|
|
#1981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Kurczę, cały dzień czytam, ciągle mi coś umyka, nie mogę się odnieść do niczego bo nie mam zwyczajnie siły...
Mohnka zaciskam kciukaski za Was, już niedługo będziesz tuliła syneczka Glassball, piękne te literki ![]() Anita, za Ciebie też trzymam kciuki! Trzymaj się! Bunnybe, i ode mnie wszystkiego naj naj naj!!!
|
#1982 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dajesz mała ![]() |
|
|
|
|
#1983 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak południowy wschód :p w okresie letnim jest głownie ciepło :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1984 |
|
Zakorzenienie
|
Milutek - pocisnęłam po całości
|
|
|
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
Mohnka spisz czy rodzisz?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1986 |
|
Zadomowienie
|
Decorail - też myślałam o tym biustonoszu w kropki
żeby mieć jakiś jeden do szpitala a później po powrocie do domu i jak unormują mi się mniej więcej piersi to wtedy zamówię jakieś lepsiejsze 😀Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1987 |
|
Zakorzenienie
|
Talusia - ja go chyba wezmę - tylko zastanawiam się nad rozmiarem, bo po tym z bonprix to jestem skołowana
|
|
|
|
#1988 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1989 |
|
Zakorzenienie
|
Magnificence - no ja też zrobię u kilku, bo już mam z 20 kart otwartych i nadal nic nie wiem
to też wezmę swój rozmiar ![]() Jak na złość wypłaty nadal nie ma
|
|
|
|
#1990 |
|
Zadomowienie
|
Efffpe tak właśnie myślałam
nigdy nie jedź do Irlandii, tam wiecznie zimno![]() Decorail ja się martwię o miseczkę, nie wiem czy D będzie dobra, zazwyczaj kupuję dd... a E obawiam się, że może być za duże, sama nie wiem ![]() Ogarniam Grażynę, bo jutro wizytuje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1991 |
|
Zadomowienie
|
Tak Bunny trymerujemy naszą brytyjkę
Ona co prawda ciągle podczas tego zabiegu się przesuwa więc to dosyć wkurzający zabieg ale czasami się zdarza tyle tego podszerstka że wygląda on jak drugi kot ![]() Tylko trzeba delikatnie zacząć żeby się kot oswoił. Ale fajna ta podusia i jaka okazjaTalusia jakie urocze bodyyy <3 lubię ![]() I lubię to że się czujesz lepiej Effpe ja też chcem taką pogodę Zaraz zrobię truskawki z bitą śmietaną, mniam |
|
|
|
#1992 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z takich potrzebnych rzeczy jeszcze chyba tylko wanienki mi brakuje szczerze nie wiem jaką kupić, chyba wezmę tą całkiem zwykłą
|
|
|
|
|
#1994 |
|
Zakorzenienie
|
Jest wypka
Piwko dla wszystkich
|
|
|
|
#1995 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
Zezarlam jablko i gruszke zeby zagluszyc wyrzuty sumienia 😜 Przy tym pakowaniu wychlalam dwie filizanki coli, a na obiad zjadlam nalesniki z dzemem truskawkowym 😎
Biustonosz zamowilam na all za 37 zl z przysylka. Teraz nosze 85c, wiec wzielam 85d, zeby bylo miejsce na wkladki. Z obwodu moze w kilka dni nie zlece? Najwyzej potem mame poprosze, zeby mi obwod zwezyla. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#1997 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny jeszcze raz dziekuje za wszystkie zyczenia Ja musze sobie kupic jeszcze stanik i miniatury kosmetykow do torby do szpitala a dla Grzesia kosz na pranie, pieluszki i nakładke na lozeczko do przewijania i miekki przewijak a tak chyba mamy juz wszysko, uff ![]() Marti super prezenty od tesciow
|
|
#1998 |
|
Rozeznanie
|
Mamuśki, czy któraś z Was przy przeszukiwaniu internetu w celu wyprawkowym, trafiła może na piżamę (koszulka i spodenki) gdzie góra byłaby na ramiączkach odpinanych do karmienia? Coś jak ta koszula tylko ze spodenkami http://www.biustonoszedokarmienia.pl...zulka-zoom.jpg szukam i szukam i nie mogę znaleźć 😐
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1999 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale te spodenki to nie były szorty, tylko takie barchany do kolan
|
|
#2000 |
|
Zakorzenienie
|
Przeczytałam wszystko ale jestem tak padnięta, ze nie jestem w stanie si wodniści.
Mohnka trzymam kciuki zeby wszystko dobrze sie skończyło. Anita mnie pewnie tez czeka wizyta w szpitalu i sterydy, ale mam tydzień jeszcze ![]() Pojechałam po 7 na ktg i dopiero po 13 wyszłam ze szpitala. Gdybym nie musiała to bym nie jeździła :/ całe szczęście ktg wychodzi bardzo dobrze. Idę dalej leżeć bo nie wiem czemu ale czuje sie jakby czołg po mnie przejechał. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
|
#2001 |
|
Rozeznanie
|
Zjadłam mleczko w tubce, wypiłam cole ale to niestety nie było to 😂 idę gotować bób 😄
|
|
|
#2002 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2003 |
|
Wtajemniczenie
ski
|
Jak mnie mąż wku.... denerwuje!! A nic mi nie zrobił. Ot tak zmieniło mi się nastawienie i poszło. Do tego zrobiłam na kolacje pierogi z kapustą i grzybami z kauflandu. Fuj ochyda. Mąż zjadł pół pieroga i powiedział "co za 💩" .. mnie też niesmakowaly ale dla "oscara" zjadłam wszystko i na niego mam jeszcze większego focha. Powinnam być aktorką... bo tego 💩 faktycznie zjeść się nie dało ale dla focha wszystkie chwyty dozwolone 😁😛
|
|
|
#2004 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2005 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny moze wiecie, bo teraz jeżdżę na ktg do szpitala w którym mi robili to usg i 2 ktg ale jest on daleko i chciałabym chodzić na ktg do szpitala koło siebie. Wg lekarzy moge chodzić na ktg gdzie chce. Czy moge isc w poniedziałek tak z ulicy do tego szpitala na ktg z wynikami badań, ale nie mam żadnego skierowania.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
|
#2006 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie wiem Gornek, ale może lepiej po prostu zadzwoń i zapytaj?
Tak bedziesz mieć sprawdzone info. Trzymaj się i staraj odpoczywać, jakoś dystansować. Dla Twojego i dzieciaczka dobra, bo nerwy na pewno nie są wskazane
|
|
|
|
#2007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierogi to najbardziej lubilam z Biedry, choc dawno nie jadlam. Robi je firma "U Jedrusia" Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#2008 |
|
Zakorzenienie
|
Z tymi stanikami to jakiś koszmar, mocno spada się w obwodzie po porodzie?
Bo ja już nie wiem jaki rozmiar zamówić ![]() Zawsze miałam 70/75 DD, niedawno kupiony 80E jest za mały i nie wiem jaki mam brać ![]() myślałam nad: http://allegro.pl/85f-stanik-biuston...695876294.html tanio i byle na początek
|
|
|
|
#2009 |
|
Zadomowienie
|
Ja w rozmiarach staników do karmienia teraz w ogóle się gubię. Co firma, to inna rozmiarówka.
|
|
|
#2010 |
|
Zakorzenienie
|
Próbowałam sie dodzwonić dzisiaj do szpitala ale nie dało rady. Trudno w poniedziałek zaryzykuje, bo nie mogą mnie niby odesłać z kwitkiem jak mam wskazania do ktg co 2 dni
Najlepsze,bo czekała przede mną dziewczyna na ktg bo miała juz skurcze porodowe, wyszło ok ze powinna być przejęta na oddział ale odesłali ja ze skurczami do innego szpitala bo miejsc nie maja na porodówce. Ponoć teraz wieki bum na porody sie zrobił. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.