Rossmann cz. XXIX - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-04-09, 00:55   #2311
MissChievousTess
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann cz. XXIX

A przed promo na kolorówkę i usta ostrzegam przed pomadką peelingującą do ust Eveline- zasłużyła u mnie na miano bubel roku. Także nie rzucajcie się na to, szkoda nawet paru groszy. Jutro pewnie machnę recenzję tego koszmarku bo dawno używanie kosmetyku nie zirytowało mnie tak bardzo jak to cudo.Z maskar ostrzegam przed Maybelline One By One- super szczoteczka, można używać ze starego z innym tuszem, ale mnie One By One zaschła w 1 miesiąc. A na pewno była świeża zaraz po zakupie.
Jak lubię tusze Maybelline tak ten to poza konstrukcją szczoteczki ten tusz sam w sobie to niestety bubel.

Edytowane przez MissChievousTess
Czas edycji: 2017-04-09 o 00:59
MissChievousTess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-09, 09:10   #2312
myszmoni
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Pokaż wiadomość
A przed promo na kolorówkę i usta ostrzegam przed pomadką peelingującą do ust Eveline- zasłużyła u mnie na miano bubel roku. Także nie rzucajcie się na to, szkoda nawet paru groszy. Jutro pewnie machnę recenzję tego koszmarku bo dawno używanie kosmetyku nie zirytowało mnie tak bardzo jak to cudo.Z maskar ostrzegam przed Maybelline One By One- super szczoteczka, można używać ze starego z innym tuszem, ale mnie One By One zaschła w 1 miesiąc. A na pewno była świeża zaraz po zakupie.
Jak lubię tusze Maybelline tak ten to poza konstrukcją szczoteczki ten tusz sam w sobie to niestety bubel.
Tez kupilam te pomadke, bo byla cnd i faktycznie nie zachwyca, raz uzylam.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
myszmoni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-09, 09:15   #2313
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
A przed promo na kolorówkę i usta ostrzegam przed pomadką peelingującą do ust Eveline- zasłużyła u mnie na miano bubel roku. Także nie rzucajcie się na to, szkoda nawet paru groszy. Jutro pewnie machnę recenzję tego koszmarku bo dawno używanie kosmetyku nie zirytowało mnie tak bardzo jak to cudo.
Też ją kupiłam, a nawet 2 niestety i też nie polecam.
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-09, 09:39   #2314
Emilia 25
404 Not Found

Pewnie było, wybaczcie, ale jak przeszukuję wątek to mi wyskakuje błąd.
Kaszki nie wchodzą na promocję 2+2? I ta promocja jest do dzisiaj, prawda?
Stary 2017-04-09, 09:55   #2315
Fonte
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki za radę. Nawet na niego dziś zerkałam, ale nigdy nie miałam takiego cuda, więc nie wiedziałam, że można go spłukiwać w toalecie i nie wzięłam. Zerknę na niego jutro.
No ja nie mam wyjścia. Jedna z moich kotek ma delikatny organizm i rożne sensacje żołądkowe, a niestety niechluj z niej i zamiast się czyścić jak jest brudna dostaje wścieka i biega po wszystkim. No to jak z małym dzieckiem tyłek trzeba wyczyścić za nią. Trzeba przyznać, że przy kociakach w domu produkty z rossmanna bardzo ułatwiają mi życie.
Zaraz zerknę na ten papier on line bo i tak zapas farby do włosów miałam robić.
Mnie jakoś te czekoladki Lovely nie kuszą bo zerkałam w necie na swatche i na moje oko wpadają w pomarańcz za bardzo.
A i jakbyście chciały kupować coś z kolekcji Wielkanoc to polecam stacjonarnie bo jak zobaczyłam niektóre produkty na żywo to wykonanie i rozmiar mocno mnie zdziwiły. Np. torba pokazana jako duża w sklepie jest mikroskopijnych rozmiarów.
Po czekoladkach od Lovely i tak się nie spodziewałam chłodnego koloru, raczej chciałam coś do nadania wrażenia opalenizny.
Przejdę się do Rossmana i zobaczę jak to się na żywo prezentuje
Chociaż trochę czasu zostało do tej promocji to właśnie założyłam folder z listą zakupów. Najbardziej zależy mi na dobrym pudrze matującym do cery tłustej/mieszanej. Zastanawiam się nad Ireną Eris Provoke puder sypki (ale cena trochę jednak odstrasza) i coś do poprawek w ciągu dnia do torebki - bell matt powder z lusterkiem. A i jeszcze wibo banana, ale to raczej z ciekawości, bo wątpię czy zapewnia długotrwały mat. Polecacie? A może jakieś inne? (rimmela stay matte mam i niestety u mnie matuje na bardzo krótko).
Fonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-09, 10:04   #2316
gasolina84
Zakorzenienie

czy ozdoby wielkanocne też przeceniają kilka dni przed świętami ?

10 przykazań żywieniowych

"Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller

silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
gasolina84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-09, 10:31   #2317
Justine1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fonte Pokaż wiadomość
Po czekoladkach od Lovely i tak się nie spodziewałam chłodnego koloru, raczej chciałam coś do nadania wrażenia opalenizny.
Chociaż trochę czasu zostało do tej promocji to właśnie założyłam folder z listą zakupów. Najbardziej zależy mi na dobrym pudrze matującym do cery tłustej/mieszanej. Zastanawiam się nad Ireną Eris Provoke puder sypki (ale cena trochę jednak odstrasza) i coś do poprawek w ciągu dnia do torebki - bell matt powder z lusterkiem. A i jeszcze wibo banana, ale to raczej z ciekawości, bo wątpię czy zapewnia długotrwały mat. Polecacie? A może jakieś inne? (rimmela stay matte mam i niestety u mnie matuje na bardzo krótko).
opakowanie, cena super, ale ja nie polecam, bo matuje na 5 minut i później momentalnie wzmaga świecenie, żaden puder mi tego do tej pory nie robił
ale u Ciebie może być inaczej
Stary 2017-04-09, 10:48   #2318
Fonte
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Justine1989 Pokaż wiadomość
opakowanie, cena super, ale ja nie polecam, bo matuje na 5 minut i później momentalnie wzmaga świecenie, żaden puder mi tego do tej pory nie robił
ale u Ciebie może być inaczej
to szkoda, ale tego się spodziewałam bo mam inny, transparenty puder z bell, który owszem matuje, ale zależy od dnia. Czasem pomaga a czasem nie
Stary 2017-04-09, 11:27   #2319
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
też widziałam te nowości SP z Maybelline. Zaciekawiły mnie również nowe odcienie pomadki matowej sensational, zwłaszcza te nude. Są też już w hebe, ale niestety w żadnej drogerii nie ma testerów, a są dość jasne. Obawiałabym się efektu korektora na ustach Widziała któraś jak wyglądają te pomadki?

Chętnie bym też wrzuciła do koszyka ten bronzer lovely, bo opakowania kuszą
Dwie z nich na pewno będą jak korektor KLIK

Cytat:
Jego i tak już raczej nie ma.

Z tuszy Maybelline to mogę napisać dwa słowa o The Falsies Push Up Drama, bo go właśnie kończę. Szczoteczka nakłada dużo tuszu już przy pierwszej warstwie. Wydłuża i pogrubia, ale potrafi posklejać i zostawić grudki. Da się ta wyczesać, ale trzeba chwili i cierpliwości Coś dla fanek mocnego looku Osypywania i rozmazywania nie stwierdziłam, zmywa się przyzwoicie.

Cytat:
Do matowienia to chyba lepszy będzie ryżowy z Wibo, w sumie jeszcze z Lovely jest biała czekoladka i on jest chyba prasowanym ryżowym jak się nie mylę

Edytowane przez Make4Up
Czas edycji: 2017-04-09 o 11:29
Make4Up jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-09, 11:46   #2320
francesca22
Zadomowienie

Witam zastanawiam sie nad kupnem PALETKA CIENI WIBO GO NUDE SEX APPEAL EDITION warto kupowac?
Stary 2017-04-09, 12:14   #2321
cedrowa
Wtajemniczenie

