|
|
#1831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Cytat:
No tak, super to napisalam w sensie, ze na porod ale to nie na konkretny dzien, tylko ogolnie sie daje skierowanie do szpitala, w ktorym chce sie rodzic.To jeszcze nic, robili mi juz 3x toxo za 20€, polowkowe tu sa nieobowiazkowe, ale chcialam i dalam 250€, cytomegalia chyba 14€ ![]() ale ogolnie jestem zadowolona opieka, poza tym, ze mi nie dali zwolnienia z pracy az do momentu, kiedy mi sie nalezalo jak psu buda, odgornie.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1832 |
|
Zadomowienie
|
Talusia, jakie piękne ubranka
Melka, ja też tak mam z tym jedzeniem jednego dnia jak odkurzacz wszystko pochlaniam, a drugiego mam wyrzuty sumienia i jem jabłuszka, marchewkę itd, na szczęście te pierwsze dni rzadko się zdarzają ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1833 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tz juz jedzie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1834 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1835 |
|
Zadomowienie
|
Zostawić Was na chwile a nadrabiania na kilka h
Monia - gratulacje, maleńka jest cudowna!!! Bunny - pieszczochu, wszystkiego co najlepsze - zawsze i wszędzie szybkiego i szczęśliwego rozwiązania, zdrowka dla Ciebie i maluszka i spełnienia wszystkich marzeń! Mohnka - wszystko bedzie dobrze, juz mówiłam jesteście z Maksiem forumowymu bohaterami! Nic sie nie martw <3 walczyliście ile sił i napewno sie opłaciło
|
|
|
|
#1836 |
|
Wtajemniczenie
ski
|
Melka, mylam płynem uniwersalnym 😉
Ile tu ludu! Jak wejde koło 13 to będzie cud... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1837 |
|
Rozeznanie
|
Mohnka, kciuki, skoro krew sie pojawila przy badaniu to pewnie z szyjki, moze jeszcze dotrwasz do tego upragnionego poniedzialku skoro brak skurczy, a jak nie to i tak jest super!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1838 |
|
Rozeznanie
|
Nic takiego się nie dzieje prócz krwawienia na fotelu, no i teraz się stresuję... Maleństwo się kręci dziś bardzo.
Tz pod telefonem, ale pracuje, więc będę dzwonić gdyby coś się zaczęło, bo ordynator mówi, że to może być dziś a może być w niedzielę.. Każdy poród inny. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1839 |
|
Zadomowienie
|
Melka - Ja właśnie będę prać koszule do szpitala i bodziaki małej z krótkim rękawkiem, jedno pranie i koniec. Zostanie jeszcze wyprania kocyków, rożka, prześcieradła itp
reszta już wyprana i wyprasowana czeka. Haha sny masz zasne ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1840 |
|
Zakorzenienie
|
Bunny: Wszystkiego naj,naj,naj
![]() Mohnka: Będzie dobrze, Maksiu niedługo będzie z tobą ![]() Idę upiec babkę cytrynową dla teściów na jutro ![]() Oczywiście z torebki
|
|
|
|
#1841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#1842 |
|
Konto usunięte
|
Chyba czop mi odchodzi
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1843 |
|
Rozeznanie
|
Poszedł czop śluzowy 😨😨😨 trochę mnie kuje w środku.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1844 |
|
Rozeznanie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7265713 1]Chyba czop mi odchodzi
![]() [/QUOTE] aaaaaaaaaaa następna! coraz bliżej do tego momentu kiedy pierwszy raz bierzesz swojego maluszka w ramiona
|
|
|
|
#1845 |
|
Rozeznanie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7265713 1]Chyba czop mi odchodzi
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Z krwią? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1846 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tak piszecie o tych skurczach, bólach, czopach to mam ciarki. Obym tylko nie zaczęła rodzić póki mnie choroba trzyma bo kurcze nie dam rady
![]() A ja od kilku dni mam takie krótkie bóle jak okresowe ale to tak 1-2min i puszcza i zdarza się to zazwyczaj wieczorem, dwa-trzy razy.
|
#1847 |
|
Zadomowienie
|
Jak to bedzie tak szło to ciekawe ile z masz wytrwa do maja
Dziewczynki bedzie dobrze !! <3 |
|
|
|
#1848 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1849 |
|
Rozeznanie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7265755 6]Nie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] A u mnie z krwią.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1850 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Czyli lada moment poród :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1851 |
|
Rozeznanie
|
efffpe
talusia piękne bodziaczki, bardzo słodkie Felicity bardzo sie cieszę, że dzisiaj już będziecie na swoim Marta proszkowa też jest pyszna
|
#1852 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tez mam takie motylki w ciele dzisiaj czytając nas wątek :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1853 |
|
Zakorzenienie
|
Margolcia - no ja też na pewno jeszcze wszystkiego nie wzięłam
![]() Kupiłam te przezroczyste kosmetyczki, ale zamiast miniaturek wzięłam te małe buteleczki do samolotu na kosmetyki i przeleję te, co mam ![]() Właśnie zastanawiam się też czy uzupełnią zapasy w Rossmannie - ja pieluch jeszcze nie mam żadnych Ale w Tesco jest promocja na Jedynki 88 szt Pampers Premium Care za 36 zł chyba To chyba niezła cena.Mohnka - nie bój się i nie martw się krwią, kochana - czeka Cię niedługo samo szczęście Effpe - ja pierdziele dziewczyny zaciskać nogi, trzymać mi te czopy! za szybko to się dzieje na moje nerwy |
|
|
|
#1854 |
|
Zadomowienie
|
A ja tam Wam zazdroszczę ze to juz <3
|
|
|
|
#1855 |
|
Zadomowienie
|
Jaacie dziewczynki ale dajecie nam emocje 😀😀
Milena - My to na szarym końcu haha, chyba same na forum zostaniemy 😂 żebyśmy tylko nie przenosiły do czerwca bo oszaleje. Decorail - Dokładnie to samo zrobiłam, wzięłam te mini buteleczki bo się bardziej opłaca bez jaj żebym za szampon taki mini miała płacić 5 złotych jak dużo większy kupię za dyszke poza tym z tych mini kosmetyków nie ma takich które ja używam.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1856 |
|
Zadomowienie
|
Mohnka, Efffpe co za emocje, nie wytrzymam
![]() Z tego wszystkiego muszę zjeść ptasie mleczko
|
#1857 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja zaciskam nogi u mnie jeszcze nie pora co najmniej 2 tygodnie musi wytrzymać
|
|
|
|
|
#1858 |
|
Rozeznanie
|
vikunia a ty chodzisz prywatnie do lekarza, że za wszystko musisz płacić? 250euro za połówkowe
masakra jak przeliczę na polskie złotówki to brrr chociaż ja płaciłam 280zł ( też nie mało) ale jakoś w euro to mi się wydaje, że to potężna kwota ![]() Mohnka niech lepiej tż zbiera się do szpitala bo widzę, że u ciebie sytuacja postępuje z minuty na minutę. Trzymam mocno kciuki i nic się nie martw, jesteś pod dobrą opieką, zaufaj lekarzom
|
#1859 |
|
Zakorzenienie
|
O nie nie, ja mogę rodzic po majówce!!
Wczoraj naciagnelam tz na zakupy w rossmanie, ale zachwycony nie był jak niosłam 4 paczki chusteczek. Facet nie potrafi zrozumieć, że robienie zapasów to dobra rzecz. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1860 |
|
Zakorzenienie
|
Talusia - piąteczka - no właśnie jak zobaczyłam ceny tych miniaturek to zwątpiłam
![]() Magnificence - o to w takim razie jutro wezmę w Tesco paczkę znajoma mi w ogóle powiedziała, że często są promocje na pampersy w różnych sklepach, więc nie wychodzi jakoś drogo i nie trzeba dużo na zapas brać
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:49.

w sensie, ze na porod 
ale ogolnie jestem zadowolona opieka, poza tym, ze mi nie dali zwolnienia z pracy az do momentu, kiedy mi sie nalezalo jak psu buda, odgornie.

reszta już wyprana i wyprasowana czeka. 

To chyba niezła cena.