![]() |
#1381 |
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
mam pytanie odnoscie dr Rutkowskiego, bylam u niego dopiero pierwszy raz, ale prawdopodobnie zajmie sie moja nadzerka. Czy chodzisz tylko po tabl. czy tez mozesz powiedziec cos wiecej? Chodzi o to czy jest dobry? Moze ktoras z was sie jeszcze u niego leczy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1382 |
Raczkowanie
|
Wrocław
A był może ktos tutaj- Lekarska Przychodnia Specjalistyczna Towarzystwa Rozwoju Rodziny??? Mozecie cos powiedziec o tych lekarzach?? Jacy sa? Ile sie placi?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1383 |
Przyczajenie
|
Szukam informacji na temat dr Springwald z gabinetu na Urzędniczej.
Może któraś z Was u niej była i jest mi w stanie coś powiedzieć na ten temat? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1384 |
Wtajemniczenie
|
Sosnowiec,
dr n. med. Dariusz Dudkiewicz. Profesjonalista, oprócz tego przemiły. Wszystko wytłumaczy. Zleca różne badania. Koszt wizyty : 80 zł, cytologia 30 zł. Przyjmuje w prywatnym gabinecie na ul. Kołłątaja 17 ![]() Aha, w cenie jest też USG dopochwowe i badanie palpacyjne. Za cytologię, jak już wspomniałam, trzeba dopłacić. Serdecznie polecam ![]() Edytowane przez intransitive Czas edycji: 2008-03-30 o 11:03 Powód: zapomniało mi się:) |
![]() ![]() |
![]() |
#1385 |
Przyczajenie
|
Kraków
Ja mogę polecić panią doktor Edytę Gudynudis Jarosz która przyjmuje w swoim gabinecie na ulicy Brożka 1 w Krakowie (telefon do pani doktor 0602-259 827). Bardzo dobry ginekolog ale również bardzo cierpliwa sympatyczna i wyrozumiała kobieta. Chodziłam całe lata do niej, potem przeprowadziłam się do Warszawy (nowa praca) i niestety nie mogłam dalej być jej pacjentką. Dla mnie rewelacja! ![]() Ania |
![]() ![]() |
![]() |
#1386 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jedynym minusem są odległe terminy przyjęć - trzeba umawiać się z ok. tygodniowym wyprzedzeniem. Jednym słowem - POLECAM ![]()
![]() |
#1387 |
Raczkowanie
|
Dla dziewczyn ze Slaska! okolice P-ny
![]() Polecam dr Peterka z Czechowic!
Moj dzielny facet - Jaś , 33 tc, 2550, 50 cm http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...e0bbe32a2.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...309e52423.html Niedawno udało sie 13 kg - teraz tez tam rade.. Start - 27.07.2009 160 cm - cel 55 kg! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1388 |
Przyczajenie
|
dzięki laloja
![]() musze zadzwonić się umówić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1389 |
Raczkowanie
|
Dąbrowa Górnicza
Dziewczyny czy któraś zna doktor Bieniec? Zmieniłam telefon, straciłam numer, a potrzebuje kontaktu. Czy ktoś może mi pomóc? |
![]() ![]() |
![]() |
#1390 |
Przyczajenie
|
WROCŁAW
czesc,dziewczynki ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1391 |
Przyczajenie
|
Poznań.
Ja polecam pana doktora Jacka Koźlika.Przeprowadził mnie przez całą ciążę.Wspaniale się mną opiekował.Jest ordynatorem szpitala im.Franciszka Raszei w Poznaniu.Wspaniały człowiek. |
![]() ![]() |
![]() |
#1392 |
Raczkowanie
|
GŁOGÓW
Pani doktor Wiśniewska, przyjmuje w Kosylium. Bardzo sympatyczna pani odpowiada na wszystkie pytania, jest delikatna i nie oszukuje jak inni np. że mamy nadżerki albo coś w tym stylu. 100% zadowolenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1393 |
Zakorzenienie
|
WROCŁAW
Czy któraś z Was chodzi do dra Andrzeja Szewczuka? On przyjmuje na NFZ na Biskupinie, w szpitalu na Klinikach i ma swój gabinet prywatny.
#1394 |
Przyczajenie
|
Zgadzam się w 100% co do doktora Busia ( u doktora Goncarza nie byłam więc się nie wypowiem). Bardzo Ci dziękuję za ten wpis - pomógł mi wybrać wspaniałego lekarza, ciepłego, wrażliwego, jednym słowem wspaniałego! Polecam wszystkim poszukującym, wiem jak ciężko się zdecydować zwłaszcza - gdy tak jak ja - jest się w nowym miejscu, obcym mieście.
Przestrzegam natomiast przed doktorem Zmaczyńskim! Całkowita porażka. Brak elementarnej kultury, a pojęcie etyki lekarskiej rozminęło się z tym panem już chyba spory czas temu... Obojętna jest doktorowi całkowicie dbałość o stan psychiczny pacjentki. Przykro mi to pisać negatywną opinię, ale znam oprócz siebie jeszcze kilka pań, które bardzo się doktorem rozczarowały. |
![]() ![]() |
![]() |
#1395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mialam ostatnio ciezki okres, bylam pelna watpliwosci dot.mojego braku @, ona zrobila mi usg i dla pewnosci wyslala na badania ![]() ![]() POLECAM Z CALA STANOWCZOSCIA ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1396 |
Przyczajenie
|
Białystok
Czy ktoś mógłby polecić jakiegoś dobrego ginekologa w Białymstoku. Bradzo proszę o konkretny adres i najlepiej żeby to była Pani doktor. Z góry dziekuję. |
![]() ![]() |
![]() |
#1397 |
Przyczajenie
|
Hej!
Szukam opini na temat dr Katarzyny Adamek z Lux-Medu właściwie to mam do wyboru jeszcze dr Danielewską-Rogalę, dr Grzesia (ale czytałam, że jest fatalny) i dr Kosika albo Kozika jakoś tak. Wszyscy są z Lux Medu z Warszawy. Możecie mi pomóc??? ![]()
#1398 |
Raczkowanie
|
Witam!
Poszukuję ginekologa w Rawiczu albo okolicach. Dzięki bardzo. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1399 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Polecam dr Klimczyk. Pracuje w szpitalu Specjalistycznym. Moja mama korzysta z jej porad prywatnie. Jest naprawde świetna, ludzka, życzliwa. Polecam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1400 |
Raczkowanie
|
Kogo polecacie w Dębicy lub w okolicach?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1401 |
Rozeznanie
|
Lublin
Polecam dr Osińską - Stępień z Luxmedu, bardzo sympatyczna pani. |
![]() ![]() |
![]() |
#1402 |
Raczkowanie
|
STRONA W NECIE:
http://www.bip.dilnet.wroc.pl/pliki/...alistyczne.pdf drogie dziewczyny, jeśli chcecie sprawdzić, gdzie przyjmuje Wasz lekarz, nowy-o którym słyszałyście, czy dawny, którego szukacie- polecam te stronę. tam jest wykaz lekarzy, specjalizacje i stopień, jaki posiadają oraz adresy. może się przyda... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1403 |
Raczkowanie
|
Witam. Poszukuję ginekologa w Bytomiu! widziałam już wzmiankę o dr. Urbanie, ale to ojciec mojego chłopaka więc w życiu bym do niego nie poszła :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#1404 |
Przyczajenie
|
Ruda Śląska
Dr Henryk Wieczorek z przychodni na ul. Gierałtowskiego kompetentny, mily a co najwazniejsze swietny fachowiec
#1405 |
Raczkowanie
|
Hej, mam pytanie do dziewczyn z Irlandii - mozecie mi pogadac opinie od dr. Sempki i o dr. Brzezinskim. A mzoe dziewczyny z Lublina napsiza cos ad pana I. Brzozowskiego ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1406 |
Raczkowanie
|
Szczecin
nie polecam swojego BYŁEGO ginekologa
http://suwaczek.com/200604282435.png Edytowane przez wisniowaa Czas edycji: 2009-04-17 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1408 |
Raczkowanie
|
PŁOCK
dr. Paweł Jędrzejewski Byłam u niego na pierwszej w życiu wizycie i jestem bardzo zadowolona. Na początku robi mrukliwe wrażenie i zdarza mu się używać bezosobowych form, ale jest bardzo delikatny, uprzejmy, wszystko dokładnie tłumaczy, nie trzeba prosić go o USG sam je robi. Przyjmuje też prywatnie, ja byłam państwowo i wywarł na mnie dobre wrażenie. Polecam. |
![]() ![]() |
![]() |
#1409 |
Zakorzenienie
|
Lublin
Cześć dziewczyny! Czy słyszałyście kiedykolwiek o dr Monice Maciejczyk - Pencule? Wiem tylko tyle, że przyjmuje w Special - Medzie na Weteranów, wykłada na AM i pracuje w Szpitalu na Staszica. Nie mogę na jej temat znaleźć żadnych opinii, a bardzo mi na tym zależy. Może któraś z Was była jej pacjentką albo słyszała coś na jej temat? Będę wdzięczna za każdą wypowiedź. Pozdrawiam serdecznie!
#1410 |
Raczkowanie
|
Ełk
Witam! Przeszukałam całe forum i nie znalazłam ani jednej Ełczanki. Poszukuję lekarza ginekologa w Ełku. Sama mogę polecic pana Kucharczuka (przyjmuje prywatnie), jednak w przyszłości planuje ciąże a lekarz ten nie przujmuje w szpitalu w Ełku, a w Olecku, co jest utrudnieniem. Polecam go z czystym sumieniem, jest bardzo delikatny , wyrozumiały, udziela treściwej informacji, wizyta nie jest krępująca. Czekam na innych lekarzy przjmujących w Ełku i pracujących w ełckim szpitalu. Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:20.