Cytat:
No to inna rozmowa. Olejki roślinne mogą alergizować i różany faktycznie niektórych uczula.
To może Mixa Hyalurogel? Żelowe kremy są fajne do cery mieszanej.
Teraz chyba w superpharm i w Hebe były promocje na produkty Mixa.
A jednak coś z promocji dzieciowej mam i ja. Chusteczki nawilżane idą mi teraz ...na koty. Zużyłyśmy wczoraj prawie dwie paczki z moich zapasów, Facelle Intim u mnie wykupione no to będą chusteczki dla dzieci. W promo było masło do ust Isana Sweet Caramel, a że moje ostatnio gdzieś zgubiłam to po zerknięciu na skład się skusiłam. Całkiem fajne.No i dokupiłam 4 maseczki z węglem z AA bo są fajne i każdą można użyć dwa razy (wzięłam się na sposób, wrzucam je w te małe pojemniczki na kremy z opakowań do bagażu lotniczego- są na mini produktach) i dorwałam 3 ostatnie maseczki do rąk Dax Perfecta Spa. No i nabyłam peeling do stóp Fusswohl w kremie bo tubka już mi się kończy. I tym sposobem 30 zł nie moje.
Ale maseczki są super, peeling też. Robiłam sobie wczoraj wieczorem i dziś rano domowe spa, więc jestem zadowolona. No i wszystko brałam w jakiejś promocji, więc nie narzekam.
A najlepsze jest to, że na promo na kolorówkę za bardzo nie mam pomysłu bo albo już się obkupiłam, albo nowość na żywo mnie rozczarowuje, albo nie potrzebuję nic więcej z danej kategorii. Za to jakoś pielęgnacja mnie kusi.
Dziękuję, zerkne na mixe
Stary 2017-04-09, 13:47   #2322
MissChievousTess
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Make4Up Pokaż wiadomość
Do matowienia to chyba lepszy będzie ryżowy z Wibo, w sumie jeszcze z Lovely jest biała czekoladka i on jest chyba prasowanym ryżowym jak się nie mylę
Lepszy skład ma Wibo ryżowy. Ta biała czekolada z Lovely może mocno matować bo na pierwszym miejscu talk, ale talk jest rakotwórczy, więc nie polecam. W USA już się kobietom kosmetyki z talkiem odradza, ale u nas w pudrach nadal go pełno niestety. Jedyny plus tych czekoladek to chyba zapach no i opakowanie "inspirowane" droższym kosmetykiem. Tylko pytanie czy warto kupować je dla samego opakowania.

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Cytat:
Napisane przez francesca22 Pokaż wiadomość
Witam zastanawiam sie nad kupnem PALETKA CIENI WIBO GO NUDE SEX APPEAL EDITION warto kupowac?
Jeśli chcesz tą konkretną to bierz teraz, przed promo -49% bo raczej do niej nie doczeka. W magazynie producenta już jej chyba nie ma, sądząc z informacji w esklepie Wibo.
A czy warto? Moim zdaniem nie bardzo bo pigmentacja kiepska, dużo brokatu, który mocno migruje. No, ale plus to fakt, że jest tania.
Stary 2017-04-09, 14:55   #2323
Fonte
Zadomowienie

Cytat:
Lepszy skład ma Wibo ryżowy. Ta biała czekolada z Lovely może mocno matować bo na pierwszym miejscu talk, ale talk jest rakotwórczy, więc nie polecam. W USA już się kobietom kosmetyki z talkiem odradza, ale u nas w pudrach nadal go pełno niestety. Jedyny plus tych czekoladek to chyba zapach no i opakowanie "inspirowane" droższym kosmetykiem. Tylko pytanie czy warto kupować je dla samego opakowania.

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Jeśli chcesz tą konkretną to bierz teraz, przed promo -49% bo raczej do niej nie doczeka. W magazynie producenta już jej chyba nie ma, sądząc z informacji w esklepie Wibo.
A czy warto? Moim zdaniem nie bardzo bo pigmentacja kiepska, dużo brokatu, który mocno migruje. No, ale plus to fakt, że jest tania.
Niestety, ale bardzo trudno trafić w drogerii na puder bez talku, dlatego używam teraz pudru ryżowego ecocery, ale chciałbym coś na zmianę, zwłaszcza, że jest niepraktyczny bo sypki.
Stary 2017-04-09, 15:02   #2324
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
A przed promo na kolorówkę i usta ostrzegam przed pomadką peelingującą do ust Eveline- zasłużyła u mnie na miano bubel roku.
Ja wczoraj kupiłam peeling do ust evree, spodziewałam się pięknego jadalnego zapachu poziomki i niestety się zawiodłam - nie pachnie prawie wcale. Ale działa ok.
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-09, 15:14   #2325
francesca22
Zadomowienie

Cytat:

dzieki za info, kupie jakas inna
Stary 2017-04-09, 15:18   #2326
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Cytat:
Niestety, ale bardzo trudno trafić w drogerii na puder bez talku, dlatego używam teraz pudru ryżowego ecocery, ale chciałbym coś na zmianę, zwłaszcza, że jest niepraktyczny bo sypki.
Ecocera ma też pudry prasowane, ale nie patrzyłam jak ze składem
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-09, 15:27   #2327
Fonte
Zadomowienie

Tak, wiem, ale jednak chciałam skorzystać z promocji rossmanowskiej
Stary 2017-04-09, 15:43   #2328
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Rozumiem
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-09, 16:32   #2329
MissChievousTess
Zakorzenienie

Dzięki za Wasze rady odnośnie produktów dla dzieci- wzięłam dla kotów papier nawilżany i dwupak chusteczek Babydream, które tu zachwalałyście. Zrobiłam zapas farby L'oreal i Vitapilu z biotyną (opłaca się, w necie z kosztami przesyłki taniej nie znalazłam). No i kupiłam rękawie kuchenne z kolekcji wiosennej (dwupak) i dwupak puszków do pudru Be Beauty (też teraz w promocji).
100 zł wydane, ale dobrze. Farbę i tak musiałabym nabyć, Vitapil też, a najwyraźniej taniej już się nie da. A promocje na te produkty chyba tylko do dzisiaj.
Stary 2017-04-09, 21:57   #2330
merryem
Recenzentka Miesiąca - Luty 2017

[QUOTE=Make4Up;72709301]Dwie z nich na pewno będą jak korektor KLIK

Ale ładne kolory tych pomadek, prawie wszystkie chcę

A korektorów z gąbką i fit me jak nie było tak nie bedzie
Stary 2017-04-09, 22:06   #2331
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Pytanie kto odradza? Lekarze? Naukowcy? Bo na pewno nie yutuberzy :P Dwa sławne pudry: Laura Mercier translucent puder i RCMA zaczynają się od talku.

Cytat:
Napisane przez GrumpyCat Pokaż wiadomość
Ja wczoraj kupiłam peeling do ust evree, spodziewałam się pięknego jadalnego zapachu poziomki i niestety się zawiodłam - nie pachnie prawie wcale. Ale działa ok.
Szkoda liczyłam jednak na doznania smakowe Dobrze, że chociaż działa.
Cytat:
Dzięki za Wasze rady odnośnie produktów dla dzieci- wzięłam dla kotów papier nawilżany i dwupak chusteczek Babydream, które tu zachwalałyście. Zrobiłam zapas farby L'oreal i Vitapilu z biotyną (opłaca się, w necie z kosztami przesyłki taniej nie znalazłam). No i kupiłam rękawie kuchenne z kolekcji wiosennej (dwupak) i dwupak puszków do pudru Be Beauty (też teraz w promocji).
100 zł wydane, ale dobrze. Farbę i tak musiałabym nabyć, Vitapil też, a najwyraźniej taniej już się nie da. A promocje na te produkty chyba tylko do dzisiaj.

Masz apteki Doz? bo znalazłam za 31,99 za 60 szt. Za odbiór w aptece nie płacisz.

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

[QUOTE=merryem;72726906]
Cytat:
Dwie z nich na pewno będą jak korektor KLIK

Ale ładne kolory tych pomadek, prawie wszystkie chcę

A korektorów z gąbką i fit me jak nie było tak nie bedzie
Ale nie wiem czy wszystkie wejdą, byłam i patrzyłam (w SP) i było trochę z Nudes i kilka z serii Bolds. Widziałam jeszcze paletkę z korektorami.
Make4Up jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-09, 22:22   #2332
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Masz apteki Doz? bo znalazłam za 31,99 za 60 szt. Za odbiór w aptece nie płacisz.
Tez mialam to napisac, Rossmann zawyża ceny.
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-10, 00:21   #2333
MissChievousTess
Zakorzenienie

Cytat:
Pytanie kto odradza? Lekarze? Naukowcy? Bo na pewno nie yutuberzy :P Dwa sławne pudry: Laura Mercier translucent puder i RCMA zaczynają się od talku.
Dermatolodzy i FDA. Już wiadomo, że talk m.in. w artykułach higienicznych zwiększa ryzyko raka szyjki macicy, a w kosmetykach do makijażu raka skóry.I tu plus dla Wibo za puder w wersji Rice bez talku, ale dziś wyczytałam, że drogerie rossmann dostają aż po 3-4 sztuki tego cuda na sklep. Także chyba lepiej kupić go w sklepie Wibo.
A Ecocera ma już chyba prasowany bo w jakiejś drogerii internetowej widziałam. Yves Rocher też chyba ma pudry bez talku w składzie. Do tego co polecają yutuberzy trzeba mieć sporo dystansu. Promowana ostatnio przez media społecznościowe moda na zapachowe woski i świece i na lakiery hybrydowe też do zdrowych nie należy i znacznie zwiększa ryzyko zachorowania na nowotwory.

---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
Tez mialam to napisac, Rossmann zawyża ceny.
Dzięki. Do DOZ mam spory kawałek, więc tam nie chciałam bo w tym miesiącu nie mam czasu na jeżdżenie do centrum. A inne w których mogłam kupić miały drożej niż rossmann albo za drogo z wysyłką. No, ale będę pamiętać na przyszłość, jak zużyję to opakowanie. Bo specyfik dobry. Wiadomo, że rossmann zawyża ceny, więc ja zanim coś kupię najpierw sprawdzam ceny danego produktu w różnych miejscach. W zasadzie tak robię ze wszystkim.
Aż mnie dziwi, że wielu innych ludzi tak nie robi. Dziś np. spotkałam wielu klientów rossmann, którzy nawet nie wiedzieli gdzie jakie regały są, nie mówiąc już o cenach. Tym bardziej, że w czasach internetu bardzo łatwo sprawdzić w 5 minut nawet w sklepie czy ktoś nie chce nas naciągnąć na zbyt drogie zakupy.
A sam Vitapil polecam jeśli ktoś ma mega problem z wypadaniem. Po wybraniu tego opakowania naprawdę można nad tym zapanować. Także jeśli męczy was intensywne wypadanie przed wiosną to polecam. A skoro DOZ ma dobrą cenę to czemu nie skorzystać?
Stary 2017-04-10, 01:28   #2334
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Pewnie było, wybaczcie, ale jak przeszukuję wątek to mi wyskakuje błąd.
Kaszki nie wchodzą na promocję 2+2? I ta promocja jest do dzisiaj, prawda?
Tak, do dzisiaj było. W zasadzie to już wczoraj
Kaszki nie. Tylko pielęgnacja.

Wysłane z mojego HUAWEI Y560-L01 przy użyciu Tapatalka

Bo teraz serca mam dwa
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-10, 06:37   #2335
bleuclair
Zakorzenienie

A ja brałam i Vitapil i Silicę i Biotebal i podwójną dawkę Revalidu przez 3 miesiące i szczerze mówiąc, efekty są słabe u mnie. Najgorzej się spisał Biotebal, najlepiej chyba jednak Revalid- nawet w tej standardowej dawce.
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-10, 07:38   #2336
karolinaaa92
Zakorzenienie

Zaktualizowałam aplikację, bo od dzisiaj wchodzą promocje dla klubowiczów. Póki co nic z indywidualnych promocji mnie nie zachwyciło, więc czekam dalej na promocję na kolorówkę. ☺️

♥ i że Cię nie opuszczę... - 18.05.2019

karolinaaa92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-10, 08:18   #2337
chabrowacczytelniczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karolinaaa92 Pokaż wiadomość
Zaktualizowałam aplikację, bo od dzisiaj wchodzą promocje dla klubowiczów. Póki co nic z indywidualnych promocji mnie nie zachwyciło, więc czekam dalej na promocję na kolorówkę. ☺️

A masz kartę rosne? Wszedł dotychczasowy rabat? Bo u mnie są jakieś chińskie znaczki

chabrowacczytelniczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-10, 08:23   #2338
5e327f3732852adf48e9cb3f56b2e58327f4a9c0_62c21f8678871
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez chabrowacczytelniczka Pokaż wiadomość
A masz kartę rosne? Wszedł dotychczasowy rabat? Bo u mnie są jakieś chińskie znaczki

Ja dopiero dzisiaj instalowałam tą aplikację, wcześniej nie miałam tej starej wersji , i bez problemu mi połączyło kartę rossnę z tą kartą z aplikacji. Wszystkie dane zgadzają się z danymi wprowadzonymi na komputerze przy rejestracji konta na portalu roska.
5e327f3732852adf48e9cb3f56b2e58327f4a9c0_62c21f8678871 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-10, 08:31   #2339
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Dziewczyny, polecicie mi zielony korektor?

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
201803111829 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-10, 09:28   #2340
Asiuchal
Zakorzenienie

[1=5e327f3732852adf48e9cb3 f56b2e58327f4a9c0_62c21f8 678871;72732666]Ja dopiero dzisiaj instalowałam tą aplikację, wcześniej nie miałam tej starej wersji , i bez problemu mi połączyło kartę rossnę z tą kartą z aplikacji. Wszystkie dane zgadzają się z danymi wprowadzonymi na komputerze przy rejestracji konta na portalu roska.[/QUOTE]

Też zrobiłam aktualizacje, i teraz moje pytanie. Czy robią zakupy i kupując między innymi produkty dla dzieci powinna pokazać kartę Rossnę czy kartę wygenerowano z aplikacji?

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Wkurzyłam się, poprzedniej wersji aplikacji miałam swoją listę zakupów. Zaktualizowałam aplikację i całą listę diabli wzięli.. :-/
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości