![]() |
#1591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Super, TZ wlasnie dzwonil, ze nam auto zeswirowalo i ze jest w serwisie BMW i patrza, co sie stalo. Mamy nowke z salonu, nawet roku nie ma, to niemozliwe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1592 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1593 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam pluszaki, zamierzam je uprać ale ciągle zapominam
![]() Nasze auto znowu do naprawy. TŻ mówi że coś stuka i pojechał na stacje diagnostyki. Mamy do roboty całe zawieszenie z przodu plus hamulce i tarcze... Nawet już nie chce wiedzieć ile to będzie kosztować. Aż zgagi dostałam i idę po mleko. Wysłane za pomocą mTalk
#1595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No niestety. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1596 | |||||||
Rozeznanie
|
Dziewczyny ja już właśnie się chyba poddałam z tą łazienką, bo mogę gadać a i tak nic to nie daje, ja się tylko denerwuję, małż szybciej i tak nie zrobi, bo on tylko na weekend bywa. Jak wraca to raz, że chce trochę odpocząć, dwa, że syn chce z nim pobyć, o mnie już nie mówię.... ech .... cierpliwości to ja już nie mam właśnie od dawna
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7263087 1]Upał u nas dzis straszny a najgoręcej ma byc w niedziele :p Robie dzis kluski :p Tz miał dzis egzamin na prawko z teorii pierwszy raz po angielsku i zdał teraz oby zdał praktykę i w koncu bedziemy mogli sie wozić autkiem :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Gratki dla TŻta ![]() U nas niby słońce ale taki wiatr wieje nieprzyjemny, że mało głowy nie urwie ![]() Zrobiłam kolejne 2 pralki prania... nic nie ubywa .... a nie ... przepraszam .... miejsca w domu mi ubywa ![]() ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1597 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieje, TZ wlasnie wraca i jutro maja nam dac zastepcze. Jakby tak placic za naprawde takiego samochodu przyszlo, to dramat... martwie sie i tak jakos :-( buuuuu
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1598 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Misja - ja mam identyczne wrażenie, że im więcej robię tym sajgon większy. Chyba się przeprowadzę do pralni na stałe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1599 |
Zakorzenienie
|
Raz mielismy wypadek tez w BMW i tez nowym i rachunek byl na 40 000zl... chwala Bogu, ze nie z naszej winy i nie misielismy go pokrywac.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1600 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ta pogoda dziś mnie przeraża. Świeci piękne słońce za chwile przyjdzie chmura wali deszczem na wszystkie strony wiatr silny wieje i kuleczki lodu przy okazji lecą ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1601 |
Rozeznanie
|
Vikunia nie smutkaj przecież z pewnością gwarancja jeszcze obejmuje.
Misja tak tak obłożyłam sie maslem od razu inaczej chyba bym ze skóry wyskoczyła 😅 Też rozmiarami poukładałam ubrania dzieciowe 😊 Pogoda okropna. Słońce i deszcz na zmianę a wietrzysko ze głowę chce urwać. Do tego zimno. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1602 |
Mamusia Luty 2016
|
Mohnka i jak sytuacja u Was?
Dziewczyny co mają TP na początek maja - czy wasze dzieci tez tak mało sie ruszają? Moja właściwie odkąd w szpitalu byłam to jakaś lipa. A od tygodnia to juz w ogole, jakby ciagle spała ![]() 22.02.2016 Hania ![]() 38/40 Agatka ![]()
#1603 |
Wtajemniczenie
ski
|
Esor, też chciałam to pytanie zadać. Moja również prawie W ogóle się nie rusza. Nawet jak leżę czy zjem coś słodkiego. Jutro też mam ktg i wizytę więc będę dużo spokojniejsza
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Mam nadzieję że to nie cisza przed burzą... niech tam ten miesiąc jeszcze w brzuszku przeleży Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1604 |
Zakorzenienie
|
Esor - mój rusza się na tyle regularnie, że nie miałam jeszcze powodu do zmartwienia, ale wszędzie jest napisane, że na koniec ciąży dzieci mają mniej miejsca i mało się ruszają, więc nie musicie się martwić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1605 |
Raczkowanie
|
Kiwaczka, esor - mój mały też się mniej rusza
![]() ![]() |
![]() |
#1606 |
Zakorzenienie
|
Moja bardzo się rozpycha. Już nie czuje kopniaków tylko po prostu jak się kręci, wypina pupkę, wierzga nogami i tak cały dzień - w sumie to jak jest godzinę przerwy to trochę odpoczywam od tego.
#1607 |
Wtajemniczenie
|
ufff to dobrze że wasze tak się ruszają, bo ja właśnie myślałam że mój za dużo aż się rusza, tak jak u Ani, przerwa około godzinki i impreza na całego. wszędzie własnie piszą że powinno się mniej ruszać, a tu proszę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1608 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam nową koleżankę. Ta pani co ze mną leży mówi że w pierwszej ciąży leżała 2 miesiące w szpitalu a jak był 37,38 tydzień to też miała taki zapis ktg i cięcie cesarskie w 20 minut. Mówi że jak słyszała moje ktg to się jej przypomniało jak u niej tętno spadać zaczęło jednego dnia i szybka cesarka.. Więc myślała że ja też zaraz pójdę na cięcie. Leżę na lewym boku ciągle, bo mi zabroniono na plecach. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1609 |
Zakorzenienie
|
Mohnka - nie martw się tym, co mówi - jak będzie trzeba to zrobią CC na pewno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1610 |
Zadomowienie
|
Mamasmerfuni dokładnie tą chmurke
![]() ![]() Misja, a nie możecie kogoś wziąć do tej łazienki? Ja wiem, że wszystko kosztuje, ale może kogoś znajomego? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1611 |
Wtajemniczenie
ski
|
Mohnka, będzie dobrze nawet gdyby mieli robić cc już tersz. Jesteś pod dobrą opieką i wiedzą co mają robić w razie W.
Dzisiaj same niezdrowe rzeczy na kolacje 😁 a mianowicie mam smaka na białe cienkie kiełbaski, frytki i cole 😁 wszystko juz mam przygotowana, cola się od południa chłodzi 😁 ciekawe co na taką niezdrową kolacje powie mąż 😛 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1612 |
Mamusia Luty 2016
|
Mohnka Kiwaczka dobrze mówi, dzidziuś duży, Ty w szpitalu - innego niż dobre zakończenie nie bedzie
![]() Dobrze wiedzieć, ze i u Was tak z ruchami. Wiem, ze dziecko nie ma miejsca by kopać, ale chodzi mi o choćby przeciąganie sie itp. Hania sie nie ruszała cała ciąże, a Agatka jednak była taka umiarkowanie ruchliwa, a teraz zero, ale ja tez jutro mam KTG wiec sie uspokoję ![]() 22.02.2016 Hania ![]() 38/40 Agatka ![]()
#1613 |
Zadomowienie
|
Wrocilam od rodzicow, bylismy dzis u bratanicy ponad 100km w jedna strone i wrocilam tak spuchnieta ze az zal patrzec
![]() Mohnka sprobuj zachowac spokoj, jestes pod dobra opieka ![]() Milutek zamiast calowania stop zapraszam Cie do mnie na prasowanie i tak idealne ukladanie ciuszkow w komodzie ![]() ![]() Wysłane z mojego LG-K120 przy użyciu Tapatalka
#1614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane za pomocą mTalk
![]() |
#1615 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Hahaha dobre :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#1617 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Moja ma napady ruchów intensywnych ruchów ale mam wrazenie ze jest co raz mniej ich ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1618 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kiwaczka u mnie tez się cola chłodzi, bo mam mega ochotę na taką z cytryną, ale przez zgagę nie wiem czy pić :/
![]() |
#1619 |
Wtajemniczenie
ski
|
Fartuch, polecam POLECAM polecam!! Te z biedronki cienki białe kiełbaski 😁 poprostu
![]() ![]() |
![]() |
#1620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane za pomocą mTalk
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:51.