Moja kolekcja perfum - część IV - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-15, 07:30   #331
homyk
Zakorzenienie

Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV

Papuzko masz cudowną kolekcję a w szczególności piękne, przepiękne Lutki
Co prawda nie łączy nas obecnie żaden zapach, ale sympatią obdarzam m.in. Tumulte, Smoka, EdM, Madness, Teoremę
Gratuluję zbioru
homyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-15, 08:16   #332
Zielona30
Zakorzenienie

Oglądam wszystkie fotki i mam coraz większą ochotę na więcej flaszek.Z każdej kolekcji coś bym przygarnęła.
Bardzo podobają mi się fotki Papużki(są takie słoneczne i bardzo wiosenne).Super.
Zielona30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-15, 08:31   #333
agaa13
Zakorzenienie

papugo przepiekna kolekcja. kilka flakonikow z Twojej kolekcji sie pokrywa z moja( Dv, must, edm, narciso) a kilku innych flakonikow Ci przeogromnie zazdraszczam (gloria, belle de minuit). gratuluje
Stary 2008-04-15, 12:15   #334
martwa papuga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Ptaszyno niebieska, bliska memu sercu jest twoja kolekcja. Przepiękna jest, tak samo jak i zdjęcia
Łączy nas 15 flaszek (Smok EdP, Brit Red, FdBMust EdT + Ekstrakt /malutki mam, ale mam /, Avignon, Zagorsk, Histoire d’Eau, Rousse , Un Bois Vanille, Belle de Minuit, Idole Lubin, Premier Figuier Extreme, Delice d’Epices, Bois Farine)
Dziękuję, Mariolu to rzeczywiście niezły wynik wiedziałam, że mamy trochę wspólnego, ale tyyyyle ogromnie mi miło.
Cytat:
Napisane przez BeYourself Pokaż wiadomość
Papugu jeden Ty, pijęnkna kolekcja!
Łączy nas Agent, Idole, Bois Farine, Rousse i Madness oraz to, że wieeeele z Twoich zapachów podoba mi się i chciałabym je mieć. Zwłaszcza kadzidła i resztę Lutków. Chciałby człek, a tu kasy brak, ech.
Dzięki, Edytko trzymam kciuki, aby Ci się te wymarzone ustrzeliły na Allegro w ładnych cenach. Duża część mojego zbiorku to były prawdziwe okazje.
Cytat:
Napisane przez eiri Pokaż wiadomość
(...)
Normalnie mam wrażenie, jakbym spojrzała w swoją przyszłość i tak sobie myślę, że to przyszłość całkiem ładna
Tylko Ty skręcasz chyba w klimaty przyprawowo-słodkie, a ja bardziej w kwiatki (z przyprawami też).
O, jak miło...
Rzeczywiście, w stronę kwiatkową nie bardzo skręcam ale sympatia do kilku flaszek nas łączy.
Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
Martwa papugo
Piękna kolekcja. Charakterna, zadziorna, kobieca.
Wiele zapachów nadal pozostaje dla mnie tajemnicą, jednak wiem że są wyjątkowe i taka też wydaje mi się cała Twoja kolekcja.
Rodriguez, OI, Smok, Mauboussin, Theo, Gloria, Histoire d'Eau, Belle de Pernik , Agent Provocateur. I wiele innych o których tylko słyszałam, czytałam, i zapowiadają się interesująco.
Gratuluję.
Dzięki, Blue bardzo miłe dla mnie to, co piszesz
Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
No wiesz, ja nie kupiłam tego ślicznego Ambre Sultan (u tej samej sprzedającej) i teraz żałuję. To się raczej kwalifikuje do kaftana
Twoja OI wróciła do łask? Mi OI i BdM już całkiem z głowy wywietrzały. Za słodkie dla mnie teraz (i o cukier i o cukierkowość chodzi). Teraz bardziej pasuje mi być małą wiedźmą
Haha, wiesz jak było ze mną? Pierwsze Daim Blond kupił ktoś inny, zaczęłam strasznie żałować i wtedy pojawiła się druga 15-tka. Chwyciłam błyskawicznie.
Może AS się jeszcze pojawią
Z OI wciąż się lubimy, a Belle mam trochę z przypadku (ustawiłam snajpera na niską cenę i: ojej, wygrałam ) ale bardzo mi się podoba.
Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Papuziu, śliczna kolekcja i piękniste zdjęcia. Gratuluję zbiorku.
Z pogrupowaniem też mam wielki problem zawsze ale myślę, że bardzo ładnie Ci poszło.
Jak pisałam - przyjęłam jedyne sensowne w moim przypadku kryterium Dziękuję bardzo za komplement.
Cytat:
Napisane przez homyk Pokaż wiadomość
Papuzko masz cudowną kolekcję a w szczególności piękne, przepiękne Lutki
Co prawda nie łączy nas obecnie żaden zapach, ale sympatią obdarzam m.in. Tumulte, Smoka, EdM, Madness, Teoremę
Gratuluję zbioru
Dziękuję, Homyczku. I mnie chyba najbardziej podoba się fotka Lutkowa
Cytat:
Napisane przez Zielona30 Pokaż wiadomość
Oglądam wszystkie fotki i mam coraz większą ochotę na więcej flaszek.Z każdej kolekcji coś bym przygarnęła.
Bardzo podobają mi się fotki Papużki(są takie słoneczne i bardzo wiosenne). Super.

