działamy żeby jak najwięcej zrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1551 |
Wtajemniczenie
|
Mohnka trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze
![]() Black u mnie tez w domu będzie trzech mężczyzn, ale cieszę się ze mam kocicę i sunię, mimo ze wysterylizowane, ale zawsze to kobiety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1552 |
Zakorzenienie
|
Mohnka trzymam kciuki! Bedzie wszystko dobrze na pewno!!!!
![]() Moje dziecko dzisiaj przechodzi samo siebie. Nijak jej nie pasuje ani jak siedzę ani jak leżę. Nie dogodzę jej. Wysłane za pomocą mTalk
#1553 | |
Rozeznanie
|
wiadomo
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1554 |
Zakorzenienie
|
Mohnka az sie zestresowalam. Czyzbys dzis przywitała Maksia? Trzymam kciuki! Dawaj znać.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1555 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A mnie wszystko denerwuje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1556 |
Raczkowanie
|
Mohnka trzymam kciuki!!! ❤️❤️❤️
![]() ![]() |
![]() |
#1557 |
Rozeznanie
|
Drugi zapis ktg dziwny... Wieczorem jeszcze raz zapis.
Płakać mi się chce, chociaż już u lekarza zaczęłam wyć. Mówi, że mogę nie dotrwać do niedzieli, bo mi się piszą skurcze na ktg i przy napięciu macicy ruchy dziecka są słabsze a tętno może spadać... Dziwne, że od 164 na 105 i tak co chwilę. Jestem kłębkiem nerwów. Czekam na wieczorny zapis a mały się dziś mało rusza. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1558 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mnie wypuszcza ze szpitala w poniedziałek, jak nie będzie się nic działo. Jutro nie mogą, bo muszą być 3 pełne dni, żeby NFZ zapłaciło ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1560 |
Rozeznanie
|
Kochane nie martwię się, że to może być dziś, za 5 minut, tylko o tętno i słabsze ruchy... Czy mu jest dobrze.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.