|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 | |
|
❤ bee happy ❤
|
Dot.: Słońce świeci, ptaszek śpiewa, nas ze stresu krew zalewa PM2017 cz. 46 :)
Cytat:
![]() trzymam kciuki żeby zadzwonili do Ciebie
|
|
|
#1772 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1773 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobija do 70. Lista zaproszonych się wydłuża, a przyjeżdżających skraca. Nawet dzisiaj dowiedzieliśmy się o śmierci w dalszej rodzinie, która prawdopodobnie spowoduje, że 6 wcześniej pewnych osób nam odmówi jednak.
|
|
|
|
|
#1775 |
|
Zakorzenienie
|
Przeżyłam zawał
![]() Mama TŻa nie odbierała ode mnie, bo nie miała mojego numeru w końcu przyszedł mi SMS, że telefon TŻa jest już dostępny. Dodzwoniłam się do niego, odebrał zmarnowanym głosem, na moje pytanie: nic ci nie jest? odpowiedział krótko: żyję. Myślałam, że miał jakiś wypadek czy coś, a ten smacznie sobie spał, a nie odbierał, bo miał problem z zasięgiem. Byłam taka przerażona, że nawet nie jestem zła
|
|
|
|
#1776 | |
|
❤ bee happy ❤
|
Cytat:
|
|
|
#1777 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja może w środę zjem-dzień loda ![]() Cytat:
Mirinda, Pepsi, 7up,sok jabłkowy, pomarańczowy Na stole będzie jeszcze kompot i woda z miętą ![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1778 |
|
Zakorzenienie
|
Krasulka, Dorotti, ja miałam dostać odpowiedź w sprawie pracy do końca ubiegłego tygodnia. W piątek o 17 stwierdziłam, że bardzo brzydko się zachowali, że nawet maila odmownego nie wysłali. A dzisiaj rano zadzwonili
Trzymam kciuki ![]() Co do ubrań, to ja w ogóle nie kupuję nowych i chodzę w starych szmatach. I też jedyne sensowne i modne to te sportowe Teraz do nowej pracy muszę coś kupić, bo będę miała kontakt z klientami, a nie tak jak do tej pory, siedzenie w norze I wcale mnie to nie cieszy, bo taka odzież do pracy wcale mnie nie jara
|
|
|
|
#1779 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogólnie nie mam problemów z pakowaniem tylko właśnie chodzi o to, że czuje się niemodnie nosząc w kółko to samo. Tez trzymam kciuki Cytat:
|
|
#1780 | |
|
Mother of Cat
|
Cytat:
super, już prawie wszystko!
|
|
|
#1781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro kolejne spotkanie Wielkanocne. Ale się dzisiaj najadłam ktoś przy stole niechcący poruszył temat Smoleńska, ale była burza
|
|
|
|
|
#1782 | |
|
❤ bee happy ❤
|
Cytat:
|
|
|
#1783 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bez nich tak nudno ![]() Cytat:
Także pomyślałam, że masz dla siebie pół podręcznego
|
|
#1784 |
|
Zakorzenienie
|
Olja, mój były często mi robił takie numery podczas nocnych wyjść i dla mnie to było za dużo. Ja mam duszę kontrolera i dzwonię milion razy
Ale na szczęście tż mi się zawsze ładnie melduje
|
|
|
|
#1785 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamówiłam z tuby z motylkami. ![]() Łatwe to w obsłudze. W pracy czasem wystrzeliwaliśmy poniszczone tuby, które nie nadawały się do sprzedaży. Cytat:
Jakie rzeczy dajecie do koszyczka? Moja lista to: KOSZYCZEK MĘSKI Chusteczki do czyszczenia okularów Chusteczki higieniczne + Chusteczki nawilżane Grzebień Gumy do żucia Krem Nivea + Krem do rąk + Krople do oczu + Nić dentystyczna + Odplamiacz Patyczki kosmetyczne + Plastry z opatrunkiem Płyn do płukania jamy ustnej + Przeźroczysta taśma klejąca Rolka do czyszczenia ubrań Waciki kosmetyczne + Woda utleniona Wykałaczki Zestaw do szycia KOSZYCZEK DAMSKI Bibułki matujące + Chusteczki do czyszczenia okularów Chusteczki do demakijażu + Chusteczki higieniczne + Chusteczki nawilżane Grzebień Gumy do żucia Krem + Krem do rąk + Krople do oczu + Lakier bezbarwny do paznokci Lakier do włosów + Nić dentystyczna + Odplamiacz Patyczki kosmetyczne + Pilniczek do paznokci Plastry z opatrunkiem Plastry żelowe (zapiętki) + Płyn do płukania jamy ustnej + Podpaski + Przeźroczysta taśma klejąca Rajstopy (3 i 5) Rolka do czyszczenia ubrań Tampony + Waciki kosmetyczne + Wkładki higieniczne + Woda utleniona Wsuwki do włosów + Wykałaczki Zestaw do szycia Tam gdzie plusy to mam to już kupione i naszykowane. I chciałabym by świadkowa miała u siebie: Chusteczki higieniczne Klej kropelka (na złamany obcas) Lek na biegunkę - Stoperan Lek na uspokojenie ziołowy Lek na wątrobę - Sylimarol Lek na wzdęcia - Espumisan Lek na zgagę - Ranigast Lek przeciwbólowy - Apap Papier ścierny (do starcia butów) Szminkę i puder (na poprawki) Zapasowe pończochy Zestaw do szycia (agrafki, igła, nitka biała, nitka granatowa, nitka czarna, nożyczki)
|
|
#1786 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co to, to nie, miałabym nawet problem zadzwonić do mamy i się poskarżyć ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
Jaszczurko, uwielbiam Cię! Wszystko elegancko napisane, plusiki powstawiane mój koszyczek będzie pewnie kompletowany na 'pałę' |
||
|
|
|
#1787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam taki mega prosty styl, mogłabym chodzić w białej koszuli i ciemnych dżinsach dzień w dzień. Do tego tylko bym buty zmieniała. Nienawidzę rano zastanawiać się w co się ubrać przez co chodzę czasem pod rząd w tych samych ciuchać. No tak... Tż mówi, że nie zadzwonili bo od razu wzięli się za sporządzanie umowy |
|
|
|
|
#1788 |
|
Zakorzenienie
|
Matko boska, cały sklep i aptekę będziesz mieć w tych koszyczkach
Nie przesadziliście ? My będziemy mieć jeden koszyczek w damskiej łazience, bo i tak faceci z wszystkim latają do żon Lista: Igły, nici,podpaski,gumy do żucia, wykałaczki, chusteczki nawilżające i higieniczne,woda tleniona, plastry, rajstopy,grzebień,wsuwki, pilniczek , antyperspirant i apap Chyba tyle Albo...huheuhue..może damy jeszcze prezerwatywy..
Edytowane przez koolorowana Czas edycji: 2017-04-10 o 22:04 |
|
|
|
#1789 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nienawidzę wędzonych rzeczy i kiełbasy, zwłaszcza domowej. ![]() A moja rodzinka uwielbia i rodzice wędzą na balkonie/na podwórku (róznie) i potem śmierdzi w całym mieszkaniu przez tydzień, bo to mięso śmierdzi. Cytat:
|
|
#1790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sume to nawet chusteczki higieniczne i nawilżane mają średnią rację bytu w łazience, gdzie jest dostęp do wody i papieru Dodaj jeszcze lakier bezbarwny, bo oczka w rajtopach to plaga
|
|
#1791 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz nie musisz kompletować na pałę! Możesz wydrukować moją listę! ![]() Cytat:
A że jestem 'większa' to tymi koszulkami wcale nie polepszam wyglądu mojej figury, tylko się poszerzam. Ale są takie wygodne! Ubiłabym! Ale bym panikowała przez nieodbieranie. P.S. Oljaa, patrz jak Cię uwielbiam. Tylko na Twoje posty odpisałam.
