|
|
#721 |
|
Przyczajenie
|
jaka bluzeczka?
Wybieram się niedługo na wesele i zamierzam założyć spódnicę podobną do tej z sukienki poniżej; różni się jedynie tym, że ma jedną taką fałdkę na środku i jest czarna. Ogólnie sprawia dosyć eleganckie wrażenie
jaka bluzeczka pasuje do takiej spódnicy? Proszę o pomoc |
|
|
|
#722 |
|
Rozeznanie
|
Re: Jakie buty do beżowej sukni na studniówkę?!help
Pixie76 - wiemy jakie są polskie realia
|
|
|
|
#723 |
|
Wtajemniczenie
|
Jasna sprawa, pooglądać miło
|
|
|
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
Heja Dzieczynki
![]() Bardzo Wam dziękuję, za wszytkie propozycje i porady, są na prawdę ciekawe i pomocne! Wybaczcie że nie pisałam tak długo! jutro najpóźniej pojótrze wyśle wam zdjęcia a poniżej <to oczywiście nie jest moja sukienka > jest bluzeczka w której ten dolny paseczek jest mniejwięcej w koloże mojej kiecuszki wybaczcie za takie utrudnienia, ale nie mam narazie tych fotek![]() aha, suknia jest dosyć długa więc nawet brak rajstop nie byłby dużym problemem, ale chyba źle bym się czuła na takiej eleganckiej imprezie z gołymi nogami Pozdraiwam wszystkich!
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
ups, ale jestem sprytna, nigdy nie zamieszczałam tu fotek
może tym razem się uda
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
chyba nie mam za dobrej ręki do komputerów;P
wybaczcie dziewczynki, nie chce mi sie wysłać zdjęcie, jutro pokombinuje, bo teraz musze uciekac. papa
|
#727 |
|
Przyczajenie
|
Re: jaka bluzeczka?
up
|
|
|
|
#728 |
|
Raczkowanie
|
JAK WAM SIE PODOBAM? MOJA KREACJA NA STUDNIÓWKE... :)
HELO
jak sie wam podoba moja sukienka na studniowke? jaki byscie do niej dobraly makijaz, fryzurke i bizuterie? bede wdzieczna za kazda opinie pozdrawiam |
|
|
|
#729 |
|
Raczkowanie
|
Re: JAK WAM SIE PODOBAM? MOJA KREACJA NA STUDNIÓWKE... :)
no dziewuchy napiszcie cos...
|
|
|
|
#730 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
śliczna
ale (tylko się nie obraź)ten fason i materiał nieco Cię pogrubia i skraca sylwetkę. |
|
|
|
#731 |
|
Raczkowanie
|
A ja myślę, że to nie fason skraca sylwetkę tylko to, że zdjęcie było robione "od góry". Gdyby było zrobione od dołu w górę to Marta wyglądałaby na wyższą.
Biust wygląda extra w tej sukience (zazdroszczęęęęęę Ci!!!!) Ja mam tylko zastrzeżenie do pasków przy butach, troszkę odstają(chyba, że tylko na zdjęciu to tak wygląda) i jak będziesz kładła nogę na nogę to sobie możesz rajstopy zaciągnąć. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#732 |
|
Raczkowanie
|
te buciki to nie sa jeszcze te moje, te pozyczylam od mamy, moje raczej nie beda zapinane na kostce i troszke nizsze beda.
tez sie troszke obawiam ze ten material pogrubia, ale moze to wina aparatu bo w rzeczywistosci nie jest az tak blyszczacy i moze od lampy tak zablysnal co do mojej figurki tez mozna miec zastrzezenia, pracuje nad brzuszkiem zeby troszke zmalał ... a na biust ti nie mam co narzekac chyba tylko na to ze sie boje ze mi wyskoczy podczas tancow! a nie powiedzialyscie nic w sprawie makijazu i bizuterii i wloskow. aha zdjecie robila moja siedmioletnia siostra
|
|
|
|
#733 |
|
Raczkowanie
|
aha te paski od butow odstaja bo ich nie zapielam do konca
to tylko taka prowizorka czekam na wasze opinie i propozycje malunku |
|
|
|
#734 |
|
Raczkowanie
|
Jeśłi chodzi o brzuch to ja bym się nie czepiała. Jedyne co mogę doradzić to wybierz niskie majtki, takie żeby gumka pod gorsetem ci sięnie odznaczała i jeśli masz kolczyk w pępku to też wyciągnij żeby nie odstawał. I może jeszcze pończochy zamiast rajstop, bo też by się odznaczały.