Cytat:
Napisane przez agaa13 Pokaż wiadomość
papugo przepiekna kolekcja. kilka flakonikow z Twojej kolekcji sie pokrywa z moja( Dv, must, edm, narciso) a kilku innych flakonikow Ci przeogromnie zazdraszczam (gloria, belle de minuit). gratuluje
Dziękuję
martwa papuga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-15, 13:57   #335
olcia 810
Wtajemniczenie

Ale Ci słodzą
Stary 2008-04-15, 17:32   #336
joasiak1
Zakorzenienie

GG do joasiak1

Papugo, piękna, różnorodna kolekcja - masz pewnie zapach na każdy nastrój i okazję Trudno chyba przy takim zróżnicowaniu o poczucie, że nie masz czym pachnieć...?

Łączy nas też sporo - niektóre zapachy mam sama jak FdB, OI, Narciso, miałam Agenta, Smoka i Zagorsk mam z kolei w planach...
joasiak1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-15, 18:57   #337
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Papużko-bardzo ładna i nie monotonna kolekcja.Gratuluję
Stary 2008-04-15, 19:18   #338
taiwa
Zadomowienie

Martwa Papugo gratuluje pięknej kolekcji Nie miałam pojęcia, że mamy tyle wspólnych upodobań, całkiem sporo zapachów nas łączy, min. Brit Red, NR, BdM, Chance, FdB, a Twoje dwa kadzidlaki CdG, to te które mnie najbardziej fascynują
Stary 2008-04-15, 19:32   #339
mamba
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martwa papuga Pokaż wiadomość
Dobra. To teraz może... moja kolej.

Papuzia kolekcja jest jak papuzia osobowość. Bałaganiarska, chaotyczna, harmonii ani konsekwencji nie stwierdzono. Papuzio jest, można rzec. I dobrze.

Zastanawiałam się, jak pogrupować flaszki. Wedle żadnego kryterium, jakie wymyśliłam nie wychodziło mi nic sensownego. Ułożyłam więc z grubsza chronologicznie.

Fota 1:

Rodriguez EdT
OI
Bulgari PF
Chance Fraiche
Plankton EdP

Fota 2:

Mauboussin EdT
Smok EdP
Madness z maluchem
Brit Red
FdB
mini Eau des Merveilles

Fota 3:

Must EdT + Ekstrakt
Theorema
Avignon
Zagorsk
Dolce Vita

Fota 4:

rodzinka Gloriowa
Histoire d’Eau
Rousse
Un Bois Vanille
Borneo 1834
Daim Blond

Fota 5:

Belle de Minuit
Kenzo Amour
Agent Provocateur
Idole Lubin
Premier Figuier Extreme

Fota 6 - odlewki:

Tumulte od Kropki
Delice d’Epices od Sałaty
Daim Blond od Sabbath
Shalimar EdT od Sasi
Bois Farine zrzutkowe
Mirra Tesori od Tulipka
PRZE-CU-DOW-NA kolekcja!! Nie napiszę nic więcej bo trwam w zachwycie.
mamba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-15, 19:59   #340
pieńkowa_dama
Zadomowienie

Martwa Papugo, świetna kolekcja! Mimo, że niektóre zapachy z przeciwległych biegunów, to jest w tym spójnośc.

Jak oheblowane drewno, bez zadr.

Gratulacje!
pieńkowa_dama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-15, 20:44   #341
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Papugo kolekcja przepiękna! Gratuluję!

Paulinka_S jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-16, 08:45   #342
atsenka
Zadomowienie

No wiec na wstepie zaczne ze nie jestem jeszcze perfumoholiczka ale z racji tego ze wyjechalam za granice i mam mozliwosc zarobienia kaski ktora wydam wylacznie na siebie, postanowilam od powiekszenia mojej kolekcji (haha jak mozna to nazwac kolekcja) perfum. Narazie chodze po perfumeriach i testuje by w koncu kuoic cos wspanialego. Narazie mam 10 pozycji, ktore musze kupic w najblizszym czasie. Ale mam pytanie...Skad wy bierzecie kase na te wszystkie perfumy? Jak podpatrzylam wasze kolekcje to mi szczeka opadla 35 flakonikow? Ja mam 3 pelnowymiarowe perfumy + kilka czy kilkanascie probek. I nawet teraz w przyplywie gotowki nie bede w stanie kupic wiecej jak 3 nowe flakoniki Jak wy to robicie ze wasze kolekcje sa tak okazale?

Instagram
http://instagram.com/through_the_world_
atsenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-16, 09:34   #343
mamba
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
No wiec na wstepie zaczne ze nie jestem jeszcze perfumoholiczka ale z racji tego ze wyjechalam za granice i mam mozliwosc zarobienia kaski ktora wydam wylacznie na siebie, postanowilam od powiekszenia mojej kolekcji (haha jak mozna to nazwac kolekcja) perfum. Narazie chodze po perfumeriach i testuje by w koncu kuoic cos wspanialego. Narazie mam 10 pozycji, ktore musze kupic w najblizszym czasie. Ale mam pytanie...Skad wy bierzecie kase na te wszystkie perfumy? Jak podpatrzylam wasze kolekcje to mi szczeka opadla 35 flakonikow? Ja mam 3 pelnowymiarowe perfumy + kilka czy kilkanascie probek. I nawet teraz w przyplywie gotowki nie bede w stanie kupic wiecej jak 3 nowe flakoniki Jak wy to robicie ze wasze kolekcje sa tak okazale?
Allegro, wymiany, wspólne zakupy. Sposobów na tańsze, okazyjne kupowanie jest wiele
mamba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-16, 12:11   #344
maja79
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez olcia 810 Pokaż wiadomość
Ja jestem początkująca i dopiero wkraczam w świat perfum
Bardzo ładna kolekcja

Cytat:
Napisane przez ancynamonka Pokaż wiadomość
Witam! Od niedawna zaczęłam przeglądać perfumowe forum i interesować się bardziej pachnidłami. Chciałam pokazać i moją kolekcję. Na pierwszym zdjęciu są maluszki: Noa, Pure White Linen, Un Jardin Sur Le Nil, Poison. Drugie zdjecie: Pamplelune, Gucci EdP, Treselle Seduction, Dolce Vita, Pure Poison, Noa, Yvresse, I love love, Halloween, Miracle Forever, Beauty, J'adore, AMor Amor Sunshine, Chance, Pleasures intense. W części zostały już dosłownie kropelki na dnie Straszny to bałagan i brak jakiegoś motywu przewodniego ale też bardzo różne rzeczy mi się podobają.
Ja też lubię "różne" rzeczy i rozumiem Cię. Gratuluję kolekcji

Cytat:
Napisane przez Trista Pokaż wiadomość
a oto moja kolekcja:
AVON
1. 2x pur blanca
2. extraordinary
3. indyvidual blue for her
4. incandessence
5. little black dress
6. passion dance
7. summer white
INNE:
8. noix de coco z yves rocher
9. in 2 u her ck
10.burberry london
11. one ck
12. lovely sjp
13. just me paris hilton

i nie ma na obrazku ale jeszcze
one d&g
pink avonu
today, tomorrow,always IN BLOOM avonu.

xD
na razie malo ale mam nadzieje ze kolekcja sie powiekszy
Trzynaście to wcale nie jest mało - sama mam 14 . Gratuluję

Cytat:
Napisane przez Nicoletta Pokaż wiadomość
Dziewczyny, widząc wasze kolekcje aż się wstydzę wkleić swoją... Ale jednak zaryzykuję. Chcę pokazać gablotę którą dla mnie zrobił TŻ. Podświetlana halogenem, szybki ma na magnesy. TŻ twierdzi, że gablota nie udała mu się, a ja uważam inaczej. Czekam na wasze opinie co do gablotki i moich nędznych zbiorów
Gablotka jest super - możesz przekazać TŻ. Jeśli robił ją sam, tymbardziej gratulacje . Gratuluję kolekcji

Cytat:
Dobra. To teraz może... moja kolej.

Papuzia kolekcja jest jak papuzia osobowość. Bałaganiarska, chaotyczna, harmonii ani konsekwencji nie stwierdzono. Papuzio jest, można rzec. I dobrze.

Zastanawiałam się, jak pogrupować flaszki. Wedle żadnego kryterium, jakie wymyśliłam nie wychodziło mi nic sensownego. Ułożyłam więc z grubsza chronologicznie.

Fota 1:

Rodriguez EdT
OI
Bulgari PF
Chance Fraiche
Plankton EdP

Fota 2:

Mauboussin EdT
Smok EdP
Madness z maluchem
Brit Red
FdB
mini Eau des Merveilles

Fota 3:

Must EdT + Ekstrakt
Theorema
Avignon
Zagorsk
Dolce Vita

Fota 4:

rodzinka Gloriowa
Histoire d’Eau
Rousse
Un Bois Vanille
Borneo 1834
Daim Blond

Fota 5:

Belle de Minuit
Kenzo Amour
Agent Provocateur
Idole Lubin
Premier Figuier Extreme

Fota 6 - odlewki:

Tumulte od Kropki
Daim Blond od Sabbath
Shalimar EdT od Sasi
Bois Farine zrzutkowe
Mirra Tesori od Tulipka
Papużko - piękna kolekcja! Łączą nas EdM, Zagorsk i Avignon (CdG niedługo mam nadzieję przylecą ze wspólnych zakupów). Ale zapachów, które lbiłam w przeszłości, albo które cenię z Twojej listy jest więcej . Piękności! Gratulacje!

Cytat:
Ja mam 3 pelnowymiarowe perfumy + kilka czy kilkanascie probek. I nawet teraz w przyplywie gotowki nie bede w stanie kupic wiecej jak 3 nowe flakoniki Jak wy to robicie ze wasze kolekcje sa tak okazale?
Cytat:
Napisane przez mamba Pokaż wiadomość
Allegro, wymiany, wspólne zakupy. Sposobów na tańsze, okazyjne kupowanie jest wiele
Właśnie . Ja jeszcze od siebie dodam, że żadna z nas nie kupiła tego wszystkiego od razu - nasze kolekcje zbieramy całymi miesiącami a czasem latami. Mnie np. nie byłoby stać na zakup 3 flakonów na raz, więc masz szczęście i otwartą drogę do budowania kolekcji
maja79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-16, 12:16   #345
martwa papuga
Zakorzenienie

Joasiu Burn Taiwo Mambo Pieńkowa Damo Paulinko dziękuję za miłe słowa!
Cytat:
Napisane przez pieńkowa_dama Pokaż wiadomość
Martwa Papugo, świetna kolekcja! Mimo, że niektóre zapachy z przeciwległych biegunów, to jest w tym spójnośc.
Jak oheblowane drewno, bez zadr.
Gratulacje!
Jejku, aż się zarumieniłam

Cytat:
Czy mam się czuć wywołana do tablicy?

Twoje pytanie, wiesz.. to jest takie lekkie tabu na forum perfumowym.
Mamba odpowiedziała Ci na nie krótko, treściwie i zgodnie z prawdą.
Powiem Ci, że był okres, kiedy kupowałam flaszki perfum w Sephorach po 300-400 zł - i wtedy też miałam nie więcej, niż 3-4 butelki.
Nie palę, nie piję, od niedawna zarabiam, ciuchy kupuję w umiarkowanych ilościach. Szukam okazji na Allegro i Truskawce. Biorę udział we wspólnych zakupach. Prawda, gdyby nie te flaszki, pewnie mogłabym kupić sobie w niedalekiej przyszłości samochód młodszy o jakieś dwa lata, niż obecnie upatrzony.
A nawet zupełnie abstrahując od finansów, ten zbiorek trochę mnie denerwuje - znaczy, jego liczebność. Wiem, że to za dużo i mam poczucie winy, które pewnie skłoni mnie do sprzedaży kilku z tych flakoników na Allegro. Ale z ciężkim sercem.
martwa papuga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-16, 12:50   #346
irkax
Zakorzenienie

Ulalala Papugo piękny zbiór!
90% Twojej kolekcji mogłabym nosić i to z przyjemnością

irkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-16, 17:35   #347
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:

Fota 1:

Rodriguez EdT
OI
Bulgari PF
Chance Fraiche
Plankton EdP

Fota 2:

Mauboussin EdT
Smok EdP
Madness z maluchem
Brit Red
FdB
mini Eau des Merveilles

Fota 3:

Must EdT + Ekstrakt
Theorema
Avignon
Zagorsk
Dolce Vita

Fota 4:

rodzinka Gloriowa
Histoire d’Eau
Rousse
Un Bois Vanille
Borneo 1834
Daim Blond

Fota 5:

Belle de Minuit
Kenzo Amour
Agent Provocateur

Idole Lubin
Premier Figuier Extreme

Fota 6 - odlewki:

Tumulte od Kropki
Daim Blond od Sabbath
Shalimar EdT od Sasi
Bois Farine zrzutkowe
Mirra Tesori od Tulipka
Gratuluje Papuzko!
Te podkreslone szczegolnie robia wrazenie.. bo wiekszosc sama mam .
Oprocz Agenciora. Ten podkreslony bo podziwiam ludzi na ktorych AP ladnie pachnie.

Cytat:
No wiec na wstepie zaczne ze nie jestem jeszcze perfumoholiczka ale z racji tego ze wyjechalam za granice i mam mozliwosc zarobienia kaski ktora wydam wylacznie na siebie ...

Jak wy to robicie ze wasze kolekcje sa tak okazale?
Zarobisz, zobaczysz.

Stosunek cena perfum w perfumeriach do zarobkow jest niezly. W miesiacu mozesz kupic przynajmniej 2 flakony, a poza tym jest mnostwo promocji.

No i czas. Z miesiac na miesiac wpada flakonik i nagle po jakims czasie okazuje sie, ze jest tego mnostwo.
Ja zaczynalam od jednego flakonu zanim zaczelm podczytywac to forum

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-18, 10:30   #348
miczitanka
Przyczajenie

Witam wizazanki , jestem tutaj nowa i od razu wpadlam na ten watek bliski mojemu sercu, jestem chorbliwa perfumiara serio , uwielbiam kocham i pasjonuje się zapachami , kupuje zeby byc szczesliwa , zeby patrzec wachac , kazdego ranka celebruje moment wybory perfum mam takie na dobre dni mam na lato na zle, na takie kiedy potrzebuje energii na wieczor na poranek na kolacje na swieta itd... mam dokladnie teraz 41 zapachow glownie 100 ml i 50 , dla czystosci sumienia kupuje zapachy mezowi ktory ma je juz 19 glownie rowniez 100 oraz 50, uwielbiam polowac na perfmy na allegro , wiem jak odroznic podrobke od oryginalu wiem gdzie kupowac , po prostu jestem niezle walnieta na tym punkcie chcialam was wszytskie serdecznie powitac jescze raz i pozdrownic wkrotce moje zdjecia moje kolekcji
miczitanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-18, 10:32   #349
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Miczitanko, witaj i jak najszybciej wklejaj zdjęcia, bo Twoja kolekcja zapowiada się baaardzo ciekawie...

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-18, 10:42   #350
homyk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Miczitanko, witaj i jak najszybciej wklejaj zdjęcia, bo Twoja kolekcja zapowiada się baaardzo ciekawie...
Miczitanko przyłączam się do prośby Aggie Chętnie obejrzę zdjęcia Twojej kolekcji
Stary 2008-04-18, 11:13   #351
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez homyk Pokaż wiadomość
Miczitanko przyłączam się do prośby Aggie Chętnie obejrzę zdjęcia Twojej kolekcji
I ja również
Kagan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-18, 13:51   #352
miczitanka
Przyczajenie

Witam ponownie

zrobilam zdjecia, kolekcja jest niestety mocno sciesniona , i nie cala reszta pochowana jak widac polka dziele się z mezem moim , ale juz niedlugo bede miec swoja wielka polke tylko na moje zapachy i krolestwo, na chorobe zachorowalam z 10 lat temu jako biedna studentka ktorej nie bylo stac na to o czym marzylam kupowalam na bezclowkach, ryneczkach promach itd. kocham pachniec i zawsze kiedy mam zly dzien po prostu wacham i wtedy jest znow dobrze , widze ze wiele z was tez ma takie same podejscie do perfum, lubicie oryginalne zapachy i piekne flakony, stwierzdzilam dziewczyny z tutaj przynajmniej poczuje sie normalnie bo mnie tutaj rozumiecie , chory chorego zawsze zrozumie
potem powiem jakie pefumy kocham , kiedy kupilam i troche historii z nimi zwiazane pozdrowionka dziewczyny
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P4180002.JPG (55,9 KB, 693 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P4180003.JPG (54,1 KB, 482 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P4180004.JPG (79,1 KB, 479 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P4180005.JPG (75,5 KB, 404 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P4180007.JPG (71,1 KB, 373 załadowań)
Stary 2008-04-18, 13:56   #353
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Jak się ocucę to wpisze komentarz Jak ja lubię oglądać taaaakie zbiory

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-18, 15:12   #354
Camila1983
Zadomowienie

Miczitanko, zbiorek oczywiście boski!! Ale załamałaś mnie pisząc, ze Twoje zamiłowanie do perfum nie maleje, lecz rośnie w siłę od 10 lat. Jak u mnie będzie podobnie to chyba niedługo bedę musiała sie wyprowadzic do większego mieszkania ze swoją kolekcją Wielu zapachów Ci szczerze zazdroszczę, najbardziej Kenzo Amour, które jest teraz na mojej liście marzen perfumeryjnych
Camila1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-18, 15:24   #355
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez miczitanka Pokaż wiadomość
, chory chorego zawsze zrozumie
To fakt . A kolekcja piękna i bliska mi zapachowo. Widzę kilka moich ulubionych zapachów. Gratuluję.
Kagan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-18, 15:31   #356
homyk
Zakorzenienie

Miczitanko, jaka okazała kolekcja
Soto Voce, zdaje się, wypatrzyłam Jest tam rzeczywiście?
A męża faktycznie też całkiem nieźle uzbroiłaś zapachowo
Stary 2008-04-18, 15:38   #357
miczitanka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Camila1983 Pokaż wiadomość
Miczitanko, zbiorek oczywiście boski!! Ale załamałaś mnie pisząc, ze Twoje zamiłowanie do perfum nie maleje, lecz rośnie w siłę od 10 lat. Jak u mnie będzie podobnie to chyba niedługo bedę musiała sie wyprowadzic do większego mieszkania ze swoją kolekcją Wielu zapachów Ci szczerze zazdroszczę, najbardziej Kenzo Amour, które jest teraz na mojej liście marzen perfumeryjnych
Camila no niestety od 10 lat i jest coraz gorzej , moge nie jesc a perfumy nowe miec musze to jak alkohilizm z tego tak latwo sie nie wychodzi, ale lecze sie i sa miesiace kiedy nic nie kupuje z zapachow ale potem jak wpadam w wir to kilka w jeden miesiac potrafie kupic taka juz natura
Stary 2008-04-18, 16:22   #358
Ata77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miczitanka Pokaż wiadomość
kocham pachniec i zawsze kiedy mam zly dzien po prostu wacham i wtedy jest znow dobrze
Mam tak samo
Gratuluję kolekcji,jest w kilku miejscach analogicza do mojej (której jak dotąd nie wkleiłam i na razie nie planuję)

Ata77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-18, 16:38   #359
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
Napisane przez Ata77 Pokaż wiadomość
Mam tak samo
Gratuluję kolekcji,jest w kilku miejscach analogicza do mojej (której jak dotąd nie wkleiłam i na razie nie planuję)
To po co kusisz opisem? Wklejaj, wklejaj, nie bądź taka...

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-18, 16:50   #360
miczitanka
Przyczajenie

Moja kolekcja perfum - część IV

Cytat:
Napisane przez Kagan Pokaż wiadomość
To fakt . A kolekcja piękna i bliska mi zapachowo. Widzę kilka moich ulubionych zapachów. Gratuluję.
Dziekuje Kagan za uznanie, rzeczywiscie dobieram zapachy wg moich scislych kalkulacji , a jakie sa Tobie bliskie jestem ciekawa

Cytat:
Napisane przez Ata77 Pokaż wiadomość
Mam tak samo
czyli trafilam bezblednie , wiedzalam ze sa tacy ktorzy zrozumieja to, bo moj slubny jakos nie , napisz ktore zapachy sie powtarzaja , ciekawi mnie to niezmiernie ,

Edytowane przez tulipanka
Czas edycji: 2008-04-18 o 23:10 Powód: post pod postem - proszę korzystać z funkcji EDYTUJ i MULTICYTOWANIE!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości