|
|
#1921 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Mohnka
Magnificence robie z przepisu z kwestii smaku ale nieco modyfikuje pod swoje widzimisie ![]() Czy ktos chcialby mi przyznac medal za kalafior ciazowy level expert? wlasnie smaze nalesniki i robie sobie inke i przed chwila wlalam sobie mleko na patelnie a olej do kubka z kawa
|
#1922 |
|
Zadomowienie
|
Mohnka, też tak miałam przy synku. Brzuch nie bolał jakoś mocno, ale ten krzyż... Pomagała mi piłka, a w trakcie porodu prysznic, ale chociła ze mną położna, bo bałam się urodzić pod prysznicem :-D
Anita, a co tam u Ciebie? Effpe, z czopem bywa różnie. Niektórzy rodzą szybko po wypadnięciu, a inni chodzą długo bez. Rekord pobiła moja koleżanka, która chyba ze 3 tygodnie bez czopa chodziła. |
|
|
|
#1923 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1925 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Monhka jeszcze dzisiaj będziesz tulić Maksia
|
|
#1926 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jesteś mistrzynią |
||
|
|
|
#1927 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) po 22szt bo te wychodziły najtaniej. Na pewno jeszcze dokupie jak się zjawią na promocji Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
nie mogę przestać o Tobie myśleć (jakkolwiek to brzmi ) brrr aż mi się mój poród przypomniał. ..Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1928 |
|
Zadomowienie
|
Aixa - Pochwal się swoją twórczością
Bunnybe - MEDAL dla Ciebie!! Brawo 😀 Jeśli ktoś chce obrazki nad łóżeczko od dziś w pepco za całe 4,99/szt. 1491570322928.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1929 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszedl stanik z babyono, jest fajny ale miseczka E to jakis zart, jak dla mnie jest.dobry na C. Ttzn ja wchodze w niego bez problemu, chyba sobie go zostawię na czas gdy laktacja się unormuje
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1930 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a do tej pory ciągle wynajmowalismy wiec nie za duzo moglam poszalec w tej kwestii... ciągle się łudzę, że znajdę na to czas przy moim 2,5latku i noworodku Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1931 |
|
Rozeznanie
|
Mohnka ja mam 36 tc tzn. Z pierwszego usg termin na 2 maj a z om. 7 maj tak ze jestem ciut za Tobą.
Kurde na szczęście troszkę się po zastrzyku uspokoiło. Chciałabym wytrwać do świąt. Jeszcze głupi cukier mi skoczył po sterydach na płucka (ostrzegli mnie ze tak będzie) a mojej diabetolog już nie ma w poradni a weekend przede mną wraz z kolejnym sterydem 😮 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1932 |
|
Raczkowanie
|
Jezu taka długa wiadomość mi się skasowała!!! 😧
Anita ja mam Roan Bass Soft Eco leather i kupowałam z fotelikiem cybex aton 5 Bunnybe wszystkiego najlepszego 😙😙😙 i super prezent, zjadłam całą tabliczkę czekolady 😊 Monia - super córa, gratuluję ! ❤️ Ale tu emocje 😊 mohnka, effpe, anita, wszystko będzie dobrze! I mohnka może niedługo będziesz trzymała swojego synka na rękach ❤️ Ja jestem zła, w tym szpitalu mi nic nie robią 😡 nawet nie sprawdzają czy mi się rozwarcie nie powiększa.. Trzymają mnie, żeby mieć 3 pełne dni coby NFZ zapłaciło Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
Alez emocje !!!
Spakowalam sie. Mam torbe do porodu z rzeczami dla mnie, meza i synka. Na oddzial po porodzie mam walizke. Innych toreb nie mam Tak to musialam ulozyc. Zamowilam na allegro jeden stanik do karmienia do szpitala, reszte kupie po porodzie. I zamowienie z C&A popelnilam dla smyka. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#1934 |
|
Wtajemniczenie
ski
|
Melka, rodzisz w Wodziu??
|
|
|
#1935 |
|
Rozeznanie
|
Bunybe wszystkiego co sobie zamarzysz, bezbolesnego i szybkiego porodu, no i dużo zdrowia i sił dla Was obojga
