Słońce świeci, ptaszek śpiewa, nas ze stresu krew zalewa PM2017 cz. 46 :) - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-04-09, 12:45   #1381
serduszko165
Zakorzenienie

Dot.: Słońce świeci, ptaszek śpiewa, nas ze stresu krew zalewa PM2017 cz. 46 :)

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Ja po prostu mam takie podejście,Ty inne-to nie znaczy,że jedyne i słuszne. Wiesz-raz dostaliśmy zaproszenie dane w samochodzie. TŻ siedział u mnie,dostał telefon,żeby wyskoczył przed dom,dali mu przez szybę zaproszenie i tyle. Dla mnie to nie do przyjęcie. Jedni przywiązują uwagę do gadżetów na zaproszeniu,a inni do formy proszenia.
Zgadzam się

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
serduszko165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-09, 12:45   #1382
krasulka7399
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dorotti666 Pokaż wiadomość
jak dla mnie są beżowe, nie różowe
Aparat chyba trochę przekłamał, bo są różowe, ale jeśli tak mocno tego nie widać, to luz
Cytat:
Napisane przez serduszko165 Pokaż wiadomość
[/COLOR]Krasulka dla mnie są super!!!

Cytat:
Laski mam wysyłać zaproszenia do ludzi,którzy mieszkają w promieniu max. 30 km ode mnie?
Nie wiem skąd masz gości Ja niektórym w takiej odległości wyślę jeśli nie będę miała czasu.
krasulka7399 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-09, 12:47   #1383
serduszko165
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdenka Pokaż wiadomość
No ale mówisz, że to wszystko kwestia zorganizowania i że ty jesteś super zorganizowana, bo masz wszystko wcześniej. A ja sobie tak zorganizowałam, że część rzeczy mam do załatwienia miesiąc przed ślubem
I jeszcze mam czas, żeby 3 weekend z rzędu spędzać poza domem
Gdzie napisałam, że super? Po prostu zorganizowana i lubie mieć zaplanowane, nie lubię zostawiać rzeczy na ostatnia chwile.

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:
Napisane przez magdenka Pokaż wiadomość
No ale mówisz, że to wszystko kwestia zorganizowania i że ty jesteś super zorganizowana, bo masz wszystko wcześniej. A ja sobie tak zorganizowałam, że część rzeczy mam do załatwienia miesiąc przed ślubem
I jeszcze mam czas, żeby 3 weekend z rzędu spędzać poza domem
Jeśli tak masz zaplanowane ok. Napisałaś wcześniej tak jakbyś nie była zadowolona. Tak odebrałam, może źle

Stary 2017-04-09, 12:47   #1384
oljaa
Zakorzenienie

Ale świetna sprawa z chrzestną Vin :

Cytat:
Napisane przez luna_laula Pokaż wiadomość
My też jeszcze wszystkich nie zaprosiliśmy... ale to i tak osoby, które nie przyjdą

Serduszko, czy ja wiem czy to kwestia zorganizowania? Czasem na głowę zwalają się takie rzeczy, że nie masz ochoty latać za formalnościami po godzinach pracy. Szał na załatwianie rzeczy miałam w październiku i jakby wtedy dało się spisać protokoły czy zaprosić gości to byśmy wszystko zrobili, a teraz? Mamy masę innych rzeczy na głowie niezwiązanych ze ślubem i tak nas wykańczają, że średnio mamy czas i ochotę jechać na drugi koniec miasta do cukierni czy wbić się w godziny działania kancelarii każdego z kościołów, które musimy odwiedzić Chyba drugi raz nie zdecyduję się na ślub...
jestem tego samego zdania
Cytat:
Ale ja nie mówię o wyczynach, tylko właśnie o tym, że wolę zaplanować, zrobić coś stopniowo, nie na szybko.

Ja też wolę zaplanować, robić wszystko spokojnie, ale zawsze tak się da. I nie myślę, że wesele to kwestia zorganizowania. Moi znajomi zorganizowali wesele w 3mce.
Według mojego pierwotnego pomysłu zaproszenia miałam rozdawać na święta/weekend majowy. Teraz przeniosłam to na czerwiec, a nawet lipiec. Chociaż nie zdziwię się, jeżeli przeniesiemy to na kolejne miesiące
Czasami jestem przerażona jak piszecie co macie wiedząc, że sama jestem w , ale wiem, że tak naprawdę ruszę ze wszystkim jak odpadną mi zajęcia na uczelni

oljaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-09, 12:48   #1385
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Laski mam wysyłać zaproszenia do ludzi,którzy mieszkają w promieniu max. 30 km ode mnie?
Wiesz, wolalabym dostać poczta niz chwile przed ślubem bo ktoś nie miał czasuJeśli nie macie czasu i ciezko cos zorganizować to jest to na pewno jakieś rozwiązanie.

Krasulka dla mnie te buty sa beżowe

czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-09, 12:49   #1386
oljaa
Zakorzenienie

Krasulko, zostaw te buty

oljaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-09, 12:52   #1387
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krasulka7399 Pokaż wiadomość
Wklejam tu bo nie chce mi się w klubie, potem usunę.
Jak dla mnie są bardziej karmelowe niż różowe.

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Wiesz, wolalabym dostać poczta niz chwile przed ślubem bo ktoś nie miał czasuJeśli nie macie czasu i ciezko cos zorganizować to jest to na pewno jakieś rozwiązanie.

Krasulka dla mnie te buty sa beżowe

A ja po prostu wiem,że u nas się tak nie robi i gwarantuję,że pewnie z połowa byłaby urażona. Do gości ze Śląska też będe wysyłać pocztą,ale z takiego bliska na pewno nie.
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-09, 12:53   #1388
krasulka7399
Zakorzenienie

Dziękuję za opinie
Zostawię i pokażę jeszcze mamie
Stary 2017-04-09, 12:54   #1389
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Jak dla mnie są bardziej karmelowe niż różowe.

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

A ja po prostu wiem,że u nas się tak nie robi i gwarantuję,że pewnie z połowa byłaby urażona. Do gości ze Śląska też będe wysyłać pocztą,ale z takiego bliska na pewno nie.
No to nie zostaje Wam nic innego jak spiac tylek i sie za to zabrać

czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-09, 12:56   #1390
serduszko165
Zakorzenienie

Zaczyna się maraton z Janachowska

Stary 2017-04-09, 12:57   #1391
Ewelinatir
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję za opinie
Zostawię i pokażę jeszcze mamie
Bardzo ładne buty Jedne z ładniejszych jakie tu widziałam

Cytat:
Zaczyna się maraton z Janachowska

Oglądam
Ewelinatir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-09, 12:57   #1392
malgosiaw123
Zakorzenienie

Na pewno zepniemy,nie mamy wyjścia. Ale sam fakt,że tyle jest na głowie,a jak zwykle w moim przypadku nie wiem za co się najpierw zabrać jest najgorszy.
Stary 2017-04-09, 13:00   #1393
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Mi też wygladają na bezowe, różu tam nie widzę
A wkleisz linka do butów w internecie? z jakiej sa firmy?
bardzo ładne

PM 2017
pretty_girl19892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-09, 13:04   #1394
motylek825
Zakorzenienie

Przyznam się, że nie nadrabiam. Spędziliśmy wczoraj z TZ cudowny dzień, piękna pogoda i nic więcej do szczęścia nam nie trzeba. Poszliśmy do parku, leżeliśmy na trawie, czułam sie jak kiedyś, tak beztrosko później poszliśmy na kręgle, oczywiście wygrałam dwa razy

Dziś byliśmy w kościele, tutaj dostaje się palmy od księdza, są całkiem inne niż u nas.

Teraz zaczynam się pakować bo w czwartek Polska

Przesyłam trochę wiosny
IMG_1491735815.692469.jpg

"Dziś zasypiamy w białej kołdrze
a kiedyś zakopią nas w jednym grobie"
motylek825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-09, 13:04   #1395
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Cytat:
Na pewno zepniemy,nie mamy wyjścia. Ale sam fakt,że tyle jest na głowie,a jak zwykle w moim przypadku nie wiem za co się najpierw zabrać jest najgorszy.
zrób sobie listę co zostało do załatwienia i podziel na poszczególne miesiące/tygodnie co kiedy chcesz zrobić
Stary 2017-04-09, 13:05   #1396
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anemone Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Wiecie co, ja to podziwiam siostrę TŻ zostało niewiele ponad miesiąc do ślubu, a ona nie ma ani sukni, ani fotografa 29 kwietnia idzie do krawcowej, która musi jej uszyć suknię w 2 tygodnie. Podziwiam za silne nerwy
Biedna wczoraj się spiła i jak ją prowadziłam, to mówiłam, że na jej weselu mam zamiar bawić się świetnie niezależnie od wszystkiego i nie schodzić z parkietu. Obraziła się, chyba nie kontaktowała już za bardzo, bo odebrała to jako test przed moim weselem
Co ten alkohol robi z ludźmi
A dlaczego tak późno z tą suknią? Nic jej się nie podobało? Była za granicą?

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;72707091]

Przyjaźń też ale okazało się, że Vin jest rodziną mojego Tż-ta [/QUOTE]

O jaaa, ten świat jest mały
A siostrze nie będzie troszkę przykro, że to ona nie została chrzestną?

Cytat:
Dzień dobry

Urodziny i panieński moim zdaniem się udały ale jestem okropnie zmęczona i chyba mam podwójnego kaca mimo że wczoraj mało wypiłyśmy w każdym razie bardzo spodobała mi się zabawa w tym escape room. nasz miał też ciekawy klimacik, bo z archiwum x, więc teraz poszłabym z chęcią do psychiatryka

Cicho
Sorry, ubzdurało mi się, że jak ostatnio pisałaś o panieńskim, to o swoim. Potem doczytałam, że masz 13 maja.

A co do formy panieńskiego, to moja świadkowa była na takim i bardzo im się podobało. Tylko organizowała to PM

Cytat:
Tylko my nawet gości nie zaprosiliśmy,ba nawet zaproszeń nie ma.. TŻ nie ma żadnego weekendu całego wolnego,bo albo sobota albo niedziela w pracy,dodatkowo na każdy dzień na tygodniu. Rzygać mi się chce jak sobie pomyślę,że w sumie malo czasu, tyle do zrobienia.
A TŻ przyjeżdżąjąc na te 2 miesiące i 2 tygodnie kompletnie nie ma czasu popołudniami? Na pewno mu mówiłaś/pisałaś o tych obawach co nam i jak zareagował? Dociera to do niego?

Cytat:
Kasę odzyska, ale zaproszenia przepadły...

Ja tez wysłałam wszystkie zagraniczne zwykłymi

My wysyłaliśmy tylko do UK i przed wysłaniem zrobiliśmy skan zaproszenia, ale na szczęście zapro doszło

Cytat:
Buty ewidentnie beżowe, taki ciemny chłodny beż
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
pluskotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-09, 13:05   #1397
koolorowana
Zakorzenienie

Hej
Wczoraj wieczorem jak wróciłam z Krk to poszłam z koleżanką do kina na "piękna i bestia " Poczułam się znowu dzieckiem

Cytat:
Napisane przez paulinunia Pokaż wiadomość
Hej 😀

A ja jak patrzę na wzrastające jak grzyby po deszczu domy z okolicy też mam takie wrażenie 😀😀😀

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

Żeby tylko na 15 większość to na 30 😀😀
Kolorowana dajcie sobie czas. Też miałam przez chwilę taki okres że chciałam już, teraz, zaraz wszystko. Ale ochłonełam bo tak się nie da. Oby było zdrowie to z resztą jakoś może mniejszymi krokami ale mam nadzieję damy radę ☺

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
No wiem wiem, po prostu chciałabym wszystko na raz Musimy jeszcze to obgadać jak to zrobić
Cytat:
Napisane przez aankaa092 Pokaż wiadomość
[/COLOR]U key tylko tydzien do ślubu
A u mnie 83ddś

Kurde a dopiero było ponad 400 dni do naszego ślubu..
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;72705446]Może jeszcze zrobi się ładnie

Na tym, że na razie ślubu kościelnego nie będzie [/QUOTE]
Wy to jesteście miszczami podejmowania decyzji
Cytat:
Napisane przez micia00 Pokaż wiadomość

Z tego wszystkiego zapomnielismy z tztem, ze dzisiaj nasza 10. Rocznica. Fejsbuk nam przypomnial

Piękny staż
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;72706676]

Przygotowania w toku za równy tydzień o 12:30 godzina zero chrzestną będzie Vin [/QUOTE]

Serio? Ale się ucieszyłam ! Fajnie
koolorowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-09, 13:07   #1398
aankaa092
Zakorzenienie

Słońce świeci, ptaszek śpiewa, nas ze stresu krew zalewa PM2017 cz. 46 :)

Cytat:
Napisane przez muszkaaa8 Pokaż wiadomość
Urlop mam już wypisany na maj i dopada mnie lekki stres

Dzień skupienia nam został, suknie odebrać, TŻtowi skrócić spodnie od garniaka, kupić produkty na placki, załatwić transport (ale to jak będziemy wiedzieć ostateczną liczbę osób), do pierwszej spowiedzi idziemy na święta, dogadać szczegóły z dekoratorką, wybrać piosenkę na pierwszy taniec, no i jakieś te podziękowania dla rodziców ale totalnie nie mamy pomysłu A prócz tego to pewnie jeszcze milion innych rzeczy, które wyjdą w praniu
Placki?
Niewiele zostało. Takie typowe rzeczy które niestety musza być załatwione na ostatnia chwile.
Cytat:
Dzień dobry

Urodziny i panieński moim zdaniem się udały ale jestem okropnie zmęczona i chyba mam podwójnego kaca mimo że wczoraj mało wypiłyśmy w każdym razie bardzo spodobała mi się zabawa w tym escape room. nasz miał też ciekawy klimacik, bo z archiwum x, więc teraz poszłabym z chęcią do psychiatryka

Cicho
Chciałabym pójść do escape room ciekawa jestem czy udałoby mi się stamtąd wyjsc bez pomocy
Cytat:
Ja spa bym chciała

Ja tez
Cytat:
Koleżanka sporą część zaprosiła sama, bo mąż pracuje za granicą i wraca raz na jakiś czas, więc to nikogo nie dziwiło, że sama rozdaje. Jakby miała liczyć na jego obecność to zapraszanie zajęłoby im rok

Nawet jakbyś wiedziała, że dla kogoś to wielki problem i staje na głowie by wpaść do ciebie na 15 min?

Podczas zapraszania gadaliśmy z młodszą częścią rodziny (nie mówię o młodzieży tylko o ludziach w wieku ok. 30 lat) i mówili nam, że osobiste zapraszanie to dziwna rzecz i wszystkim powinno się wysyłać pocztą także jest nadzieja w młodszych pokoleniach... za to przy zapraszaniu starszych widziałam, że to dla nich strasznie ważny rytuał gościli nas 3-daniowymi obiadami, ciekawymi winami, nalewkami, tortami... no miło, ale to był jednak dla niech problem by nas tak ugościć, a my znowu objeździliśmy się jak głupi po tych miastach, miasteczkach i osiedlach
Ja tez sama rozdawałam w Warszawie i we Wrocławiu dałam siostrze. Nie dalibyśmy rady się zgadac by jechać razem do Warszawy i Wrocławia, chyba ze TZ wziąłby urlop a chcemy tego uniknąć.
Tez bym chętnie wysłała wszystkie pocztą, no ale z rodziną i znajomymi w Wawie mam rzadko czas się spotkac i miło było tam pojechac i pogadać
Cytat:
Napisane przez yoru90 Pokaż wiadomość

To chyba zależy od osoby, bo u mnie w domu nigdy się nie przelewało, u tżeta też luksusów nie było. Zarabiamy ok. 10k razem, a żyjemy wciąż za takie minimum, bo odkładaliśmy najpierw na ślub , później na wkład do mieszkania, teraz na wcześniejsze spłaty kredytu... Ale oboje jesteśmy z domu nauczeni oszczędzania

Choć nie powiel ile raz chciałam po prostu wejść do sklepu i nakupić sobie ubrań, kosmetyków itp

Moje pierwsze skojarzenie
Właśnie o to chodziło ze im masz więcej tym więcej wydajesz, bo nie chodzi o ubrania czy inne, a o takie codzienne wydatki. Moi rodzice zaczęli zarabiać razem 10k jak juz mieli całą naszą trójkę, wiec i tak mnostwo kasy szło na opłaty ale i bierzace wydatki związane z 5osobową rodziną z czego tata żył już w Warszawie wiec on wydawał za 2+ najpierw wynajem mieszkania w wawie a potem spłata kupionego, a teraz opłata 2 mieszkań. My z TZ mieliśmy teraz razem Ok 4tys i tez nie mieliśmy zbytnio nic to kasy, a nie płacimy za mieszkanie. Ale wiem ze jakbyśmy zarabiali więcej to byśmy opłacali mieszkanie, wiec doszedłby duży wydatek. Wiec nie ważne ile się zarabia i tak ciagle jest mało to miała być puenta (mogło mi wcześniej nie wyjsc pisanie o co chodzi nie wiem czy tez teraz wyszło). No ale jeśli jestescie tylko we dwoje i tyle zarabiacie to nie kupując drogich rzeczy możecie odłożyć więcej. Dla mnie zarobek wspólny rzędu 10tys to odległe marzenie, gdy będę mieć już dzieci, trudno mi sobie wyobrazić ze ktoś młody może tyle zarabiać pozytywnie wam zazdroszczę

Dobre skojarzenie
Cytat:
Bardzo ładne buty

If you can dream it, you can do it!
~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy

Edytowane przez aankaa092
Czas edycji: 2017-04-09 o 13:09
aankaa092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-09, 13:09   #1399
Mecassie
Zakorzenienie

Krasulka ładne buciki

Mecassie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-09, 13:11   #1400
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Cytat:
Napisane przez koolorowana Pokaż wiadomość
Hej
Wczoraj wieczorem jak wróciłam z Krk to poszłam z koleżanką do kina na "piękna i bestia " Poczułam się znowu dzieckiem
ja chyba wygrałam dwa bilety do kina więc jak mi przyjdą to się na coś wybierzemy i nie wiem czy wybrać Obcego czy Króla Artura
Stary 2017-04-09, 13:12   #1401
krasulka7399
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewelinatir Pokaż wiadomość
Bardzo ładne buty Jedne z ładniejszych jakie tu widziałam
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
Mi też wygladają na bezowe, różu tam nie widzę
A wkleisz linka do butów w internecie? z jakiej sa firmy?
bardzo ładne
https://www.rylko.com/pl/produkt/9G2...124254,23.html
Przymierzałam też w beżowym kolorze, ale w tych jakoś lepiej się czułam, tamte były bez wyrazu.
Cytat:
Napisane przez motylek825 Pokaż wiadomość
Przyznam się, że nie nadrabiam. Spędziliśmy wczoraj z TZ cudowny dzień, piękna pogoda i nic więcej do szczęścia nam nie trzeba. Poszliśmy do parku, leżeliśmy na trawie, czułam sie jak kiedyś, tak beztrosko później poszliśmy na kręgle, oczywiście wygrałam dwa razy

Dziś byliśmy w kościele, tutaj dostaje się palmy od księdza, są całkiem inne niż u nas.

Też bym chciała taki beztroski dzień
Na ile przyjeżdzacie?
Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
Buty ewidentnie beżowe, taki ciemny chłodny beż
Hah, każdy inaczej odbiera te kolory
Stary 2017-04-09, 13:14   #1402
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość

A TŻ przyjeżdżąjąc na te 2 miesiące i 2 tygodnie kompletnie nie ma czasu popołudniami? Na pewno mu mówiłaś/pisałaś o tych obawach co nam i jak zareagował? Dociera to do niego?

No,ale co ma na to powiedzieć? Nie chodzić do dodatkowej pracy,bo gości trzeba zapraszać? To nie jego wina,że tak jest. Dodatkowo ma jeszcze zaliczenia i musi znaleźc czas,by się uczyć.
Stary 2017-04-09, 13:14   #1403
motylek825
Zakorzenienie

Krasulko dokładnie to na 9 dni

"Dziś zasypiamy w białej kołdrze
a kiedyś zakopią nas w jednym grobie"
motylek825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-09, 13:19   #1404
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Dziękuję

https://www.rylko.com/pl/produkt/9G2...124254,23.html
Przymierzałam też w beżowym kolorze, ale w tych jakoś lepiej się czułam, tamte były bez wyrazu.
W sumie tu na zdjęciu katalogowym też bardziej bym powiedziała że to beżowy niż różowy
chciałam z ryłko na niższym obcasie ale właśnie ze względu na kolor nie wzięłam bo niby różowe ale tak nie do końca

PM 2017
pretty_girl19892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-09, 13:21   #1405
koolorowana
Zakorzenienie

Cytat:
Piękne te buty I jakie nogi
Cytat:

Przesyłam trochę wiosny
Załącznik 7013261
Ach wiosna wiosna Dawno nie leżałam tak beztrosko na trawce :
Na ile jedziecie do Polski ?
Cytat:
ja chyba wygrałam dwa bilety do kina więc jak mi przyjdą to się na coś wybierzemy i nie wiem czy wybrać Obcego czy Króla Artura
Gdzie wygrałaś te bilety? Hmm.. ja bym wybrała Króla Artura
Stary 2017-04-09, 13:23   #1406
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Cytat:

Gdzie wygrałaś te bilety? Hmm.. ja bym wybrała Króla Artura
na wizażu
Stary 2017-04-09, 13:25   #1407
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
No,ale co ma na to powiedzieć? Nie chodzić do dodatkowej pracy,bo gości trzeba zapraszać? To nie jego wina,że tak jest. Dodatkowo ma jeszcze zaliczenia i musi znaleźc czas,by się uczyć.
Nie mówię, że ma zrezygnować z dodatkowej pracy tylko czy się tym przejął i zdaje sobie z tego, że z czasem i logistycznie ciężko. Może wiedząc, że sytuacja tak wygląda i z czasem kiepsko, to nasunie mu się jakieś rozwiązanie, albo modyfikacja zapraszania.

Zanim napisałaś, że u was nie przejdzie bez osobistego proszenia, to miałam w głowie, żeby dorzucić do zaproszeń wkładkę z tekstem, że chętnie prosilibyście osobiście wspólnie, ale sytuacja TŻ jest jaka jest i liczycie, że będą uczestniczyć z wami w tym ważnym dla was dniu (oczywiście ubrane w ładne słowa)
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
pluskotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-09, 13:25   #1408
Mecassie
Zakorzenienie

Miłej niedzieli ja juz dzisiaj spadam

Mecassie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-09, 13:26   #1409
koolorowana
Zakorzenienie

Cytat:
na wizażu
Wygrywasz różne rzeczy do testowania,bilety do kina Człowiek -farciarz
Stary 2017-04-09, 13:26   #1410
krasulka7399
Zakorzenienie

Cytat:
Krasulko dokładnie to na 9 dni
Fajnie, odpoczniecie sobie
Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
W sumie tu na zdjęciu katalogowym też bardziej bym powiedziała że to beżowy niż różowy
chciałam z ryłko na niższym obcasie ale właśnie ze względu na kolor nie wzięłam bo niby różowe ale tak nie do końca
A chciałabyś różowe czy nie? Ostatnio przymierzałam ładne w Prima Moda, ale miały 10 cm i stwierdziłam, że za wysokie.
Cytat:
Piękne te buty I jakie nogi
Dziękuję ja nie lubię moich nóg
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości