Czerwcowe mamusie 2017 cz. V - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-04-07, 06:58   #3781
jelonekhihi
Zakorzenienie

Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz. V

Cytat:
Napisane przez vanessa1781 Pokaż wiadomość
kurczę, jeszcze jakieś plemienia brązowe mam i całe podbrzuszu mnie boli
Dziś wizyta ale dopiero wieczorem...
W dodatku siedzę sama z chorym marudnym dzieckiem. Chyba będę ściągać męża z pracy zaraz.
Biedna Ściągaj męża i sprawdź co się dzieje.
jelonekhihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-07, 07:16   #3782
ssissi21
Raczkowanie

Dziewczyny! Na wątku majówkowym jedna już urodziła!! Dzisiaj
ssissi21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-07, 07:18   #3783
jelonekhihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ssissi21 Pokaż wiadomość
Ale wiosenne dzieciaczki śpieszą się na świat
Stary 2017-04-07, 07:37   #3784
Daga825
Wtajemniczenie

Cytat:
W dodatku siedzę sama z chorym marudnym dzieckiem. Chyba będę ściągać męża z pracy zaraz.
Jejku strasznie Ci współczuję, że malutka znowu coś złapała. Tyle czasu w domu, chuchanie żeby była zdrowa a tu tak szybko jakieś paskudztwo

Jeśli tylko się da ściągaj męża do pomocy, albo kogoś innego, plamienia zawsze są ryzykowne

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ----------

Cytat:
O Jezu nie gadaj.. Przecież to znaczy, że zaraz my

Edytowane przez Daga825
Czas edycji: 2017-04-07 o 07:38
Daga825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-07, 07:39   #3785
kacperkova
Zadomowienie

vanessa duzo zdrówka dla córki,

jak to majowka urodzila? zaraz ide poczytac.

i

Mamusia majowa 2017

Książki: 6 /2017
kacperkova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-07, 07:41   #3786
ssissi21
Raczkowanie

Noo, też byłam w szoku! Zresztą podobnie jak pozostałe dziewczyny. Poradziła wszystkim dopakowanie torby szpitalnej
Chyba będe musiała powoli zacząć myśleć o swojej.
ssissi21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-07, 07:44   #3787
paula.cw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmona24 Pokaż wiadomość
Maz wstal do pracy a ja jeszcze leze...wyrodna żona😉 dostalam sniadanko do łóżka...chyba zrozumial swoje błędy😜

Wiesz ze nigdy nie miałam śniadania do łóżka?? Tzn. Z byłymi to nie pamiętam zresztą to i tak by się nie liczyło ale mój mąż niestety na to nigdy nie wpadł chociaż nie raz sugerowalam przyzwyczajony że ja robie

Maja
Paula ze zainwestowac na poczatek trzeba to wiem. Boje sie ze wydam kase i nie poradze sobie z tym. A co polecasz hybrydy, zele? Czy trzeba to i to? Pewnie glupie pytania ale jestem zielona w temacie malowac paznokcie potrafie. Jak w rehabilitacji pracowalam to zawsze mialam pomalowane bo wlasnie reka ladniej wyglada i taka zadbana się wydaje, a ze musialam miec króciutkie paznokcie to fajnie chociaz lakier wygladal

Ja juz przed 7 wstalam. Mala tak mocno kopala ze raz lozko się zatrzeslo. Az zaczelam sie zastanawiac czy to nie te nadpobudliwe ruchy, ktore maja nas martwic? Teraz cisza jak siedze.

Żele to dla zaawansowanych. A hybrydy teraz takie są teraz ze tez wzmacniaja słabsza płytkę i są nawet takie którymi da się minimalnie przełożyć płytkę. Bazę warto kupić porządna np. indygo proteinowa ok. 50 zl. Lampa też 50 zl. Ja teraz zainwestowałam w Led bo się dwa razy szybciej robi żeby przy dziecku szybciej ogarniać do trgo top i cleaner i kolorki. Wiadomo ze można kolory na bieżąco dokupić. Kolory mogą być tańsze. Ja ostatnio robiłam zamówienie na aliexpress lakiery po 5-6 zł a bardzo fajna jakość.... myślę że z 200 zł to można fajny zestaw na początek skompletować. A starcza na mega długo. Ostatnia bazę uzywałam dwa latażadnego koloru jeszcze nie skończyłam co oczywiście nie przeszkadza kupować nowych ;p

Cytat:
Napisane przez jelonekhihi Pokaż wiadomość
Ale wiosenne dzieciaczki śpieszą się na świat
Ja przez te wiosenne dzieciaczki zaczynam się nastawiac że u nas też będzie szybciej. I nie wiem co lepsze ;p gorzej jak się nastawie a okaże się że ja w 42 TC urodze

Dzień dobry. Polezalam w łóżeczku chociaż budzę się jak w zegarku. Materiały mi się śniły dzisiajmuszę coś wybrać dzisiaj.

Kobiecy blog o treningu siłowym i zdrowym odżywianiu- artykuły, jadłospisy, przepisy- Zapraszam
paula.cw jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-04-07, 07:45   #3788
jelonekhihi
Zakorzenienie

To ja chyba muszę odbyć rozmowę w dziekanacie, co mam zrobić jak jednak nie dotrę na te egzaminy w czerwcu Torba niespakowana, bo nie mam torby Najwyżej mąż mi jak ostatnio będzie dowoził dresy i marynarkę
Stary 2017-04-07, 07:46   #3789
e6a2c94443f966d5bdb1fa7d483e1d75b7ed128e
Konto usunięte

Witajcie. Właśnie wstałam. Dziś naprawdę pospałam. Wczoraj wieczorem mała mi się tak wierciła, tak kręciła i tak uciskała na bok brzuszka, że myślałam że wariuję z tej niewygody. Jakby sobie szukała miejsca. Czułam jakby w brzuszku robiła fikołki. Jakby z pozycji w poprzek przekręcała się w pion. Czy to możliwe czuć coś takiego? Dziś rano spokojniejsza, rano popukała jak tylko otworzyłam oczy - a teraz cisza. Zaraz zajrzę na wątek majówkowy.

Tak - to prawda zanim się obejrzymy zaczniemy się rozpakowywać.

U mnie torba też w proszku - zobaczymy kiedy ją zacznę pakować.
e6a2c94443f966d5bdb1fa7d483e1d75b7ed128e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-07, 07:48   #3790
kacperkova
Zadomowienie

Cytat:
Noo, też byłam w szoku! Zresztą podobnie jak pozostałe dziewczyny. Poradziła wszystkim dopakowanie torby szpitalnej
Chyba będe musiała powoli zacząć myśleć o swojej.
mi zostalo 50 dni do terminu, ile wczesniej jest ciaża donoszona??

ja w poniedziałek pierwsze prasowanie bede robic i pakowanie, kacper jedzie do babci na dwa dni to ogarne troche i jeszcze skocze do ciucha, a we wtorek wizytuję

i

Mamusia majowa 2017

Stary 2017-04-07, 07:48   #3791
jelonekhihi
Zakorzenienie

Mój sen dzisiejszy - byłam właścicielką klubu, w którym odbywały się orgie. Oczywiście mój pech, bo nawet w śnie nie uczestniczyłam, tylko bilety sprzedawałam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-04-07, 07:57   #3792
kacperkova
Zadomowienie

ja przeczuwam, że u mnie moze być wczesniej, bo mam takie delikatne bole brzucha, jak na miesiaczke, miałam cos takiego ze trzy razy i bardzo dellikatne, ale były.
w pierwszej ciąży nie mialam czegoś takiego.
zobaczymy, aby ciaza była donoszona.

kropek kopie,

kacper wstał o 4, teraz chyba idzie spac, wczoraj kupilismy mu kask, ale miał radoche, od razu czapka z glowy i on chce kask

i

Mamusia majowa 2017

Stary 2017-04-07, 08:05   #3793
Daga825
Wtajemniczenie

Ja też sądzę, że urodze szybciej. Obstawiam ok 1-5 czerwca, bo tak było na usg polowkowym. Poprzednio to się bardzo dobrze sprawdziło zaraz też sobie zajrzę na majówki, co to się stało, że już.

Stary 2017-04-07, 08:08   #3794
jelonekhihi
Zakorzenienie

Właśnie, dziewczyny, które już rodziły - jak się to miało do waszego terminu? Ja miałam termin na 6, na połówkowych wyszedł mi 1, a urodziłam 2. Teraz na połówkowych termin mi się wydłużył o kilka dni w stosunku do OM.
Stary 2017-04-07, 08:09   #3795
Daga825
Wtajemniczenie

O kurcze, tam już akcja na całego. Jedna rodzą, innym czopy odchodzą. To kto że mną na 1 czerwca startuje? ;p

Stary 2017-04-07, 08:13   #3796
kacperkova
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Daga825 Pokaż wiadomość
O kurcze, tam już akcja na całego. Jedna rodzą, innym czopy odchodzą. To kto że mną na 1 czerwca startuje? ;p

ja mam termin na 28 maja

ostatnio mialam wywoływany poród skończony cc dzień przed terminem.

jak to było, kiedy ciąża jest donoszona? nie pamiętam już.

i

Mamusia majowa 2017

Stary 2017-04-07, 08:15   #3797
kacperkova
Zadomowienie

kacper zasnal, ciekawe jak teraz bedzie wygladal dzien, o ktorej pojdzie spac na noc,

ide do szafki po laysy

i

Mamusia majowa 2017

Stary 2017-04-07, 08:25   #3798
Daga825
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kacperkova Pokaż wiadomość
ja mam termin na 28 maja

Chyba 37 skończonych tygodni

A ty teraz planowo cc czy czekasz na akcje i wtedy? A może spróbujesz SN?

Edytowane przez Daga825
Czas edycji: 2017-04-07 o 08:28
Stary 2017-04-07, 08:28   #3799
Sarenkaa13
Rozeznanie

Hej. Ja dopiero zjadlam sniadanko. 2 jajeczka na miekko. Teraz szykuje surówkę na obiad, a bedzie rybka. Tylko bede musiala wyjsc po marchewkę no sie okazuje ze nie mam w domu ani sztuki! No i musze posprzatac...
Ja mialam termin na 6go a urodzilam 11go. Porod byl wywolywany i zakonczyl sie cc

Sarenkaa13 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-04-07, 08:33   #3800
kacperkova
Zadomowienie

Cytat:
Chyba 37 skończonych tygodni

A ty teraz planowo cc czy czekasz na akcje i wtedy? A może spróbujesz SN?
to u mnie jeszcze miesiąc i donoszona, z jednej strony dużo z drugiej mało.

narazie bardziej skłaniam się ku sn, ale jak będzie zobaczymy,
(za pierwszym razem wogóle nie brałam cc pod uwagę)

i

Mamusia majowa 2017

Stary 2017-04-07, 08:35   #3801
adatka
Zakorzenienie

Witam nie było mnie ponad tydzień chyba ,dziś działa i internet to wpadłam na chwile z ciekawosci -bo z komórki to jakos nie moge sie odnalezc.

u mnie ZIMA no pogoda koszmarna! jak tu człowiek ma byc zdrowy ,tez obudziłam sie i jak by mnie lekko gardło bolało ale na raie preszło oby to tylko z suchego powietrza.

byłam w biedrze po truskawki bo tak mi sie chce jak nie wiem co no i miałąm wskoczyc do pepco ale zamknięte -za wczas pojechałam :/
moze jiutro wezme moje dziewczyny na zakupy niech ta starsza sie troche ucieszy ze współnych zakupów bo jak na razie to sama wszystko kupuje a jej przykro bo ona tez chce cos wybrac małej no to moze pojedziemy
mam zamiar kupic recznik z kapturkiem ,bo na targ nie chce mi sie jechac w taką pogode, a tam babka miała fajne tylko drogie no ale jakosciowo tez super.

Ania dzis robie łazanki
nie wiem ile mi cukru skoczy ale moze akurat bedzie OK. mam jesc wiecej to bede jadła ,na razie waga sie dzwigła o pół kilo to juz jest super cieszy mnie to bardzo ,teraz jeszcze potwierdzenie ,że mała rosnie i bede juz spokojna

Co do imienia mojej córci to bedzie chyba niespodzianka dla was po urodzeniu.,w prawdzie juz mam ale czy to przejdzie to nie wiem! :/ nie ma to jak milion imion i nic nikomu sie nie podoba! masakra! wiec na ten czas niby jest ale i tak jest bezimienna :/ no nic zobaczymy co z tego wyjdzie.

malutka kopie wierci sie ,wczoraj mi chciała wyprac dziurę w brzuchu niesamowicie wysoko coś wypinała az bolało bardzo za to w nocy spi ,nie czuje jej wcale ,oby tak sypiała po porodzie

dzis sie nie wyspałam miałam mega zgagę myslałam,że sie wykończe,co najlepsze nie wolno mi tabletek bo tam cukru duzo i musiałam jakos przetrwac :/ wypiłam szklanke wody i jakos się uspiłam.

nic ide robic drugie sniadanie
Stary 2017-04-07, 08:46   #3802
daiquiricubano
Zadomowienie

Cytat:
Vanessa, zdrówka dla córci i ciebie 😙 mam nadzieje, ze krwawienie ustalo. W przeciwnym razie migiem na ip!

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Cytat:

Serio, to JUŻ?!

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Cytat:
Napisane przez paula.cw Pokaż wiadomość
Wiesz ze nigdy nie miałam śniadania do łóżka?? Tzn. Z byłymi to nie pamiętam zresztą to i tak by się nie liczyło ale mój mąż niestety na to nigdy nie wpadł chociaż nie raz sugerowalam przyzwyczajony że ja robie

Maja
Paula ze zainwestowac na poczatek trzeba to wiem. Boje sie ze wydam kase i nie poradze sobie z tym. A co polecasz hybrydy, zele? Czy trzeba to i to? Pewnie glupie pytania ale jestem zielona w temacie malowac paznokcie potrafie. Jak w rehabilitacji pracowalam to zawsze mialam pomalowane bo wlasnie reka ladniej wyglada i taka zadbana się wydaje, a ze musialam miec króciutkie paznokcie to fajnie chociaz lakier wygladal

Ja juz przed 7 wstalam. Mala tak mocno kopala ze raz lozko się zatrzeslo. Az zaczelam sie zastanawiac czy to nie te nadpobudliwe ruchy, ktore maja nas martwic? Teraz cisza jak siedze.

Żele to dla zaawansowanych. A hybrydy teraz takie są teraz ze tez wzmacniaja słabsza płytkę i są nawet takie którymi da się minimalnie przełożyć płytkę. Bazę warto kupić porządna np. indygo proteinowa ok. 50 zl. Lampa też 50 zl. Ja teraz zainwestowałam w Led bo się dwa razy szybciej robi żeby przy dziecku szybciej ogarniać do trgo top i cleaner i kolorki. Wiadomo ze można kolory na bieżąco dokupić. Kolory mogą być tańsze. Ja ostatnio robiłam zamówienie na aliexpress lakiery po 5-6 zł a bardzo fajna jakość.... myślę że z 200 zł to można fajny zestaw na początek skompletować. A starcza na mega długo. Ostatnia bazę uzywałam dwa latażadnego koloru jeszcze nie skończyłam co oczywiście nie przeszkadza kupować nowych ;p

Ja przez te wiosenne dzieciaczki zaczynam się nastawiac że u nas też będzie szybciej. I nie wiem co lepsze ;p gorzej jak się nastawie a okaże się że ja w 42 TC urodze

Dzień dobry. Polezalam w łóżeczku chociaż budzę się jak w zegarku. Materiały mi się śniły dzisiajmuszę coś wybrać dzisiaj.

Boze, wiem, że narzekam kolejny raz, ale ja też się boje, że znowu mnie do 42 tc będzie młoda trzymać a to już wtedy siedzenie jak na bombie zegarowej

daiquiricubano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-07, 08:47   #3803
mmona24
Zakorzenienie

GG do mmona24

Cytat:
Mój sen dzisiejszy - byłam właścicielką klubu, w którym odbywały się orgie. Oczywiście mój pech, bo nawet w śnie nie uczestniczyłam, tylko bilety sprzedawałam

Wymieniam się

Bloguje
mmona24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-07, 08:48   #3804
daiquiricubano
Zadomowienie

Cytat:
mi zostalo 50 dni do terminu, ile wczesniej jest ciaża donoszona??

ja w poniedziałek pierwsze prasowanie bede robic i pakowanie, kacper jedzie do babci na dwa dni to ogarne troche i jeszcze skocze do ciucha, a we wtorek wizytuję
Z tego, co pamiętam, to jakoś od 36, ale już na pewno od 37 tc można rodzic 😉 przy czym wiadomo, zawsze lepiej w 39-40 😉

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:
juz wiem po kim Twoja Hania ma swoje pomysły 😉 zazdraszczam takich snów 😊

Stary 2017-04-07, 08:51   #3805
starry_eyes
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja znów nie śpię całą noc, mała gorączkuje wiedziałam że tak będzie jak zobaczyłam we wtorek tego zasmarkanego i z gorączką Szymusia.
Zdrówka dla córki a tamtym rodzicom to się taki opieprz należy...

Cytat:
o kurcze, ciekawe skąd to się znowu wzięło..

Cytat:
Wow! robi się gorąco

starry_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-07, 08:58   #3806
daiquiricubano
Zadomowienie

Cytat:
Właśnie, dziewczyny, które już rodziły - jak się to miało do waszego terminu? Ja miałam termin na 6, na połówkowych wyszedł mi 1, a urodziłam 2. Teraz na połówkowych termin mi się wydłużył o kilka dni w stosunku do OM.
Połówkowe usg nie wpływa na termin. Ważne jest om i usg I trymestru. Ja miałam oba na 01.10.15, ale się przesunęło. Marzyłam wiec o terminie 05.10.15 i się nie udało 😉 Leon wyklul się 10.20.15 wiec terminy w moim przypadku nie miały nic do rzeczy, a na dodatek w każdym późniejszym badaniu Leon byl większy o tydzień. Wiadomo, wpływu to już nie ma, ale rósł sobie kolejne, dodatkowe 10 dni

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Cytat:
ja mam termin na 28 maja

No właśnie, ty to chyba na pewno mama majowa zostaniesz 😉 btw, skąd pomysł, żeby dołączyć do czerecowek? Chciałaś by pierwsza? 😜

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Cytat:
Napisane przez adatka Pokaż wiadomość
Witam nie było mnie ponad tydzień chyba ,dziś działa i internet to wpadłam na chwile z ciekawosci -bo z komórki to jakos nie moge sie odnalezc.

u mnie ZIMA no pogoda koszmarna! jak tu człowiek ma byc zdrowy ,tez obudziłam sie i jak by mnie lekko gardło bolało ale na raie preszło oby to tylko z suchego powietrza.

byłam w biedrze po truskawki bo tak mi sie chce jak nie wiem co no i miałąm wskoczyc do pepco ale zamknięte -za wczas pojechałam :/
moze jiutro wezme moje dziewczyny na zakupy niech ta starsza sie troche ucieszy ze współnych zakupów bo jak na razie to sama wszystko kupuje a jej przykro bo ona tez chce cos wybrac małej no to moze pojedziemy
mam zamiar kupic recznik z kapturkiem ,bo na targ nie chce mi sie jechac w taką pogode, a tam babka miała fajne tylko drogie no ale jakosciowo tez super.

Ania dzis robie łazanki
nie wiem ile mi cukru skoczy ale moze akurat bedzie OK. mam jesc wiecej to bede jadła ,na razie waga sie dzwigła o pół kilo to juz jest super cieszy mnie to bardzo ,teraz jeszcze potwierdzenie ,że mała rosnie i bede juz spokojna

Co do imienia mojej córci to bedzie chyba niespodzianka dla was po urodzeniu.,w prawdzie juz mam ale czy to przejdzie to nie wiem! :/ nie ma to jak milion imion i nic nikomu sie nie podoba! masakra! wiec na ten czas niby jest ale i tak jest bezimienna :/ no nic zobaczymy co z tego wyjdzie.

malutka kopie wierci sie ,wczoraj mi chciała wyprac dziurę w brzuchu niesamowicie wysoko coś wypinała az bolało bardzo za to w nocy spi ,nie czuje jej wcale ,oby tak sypiała po porodzie

dzis sie nie wyspałam miałam mega zgagę myslałam,że sie wykończe,co najlepsze nie wolno mi tabletek bo tam cukru duzo i musiałam jakos przetrwac :/ wypiłam szklanke wody i jakos się uspiłam.

nic ide robic drugie sniadanie
Hej Adatka jak to zima u Ciebie?! Ty nawet nie strasz!

Zjedz truskawki na zdrowie mam nadzieje, ze twoja malutka pięknie przybierze na wadze 😍 mama tak pięknie i z troską dba o dietę, to na pewno się odwdzieczy 😍

Czyli rozumiem, że Blanka juz nieaktualna? No to będziemy miały niespodziankę! Trzymam kciuki, żebyś mogła ja zdradzić dopiero w czerwcu

Stary 2017-04-07, 08:58   #3807
jelonekhihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez daiquiricubano Pokaż wiadomość
Połówkowe usg nie wpływa na termin. Ważne jest om i usg I trymestru. Ja miałam oba na 01.10.15, ale się przesunęło. Marzyłam wiec o terminie 05.10.15 i się nie udało 😉 Leon wyklul się 10.20.15 wiec terminy w moim przypadku nie miały nic do rzeczy, a na dodatek w każdym późniejszym badaniu Leon byl większy o tydzień. Wiadomo, wpływu to już nie ma, ale rósł sobie kolejne, dodatkowe 10 dni

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

No właśnie, ty to chyba na pewno mama majowa zostaniesz 😉 btw, skąd pomysł, żeby dołączyć do czerecowek? Chciałaś by pierwsza? 😜

Ja na każdym usg miałam ten sam termin, nawet na późniejszych. Zobaczymy kiedy nam się te dzieci wyklują

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-04-07, 09:00   #3808
starry_eyes
Wtajemniczenie

Cytat:

Być może ja niby wszystkie terminy z USG i z owu mieszczą mi się między 1 a 6 czerwca, ale ostatnio mam jakieś przeczucia, że mogę nawet zostać majówką ciekawe czy się sprawdzą

starry_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-07, 09:02   #3809
daiquiricubano
Zadomowienie

Cytat:
Ja na każdym usg miałam ten sam termin, nawet na późniejszych. Zobaczymy kiedy nam się te dzieci wyklują
No bo Hania przybierala równo, ale na termin porodu to właściwie wpływ ma om i I usg, później dzieci mogą różnie rosnąć, i tak się dzieje, ale wpływu to nie ma. Natomiast do 13 skończone go tygodnia każde przybiera tak samo i na tej podstawie można obliczyć szacunkowa datę porodu. Ale to też tylko w przybliżeniu 🙁 podobno zaledwie 5% maluchów rodzi się "w terminie", a tak naprawdę "termin" to powinien być +/- 2 tyg od naszej daty porodu i każda opcja jest w porządku i terminowo 😊

Stary 2017-04-07, 09:07   #3810
kacperkova
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez daiquiricubano Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Hej Adatka jak to zima u Ciebie?! Ty nawet nie strasz!

Zjedz truskawki na zdrowie mam nadzieje, ze twoja malutka pięknie przybierze na wadze 😍 mama tak pięknie i z troską dba o dietę, to na pewno się odwdzieczy 😍

Czyli rozumiem, że Blanka juz nieaktualna? No to będziemy miały niespodziankę! Trzymam kciuki, żebyś mogła ja zdradzić dopiero w czerwcu

jak wpadłam na pomysł forum, to majówki się już znały a wy dopiero zaczynałyście pisać, więc jakoś tak bliżej mi było do was, nie żałuję, lubię z wami pisać

i

Mamusia majowa 2017

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości