|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
![]() w kwietniu ubrania S-XL, spodnie, płaszcz, rzeczy letnio-wiosenne, stanik 80 D
NIEAKTUALNE
Starałam się dokładnie opisać stan rzeczy i zrobić odpowiednie zdjęcia, ale jeśli masz jakiekolwiek pytania to śmiało ![]() Wymienię się na cokolwiek przydatnego- płyny do płukania ust, żele pod prysznic bez SLSów, perfumy, różne inne kosmetyki, książki itd. Możliwa wymiana osobista w Skarżysku-Kamiennej, czasem jestem w Kielcach, okazyjnie we Wrocławiu. Noszę rozmiar M (w zależności od rozmiarówki czasem może być to S czy L), proszę mi innego nie proponować. Rzeczy mogę wyprać dodatkowo przed wysyłką, jeśli ktoś chce. Uwaga! Mam wścibskiego kiciura, więc na rzeczach może być sierść, staram się je czyścić rolką przed wysyłką jak zauważę , ale na pewno co najmniej troszkę jej będzie. Rzeczy w kolejności od najmniejszego do największego rozmiaru. Dokładka Śliczny stanik Triumph 70F, stan bardzo dobry, mało noszony, kupiony jak byłam w trakcie chudnięcia i szybko stał się za duży. Najchętniej wymienię go na jakieś kosmetyki/ perfumy ![]() ![]() ![]() Wymienię Czarne krótkie spodenki AllSaints, rozmiar UK 8, US 6, EU 36, stan bardzo dobry-, dostałam do wymiany, niestety na mnie są trochę za ciasne ![]() ![]() Bluzeczka Reserved, rozmiar S, stan bardzo dobry- (gdzieś tam może być drobna niteczka itd.), na mnie jest trochę przykrótka- mam 172 cm, więc nie polecam na wysoką osobę, myślę, że na niższą osobę przy M też będzie ok ![]() ![]() Jeansy Orsay z fajnymi łatkami, rozmiar 38, stan bardzo dobry ![]() ![]() Granatowy płaszcz Love Label, rozmiar M, stan bardzo dobry-, mam z wymiany ![]() Koszulka z Billie'm Joe z Green Day, rozmiar M, kupiona na allegro, tylko przymierzona, stan idealny ![]() ![]() Granatowa bluzeczka Orsay w białe gwiazdki, rozmiar z metki M, ale według mnie to L, teraz noszę M i jest za duża już, stan bardzo dobry - (gdzieniegdzie drobne zmechacenie, myślę, że można to podgolić maszynką)[/COLOR] ![]() ![]() Koszulka Nike, rozmiar L, stan bardzo dobry ![]() Jeansy Bershka, rozmiar 40, stan bardzo dobry ![]() ![]() Spódnica czarna House, rozmiar L, stan bardzo dobry-/dobry+, drobne niteczki, zmechacenia: ![]() Spódnica Orsay w geometryczne wzory, rozmiar L, stan bardzo dobry ![]() ![]() Krótka bluzeczka Atmosphere, rozmiar UK/IRL 12, ES/PT 40, D/NL/B/A 38, stan dobry+, drobne zmechacenia, dostałam do wymiany ![]() Sukienka / tunika w indiańskie wzory Orsay, rozmiar 40, ma zapięcie z tyłu, stan super, mało noszona ![]() ![]() ![]() Spódnica H&M, rozmiar L, stan dobry+, schudłam, więc ciężko mi ocenić, ale możliwe, że się ciut rozciągnęła (ogółem jest rozciągliwa), myślę, że na XL też mogłaby pasować, ale nie gwarantuję! ![]() Orsay marynarka, rozmiar 40, stan idealny ![]() ![]() Orsay spódnica (komplet z marynarką wyżej), rozmiar 42, stan idealny ![]() ![]() Kolejna sukienka / tunika Orsay w indiańskie wzory, rozmiar 42, ma wiązanie z przodu na dekolcie i podszewkę granatową widoczną na przedostatnim zdjęciu, stan bardzo dobry ![]() ![]() ![]() ![]() Szara kurtka Nike przeciwdeszczowa (jest cienka, świetna zwłaszcza dla aktywnych- wycieczki, sport na świeżym powietrzu), z odpinanym kapturem, rozmiar XL TG EG, US: 18 - 20, EU 164 - 176, stan super, myślę, że może być spokojnie na mniejszy rozmiar jeśli ktoś woli luźniejsze ![]() ![]() ![]() Czapka, stan ok, mogę dołożyć do większej wymiany ![]() Stanik Triumph, rozmiar 80 D czarny, stan dobry+/dobry, trochę drobnych zmechaceń, czy niteczek, jednak głównie wewnątrz ![]() ![]()
Wymienie w lutym rozswietlacz Boirjois, ciuchy s/m https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1220876 Edytowane przez shini Czas edycji: 2017-04-18 o 22:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: w kwietniu ubrania S-XL, spodnie, płaszcz, rzeczy letnio-wiosenne, stanik 80 D
Dzięki, ale nic mi nie pasuje. Jakbyś miała jakś dokładkę ciuchów S,M to daj znać.
Edytowane przez Czekoladka2210 Czas edycji: 2017-04-08 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w kwietniu ubrania S-XL, spodnie, płaszcz, rzeczy letnio-wiosenne, stanik 80 D
masz też kosmetyki czy coś przeoczyłam?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Shini,przepraszam że dopiero teraz odpisuję.
Niestety nic,pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
stanik Triumph 70F
coś u mnie?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:44.