![]() |
#2731 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cześć Kochane
![]() Dziękuje Słonka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wczoraj nie zdąrzyłam już nic napisać, bo... pół wieczoru robiłam sobie z mamą zdjęcia ![]() A dziś już piątek... ![]() ![]() ![]() Na dworze bez-na-dziej-nie ! Pada, plucha, zimno ![]() ![]() Lece zaraz robić jakieś śniadanko, tymczasem życzę Wam miłego dnia ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2732 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() tamonita: E tam piąteczki lecą szybciuto ![]() Smacznego ![]() Ja nie poszłam nigdzie bo nauczycielki co mnei dzis ucza do kina jada ![]() ![]() ![]() Miłego dzionka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2733 |
♥
|
Witam
![]() ja juz od 6.00 nie spie zjadłam sniadanko i popijajac herbata a potem kawa uczyłam sie historii ![]() bardzo szybko sie nauczyłam histori ![]() mam nadzieje ze na historii mnie nie spyta . Mam nadzieje ze u dziewczyn które wczoraj nie miały humoru dzisiaj jest lepiej ? ![]() Ewus gdzie chodzisz na fitness ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2734 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2735 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() mam nadzieje,ze Cie nie spyta jesli nie chcesz ale skoro sie nauczylas to moze warto zgarnac jaka piateczke? ![]() dzien dobry wszystkim, piatek ![]() ![]() mileog dnia kochane
![]() |
#2736 |
Zakorzenienie
|
Agolku dokładnie - parę godzin i weekend! Ahhh!
Kochane a za tydzien już mam zakończenie szkoły ![]() ![]()
#2737 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ale mgła ![]() ![]() ![]() Aniu - na fitness chodzę do Gymnasionu w CH Belg (z czystego lenistwa, bo mam je po drugiej stron ie ulicy ![]() Nefruś - no widzisz ![]() ![]() jak już późno ![]() ![]() ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2738 | ||
Zadomowienie
|
heloooooooł
![]() ![]() ![]() Cytat:
piatki zawsze szybko leca wiec i ten taki bedzie ![]() Pochwal sie fotkami koniecznie ![]() ooo kogo ja widze ![]() ![]() Cytat:
![]() Dobra, to ja smigam na zajecia. Oczywiscie mi sie nie chce no, ale mus to mus ![]() Do później i miłego dnia wszystkim ![]() ![]()
![]() |
#2739 |
Zakorzenienie
|
Beznadziejnie.. ? Ja mam taka pogodę..
![]() Jestem wściekła ![]()
życiowy parkiet bywa śliski Edytowane przez nefre Czas edycji: 2008-04-18 o 09:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2740 | ||||
Wtajemniczenie
|
dziękuję
![]() ![]() bo poki co to dzis dzien nieprzytomnialca ![]() ![]() ![]() jestem zla, ale pretensje moge miec tylko do siebie ![]() Cytat:
![]() pomyslec, ze w liceum to moglam sie uczyc w nocy, rano o swicie i wogole o roznych porach, ale np teraz to... ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak widzę pólnoc naszego pięknego kraju ma tej wiosny jakąś zbiorową karę chyba ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2741 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ahh... i weekend ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2742 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a u mnie znowu jedna wielka dupa w pracy, roboty w cholere, stresu mam tyle,ze moglabym pol wizazu obdarowac...na dodatek tak sie cieszylam na weeknd a tu jutro do pracy ![]() dupa,dupa,dupa (excuse my French ![]() koncze zarcie i zabieram sie za robote. zycze wam udanego piateczku i calego weekendu.
![]() |
#2743 |
Zadomowienie
|
Czeeeśc ;>
I znowu mamy weekend ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuźwa znowu nic mi się nie chce,a miałam zabrać się wreszcie za gramatykę angielską i dalszą powtórkę z gegry ![]() No nic starczy mi 90minut pseudo-kursu, a jutro impreza urodzinowa u koleżanki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2744 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() W ogóle ta pogoda mnie nie nastraja do niczego, na dodatek tej matmy nie poprawiłam ![]() Miłego WEEKENDU ![]() ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#2745 |
Wtajemniczenie
|
Oo tak, pogoda do kitu, aż się nic nie chce.
Ja niedługo mam zamiar pochodzić na stepperku, na siłę bo wprawdzie mi się nie chce nawet z krzesła ruszyć, no ale pochodzę. No i ten weekend ![]() ![]() I wybieram się uszy przebić niedługo ![]() Więc miłego weekendu, dziewczynki (a raczej kobitki ![]()
![]() |
#2746 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie denerwuj się ![]() ![]() Cytat:
![]() baw się dobrze z przyjaciółką ![]() zwiałam dziś z wykładu, jestem złą studentką ![]() ![]() zrobiłam pranie, obiadek a niedługo się zbieram bo idziemy z kumpelami "gdzieś na miasto" ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2747 |
Zakorzenienie
|
Co Wy tak na ta pogode nadajcie?
![]() ![]() EwelkaaS: Ile nie nosilas kolczykow ze Ci zarosly te dziurki? ![]() ![]() ![]() ![]() agness51: Moze ognisko przełoza co? ![]() schism_:Nie tylko Ty chodzisz do szkoly w kratke ^^. A czemu masz takie opory w byciu mama w przyszłosci? ![]() ![]() nefre: znalazły sie juz klucze? Tamuś: Widziałam zdjecia ![]() ![]() A zapomniałam sie pochwalic. W czwartek bede chodzila po wybiegu szkolnym..Buhaha. Jest pokaz mody wiosennej i nauczycielka mnie wybrała na reprezentantke klasy O__O . Mam sie ubrac na zolto tylko ze ja nic zotego nie mam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2748 |
♥
|
Witam.
jednak mnie nie pytał z histy a ochotników nie pyta ![]() dzisiaj głowa mnei w szkole bolała ale przyjaciólka sie nie nauczyłan a polski wiec stwierdziłam ze jeszcze wytrzymam i pójde dopiero na polskim i mówie jej głowa mnie boli ona mierzy 38 stopni dała mi tabletke mam przyjsc za godz przychodze mierzy i 39. rodzice w pracy brat na uczelni i musiałam siedziec w szkole choc kompletnie nie miałam sił. znowu jestem chora ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2749 |
Zakorzenienie
|
nie wiem co mam ze sobą zrobić
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2750 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2751 |
Zakorzenienie
|
Kluczę się znalazły, miała je mama. Okazało się, ze ojciec jest w szpitalu. Zemdlał na ulicy. Nie wiem co jest grane, bo nie pojechałam. Nienawidze tego człowieka.
Pozniej przyszła jakas kobieta do mojej mamy , a że mamy nie było to otworzyła drzwi i rozmawiam z nią i rozmawiam a ona.. zasłabła ![]() ![]() ![]() Na szczęście za chwilę ide na spacer z kumpelą to się trochę rozerwę ![]()
#2752 |
Wtajemniczenie
|
Spaza - trzymaj sie, mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze.
Nefre - moze to cisnienie, ze tak wszyscy slabną? ja dzis tez jestem nieprzytomna od samego ranca, teraz strzelilam sobie mocna kawe i jakos jest, ale naprawde kiepsko. i jak tu sie skupic?
#2753 | |||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymaj sie kochana ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Udanego filmowania z przyjaciolka ![]() Cytat:
![]() Ja w uszyskach mam 2 dziurki w prawym, 3 w lewym no i czaje sie na kolejne moze ![]() Cytat:
![]() Milego miastowania baw sie dobrze i nie pij duzo za duzo ^^ ![]() taaaaa.... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Oby wszystko się ułożyło... a dziadek juz przytomny...? Cytat:
![]() Ech, a ja dzis mialam isc sie bawic, no ale okazalo sie ze imprezy jednak nie bedzie. w sumie sie nie martwie jakos bardzo bo nie jestem w rozrywkowym nastroju. dla odmiany ide jutro - mam nadzieje,ze jak zapowiadaja bedzie ladniejsza pogoda,a co za tym idzie wiecej sil do zycia we mnie^^ A dzis ... moge... SPAAAAAAAAAAĆ! ![]() Buziaki ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2754 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuje Kochana ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Padam... ![]() Jestem tak zmeczona, że masakra normalnie ![]() Po szkole zlądowałam do domu dosłownie na małą godzinę i poleciałam z babcią na zakupy, nie będe nawet dodawała, że obsokoczyłyśmy pare sklepów, a ja niosłam gdzieś ponad 10 kilo (i to pod góre...) ![]() ![]() Miłego dnia, a raczej wieczoru ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2755 |
Zakorzenienie
|
nic nie wiadomo
![]() nie wiem co sie robi w takich sytuacjach- nikt się nie chce podjąć wymiany tych cholernych drzwi, które były pozdwazane przez straż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2756 |
Wtajemniczenie
|
Baby14- dokładnie nie pamiętam kiedy przestałam nosić kolczyki, ale było to dosyć dawno. Lewa dziurka zarosła a prawa jakby nie cała, tak dziwinie
![]() madame_apple- hihi i rozwinął się temat o koczykach ^^ ja narazie zrobię sobie tak jak powiedziałam, z czasem ich pewnie przybędzie ![]() No i ruszyłam się z tego krzesła i pochodziłam na stepperku xb aż się lepiej czuję, odrazu chęci do życia mi przybyło. Spaza, może to co teraz powiem będzie w tym momencie takie pospolite, ale nie martw się, napewno wszystko się ułoży ![]()
#2757 |
Zakorzenienie
|
mnie nosia z jakims kolczykiem ale nie chce w uchu bo mam tylko dwa i tyle mi wystarczy... jakies 3 msc temu przekulam pepek i teraz nie wiem co chce
![]() no chbya ze poczekam do 18-stki i sobie tatuaż zrobie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2758 | ||||
Zakorzenienie
|
Może i ja troszeczkę napiszę
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A ostatnio też miałam fazę na kolczyka w języku, ale jakoś mi przeszło. A tatuażu też nie wykluczam, ale też do 18 - stki trzeba czekać, chciałabym taki na samym dole łydki, albo na łopatce ![]() ![]() No i nareszcie weekend ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego wieczorku babki ![]()
![]() |
#2759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na kąpiel w wannie czekałam miesiąc i cały czas pod przysznicem tylko wtedy. mi sie nic nie dzieje z nim poza tym że bolał przez jakiś czas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2760 |
Zakorzenienie
|
ewelciaa144: No mam nadzieje ze bedziesz kciukasy trzymac
![]() ![]() ![]() ![]() asiek14: Tak tatuaz ![]() ![]() EwelkaaS: No masz racje. Przeciez przekluwanie uszu nie boli ![]() ![]() tamonita: Ale z Ciebie siłaczka ![]() ![]() madame_apple: No oby jutro u Ciebie zawitało słoneczko na poprawe nastroju ![]() ![]() nefre: Oj faktycznie pokrecony dzien ![]() ![]() ![]() Spaza: ![]() ![]() anniaa: biedactwo ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego wieczorku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.