|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zakupy na strawberrynet.com-kolorówka część II
Cytat:
firma nazywa sie Polluks i jeśli to nie reklama miesci się na ulicy Aksamitnej- mam do nich i telefon i fax - chcecie? |
|
|
|
|
#1232 |
|
Zakorzenienie
|
kasiaoli,
chyba Ty kochana pisałaś o piance czy toniku Lancoma do demakijażu czy on jest na Tru?? bo nie bardzo wiem który to jest, chociaż jeden tylko różowy widzę i jest to tonik http://eu.strawberrynet.com/productD...26538&goChar=L uffff, zdążyłam z pędzelkiem kupiłam dzisiaj w Rossmanie pędzel skośny do różu za niecałe 7 PLN i do cieni za 4 PLN ![]() będę porównywać do Lancoma
|
|
|
|
#1233 |
|
Zakorzenienie
|
ano mam
u mnie Etiaxil do cery wrażliwej nie działał skuteczniej niż Biotherm, a ten do normalnej podrażnił jak diabli, że nie mogłam rąk normalnie trzymać, raz go użyłam i dziękuję bardzo za takie męczarnie, nie mam sił, czasu i cierpliwości do zabawy typu smarowanie, zmywanie i cierpienie jak się nie uda ![]() ja tak miałam kiedyś, cały tydzień dostawałam zwrotki, potem się samo uspokoiło |
|
|
|
#1234 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam ten damski i zapach jest wg mnie taki plastikowy![]() Cytat:
Mam co prawda już taki, ale był droższy Sam nie malije, ale jest fajny. Pisałam zresztą o tym wcześniej, ale chyba nikt nie zwrócił na to uwagi
|
|
#1235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może się uda |
|
|
|
|
#1236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja myslę, że to będzie bardzo ważna informacja dla osób kupujących Kanebo, więc poproszę o nr telefonu
|
|
#1237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zadałam to samo pytanie w pierwszej części tego wątku. Oto odpowiedzi: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4184 i http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4196 Kupuj śmiało.
|
|
|
|
|
#1238 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tel i fax 022- 846-88-34 pon-pt od 9.00 - 17.00 oni sa tez dystrybutorem YSL Edytowane przez jazmine Czas edycji: 2008-04-18 o 22:26 |
|
|
|
|
#1239 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Aaaa i jeszcze zapomniałam dodać, że prześlicznie pachnie
|
|
|
#1240 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
.
|
|
|
#1241 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1242 |
|
Zakorzenienie
|
kasiaoli
![]() dziękuję za wypowiedź może Layla się wypowie
|
|
|
|
#1243 |
|
Raczkowanie
|
Ja tylko nieśmiało chciałabym wtrącić, że z zamawiając z różnych zagranicznych stron, nie zatrzymano mi jeszcze żadnej paczki, podobnie znajomym, więc jak robicie wspólnie zakupy to chyba warto,żeby robiła je osoba z wawy. P.S właśnie dostałam pierwsze zamówienie z Truskawki, w 6 dni u jest bardzo zadowolona, zaczynam się obawiać, że zostanę stałą klientką
|
|
|
|
#1244 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Drobiazg i do usług. |
||
|
|
|
#1245 |
|
Raczkowanie
|
Czy coś do cery naczynkowej proponujecie?
|
|
|
|
#1246 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, a może zaproponujecie mi coś do demakijżu. Mam dość wrażliwe oczy i niestety nie każdy produkt się dla mnie nadaje
![]() Moja wishlista zakupów coraz bardziej się wydłuża, już dodałam do niej deo Biothermu, na szczeście niedługo wypłata i stypendium
|
|
|
|
#1247 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.strawberrynet.com/product...43854&goChar=S |
|
|
|
|
#1248 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, mam do Was 1 dosłownie pytanie. Planuję właśnie pierwsze zakupy na Truskawie. Z góry zaznaczam, że nie jestem pasożytem - prześledziłam kilkadziesiat stron starego wątku + 2 nowego w poszukiwaniu informacji o vacie. Niestety nie znalazlam tego, czego szukałam.
Proszę, pomóżcie, jako doświadczone "tru-holiczki". Czy kupując na Truskawie trzeba zapłacić vat? Może to kwestia szybkiego przejrzenia, ale wydaje mi się, że pisałyscie tylko o cle, gdy się przekroczy pewną sumę. Jednak moja znajoma, która jest regularnie kupuje na truskawce pefrumy twierdzi, że płaci vat od zakupionych produktów. Jak to w końcu jest? |
|
|
|
#1249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) czekam tylko az ten preparat pojawi sie znow na Tru i koniecznie go kupie!! jakbyscie wysledzily ze jest to prosze o cynk!! BIOTHERM preparat zwezajacy pory![]() a mam jeszcze jedno pytanko: bo szykuje sie tez do zakupu na lato kremiku Biotherm Aquasource czy ktos go uzywal i moze polecic?? i glowne pytanko: ktory rodzaj najlepszy do mieszanej, czesto blyszczacej ale przesuszajacej sie cery: krem, zel czy fluid (achh sa go az 3 opcje i nie moge sie zdecydowac ) z gory dziekuje za pomoc
|
|
#1250 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez chcę cynk jak pojawi się preparat zwężający pory.
|
|
|
|
#1251 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.strawberrynet.com/product...30884&goChar=D są tam olejki z rumiankiem i ekstrakt z zielonej herbaty, ta marka o dziwo przeze mnie niedoceniana, ma dużo naturalnych kosmetyków z różnymi olejkami w stylu spa. kupiłam rozmiar salonowy, 250 ml. kod: Q04 02 089 - nie wiem, co znaczy. Sam płyn jest naprawdę miły w użytkowaniu, a najważniejsze, bardzo delikatny. Nie wiem, jak inne płyny, ale ten zmywa makijaż oka bardzo dokładnie i aplikacja jest przyjemna, ale wacików trzeba zużyć z 5 - tylko ja mam 3 warstwy tuszu. Próbowałam też la prarie, doskonały, ale cena z kosmosu. pachnie zieloną herbatą. Cytat:
wtedy naliczają kwotę rzędu 22 proc. plus jakieś koszty związane z obsługą i generalnie dużo zachodu. Może być jednak również tak, że UC przystempluje Twoją przesyłkę, nie sprawdzając jednak zawartości i vatu nie zapłacisz. W przypadku perfum bardzo często zdarza się oclenie.
|
||
|
|
|
#1252 |
|
Raczkowanie
|
Layla79, dziękuję bardzo
Czyli wynika z tego, że albo płace i vat i cło, albo nie płacę nic. Zaryzykuję. Raz się żyje
|
|
|
|
#1253 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1254 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A powiedz mi w takim razie, jaką on ma szerokość i długość włosia? Mnie nie chodzi o pędzel samomalujący, zresztą ostatnio wątku nie czytam, więc nie na to lecę, a na sam fakt, że on skośny i naturalny i w dobrej cenie. |
||
|
|
|
#1255 |
|
Zakorzenienie
|
Magja, w cenie cudownej wręcz BYŁ. Podobno pędzle Lancome są super, tak pisze Mad i Jazz. A ukośny będzie mój, mój
|
|
|
|
#1256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także jakby się pojawił, to bym prosiła o cynk, na PW najlepiej |
|
|
|
|
#1257 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mnie tez zatrzymano dwie paczuszki w tym tygodniu, z cieniami Clinique na 28 paczek, zatrzymali tylko pierwszą, i dopiero teraz te, takze raj się skonczył, mam nadzieję, ze chwilowo No i ciekawe jak długo potrwa odprawa... WzdechBtw byłam wczoraj w Douglasie i chyba mocno im obroty spadły, bo ledwo się wyrwałam ze szponów trzech pań, nic nie obejrzałam co planowałam, ledwo z zyciem uszłam |
|
|
|
|
#1258 |
|
Zakorzenienie
|
MaGJa, jak go zobaczę, to napewno dam znać
|
|
|
|
#1259 |
|
Zakorzenienie
|
Layla,
możesz mi polecić serię Lancoma do demakijażu?? pisałaś ponoć niedawno o różowej serii, możesz wkleić mi linka o ile jest na Tru??z góry dziękuję
|
|
|
|
#1260 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki prosze o pomoc, jakiego Biotherm'a Aquasource wybrac do cery mieszanej: krem, zel czy fluid???
i jeszcze pytanko o ta paletke brazujaca Clinique o ktorej ostatnio byla mowa... czy ona ma male zlote drobinki czy daje raczej taki metaliczny blask??czy nadaje kolor?? bo mnie zachecilyscie i chyba ja zakupie![]() edit: chodzi mi o ta szachownice Golden Bronze
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.

a ja poluje na preparat zwezajacy pory z Biothermu
pojawia sie czasem na Tru ale nigdy nie zdazam go kupic
czy ktoras z Was go stosowala? polecacie??

Mam co prawda już taki, ale był droższy

wtedy naliczają kwotę rzędu 22 proc. plus jakieś koszty związane z obsługą i generalnie dużo zachodu. Może być jednak również tak, że UC przystempluje Twoją przesyłkę, nie sprawdzając jednak zawartości i vatu nie zapłacisz. W przypadku perfum bardzo często zdarza się oclenie.

Także jakby się pojawił, to bym prosiła o cynk, na PW najlepiej