|
|
#1792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O , zapisuję ten lakier ! |
|
|
|
|
#1793 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1794 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słońce świeci, ptaszek śpiewawsd, nas ze stresu krew zalewa PM2017 cz. 46 :)
Nooo, moje 22 osoby z rodziny są pewne od początku, u tż nawet siostry nie można być pewnym
a fajnie by było dobić do 50, bo takie mamy minimum na sali. Będę uczestniczyć w planowaniu całej strategii kampanii, łącznie ze spotkaniami z klientami i pracą kreatywną. Branża ta sama, ale inne stanowisko ![]() Też lubię prosty styl
|
|
|
|
#1795 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale uważam, że jest okay. Krople się przydadzą i mi, plus sporo osób to okularniko-soczewkownicy (??? ). Taśma klejąca może się przyda, a któż to wie? I ogółem uważam, że co się nie zużyje to przyda mi się do domu. Albo nawet mi samej na weselu.U mnie będą też panowie bez żon. ![]() A leków nie chcę wrzucać do koszyczka, tylko mam info przy koszyczku, że leki w razie potrzeby u świadkowej. I wzięłam takie, które mogą mi się przydać, więc innym też. ![]() Cytat:
Chyba odpuszczę też rolki do czyszczenia ubrań, ale reszta raczej zostaje.
|
|
#1796 |
|
Zakorzenienie
|
Długo mnie nie było bo najpierw zakupy, a później (o zgrozo) zamawianie zaproszeń. To było trudniejsze niż myslalam. Czekam na projekt wstępny. Oczywiście spór przy wierszykach, wiec nie wzielam żadnego
tymczasem zmykam spać bo od jutra maraton 16godzinny. Weselnych snow ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1797 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiliśmy dziś wreszcie loty z Warszawy do Hamburga. Na 6 maja.
Od 2 tygodni chyba się czailiśmy, jak nie dłużej. Jak były niezłe ceny to przegapiliśmy, bo spadały i liczyliśmy na jeszcze lepsze, a tu skoczyły do góry. Dzisiaj patrzymy, a tu z Modlina (to minus) za 240zł/os. przez Londyn, przesiadka tylko 2h (czasem i 6-16h przesiadki były). Także szybko kupiliśmy, bo wczoraj jeszcze po 353zł były. Po pierwsze: nasz pierwszy lot samolotem.
|
#1798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie na 9 dni lecimy nie licząc prawie całego dnia spędzonego w podróży. A ja zawsze wole mieć bagaż rejestrowany bo mogę przywieźć sobie coś z kosmetyków lub wino od dziadka ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Co do koszyczków ratunkowych to ja z tego rezygnuje. Najpotrzebniejsze rzeczy bedzie miała świadkowa.
|
|
#1799 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz melduje się po pracy
Mega duzy ruch miałam a na koniec pojechalam na hot doga ze stacji no i odmówiły nam kolejne dwie osoby i to kuzyn którego najbardziej lubięWysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1800 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się obkupiłam na alie, na całe 20,46 zł
jestem ciekawa kiedy przyjdzie, na jutę dalej czekam |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

Zaręczeni w dniu: 11.08.2014 .
Ciągle mam nadzieję, że tż Anemone zareaguje należycie i zaprotestuje, ale moje wróżenie wydaje się nie być totalnie nierealne
Dobija do 70. Lista zaproszonych się wydłuża, a przyjeżdżających skraca. Nawet dzisiaj dowiedzieliśmy się o śmierci w dalszej rodzinie, która prawdopodobnie spowoduje, że 6 wcześniej pewnych osób nam odmówi jednak.

byliśmy na imprezie z Wyborową w styczniu. TŻ się skrzywił i powiedział, że tego gówna pić nie będzie 

Nie jeżdżę na rowerze, ale marznę, więc i tak ciągle chodzę grubo ubrana 

ktoś przy stole niechcący poruszył temat Smoleńska, ale była burza 
mój koszyczek będzie pewnie kompletowany na 'pałę'