|
|
#4351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bollywood
Cytat:
![]() tych filmow nie znam warto kupowac??? A z KANK i Chalte chalte ciesze sie o tak tylko ciekawe czy w ogole to kupie,bo Dhoom nadal nie mam hie hie ![]() te 2 filmy znowu z Ash o matko |
|
|
|
|
#4352 |
|
Zadomowienie
|
też nie znam
ja zamierzam kupić Hum Dil De Chuke Sanam i Ahista Ahista bo dostały wysokie oceny na filmwebie nad Albela sie zastanawiam
|
#4353 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj oglądałam salam namaste i powiem, ze fajny filmik, przynajmniej nie ryczałam;] ale mimo tego bardziej urzekła mnie fanaa
|
#4354 |
|
Zadomowienie
|
A ja kupię wszystko
![]() Kluseczko wszystkiego najlepszego, samej miłości!! Pieknie wyglądałaś, śliczna z Ciebie kobietka!!
|
#4355 |
|
Konto usunięte
|
kluseczka
|
|
|
|
#4356 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, wiecie, że zostały ogłoszone nominacje do Nagród IIFA?? Nominacje:
![]() Najlepszy Film Guru Chak De India Jab We Met Om Shanti Om Life In A Metro Partner Najlepszy Reżyser Anurag Basu - Life In A… Metro Imtiaz Ali - Jab We Met Mani Ratnam - Guru Priyadarshan - Bhool Bhulaiyaa Shimit Amin - Chak De India David Dhawan - Partner Najlepszy Aktor Abhishek Bachchan - Guru Akshay Kumar - Bhool Bhulaiyaa Salman Khan - Partner Shah Rukh Khan - Chak De India Shahid Kapoor - Jab We Met Najlepsza Aktorka Aishwarya Rai - Guru Deepika Padukone - Om Shanti Om Kareena Kapoor - Jab We Met Tabu - Cheeni Kum Vidya Balan - Bhool Bhulaiyaa Najlepszy Aktor w Roli Drugoplanowej Anil Kapoor - Welcome Govinda - Partner Irfan Khan - Life In A... Metro Mithun Chakraborty - Guru Rajat Kapoor - Bheja Fry Najlepsza Aktorka w Roli Drugoplanowej Chitrashi Rawat - Chak De India Konkona Sen Sharma - Life In A... Metro Rani Mukerjee - Saawariya Vidya Balan - Guru Zohra Sehgal - Cheeni Kum Najlepszy Aktor w Roli Komediowej Govinda - Partner Irrfan Khan - Life In A... Metro Paresh Rawal - Bhool Bhulaiyaa Rajpal Yadav - Bhool Bhulaiyaa Vinay Pathak - Bheja Fry Najlepszy Czarny Charakter Arjun Rampal - Om Shanti Om Kay Kay Menon - Life In A ... Metro Shilpa Shukla - Chak De India Vidya Balan - Bhool Bhulaiyaa Vivek Oberoi - Shootout At Lokhandwala Najlepszy Scenariusz Anurag Basu - Life In A… Metro Feroz Abbas Khan - Gandhi My Father Imtiaz Ali - Jab We Met Jaideep Sahni - Chak De India Mani Ratnam - Guru R. Balki - Cheeni Kum Najlepszy Kompozytor A.R. Rahman - "Barso Re" (Guru) Mika Ganpat - "Ganpat" (Shootout At Lokhandwala) Monty Sharma - "Saawariya" (Saawariya) Pritam - "Hare Ram" (Bhool Bhulaiyaa) Sajid - Wajid - "Do U Wanna Partner" (Partner) Salim - Sulaiman - "Chak De India" (Chak De India) Najlepszy Tekst Piosenki Gulzar - "Tere Bina" (Guru) Jaideep Sahni - "Chak De India" (Chak De India) Javed Akhtar - "Main Agar Kahoon" (Om Shanti Om) Sameer - "Jab Se Tere Naina" (Saawariya) Sayeed Quadri - "In Dino" (Life In A… Metro) Najlepszy Playback Singer (Mężczyzna) KK - "Aankhon Mein Teri (Om Shanti Om) Neeraj Shridhar - "Hare Ram" (Bhool Bhulaiyaa) Shaan - "Jabse Tere Naina" (Saawariya) Sukhvinder Singh - "Chak De India" (Chak De India) Wajid, Laabh Janjuwa - "Soni De Nakhre" (Partner) Najlepszy Playback Singer (Kobieta) Shreya Ghoshal - "Barso Re" (Guru) Shreya Ghoshal - "Dholna" (Bhool Bhulaiyaa) Shreya Ghoshal - "Thode Badmash" (Saawariya) Shreya Ghoshal - "Ye Ishq Hai" (Jab We Met) Sunidhi Chauhan - "Aaja Nachle" (Aaja Nachle) Komu byście przyznały nagrody??
|
#4357 |
|
Zakorzenienie
|
A mi Tż kupił "Dhooma" i "Żonę dla zuchwałych"
Na weekendzie oglądaliśmy B&B, ale nie przypadł nam do gustu... Jutro w planie mamy z Tż obejrzeć "Fanaa" co o nim myślicie?
|
|
|
|
#4358 |
|
Rozeznanie
|
Widze, ze nominacje podobne, co w Filmfare Awards. Gdybym miala przydzielic wlasne nagrody za 2007 to dalabym (z tych,co wymienila Claire, bo nie widze Tare Zameen Par, ktoremu przyznalabym polowe z wszystkich nagrod - domyslam sie, ze pojawi sie w kolejnej edycji IIFA) Life in a metro nagrode za najlepszy film, Mani Ratnam- najlepszy rezyser (Guru), Abhishek Bachchan- najlepszy aktor, Tabu -najlepsza aktorka, Ifran khan- rola drugoplanowa i komediowa, Konkona Sen sharma- rola drugoplanowa, zdecydowanie Vivek Oberoi - czarny charakter (byl po porstu fenomenalny w tej roli, jestem naprawde pelna podziwu dla niego), Anurag Basu/Mani Ratnam za najlepszy scenariusz (nie moge sie zdecydowac mniedzy nimi dwoma), bezkonkurencyjny AR Rahman (najlepszy kompozytor) - Guru, Sayeed Quadri - najlepszy tekst piosenki, KK - najlepszy playback (ale nie za piosenke w Om Shanti, ale za piosenke z Bhool Bhulayia "Labon ko", ktora juz prezentowalam
) Shreya Ghoshal - playback za "Barso Re". wyroznienie przyznalabym tez soundrtackowi "Hare Ram" z Bhool Bhulaiyaa, a w szczegolnosci piosence "Hare Krishna Hare Ram", ktora juz stala sie tutaj piosenka kultowa i mi sie rowniez podoba.http://www.youtube.com/watch?v=WILy2...eature=related (przepraszam, ze znow wersja radiowa, gdzie niekiedy pojawiaja sie zdjecia, ktore nie maja nic wspolnego z filmem BB, ale teledysk jest typowo "amerykanski", gdzie panie(nki) pol-nagie dosc intensywnie kreca pewna czescia ciala, nie przypadl mi do gustu; poza tym, jakosc tez nie byla najlepsza) Justin, wybacz prosze, ale tych obrzedow slubnych jest cale mnostwo i duzo by opowiadac, tym bardziej, ze roznia sie one od regionu. jak juz wiesz, nasz slub nie byl hinduistyczny, wiec trudno mi jest tez powiedziec cos z wlasnego doswiadczenia. wiem, np. ze po slubie panna mloda czeka na swojego malzonka w sypialni na lozu, zakryta od stop do glowy sari i trzyma przy sobie szklanke mleka, ale dlaczego, tego juz nie wiem my w kazdym razie uczcilismy dzien kieliszeczkiem ![]() bess, z tych trzech, ktore wymienilas, widzialam Hum Dil de Chuke Sanam i musze powiedziec, ze nawet mi sie podobal, szczegolnie od drugiej polowy. pierwsza czesc jest taka typowo bolly-cukierowa i Ash robi te swoje glupie miny, ale koncowka byla calkiem przyjemna, wiec dzieki niej moge powedziec, ze film byl calkiem niezly Domi, Fanaa moge goraco polecic, mi sie bardzo podobal ten fim w kazdym razie
|
#4359 |
|
Zakorzenienie
|
Fanaa jest czaderska, zresztą pisałam już o niej tutaj gdzies wcześniej
|
#4360 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4361 |
|
Zakorzenienie
|
Bo fanaa dopieor co weszła an dvd, i kosztuje 6-7 dych, więc syzbko w gazetach nie bd;]
Oglądaliście Bluffmaster! i/lub veer-zaara?? Co o nich myślicie, sądzicie?
|
#4362 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4363 |
|
Zakorzenienie
|
ok, dizęki
|
#4364 |
|
Zakorzenienie
|
Widze, ze "Fanaa" jest chwalona więc się na nią skusze jutro...a mam ją od dłuższego czasu
dziś z Tz oglądałam poraz drugi "Salaam namaste" ponieważ on chciał obejrzeć![]() a "Veer- Zara"wg mnie piękny film |
|
|
|
#4365 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
zapisuję się bo kocham te filmy Ostatnio najbardziej spodobał mi się "Om Shanti Om" to najfajniejszy film jaki oglądałam
|
#4366 |
|
Rozeznanie
|
Klucha spóźnione gratulacje. Dużo miłości Wam życzę
![]() Dartanianka witaj ![]() "Dil se" to jest "Z całego serca". Wyczytałam dziś na bollywood.pl taką informację, że w Wyborczej za tydzień (26 kwietnia) ma być Josh.
"Z książkami jest tak samo jak z ludźmi: tylko niewielka część odgrywa dużą rolę, reszta gubi się w wielości" Edytowane przez dotaa Czas edycji: 2008-04-20 o 09:49 Powód: dopisek i literówka |
|
|
|
#4367 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kupiłam dziś "Ahiste ahiste" i jak przyszlam do domku, zobaczyłam ze mam uszkodzone opkaowanie, takie ułamane
ale jestem zła![]() Dziewczyny nei wiecie czy można gdzieś kupić takie opakowania, w jakich są te filmy z "Naj" i "Pani domu"?
|
|
|
|
#4368 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie zadzowniłam do mamy by mi kupiła dzisiejsze wydanie naj
) Fajny ten film jest??Wczoraj oglądałam ,,veer-zara" - fajne
|
#4369 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
).
Jak porządny wariat z miejsca odrzucam podejrzenia o moje szaleństwo. I'd rather hurt than feel nothing at all... Edytowane przez suzuranka Czas edycji: 2008-04-21 o 19:49 |
|
|
|
|
#4370 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie dzisiaj wypatrzyłam jak stałam na przystanku, że będzie ten Josh w sobotę
Ale widzę, że juz wiecie ![]() Domi ja tez mam takie ułamane opakowanie tyle, że z DDLJ i Jestem przy Tobie, ale myslę, że da się kupić gdzieś w sklepie same opakowania i wsadzić tam okładkę i po sprawie ![]() Bluffmastera oglądałam jak kiedyś leciał na Polsacie, generalnie mozna było obejrzeć, do przewidzenia było jak sie skończy, ale generalnie nie zasnęłam na nim
|
|
|
|
#4371 |
|
Zakorzenienie
|
Qrcze, ale powykupowany jest ten film... Dopiero w 5 kiosku znalazłam go
|
#4372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o ale fajnie, a w jakiej one są cenie?bo ja taka zacofana jestem ![]() Justin Timberlake ja się nie moge spokojnie uczyć, tylko ciągle myśle o moim zepsutym opakowaniu znalazłam sobie problem
|
|
|
|
|
#4373 |
|
Konto usunięte
|
ok 1,5 zł ? Znajdziesz też u fotografa.
|
|
|
|
#4374 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Te pudełka są za okolo 2 zeta, więc da się przezyć szczególnie w porównaniu z tym ile obecnie wydajemy na filmy ( no w tym tygodniu to już szał! Ahista ahista, Prosto z serca, Nigdy nie mów żegnaj, Josh... ) A o "Ahiście..." nie słyszałam wcześniej, ale zapowiada się ciekawie... Któraś z Was go już oglądała?
|
|
#4375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Płytka na szczęście działa normalnie, ale drażni mnie nadłamane opakowanie, teraz będę dokładnie patrzyła, żeby nie kupić kota w worku Zależy mi, żeby mieć taką ładną kolekcje tych filmów, mam dopiero 8 i jedno w papierowym opakowianiu, ktore kiedyś było dodatkiem do bodajże "Nowin" i pare pościąganych z internetu. Wy to pewnie macie ładne kolekcje![]() Dla mnie dziwne jest to, że "Pani domu"raz jest po 8,50 a innym razem po 9,90
|
|
|
|
|
#4376 |
|
Zadomowienie
|
ja tez mam odłamane pudełko w B&B
![]() tez musze sie zaopatrzyc w takie pudełeczko. w powiedzcie mi czy Nigdy nie mow zegnaj jest w takim czy w kopercie? a musze Wam powiedziec, ze ogladnelam 2/3 Zony dla zuchwałych. Jakos mnie nie zachwyca...dlatego rozkladam sobie na raty... jutro chyba skoncze. ale jedno moge stwierdzic. SRKowi sluzy czas.... oj sluzy.... |
|
|
|
#4377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie też "Żona dla zuchwałych" nie powaliła na kolana wątek z fortepianem mi się podobał, bardzo mnie to rozbawiło. A wogóle oglądałam z Tż, jemu podbał się filmik a ja to wogóle przy końcu zasnęłam i musiał mi opowiedzieć jak się skończyło
|
|
|
|
|
#4378 |
|
Zakorzenienie
|
no nieee,a wlasnie zakonczenie jest najlepsze
oprocz zakonczenia lubie ten moment,mnie Zonka powaliła najpierw piosenkami ,a pozniej Szarukiem ![]() www.youtube.com/watch?v=o-9y7MBwvlY -Szaru powazny chyba 1 raz w tym filmie,nie płacze przesadnie i nie ma trzęsawki,poza tym ta szara bluza sprawia ze ma bardzo szerokie bary ![]() gdybym nie obejrzala Zony 2 lata temu to w ogole nie zainteresowalabym sie bollywood,bo KKKG jakos mnie nie powaliło Edytowane przez bess Czas edycji: 2008-04-21 o 22:09 |
|
|
|
#4379 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem tylko, że będą razem |
|
|
|
#4380 |
|
Zakorzenienie
|
no tak ale ile w tym dramaturgi,dalam wyzej link to mozesz zerknac.Na dodatek niedoszly małzonek i jego kumple pobili Szaruka
i ten bieg na koncu hoho lubie ta scene![]() Aha i mnie sie tam mlody Szaru podoba ,najcudniejszy byl w Maya Memsaab ![]() www.youtube.com/watch?v=-GeJsWJ4aw0 www.youtube.com/watch?v=n4CvluEq81k screeny gdzies tu wklejalam |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.

ja zamierzam kupić Hum Dil De Chuke Sanam i Ahista Ahista bo dostały wysokie oceny na filmwebie

a w gazetach jakoś nie chca tego dac

i ten bieg na koncu hoho lubie ta scene