|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matura 2008 to bzdura bo mamy Dżastina cz.IV
Nija ale nie ma co udawac, ze sie czlowiek uczy
ja te zmykam dobranoc
|
|
|
|
#2402 |
|
Zakorzenienie
|
Polityka dynastyczna Jagiellonów
![]() Puuupa!Zmieniam temat naukowy ![]() Jestem wkurzona, spada ciśnienie, szczęka i zęby mnie bolą
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#2403 |
|
Zakorzenienie
|
To znaczy? Trochę nie rozumiem o co chodzi
![]() Uczyłam się dziś i jak na mnie dużo... Tzn jak na to, że jest kilkanaście dni do matury to masakra co ja robię i jak mało się uczę, ale uwzględniając moje dotychczasowe lenistwo to to, że w ogóle usiadłam do biurka na 2 godziny to megasukces, oby tych sukcesów było więcej przez weekend i jutro żałuję, że wzięłam "Marię Antoninę" S. Zweiga do prezentacji, bo w sumie w planie napisałam jakby opowiedzenie o rządach jej i Ludwika XVI miało mi zająć sporo czasu, a ja tylko raz tą książkę przeczytałam, coś tam pamiętam, ale nie tak dobrze, żeby prowadzić jakieś dyskusje i analizy z komisją, a na pewno Maria Antonina zwróci ich uwagę bardziej niż Pieśń o Rolandzie ![]()
|
#2405 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2406 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc gwiazdeczki..
|
#2407 |
|
Zakorzenienie
|
ja również.
Dobranoc Girls ![]() jutro już będzie 16....
![]()
|
#2408 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ?!Ja dzisiaj sie wybrałam do szkoły bardzo cienko ubrana i potem to "odchorowałam"... Nic dzisiaj nie zrobiłam! ![]() Byłam zajęta poszukiwaniami stroju maturalnego. Efekt: brak. Co raz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że polibuda to dobry wybór. U moich rodziców byli znajomi, których córka niedawno została inżynierem i już czeka na nią praca. Na start 3 tysiące. Ich syn też jest na polibudzie i też już wie, że praca na niego czeka.
|
|
#2409 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu nawet po tym jak piszesz widac ze jestes szczesliwa i zkaochana a zdjecie sliczne
![]() mi Tz tez mowi ze ostatnio jakas dziwna jestem jakbym mniej kochaa itd... ale to chyba przez mature ciagle chodze poddenerwowana itd:/ dzis mnie ojciec tak zdenerwowal wtakich chwilach go niecierpie az si epoplakalam![]() Lele jak to zrobilas ze tak sie poprawilas z tym polskim?? bo j anadal tego nie rozumiem jak pisac jak analizowac jak sie uczyc zeby miec chociaz te 60 procent( z probnej mialam 50 na R) poczytalam z polaka bo mam taki podrecznik z pwn do pracy w domu i tak fajnei wszystkie rzeczy opisane i mysle sobie przeczytac wszystkie te 3 co mam zaczelam od ostatniego bo byl pod reka
|
|
|
|
#2410 |
|
Rozeznanie
|
Buziaaaki Słońca!
nie mialam czasu tu zagladac ale mysle,ze od jutra sie to zmieni... dzieki Bogu wystawienie ocen.. no i prawieWAKACJE
|
|
#2411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko, że moim problemem jest dopasowanie ODCIENIA/KOLORU podkładu, bo jestem blada jak ściana, mam naprawdę bardzo jasną karnację, zwłaszcza twarz i szyję, bo np. ręce mam jak większość Polek, które nie smażą się na solarium ![]() I szukałam od paru miesięcy tego Rimmela Recovera 100 IVORY, z PL go już wycofali I w końcu znalazłam na all u dziewczyny, która sprowadza kosmetyki ze Stanów; w żadnej drogerii internetowej nie mieli...No ale bardzo Ci polecam ten Rimmel Recover niezależnie od odcienia skóry, bo moim zdaniem to bardzo dobry podkład ![]() Zaczyna się świecić po paru godzinach ale wystarczy lekko przypudrować i już jest dobrze Po drodze miałam przygodę z Maybelline Fresh Matte, toż to jakiś koszmar nad koszmarami ![]() ![]() , przecież jego w ogóle nie da się równomiernie rozsmarować
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe moj plan na jutro to szkoła, kiedyś miasto - prezent jeszcze musze na sobote jakiś dokupić, a potem do kuzyna i kuzynki jade a dzisiaj dzwoniła taka...trudno określić, pani - przyszywana babcia (nie wiem jak określić a teraz tylko do łazienki i spaaać mam zamiar chociaz troche się wyspać. chociaż wiecie co, ja chyba nigdy sie nie wyspałam. chyba nie mialam takiej sytuacji, ze obudziłam sie i powiedziałam, że sie wyspałam i wstaje dobranoc babuszki
|
|
#2413 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zaraz mykam do szkoły na jedną lekcje- mianowicie polski
![]() A później wos i historia przemiennie. Mam skończona prezentacje teraz tylko ją dopracuje i będzie git.Ciesze się, że wreszcie skończylam z nią. Jejku ziiimno jest u mnie. deszcz siąpi bleh co za pogoda
|
|
|
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() oczywiście nie wyspałam się, bo w moim domu nie da się wyspać do jasnej cholery ![]() no, ale przynajmniej zaczne się uczyć już teraz... i nigdzie się nie ubieram i nigdzie nie wychodze Wczoraj zrobiłam całe państwo z wosu, dzisiaj polityka i kolejny dział + przeczytałam połowe Cierpienia Młodego Wertera, dzisiaj musze dokończyć Zaczynam działać na pełnych obrotach, oby tylko śrubki nie wysiadły ![]() Oglądam vive i patrze: JUSTIN nowa piosenka..jakiś dziwny ?! a co się okazało .. podróbka Justina ... ehhh Podobny styl, podobnie się porusza... i wygląda na tym teledysku ! http://youtube.com/watch?v=vH_9qwa8kkI&feature=related edit: poszperałam po necie i powiem Wam, że ... mi koleś odpowiada i niektóre piosenki też ma spoko
|
#2415 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.On jakieś takie 'polskie' nazwisko ma .
|
|
#2416 |
|
Zakorzenienie
|
no fajna fajna
poczytałam troche o nim bo też mnie zaciekawiło to polskie nazwisko i się dowiedziałam, że jego rodzice byli polskimi imigrantami
|
#2417 |
|
Wtajemniczenie
|
No to obudziłam sie i stwierdziłam ze do szkoly to sie nie oplaca chodzic juz
wiec poszłam na miasto i upolowałam kilka potrzebnych mi rzeczy... hehe No to biore sie za ten polski...a o angielskim nawet nie wspomne ledwo zdanie klice...;/ szczegoł ze 5-tke mam na koniec roku O wiele bardziej lubie robic zakupy niż sie uczyc wrr...
|
|
|
|
#2418 |
|
Zakorzenienie
|
a kto nie lubi
? przydałaby mi się kasa... dostałam 300zł ... na urodziny i rozpłynęły się ... na NIC ... ![]() jestem mistrzem w wydawaniu kasy bez celu... i jestem na siebie wsciekła za to!
|
#2419 |
|
Zakorzenienie
|
Nija na mysli mialam to ukrycie przed wizazankami:P
Mariolciu nic nie robilam moja kolezanka ma mame polonistke i on jej nadawala materialow.. ona caly czas siedziala i je robila.. a ja tylko tyle, ze lektury przeczytalam.. a dlaczego az o tyle podskoczylo? bo teraz nie porywalam sie an interpretacje wiersza, ale na normalne teksty.. no i wiem, ze na kazdy szczegol trzeba zwracac uwage ![]() w u mnie w szkole sajgon.. wychowawczyni dzis sie dowiedziala, z ema im dac jeszcze jedna szanse i dala 5 banalnych zadan takich na 2 i musieli zrobic 80% by zdac.. bo ona juz ma tego dosc.. a tu prosze, oni wychodza i rzucaja kur.. ze ona specjalnie im takie trudne dala! no szok.. a kobiety jakaby nie byla jest mi teraz szkoda, bo oni przeginaja. no coz.. zobaczymy jak im poszlo, ale jak ta kolezanka powiedziala mi, ze jednego zadania nie zrobila bo takie trudne bylo to szok.. a zadanie bylo takie, ze meili podanych 5 cyfr i mieli ulozyc z nich ciagi ( chyba geomteryczne skladajace sie tylko z 3 liczb) i napisac ile ejst mozliwych kombinacji! i jak ja jej zaczelam mowic jak to zorbic to ta sie wkurzyla i poszla.., ludzie sa dziwni.. |
|
|
|
#2420 |
|
Wtajemniczenie
|
DSC z kasa tez tak mam wydaje na jakies *******y a potem musze jakies pudełka kupowac i na szafie stawiac zeby to pomieścić odkad pamietam zawsze inwestowałam w ciuszki...i poprostu zal mi kazdej bluzeczki jesli mam ja wyrzucić a przeciez wczesniej musiałam o nią wybłagać rodziców
A tak wogole to idziecie laski do jakieś pracy na te loooong wakacje ? ![]() A co do tej babki od matmy to rozumiem ze ich udupiła skoro naprawde nic nie robia...ale z drugiej strony no co jej zalezy a udupic kogos w maturalnej a oni napewno sa wkurzeni na nia i gdyby nawet dała im najprostsze przyklady to beda na nia wrzucać wiem cos o tym tez mam dwa z matmy I ja poprostu nie nawidze matmy i dla tych co umieja choc troszke matme to czego ja nie rozumiem wydaje sie im nie do pojecia ,przeciez to takie łatwe...a ja poprostu nie jestem w stanie tego przeskoczyć;/
|
|
|
|
#2421 |
|
Zakorzenienie
|
Milusia od poniedzialku opisuje na biezaco sytuacje.. wiesz ona zawsze nas jeszcze kopala zamiast pomagac, ale teraz mi jej szkoda.. niektorzy to sobie bardoz zapracowali na ta pale.. no ale z drugiej strony teraz kuratorium jest na karku i np. musiala jednemu chlopakowi, ktory mial na semestr pale, a teraz wychodzila mu spokjnie 3 obnizyc ocene.. chlopak sie zabral do roboty pozadnie i widac bylo to bardzo.. ja rozumiem, ze kazdy tonacy sie wszystkiego chwyta.. ale ja nie wiem jak mozna zyc w swiecie zludzen.. no jak ktos nie umie zrobic banalnych zadan, ktore by zrobili ludzie z gimnazjum to ja tez bym ich nie przepuscila.. mieli juz 4 szanse.. no dobra ta jedna praca to byla bardo trudna, ale pozostale 3 nie..
|
|
|
|
#2422 |
|
Wtajemniczenie
|
lele wiesz ja tez bylam zagrozona tyle za na pierwszy semestr ale jak sie wziełam za sibie to poprawiłam wszystkie 4 kartkowki w tydzien poprotu wiedziałam ze nie moge miec paly...czlowiek jest w stanie wsztstkiego sie naucyc na poziomoie podstawowym pozatym mysle ze kobita jakby widziała ze sie staraja to by napewno ich nie udpiła...ale lipa skoro az 4 osoby ( z waszej klasy??) udupiła...i to w klasie maturalnej bym sie chyba pociela
![]()
|
|
|
|
#2423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w końcu wakacje i chce odpocząć, bo jeszcze kilka dni nauki a ja już wysiadam psychicznie! Dlatego od 1 czerwca nie ma mnie dla nikogo - odpoczywam i do żadnej pracy nie idę ... czyli lenie się No chyba że coś ciekawego mi wpadnie w łapki to pomyślę
|
|
#2424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak szczerze powiedziawszy, nie chce mi się, ale potrzebuję własnych pieniędzy, więc nie mam innego wyjścia
|
|
|
|
|
#2425 |
|
Zakorzenienie
|
Milusia.. ahh, ja tez mialam jeden na semestr z matmy, ale ja sie do niej nie przykladalam, bo przepraszam klasokwi faktycznie dawala trudne i zeby zaliczyc trzeba bylo miec czasem nawet ponad dwa zadania, nigdy jedno zadanie nie wystarczalo.. ale teraz na koniec faktycznie jak dostala opr to dawala banalne prace.. skoro 14 osob dalo rade zaliczyc teraz semestr- a mieli na to 3 podejscia, to wiesz.. no a tych zadan dzisiaj latwiejszych nie mgola dac.. nie wiem jeszcze czy jednak ich rpzepusci ( dzis mi i mojemu przyjacielowi powiedziala, ze dala im takie zadania by zaliczyli, by miala ich juz z glowy..)
|
|
|
|
#2426 |
|
Zakorzenienie
|
Idę do pracy - 2 miechy tutja w PL, 2 miechy za granicą
Powtórzyłam całe społeczeństwo z WOSu , prawa człowieka i UE. Na sobotę i niedzielę rozkłądam sobie powtórkę z polityki Czas chyba się wziąć za angielski i polski Wczas... ![]() Do szkoły nie poszłam, bo się okazało, ze zgubiłam.. klucze ;D Albo ojciec mi ej zabrał, matka albo po prostu zniknęły.
|
#2427 |
|
Zakorzenienie
|
Nefre to w podobnej sytuacji ejstesmy
![]() ja powtorzylam spoleczenstwo, a panstwo i polityke to rpzeczytalam i zrobilam kilka zadan.. hahah a dzis probna.. a polskiego i angla to nawet nei wiem jak robic.. tzn angla to zmoe i wiem, ale checi brak
|
|
|
|
#2428 |
|
Zakorzenienie
|
lele
no właśnie.. chęci brak ![]() właśnie się dowiedziałam, że ojciec jest w szpitalu. Zadzwonil i nie chcial powiedziec co mu jest. No po prostu bosko. Nienawidze go [jestem dda] a tak się o niego martwię. Paradoks za paradoksem..
|
#2429 |
|
Adwokat diabła
|
hej!
wróciłam ze szkoły, głodna i zła.. te trzy osoby co wystawiła im gole mają w poniedziałek ostatnią szansę.. ale co. muszą wykuc całą 4 klasę na poniedziałek :|
|
|
#2430 |
|
Zakorzenienie
|
Nefr bo jakby nie patrzec to Twoj ojciec.. mam nadzieje, ze bedzie wszystko dobrze
![]() Black znajomo:P |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:40.

I jakie tanie
Napisałam do niej maila i NA PEWNO ma, na pewno takie i w ogóle 

chyba zaznaczyłam sobie, że mam być niewidoczna dla całej wizażowej społeczności
Wczas...