![]() ![]() ![]() ![]() Anita, ze tez sie przyplątało Tobie, mam nadzieje ze szybko Cie wypuszcza. Felicity gratki wizyty. Ania zdrowia dla mężusia. Jeszcze się pochwale jakie prezenty na zajączka dostał mały od dziadków, oszaleli po prostu, a tylko raz napomknęliśmy o tym leżaczku z Tiny LoveIMG_1491571696.351723.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2017-04-07 o 15:29 |
|
|
|
|
#1937 |
|
Wtajemniczenie
ski
|
Aaaa, bo się zastanawiałam czemu bierzesz ubranka dla dzidziusia 😉
|
|
|
#1938 |
|
Rozeznanie
|
Przeszły mi bóle 😀 i krwawienie znikome... Fałszywy alarm? 😂
|
|
|
#1939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nikt Ci rozwarcia nie sprawdza?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1940 |
|
Rozeznanie
|
Magnificence chyba we wtorki sa dostawy do Rossmana
Talusiax piękne bodziaki ! Melka ja umyłam mebelki woda z płynem do garnków. Mohnka bohaterko nasza, czyżby Maksiu chciał juz na rączki do mamusi? Będzie wszystko dobrze, dałaś rade tyle czasu. Marta dawaj kawałek babki! Uwielbiam! Effpe Ty tez?! Ale sie rozkręca, no to sie zaczynamy chyba rozpakowywać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1941 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1942 | |
|
Rozeznanie
|
Mohnka czyżby nas wszystkie Maksiu w bambuko zrobił?
Cytat:
Kupiłam mleczko w tubce i wieczorem "zjem" za Twoje zdrowie (bo na moje raczej nie będzie hahaha ) ![]() Mój remont ruszył do przodu ... w sumie to mogłabym powiedzieć, że wyszedł na reszte mieszkania .... małż rozłożył stary prysznic .... kilka ścian w duźym pokoju kilka części w drugim kilka w kuchni i kilka w przedpokoju .... brak mi słów ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1944 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Martyrybika super prezenty ![]() Mohnka super, że bóle przeszły. Wrzuć coś na ruszt i chilluj ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1945 |
|
Wtajemniczenie
ski
|
Zamiast ginekologowi powiedzieć że jestem w końcówce 36 tyg powiedziałam że 35. Mam nadzieję że za złe mi tego nie będzie mieć bo dopiero teraz się skapnełam. 😶
|
|
|
#1946 |
|
Zakorzenienie
|
Bunnybe -
![]() Mohnka - może poproś o badanie jak Tz dojedzie? Anita - trzymaj się jeszcze troszkę ![]() Melka - ile masz km do szpitala? ja z 70 km i baaardzo chcę dojechać Ja po krótkiej drzemce zadżumiona jestem
|
|
|
|
#1947 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1948 |
|
Zadomowienie
|
Martirybka - Super dziadki
Mohnka - Ale ten Maksiu dowciapny i trzyma nas w napięciu 😀 niech się zdecyduje w końcu. Teraz kochana leż i odpoczywaj zbieraj siły na poród w razie W.Umyłam włosy, idę robić obiad i czekam na męża. Później shopping. Jejuuu jaka ulga! Od rana nie musiałam zażywać apapu ani smarować dziąsła żelem uff, oby już tak zostało ☺ w końcu czuje, że żyje..Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1949 |
|
Rozeznanie
|
Justyna przed wyjściem to Cię na pewno zbadają.
Martirybka super prezent od dziadków 😀 I ja też myłam szafki płynem do naczyń Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1950 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Dzieki !
Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2017-04-07 o 15:52 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.

wlasnie smaze nalesniki i robie sobie inke i przed chwila wlalam sobie mleko na patelnie a olej do kubka z kawa

) po 22szt bo te wychodziły najtaniej. Na pewno jeszcze dokupie jak się zjawią na promocji
nie mogę przestać o Tobie myśleć (jakkolwiek to brzmi 

a do tej pory ciągle wynajmowalismy wiec nie za duzo moglam poszalec w tej kwestii... ciągle się łudzę, że znajdę na to czas przy moim 2,5latku i noworodku

Tak to musialam ulozyc.