Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-18, 06:12   #2731
tamonita
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cześć Kochane

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
gratuluję 4
Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Tamuś - gratuluję ocenki, na pewno nie będzie 1
Dziękuje Słonka

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość
I również troszkę niedobra jestem, że czytam, a mimo to tak rzadko się udzielam
a masz odemnie za kare !

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Jakoś dziisaj humoru nie mam. W dodtaku pokłociłam siez matka, TŻ daleko, zbliż ami się okres, przytyłam znowu i w ogole wszystko do bani
Kochana nie smutaj !!!

Wczoraj nie zdąrzyłam już nic napisać, bo... pół wieczoru robiłam sobie z mamą zdjęcia
A dziś już piątek... Pociesza mnie tylko, że zazwyczaj mija ona szybko Oby i dziś tak było...
Na dworze bez-na-dziej-nie ! Pada, plucha, zimno Ja chce wiosne

Lece zaraz robić jakieś śniadanko, tymczasem życzę Wam miłego dnia
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-18, 06:22   #2732
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
Jakoś dziisaj humoru nie mam. W dodtaku pokłociłam siez matka, TŻ daleko, zbliż ami się okres, przytyłam znowu i w ogole wszystko do bani
Kochana Oby dziś juz nie było tak źle. A z tym przytyciem to zaraz baciki poleca.

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość
a że mamy 16 lat i jak nam sie cos tam stanie to rodzice pójdą siedzieć, że same pociągiem na drugi koniec Polski, że same nad morzem przez 2 albo 3 tygodnie, że co z naszym jedzeniem jak tam są tylko noclegi opłacone itd.
Intersujace plany Moze jakos dacie rade? A znacie tam wogole jakies okolice czy pierwszy raz jedziecie?

Cytat:
tak sobie myśle ze ze mnie sie takie źiółko robi... a kiedyś byłam taka grzeczna
Ech no nie ma sie co dziwic. Jestes coraz starsza Trzeba z zycia korzystac

tamonita: E tam piąteczki lecą szybciuto A pochwalisz sie zdjęciami? ;> U mnie w przeciwienstwie do Ciebie pogoda piekna. No ale wczoraj było tak jak u Ciebie.
Smacznego

Ja nie poszłam nigdzie bo nauczycielki co mnei dzis ucza do kina jada Tancow tez nie ma bo gosciu ocenia jakis turniej wiec poleniuchuje dzis No moze nie do konca bo postaram sie pouczyc na poprawe ocen

Miłego dzionka
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-18, 06:44   #2733
anniaa

Witam
ja juz od 6.00 nie spie zjadłam sniadanko i popijajac herbata a potem kawa uczyłam sie historii
bardzo szybko sie nauczyłam histori . a teraz po mału sie szykowac bo o 8.30 bus :P
mam nadzieje ze na historii mnie nie spyta .

Mam nadzieje ze u dziewczyn które wczoraj nie miały humoru dzisiaj jest lepiej ?
Ewus gdzie chodzisz na fitness ?

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-18, 07:33   #2734
Spaza
Zakorzenienie

dzień dobry
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-18, 07:33   #2735
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
Witam
ja juz od 6.00 nie spie zjadłam sniadanko i popijajac herbata a potem kawa uczyłam sie historii
bardzo szybko sie nauczyłam histori . a teraz po mału sie szykowac bo o 8.30 bus :P
mam nadzieje ze na historii mnie nie spyta .

Mam nadzieje ze u dziewczyn które wczoraj nie miały humoru dzisiaj jest lepiej ?
Ewus gdzie chodzisz na fitness ?
tak rano sie uczylas? godne podziwu
mam nadzieje,ze Cie nie spyta jesli nie chcesz ale skoro sie nauczylas to moze warto zgarnac jaka piateczke?

dzien dobry wszystkim,

piatek nareszcie.. Zjadlam sniadanko i smigam do pracy. Pare godzin i weekend

mileog dnia kochane
Stary 2008-04-18, 07:40   #2736
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Agolku dokładnie - parę godzin i weekend! Ahhh!

Kochane a za tydzien już mam zakończenie szkoły A za 17 dni maturę Po wczorajszym teście stwierdzam, że już coś tam umiem ;D

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-18, 07:59   #2737
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dzień dobry

ale mgła świata nie widać mam nadzieję że zniknie niedługo i wyjdzie słonko

Aniu - na fitness chodzę do Gymnasionu w CH Belg (z czystego lenistwa, bo mam je po drugiej stron ie ulicy )
Nefruś - no widzisz mówiłam że na pewno sobie z maturą dasz radę

jak już późno znowu się spóźnię na uczelnię (w piątki zawsze się spóźniam )

miłego dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-18, 09:06   #2738
madame_apple
Zadomowienie

heloooooooł
Cytat:
prosim

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
[SIZE=1]
Wczoraj nie zdąrzyłam już nic napisać, bo... pół wieczoru robiłam sobie z mamą zdjęcia
A dziś już piątek... Pociesza mnie tylko, że zazwyczaj mija ona szybko Oby i dziś tak było...
Na dworze bez-na-dziej-nie ! Pada, plucha, zimno Ja chce wiosne
u mnie na dworze tez beznadziejnie, zyc sie odechciewa :P
piatki zawsze szybko leca wiec i ten taki bedzie
Pochwal sie fotkami koniecznie
Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
dzień dobry
ooo kogo ja widze czeeesc
Cytat:
Kochane a za tydzien już mam zakończenie szkoły A za 17 dni maturę Po wczorajszym teście stwierdzam, że już coś tam umiem ;D
na pewno umiesz, a 17 dni bedziesz wiedziala juz pewnie WSZYSTKO co trzeba

Dobra, to ja smigam na zajecia. Oczywiscie mi sie nie chce no, ale mus to mus
Do później i miłego dnia wszystkim

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-18, 09:21   #2739
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Beznadziejnie.. ? Ja mam taka pogodę..

Jestem wściekła Już miałam wychodzić z domu do szkoły a tu co się okazuje? Klucze zgubiłam! I nie mogę meiszkania zostawić tak o.. na samopas.. Podejrzewam, ze ojciec wziął moje klucze :/ Wrrr.. Dzownilam do wychowawczyni i wyjasniłam sytuacje a ta jeszcze, ze nie wie czy ściemniam czy co, ale jak dam rade to mam przyjśc. Po co miałabym ściemniać?! Wrrrr....

Edytowane przez nefre
Czas edycji: 2008-04-18 o 09:46
Stary 2008-04-18, 12:03   #2740
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:

dziękuję czekam az zacznie dzialac

bo poki co to dzis dzien nieprzytomnialca mialam dzis zalatwic dosc wazna sprawe ale zaspalam no i nie wiem, mam nadzieje ze w poniedzialek nie bedzie za pozno
jestem zla, ale pretensje moge miec tylko do siebie

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
tak rano sie uczylas? godne podziwu
mam nadzieje,ze Cie nie spyta jesli nie chcesz ale skoro sie nauczylas to moze warto zgarnac jaka piateczke?

pomyslec, ze w liceum to moglam sie uczyc w nocy, rano o swicie i wogole o roznych porach, ale np teraz to... w zyciu! czlowiek sie starzeje

Cytat:
Agolku dokładnie - parę godzin i weekend! Ahhh!

no i to jest dobre podejscie. pewnie ze umiesz!!!

Cytat:

jak już późno znowu się spóźnię na uczelnię (w piątki zawsze się spóźniam )

hiiihihi

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość

jak widzę pólnoc naszego pięknego kraju ma tej wiosny jakąś zbiorową karę chyba pogoda się pogniewała, czy co... w tym miesiacu slonce widzialam jednego dnia tylko!!!!!!!

Cytat:
Beznadziejnie.. ? Ja mam taka pogodę..

Jestem wściekła Już miałam wychodzić z domu do szkoły a tu co się okazuje? Klucze zgubiłam! I nie mogę meiszkania zostawić tak o.. na samopas.. Podejrzewam, ze ojciec wziął moje klucze :/ Wrrr.. Dzownilam do wychowawczyni i wyjasniłam sytuacje a ta jeszcze, ze nie wie czy ściemniam czy co, ale jak dam rade to mam przyjśc. Po co miałabym ściemniać?! Wrrrr....
oj, no to niespodzianka... ale jak Cie znam, to dobrze wykorzystasz czas w domku

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-18, 12:24   #2741
asiek14
Zakorzenienie

Cytat:
a

no cóż, skłamałabym jakbym powiedziała że jak miałam 16 lat to mogłam sama jeździć na wakacje ja musiałam czekać do klasy maturalnej... daj rodzicom trochę czasu a obozy to fajna sprawa... nawet bardzo

fajne wakacje Ci sie zapowiadają
mi to w sumie wiesz... jak raz ten pomysł padł to za rok moze beda mieli mniejsze opory

ahh... i weekend

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-18, 12:27   #2742
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
nie denerwuj sie aniolku zlosc pieknosci szkodzi..

a u mnie znowu jedna wielka dupa w pracy, roboty w cholere, stresu mam tyle,ze moglabym pol wizazu obdarowac...na dodatek tak sie cieszylam na weeknd a tu jutro do pracy

dupa,dupa,dupa (excuse my French)

koncze zarcie i zabieram sie za robote. zycze wam udanego piateczku i calego weekendu.
Stary 2008-04-18, 13:17   #2743
schism_
Zadomowienie

Czeeeśc ;>

I znowu mamy weekend I w dodatku ta wakacyjna atmosfera Do szkoły chadzam w kratkę ;> Wczoraj wcale,dziś na 2 lekcje,aby donieść zwolnienie, w przyszłym tygodniu doniosę jeszcze prezentację multimedialną. Próbuję się nieco edukować,przeplatam to z wizytami u lekarzy Wczoraj byłam u niby dobrej endokrynolog z Akademii Medycznej.asystentki kierownika katedry endo. ,po prostu masakra o.O Stwierdziła,że 3krotnie mniejsza tarczyca to od mej urody/wieku (4 lata temu była znacznie większa ) ,lek mam odstawić (wyniki poniżej normy i samopoczucie jest ok ),chyba,że kiedyś zajdę w ciążę (czyli nigdy ;>...) ,to dostanę minimalną dawkę. Toteż szukam specjalisty spoza województwa Dziś znów wylądowałam u wiadomego dr'a Donieść zgodę na tomografię z kontrastem,coś się piekliłam,że mam czas wykonać je wtedy a kiedy,więc w przyszłym tygodniu kolejna wizyta ,przy okazji nacieszyłam oko widokiem drugiego z nich B)

Kuźwa znowu nic mi się nie chce,a miałam zabrać się wreszcie za gramatykę angielską i dalszą powtórkę z gegry
No nic starczy mi 90minut pseudo-kursu, a jutro impreza urodzinowa u koleżanki
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-18, 14:00   #2744
agness51
Zakorzenienie

Witam właśnie wróciłam ze szkoły miałam iść na ognisko klasowe, ale niestety pogoda dzisiaj fatalna, co chwila pada i się chmurzy, więc nici z tego może oglądnę film jakiś z przyjaciółką
W ogóle ta pogoda mnie nie nastraja do niczego, na dodatek tej matmy nie poprawiłam .

Miłego WEEKENDU

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-18, 14:37   #2745
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Oo tak, pogoda do kitu, aż się nic nie chce.
Ja niedługo mam zamiar pochodzić na stepperku, na siłę bo wprawdzie mi się nie chce nawet z krzesła ruszyć, no ale pochodzę.
No i ten weekend wreszcie sobie pośpie, cały tydzień na niego czekałam
I wybieram się uszy przebić niedługo Zarosły dziurki, oj zarosły, a teraz będą trzy w prawym uchu i jedna w lewym.

Więc miłego weekendu, dziewczynki (a raczej kobitki ) ;*

" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład,
a i tak potrafimy tylko źle wybrać. "

EwelkaaS jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-18, 14:45   #2746
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

a to pech i ta wychowawczyni, nie am to jak posądzać kogoś że kłamie

Cytat:
mi to w sumie wiesz... jak raz ten pomysł padł to za rok moze beda mieli mniejsze opory

może oswoją sie z tą myślą przez rok

Cytat:
a u mnie znowu jedna wielka dupa w pracy, roboty w cholere, stresu mam tyle,ze moglabym pol wizazu obdarowac...na dodatek tak sie cieszylam na weeknd a tu jutro do pracy

mam nadzieję ze jednak się wyrobisz z tą pracą i będziesz mogła chociaż trochę skorzystać z weekendu...

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość

I znowu mamy weekend I w dodatku ta wakacyjna atmosfera Do szkoły chadzam w kratkę ;> Wczoraj wcale,dziś na 2 lekcje,aby donieść zwolnienie, w przyszłym tygodniu doniosę jeszcze prezentację multimedialną. Próbuję się nieco edukować,przeplatam to z wizytami u lekarzy Wczoraj byłam u niby dobrej endokrynolog z Akademii Medycznej.asystentki kierownika katedry endo. ,po prostu masakra o.O Stwierdziła,że 3krotnie mniejsza tarczyca to od mej urody/wieku (4 lata temu była znacznie większa ) ,lek mam odstawić (wyniki poniżej normy i samopoczucie jest ok ),chyba,że kiedyś zajdę w ciążę (czyli nigdy ;>...) ,to dostanę minimalną dawkę. Toteż szukam specjalisty spoza województwa Dziś znów wylądowałam u wiadomego dr'a Donieść zgodę na tomografię z kontrastem,coś się piekliłam,że mam czas wykonać je wtedy a kiedy,więc w przyszłym tygodniu kolejna wizyta ,przy okazji nacieszyłam oko widokiem drugiego z nich B)

dobrze że chociaż na tych lekarzy możesz popatrzeć skoro musisz po tych przychodniach tak ciągle chodzić
Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
dziękuję czekam az zacznie dzialac

bo poki co to dzis dzien nieprzytomnialca mialam dzis zalatwic dosc wazna sprawe ale zaspalam no i nie wiem, mam nadzieje ze w poniedzialek nie bedzie za pozno
i co, działa już?
nie denerwuj się oby udało Ci się jednak w poniedziałek to załatwić

Cytat:
Witam właśnie wróciłam ze szkoły miałam iść na ognisko klasowe, ale niestety pogoda dzisiaj fatalna, co chwila pada i się chmurzy, więc nici z teg może oglądnę film jakiś z przyjaciółką
W ogóle ta pogoda mnie nie nastraja do niczego, na dodatek tej matmy nie poprawiłam .

baw się dobrze z przyjaciółką

zwiałam dziś z wykładu, jestem złą studentką za to byłam w bibliotece i wypożyczyłam 2 książki do magisterki - to się nazywa postęp

zrobiłam pranie, obiadek a niedługo się zbieram bo idziemy z kumpelami "gdzieś na miasto"

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-04-18, 14:49   #2747
Baby14
Zakorzenienie

Co Wy tak na ta pogode nadajcie? Przeciez dosc ładnie jest

EwelkaaS: Ile nie nosilas kolczykow ze Ci zarosly te dziurki? Ja mam tak samo przebite jak Ty zamierzasz. 3 w lewym i 1 w prawym To nie boli takze nawet wytrwania w bolu ci nie musze zyczyc Pozdrawiam

agness51: Moze ognisko przełoza co? A jaki film zamierzacie ogladnac?

schism_:Nie tylko Ty chodzisz do szkoly w kratke ^^. A czemu masz takie opory w byciu mama w przyszłosci? Udanej imprezki jutro

nefre: znalazły sie juz klucze?

Tamuś: Widziałam zdjecia BOSKIE

A zapomniałam sie pochwalic. W czwartek bede chodzila po wybiegu szkolnym..Buhaha. Jest pokaz mody wiosennej i nauczycielka mnie wybrała na reprezentantke klasy O__O . Mam sie ubrac na zolto tylko ze ja nic zotego nie mamJutro pojade kupic cos. Trzymajcie kciuki zebym sie nie wywalila albo jakiejs innej wtopy nie zaliczyla
Stary 2008-04-18, 16:06   #2748
anniaa

Witam.
jednak mnie nie pytał z histy a ochotników nie pyta
dzisiaj głowa mnei w szkole bolała ale przyjaciólka sie nie nauczyłan a polski wiec stwierdziłam ze jeszcze wytrzymam i pójde dopiero na polskim i mówie jej głowa mnie boli ona mierzy 38 stopni dała mi tabletke mam przyjsc za godz przychodze mierzy i 39. rodzice w pracy brat na uczelni i musiałam siedziec w szkole choc kompletnie nie miałam sił. znowu jestem chora to jest nie normalne. mam nadzieje z do poniedziały wyzdrowieje bo w przyszłym tyg mam duzo spr a nie chce zaległosci

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-18, 16:08   #2749
Spaza
Zakorzenienie

nie wiem co mam ze sobą zrobić pogotowie zabrało mojego dziadka do szpitala cały dzień nie moglismy się z nim skontaktować, w ogóle żeby do jego mieszkania się dostać straż pożarna musiała wyważać drzwi boję się strasznie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-18, 16:13   #2750
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość

A zapomniałam sie pochwalic. W czwartek bede chodzila po wybiegu szkolnym..Buhaha. Jest pokaz mody wiosennej i nauczycielka mnie wybrała na reprezentantke klasy O__O . Mam sie ubrac na zolto tylko ze ja nic zotego nie mamJutro pojade kupic cos. Trzymajcie kciuki zebym sie nie wywalila albo jakiejs innej wtopy nie zaliczyla
gratulacje będę trzymać kciuki

Cytat:
Witam.
jednak mnie nie pytał z histy a ochotników nie pyta
dzisiaj głowa mnei w szkole bolała ale przyjaciólka sie nie nauczyłan a polski wiec stwierdziłam ze jeszcze wytrzymam i pójde dopiero na polskim i mówie jej głowa mnie boli ona mierzy 38 stopni dała mi tabletke mam przyjsc za godz przychodze mierzy i 39. rodzice w pracy brat na uczelni i musiałam siedziec w szkole choc kompletnie nie miałam sił. znowu jestem chora to jest nie normalne. mam nadzieje z do poniedziały wyzdrowieje bo w przyszłym tyg mam duzo spr a nie chce zaległosci
zdrowiej szybko
Cytat:
nie wiem co mam ze sobą zrobić pogotowie zabrało mojego dziadka do szpitala cały dzień nie moglismy się z nim skontaktować, w ogóle żeby do jego mieszkania się dostać straż pożarna musiała wyważać drzwi boję się strasznie
trzymaj się Kochana ... mam andzioeję że wszystko będzie dorbze z Twoim dziadkiem... wiem że bezsilnosć jest najgorsza, ale jedyne co możesz to być silna i czekać jestem z Tobą

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-04-18, 16:18   #2751
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Kluczę się znalazły, miała je mama. Okazało się, ze ojciec jest w szpitalu. Zemdlał na ulicy. Nie wiem co jest grane, bo nie pojechałam. Nienawidze tego człowieka.
Pozniej przyszła jakas kobieta do mojej mamy , a że mamy nie było to otworzyła drzwi i rozmawiam z nią i rozmawiam a ona.. zasłabła Od razu woda, zimne okłady Pokopany dzien

Na szczęście za chwilę ide na spacer z kumpelą to się trochę rozerwę

Stary 2008-04-18, 16:44   #2752
gujana
Wtajemniczenie

Spaza - trzymaj sie, mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze.
Nefre - moze to cisnienie, ze tak wszyscy slabną? ja dzis tez jestem nieprzytomna od samego ranca, teraz strzelilam sobie mocna kawe i jakos jest, ale naprawde kiepsko. i jak tu sie skupic?

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-18, 17:01   #2753
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
nie martw się, na pewno w poniedziałek załatwisz co trzeba ;*
Cytat:
jak widzę pólnoc naszego pięknego kraju ma tej wiosny jakąś zbiorową karę chyba pogoda się pogniewała, czy co... w tym miesiacu slonce widzialam jednego dnia tylko!!!!!!!
otóż to! Może latem w ramach rekompensaty bedzie u nas pieknie i cieplutko?
Cytat:

a buuu straszne troche, czlowiek sie cieszy na weekend, a tu nagle sie okazuje,ze musi zasuwac do pracy...
Trzymaj sie kochana
Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość

Kuźwa znowu nic mi się nie chce,a miałam zabrać się wreszcie za gramatykę angielską i dalszą powtórkę z gegry
No nic starczy mi 90minut pseudo-kursu, a jutro impreza urodzinowa u koleżanki
o to fajna sobota się zapowiada, domówka czy klub?
Cytat:
Witam właśnie wróciłam ze szkoły miałam iść na ognisko klasowe, ale niestety pogoda dzisiaj fatalna, co chwila pada i się chmurzy, więc nici z tego może oglądnę film jakiś z przyjaciółką
natspenym razem poprawisz albo zalapiesz fajne ocenki z czegos innego, spoko
Udanego filmowania z przyjaciolka
Cytat:
Napisane przez EwelkaaS Pokaż wiadomość
Oo tak, pogoda do kitu, aż się nic nie chce.
Ja niedługo mam zamiar pochodzić na stepperku, na siłę bo wprawdzie mi się nie chce nawet z krzesła ruszyć, no ale pochodzę.
No i ten weekend wreszcie sobie pośpie, cały tydzień na niego czekałam
I wybieram się uszy przebić niedługo Zarosły dziurki, oj zarosły, a teraz będą trzy w prawym uchu i jedna w lewym.
o widze, ze mamy to samo: mi tez sie nie chce nawet z krzesla ruszyc, a do tego ciesze sie strasznie, ze w koncu bede mogla spac do woli bo caly tydzien na to czekalam
Ja w uszyskach mam 2 dziurki w prawym, 3 w lewym no i czaje sie na kolejne moze
Cytat:
zwiałam dziś z wykładu, jestem złą studentką za to byłam w bibliotece i wypożyczyłam 2 książki do magisterki - to się nazywa postęp

zrobiłam pranie, obiadek a niedługo się zbieram bo idziemy z kumpelami "gdzieś na miasto"
postep jak diabli faktycznie
Milego miastowania baw sie dobrze i nie pij duzo za duzo ^^
Cytat:
Co Wy tak na ta pogode nadajcie? Przeciez dosc ładnie jest
taaaaa....
Cytat:
o Ty lachonie, bede trzymac za Ciebie kciuki oczywiscie
Cytat:
kuruj sie, mam nadzieje,ze faktycznie do poniedzialku zdrowko wroci
Cytat:
:przytu l: tez jestesm z Tobą, trzymaj się
Oby wszystko się ułożyło... a dziadek juz przytomny...?
Cytat:
Kluczę się znalazły, miała je mama. Okazało się, ze ojciec jest w szpitalu. Zemdlał na ulicy. Nie wiem co jest grane, bo nie pojechałam. Nienawidze tego człowieka.
Pozniej przyszła jakas kobieta do mojej mamy , a że mamy nie było to otworzyła drzwi i rozmawiam z nią i rozmawiam a ona.. zasłabła Od razu woda, zimne okłady Pokopany dzien

o rany, to masz dzien omdleń dzisiaj... Miłego spaceru, odpocznij troche

Ech, a ja dzis mialam isc sie bawic, no ale okazalo sie ze imprezy jednak nie bedzie. w sumie sie nie martwie jakos bardzo bo nie jestem w rozrywkowym nastroju. dla odmiany ide jutro - mam nadzieje,ze jak zapowiadaja bedzie ladniejsza pogoda,a co za tym idzie wiecej sil do zycia we mnie^^
A dzis ... moge... SPAAAAAAAAAAĆ!

Buziaki

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2008-04-18, 17:59   #2754
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
piatki zawsze szybko leca wiec i ten taki bedzie
Pochwal sie fotkami koniecznie
Fotka jest jedna na n-k

Cytat:
Tamuś: Widziałam zdjecia BOSKIE
Dziękuje Kochana

Cytat:
Ooooo Nasza Modelka Będe trzymała kciuki, ale napewno dasz sobie świetnie rade

Cytat:
przykro mi, ale mam nadzieję, że wszystko się ułoży

Cytat:

Jejku faktycznie pokopany ten Twój dzień, ale mam nadzieję, że na spacerze się odstresujesz

Padam...
Jestem tak zmeczona, że masakra normalnie
Po szkole zlądowałam do domu dosłownie na małą godzinę i poleciałam z babcią na zakupy, nie będe nawet dodawała, że obsokoczyłyśmy pare sklepów, a ja niosłam gdzieś ponad 10 kilo (i to pod góre...) Poza tym chce mi się spać i wogóle... ajjj tam, jak dobrze, że to weekend

Miłego dnia, a raczej wieczoru
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-18, 18:10   #2755
Spaza
Zakorzenienie

nic nie wiadomo
nie wiem co sie robi w takich sytuacjach- nikt się nie chce podjąć wymiany tych cholernych drzwi, które były pozdwazane przez straż
Stary 2008-04-18, 18:21   #2756
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Baby14- dokładnie nie pamiętam kiedy przestałam nosić kolczyki, ale było to dosyć dawno. Lewa dziurka zarosła a prawa jakby nie cała, tak dziwinie Nie boję się bólu, ani przebicia, nawet nie bolało mnie jak mi przebijali gdy byłam mała ^^
madame_apple- hihi i rozwinął się temat o koczykach ^^ ja narazie zrobię sobie tak jak powiedziałam, z czasem ich pewnie przybędzie

No i ruszyłam się z tego krzesła i pochodziłam na stepperku xb aż się lepiej czuję, odrazu chęci do życia mi przybyło.

Spaza, może to co teraz powiem będzie w tym momencie takie pospolite, ale nie martw się, napewno wszystko się ułoży

" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład,
a i tak potrafimy tylko źle wybrać. "

EwelkaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-18, 18:27   #2757
asiek14
Zakorzenienie

mnie nosia z jakims kolczykiem ale nie chce w uchu bo mam tylko dwa i tyle mi wystarczy... jakies 3 msc temu przekulam pepek i teraz nie wiem co chce
no chbya ze poczekam do 18-stki i sobie tatuaż zrobie

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP

REKLAMA
Stary 2008-04-18, 19:05   #2758
ewelciaa144
Zakorzenienie

Może i ja troszeczkę napiszę

Cytat:

O żesz Ty Plotkowa miss nam się szykuję ? No nieźle, gratulację Nie wywalisz, nie wywalisz ja będę trzymała kciuki na pewno

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość

Padam...
Jestem tak zmeczona, że masakra normalnie
Po szkole zlądowałam do domu dosłownie na małą godzinę i poleciałam z babcią na zakupy, nie będe nawet dodawała, że obsokoczyłyśmy pare sklepów, a ja niosłam gdzieś ponad 10 kilo (i to pod góre...) Poza tym chce mi się spać i wogóle... ajjj tam, jak dobrze, że to weekend

Miłego dnia, a raczej wieczoru
Oj grzeczna wnusia jesteś Gdybym ja z babcią poszła na zakupy to nie dość że ponad pół dnia byśmy tam spędziły [bo babcia ogląda każdy produkt po kolei] to wróciłabym taka zmachana że szok, bo moja babcia nie 'chodzi' tylko 'biega'

Cytat:
Napisane przez EwelkaaS Pokaż wiadomość

No i ruszyłam się z tego krzesła i pochodziłam na stepperku xb aż się lepiej czuję, odrazu chęci do życia mi przybyło.
Kurcze i mi też by się przydał taki jakiś mały sprzęcik do ćwiczeń Bo ja tylko przed komputerem siedzę, a tak może by mnie to trochę zmotywowało by dążyć do ładnej figurki

Cytat:
mnie nosia z jakims kolczykiem ale nie chce w uchu bo mam tylko dwa i tyle mi wystarczy... jakies 3 msc temu przekulam pepek i teraz nie wiem co chce
no chbya ze poczekam do 18-stki i sobie tatuaż zrobie
Masz kolczyka w pępku ? Też właśnie chciałabym przebić sobie na wakacje, ale się boję bo kumpela z klasy przebijała to teraz jej krew ciągle leci i boli ciągle, no ale przeciez nie wiadomo jak to ze mną będzie
A ostatnio też miałam fazę na kolczyka w języku, ale jakoś mi przeszło.
A tatuażu też nie wykluczam, ale też do 18 - stki trzeba czekać, chciałabym taki na samym dole łydki, albo na łopatce

No i nareszcie weekend Mam nadzieję ze się w końcu wyśpię, bo przez ten tydzień miałam pobudki ok 6. Odebrałam dzisiaj okulary Jak założę to aż mi się w głowie kręci, ale mama mówiła że to normalne, ale nie będę w nich wychodziła na dwór na pewno jakoś tak dziwnie się czuję, chyba że się przyzwyczaję. Bo z wyglądu mi się podobają

Miłego wieczorku babki

29.09
0/3,3
ewelciaa144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-18, 19:08   #2759
asiek14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewelciaa144 Pokaż wiadomość

Masz kolczyka w pępku ? Też właśnie chciałabym przebić sobie na wakacje, ale się boję bo kumpela z klasy przebijała to teraz jej krew ciągle leci i boli ciągle, no ale przeciez nie wiadomo jak to ze mną będzie
A ostatnio też miałam fazę na kolczyka w języku, ale jakoś mi przeszło.
A tatuażu też nie wykluczam, ale też do 18 - stki trzeba czekać, chciałabym taki na samym dole łydki, albo na łopatce
wiesz... moim zdaniem na kolczyka w pępku na te wakacje jest juz troche za późno... trzeba czekać min 3 miesiace zeby sie całkiem zagoił i żeby nie było ryzyka zakazenia jak sie kąpiesz w basenie, w jeziorze czy gdziekolwiek...
ja na kąpiel w wannie czekałam miesiąc i cały czas pod przysznicem tylko wtedy.
mi sie nic nie dzieje z nim poza tym że bolał przez jakiś czas

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
Stary 2008-04-18, 19:39   #2760
Baby14
Zakorzenienie

ewelciaa144: No mam nadzieje ze bedziesz kciukasy trzymac Ja tez chce kolczyka. Duzo bym dała zeby zrobic. Tylko przeszkoda jest moj tata... nie wiem co by sie stało jakbym przebiła sobie kolczyka w brzuchu. No ale jak pisze asiek14 chyba juz jest za pozno... No nic moze za rok przebije Masz okularki? Fajnie. A cos ze wzrokiem masz? Ja tez powinnam nosic ale nie nosze^^.

asiek14: Tak tatuaz Ather ma boski

EwelkaaS: No masz racje. Przeciez przekluwanie uszu nie boli ja nawet nie poczulam a z tym stepperkiem to masz racje ze jak sie pocwiczy to od razu chce sie zyc. Ja mam tak z rowerkiem^^.

tamonita: Ale z Ciebie siłaczka niech zgadne co znajdowało sie w tych zakupach...czyzby nadbiał?

madame_apple: No oby jutro u Ciebie zawitało słoneczko na poprawe nastroju Wyspij sie poorzadnie

nefre: Oj faktycznie pokrecony dzien Mimo ze nie masz dobrych stsounkow z ojcem to mam nadzieje ze bedzie dobrze A z tymi omdleniami to chyba taki dzien dzis. Moja babcia tez malo nie zemdlała dzis

Spaza: ściskam mocno . Mam nadzieje ze wsyzstko wroci do normy. Napisz cos jak bedziesz wiedziec

anniaa: biedactwokuruj sie bo zaleglosci nie sa fajne czesto chorujesz? To chyba za mnie to robisz bo ja wogole w tym roku (odpukac)chora nie byłam

Miłego wieczorku
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości