|
|
#1681 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Maleństwa- łączmy się
tylko dwie
![]() w sumie jedna i ta sama ![]() obie Brawurki ![]() hehehe Cytat:
![]() Cytat:
nie ma co... ![]() wklejaj fote tych butów
|
|
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1683 |
|
BAN stały
|
http://deezee.pl/shop,show,658
to te zmierzylam, koturn ma rowno 10 cm a pod palcami jest okkol 2,4
|
|
|
|
|
#1684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez tak chce!
|
|
|
|
|
|
#1685 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1686 |
|
Nie depcze krokusów
|
DJADKJGU - podoba mi się Twój styl, sukienki trochę jak u Amy Winehouse. Buty śliczne, tylko nie lubię takich odstających elementów jak te wiązania. Całość wygląda ślicznie!
|
|
|
#1687 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
uwielbiam Amy, i jej glos i styl! ale nie staralam sie jej nasladowac, chociaz zauwazylam ogladajac jej foty ze czesto mam podobne rzeczy. no i tez jestem niepokorna, moze nie az tak ale... ;Dwlasnie, jakiego wzrostu jest Amy? bo tez wyglada na malutka |
|
|
|
|
|
#1688 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ja też uwielbiam Amy
Z "kokonem" spokojnie ma 10cm więcej.
|
|
|
#1689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1690 |
|
BAN stały
|
odkopuje
mamy jakies nowe malenstwa? zapraszamyja sie chce was podpytac o dlugosc maxi jesli chodzi o sukienki i spodnice, modna w tym sezonie? Nosicie, planujecie zakup, a moze juz macie? Czy uwazacie ze bedziecie glupio wygladac takie malutkie w sukienkach do ziemii? |
|
|
|
|
#1691 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Hm,co do sukienki do ziemi...ja bym się chyba źle czuła.O wiele bardziej wolę bardziej kuse i dziewczęce.Takie długie podobno skracają,ale ja nie ulegam tym opiniom tak bezkrytycznie,bo na to,na jakie 'długie' wyglądamy wpływa przecież jeszcze to,jakie mamy buty.A o jakiejś konkretnej mówisz? Mi się marzy jakaś lekko workowata sukieneczka w kwiaty ![]() Ahh padam...ale jutro już muusze zrobić pare zdjęć ubrań,do których nie mam po prostu pojęcia co mam założyć i potrzebna mi wasza rada ![]() Lecę spać,dobranoc |
|
|
|
|
|
#1692 |
|
Wtajemniczenie
|
W życiu nie założę sukienki/spódnicy do ziemi niezależnie od fasonu i wzoru. Podobają mi się, ale na innych, sama bym się okropnie czuła. I myślę, że nie jestem tym typem maleństwa, który dobrze by się w takiej kiecy prezentował
W moim wyobrażeniu dziewczyna chudziutka z wąskimi biodrami wygląda w czymś takim dobrze. I myślę, że modne, a nawet jeśli nie, to fajne i takie 'inne'.
|
|
|
|
|
#1693 |
|
Rozeznanie
|
Ja akurat bardzo takie spódnice i sukienki lubię.
|
|
|
|
|
#1694 |
|
BAN stały
|
dobrej nocki
![]() ja np. bardzo lubie dlugie spodnice i juz od 2 lat w lecie je nosze chetnie, a w tym roku zakupilam sukienke takiej dlugosci niby podobno skraca, ale ja sie w nich swietnie czuje, Richie tez takie nosi i wyglada fajnie wg mnie, ale chcialam wasza opinie poznac ![]() fotki Nicole i jedno ktorejs z Olsenek (nie rozrozniam ich :P) one chyba tez sa malutkie? |
|
|
|
|
#1695 |
|
Zadomowienie
|
Witam Maleństwa
![]() Kiedyś się tu udzielałam, ale należałoby się przypomnieć. Mam 159,5 cm wzrostu i już 45 kilo (rozm. stopy 35) Cieszę się, że udało mi się przytyć jakieś 3,4 kilo od czasu moich wizyt wśród maleństw na wizażu![]() Jedyne co mnie martwi - te kilogramy idą w tyłek ale nie w taki sposób, jaki byłby najbardziej pożądany Z kolei to, że TŻ jest zadowolony z mojego przybrania na wadze, nie motywuje mnie do ćwiczeń ujędrniających chociażby ....Dziewczyny, a jak mierzycie długość nogi? Od wewnętrznej jej strony? Edytowane przez czarnachinka Czas edycji: 2008-04-17 o 23:50 |
|
|
|
|
#1696 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak, od wewnętrznej. Do końca stopy, czyli do ziemi. Ale ja się wolę nie mierzyć co by się nie załamać długością swoich odnóży.
|
|
|
|
|
#1697 |
|
Zadomowienie
|
ratta, dziękuję za info
A ja sobie zmierzę, a co tam
|
|
|
|
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
helooo Maluszki
oo mowicie o sukienkach i spódniczkach hihi to powiem Wam ze ja lubię mini i to bardzooo po prostu świetnie sie w nich czuje , ostatnio także zakupiłam sobie dwie za kolanko ołówkowe i też po prostu bomba ale nie wyobrażam siebie w długiej sukni do kostek jakoś źle mi by było , a zawsze muszę czuć się dobrze w tym co noszę hm... długość nóżek ja może też zmierzę ale za długich to nie mam , wszystkie portki skracam
|
|
#1699 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Omg nie chce wierzyc ile owa Amy wazy, bo została jej tylko głowa
|
|
|
|
|
|
#1700 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A takie fajne buty w sklepach wszędzie...i nic w moim rozmiarze![]() Cytat:
Uwielbiam je i wiem,że fajnie w nich wygladam...uważam tylko na to,aby desenie nie były zbyt "przytłaczajace".![]() Cytat:
![]() A ostatnio przybyło mi trochę ciałka,ale akurat w moim przypadku to nie jest najszczęśliwszy traf
|
|||
|
|
|
|
#1701 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
nawet total mini. ale nie lubie nic co przed/do kolan siega - nie przez wzrost, ale ogolnie takie zwykle mi sie wydaje. no moze poza olowkami, bo te sa akurat ok takiej dlugosci.
|
|
|
|
|
|
#1702 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Hmm .. utkwiła mi w głowie wypowiedź jednego z polskich stylistów : dla niskich kobiet najlepsza długość spódnic, sukienek jest lekko przed kolano (parafraza). Ja się tego trzymam .
|
|
|
#1703 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam takie zwiewne romantyczne rowno z kolanem i kilka eleganctszych, lolitkowe ledwo za tylek i kilka dlugich cyganskich. Wszystkie inne po prostu skracam, bo oczywiscie jak kupuje to mam dlugosc dla babci do pollydki i wygladam jak siedem nieszczesc.
DeeZee nie ma mojego rozmiaru Zresztą mało która firma ma.
|
|
|
|
|
#1704 |
|
Raczkowanie
|
Cholewcia.. ja właśnie wróciłam z poszukiwań jakiejś fajnej spódniczki i nic nie znalazłam
![]() Ja nie lubie spódnic za kolano.. A do ziemi odpadają u mnie
|
|
#1705 |
|
Zakorzenienie
|
pushit nie wiem mój tż mówi że dobrze nich wyglądam , i ja też się ok czuje
jak założe wysoki obcasy i taka spódniczka to miodzio hihihi zioła co do bucików widzę że masz ten sam problem ale widze z Wrocka jesteś na Zielińskiego są małe rozmiary często ja własnie po butki się wybrac musze aaa przytyło mi się ale teraz jak widać w opisie staram się schudnąć bo moja pupia i bębenek to przesada
|
|
#1706 |
|
BAN stały
|
a sie napalilam na koturny z zary i sa... za duze ;( nawet 36
a tak mi sie podobaly!!!!!
|
|
|
|
|
#1707 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam rozmiasr bucika ( no bo buta to trudno powiedzić 34). Większośc zamawiam. jak mi się juz cos bardzo podoba i da się, to wypycham przód watą...
A jeśli chodzi o spódnice, dobrze wglądam albo w super krótkich mini,a lbo w bardzo długich. Chyba, że spódnica jest rokloszowana i bardzos ie rozszerza, wtedy może być do kolan. |
|
|
|
|
#1708 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja wam powiem, że nosze co chcę. jak mam ochotę ubrać długą spódnicę (chociaż takich nie lubię, no, ale jakbym miała
|
|
#1709 |
|
BAN stały
|
bo takie na sile wydluzanie i tak nie daje zbyt wiele, no moze poza obcasami ktore faktycznie wydluzaja, ale te wszystkie zabiegi ubraniowe... przeciez i tak kazdy widzi ze jestes mniejsza i drobniejsza niz reszta :P
|
|
|
|
|
#1710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:07.

Zwłaszcza kolorowe, na lato. Siedzę na Allegro ze współlokatorką całymi wieczorami i oglądamy żółte i zielone buty
Czekam na moje pierwsze obuwnicze zamówienie - biało-brązowe sandałki retro na malutkim obcasiku.

Ja tez tak chce!

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

A takie fajne buty w sklepach wszędzie...i nic w moim rozmiarze