Co do makijażu to masz ładną buzię i nie musisz eksperymentować, więc możesz zostać przy takim jak masz na zdjęciu albo trochę bardziej wzmocnić oczy. I jeszcze dodaję zdjęcia z podobnymi sukienkami może coś podejrzysz. Ja bym postawiła na prostotę i jeśli chodzi o fryzurę to lepiej żebyś zostawiła włosy proste albo troszkę je pofalowała niż żebyś robiła koka sztywnego jak koci ogon. |
|
|
|
#735 |
|
Przyczajenie
|
Dla mnie bomba! Pozbyla bym sie tylko tego kwiatka. Biuscik swietnie sie prezentuje! Wlosy bym spiela w jakiego s finezyjnego koka, badz upiac w ten sposob aby opadaly luzno z tylu, bron Boze rozpuszczone jak na zdjeciu! Na szyji jakis delikatny wisiorek, cos swiecacego, nie te korale. Jesli wlosy beda upiete do tylu, badz w koka wtedy dlugie kolczyki , ale nie konecznie byle by pasowaly do naszyjnika.
Na zdjeciu masz ladny kolor ust, mocniej pomalowalabym oczy, np. jasne cienie (tylko nie blade) ale z ciemna, roztarta kreska na dolnej i gornej powiece, badz z ciemnym cieniem nad gorna linia rzes i w zalamaniu powieki. Rzesy mocno wytuszowane. Rozjasnij wew. kaciki oczu. Wydaje mi sie, ze masz kolczyk w nosie, na taka impreze to bym sie go pozbyla. Jestes mloda i sliczna, kreacja tez swietna i co bys nie zrobila mam nadzieje, ze bedziesz sie swietnie bawic! Pozdrawiam! |
|
|
|
#736 |
|
Przyczajenie
|
slicznaaaaa arrr....i slicznie wygladasz w niej !!
|
|
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez manolita Czas edycji: 2008-05-22 o 00:14 |
|
|
|
#738 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#739 |
|
Raczkowanie
|
ile ja bym dała zeby miec taka talie jak te dziewczyny na fotkach ktore załaczyłas Aniu!
Mam kolczyk w nosie i w pepku ale wyjme je oczywiscie. Na szyjke marzy mi sie taka jakby obroza z "diamentów" ale nie mam pojecia gdzie moglabym taka kupic w rozsadnej cenie. Wszystkie rady bardzo cenne, chyba kupie ponczochy sobie! mam nadzieje ze 15 stycznia nie bedzie zbyt zimno a co myslicie o opaleniznie? ile seansow sobie zafundowac zeby nie wygladac jak "zapiekanka" ? A oczka moga byc takie przydymione, w kolorze ciemnym np szary, grafit + do tego kreski na powiekach USta to beda mniej wiecej takie, lekko rozowe i blyszczace, jeszcze jedno mam pytanie: macie jakies patenty zeby sukienka sie nie slizgała z golego cialka? musze miec jakis biustonosz chyba! na fotce mam ale za duzy w obwodzie i mi spada pozdrawiam i czekam na jeszcze jeszcze...
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#741 |
|
Rozeznanie
|
Wygladasz naprawde bardzo pieknie, tylko czy nie boisz sie ze w trakcie tanca góra Ci opadnie, bo nie wyglada zeby sie zbyt solidnie trzymala, ale moze jakos sobie poradzisz, ja tez mam w tym roku studniówke (22 stycznia), jeszcze nie mam co sukienki, ale stawiam na cos w czym bede mogla wyszalec sie do woli
|
|
|
|
#743 |
|
Raczkowanie
|
no wlasnie sie boje i musze obmyslic jakis patent
moze sobie tasma klejaca dwustronna do piersi przykleje... |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#744 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje
mysle ze wloski zostawie takie jakie mam, wyprostowane plus jakies nablyszczenie, moze jakas spinka ladna? |
|
|
|
#746 |
|
Raczkowanie
|
oj pieknie!
ja uwielbiam takie blyskotki, sliczne |
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez, jestem jak sroka, hihi!
|
#748 |
|
Zadomowienie
|
Re: jaka bluzeczka?
witaj! moze gorsecik?? rozowy! albo bialy! albo czerwony lub jaki tylko zechcesz!!!!!
|
|
|
|
#750 |
|
Raczkowanie
|
a bo ja tak nie lubie takich dlugich sukni balowych i wogole a ta byla pierwsza ktora zobaczylam i kupilam ja od razu (w 15 minut sie zdecydowałam)
dziekuje za komplementy troche sie podbudowałam, bo szczerze mowiac balam sie troche jak wypadne w porownaniu do kolezanek, ktore cuda wymyslaja z tymi sukienkami! przewaznie dlugie, jakies dekolty na plecach iinne cuda! a masz jakis patent na to zeby nie opadła góra? biustonosz jakis musi chyba ktory podtrzymuje to wszystko, a ja mam miseczke C a czasem nawet D wiec musze miec jakis. help |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:48.

> jest bluzeczka w której ten dolny paseczek jest mniejwięcej w koloże mojej kiecuszki