|
|
#2671 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Glassball Czas edycji: 2017-04-11 o 09:25 |
|
|
|
|
#2672 |
|
Rozeznanie
|
Mohnka suuuper!
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2673 |
|
Mamusia Luty 2016
|
Mamy majowe cz. VI
Mohnka
22.02.2016 Hania ![]() 38/40 Agatka ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- U mnie bezsenna noc. Czuje sie jak smierc i mam tak dość ![]() ![]() miałam wziąć paracetamol bo mi kolejny dzień z rzędu głowa boli i nie pamietam czy wzięłam czy nie wiec muszę założyć, ze wzięłam. Pełnio księżyca działaj, chce rodzić u mnie dziś 37t6d wg owulacji, wg usg 38t3d jakoś...22.02.2016 Hania ![]() 38/40 Agatka
|
#2674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2675 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie też praktycznie nieprzespana noc Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2677 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja się wyspalam ale zdarza mi się cmienie w podbrzuszu, uczucie że to może być lekki skurcz i bralam nospe nad ranem, oby jeszcze z tydzień dziec posiedzial ale chyba już odpuszczam szkołę rodzenia i odpoczywam w domu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
Mohnka super wieści
jak masz donoszona ciaze to pewnie uznali, ze jak sie zacznie dziać to i tak jest bezpiecznie. Leżę juz na patologi, jest tv obok fajna dziewczyna z wiekiem ciąży jak ja i łożyskiem przodującym. Mówili jej na obchodzie, ze nawet w piątek mogą zrobic cesarkę. Wiec moze ja sie czegoś dowiem, ale obchód mnie ominął. Moge jeść ale śniadanie mi nie dali. Zjadłam banana i mam paczka ![]() Czekam za Tz bo ma mnie nawiedzić z rodzicami Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
|
#2679 |
|
Raczkowanie
|
Mohnka ale super
Ja się wypisałam na żądanie, najwyżej za tydzień wrócę, powiedzieli mi, że chcą mnie trzymać do końca, a ja serio muszę skończyć tę szkole, maturę mogę już w innym terminie, ale żebym nie musiała roku zaliczać całego.. Więc jakoś dam radę! 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2680 |
|
Wtajemniczenie
ski
|
Sama nie wiem czy dzień taki kijowy czy dziecko ze mnie całą energie wysysa??! o 8 wstałam a najchętniej już teraz poszłabym w kimano..
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Justyna, dasz radę ☺☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
Glasball: Piękny brzusio
Mohnka: Super, możesz nabrać sił w domu Esor: Jeszcze trochę i Agatka wyjdzie też mam dni, gdzie najchętniej wyjęłabym sobie dziecko z brzucha. Ogólnie bardzo boję się baby bluesa po porodzie, że zostanę sama z dzieckiem w domu bo tż musi wrócić szybko do pracy i nie dam sobie rady. Przy okazji wizyty w przychodni zaszłam do lumpa i synek dostał piękny rampers i czapeczkę, a matka cudowną bluzkę z New Looka ( niestety na po porodzie, bo brzuch się nie mieści ) i jeszcze koszulę do karmienia różową w motyle ( żal nie brać jak kosztowała grosze).A teraz mam ochotę na ryż na mleku
|
|
|
|
#2682 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2683 |
|
Rozeznanie
|
Mohnka super gość z Maksia ☺
Jakie wieści 😀 wspaniale Przynajmniej przed porodem jeszcze odetchniesz w domu 😊 Gornek przynajmniej Cię w końcu ulokowali w jakieś miejsce. A jak fajna dziewczyna to pogadacie czas zleci. Ja z 1 strony cieszę się ze jestem sama a z drugiej strony nuda. Justyna powodzenia. Ułoży się wszystko zobaczysz. Marta udane zakupy cieszą ☺ A ja jestem zaskoczona bo mi grożą cc na jutro ale jeszcze nic pewnego. Był mój gin i mówił że jeszcze bedzie rozmawiać dziś z pozostałymi lekarzami tak ze dowiem się po południu. Pojawiła się deceleracja na ktg i w związku z tym będą myśleć co ze mną zrobić. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez anita7 Czas edycji: 2017-04-11 o 10:30 |
|
|
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
Potwierdzam, ze mozna wymiotowac przy rozwierajacej sie szyjce, ale wiadomo kazda z nas inna i wcale nie kazda musi tak zareagowac
|
#2685 | ||
|
Zakorzenienie
|
Justyna :Kciuki! Zaliczysz semestr, a później urodzisz piękne, zdrowe dziecko.
Cytat:
Cytat:
Sent from my ALE-L21 using Wizaz Forum mobile app |
||
|
|
|
#2686 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się zastanawiam, jak będzie po porodzie - tak naprawdę każda opcja emocjonalna jest dla mnie możliwa, ale nastawiam się na pozytywny obrót spraw. Od rana odbieram paczki: - przyszedł mop obrotowy z viledy - staniki do karmienia - fajne, ale mają fiszbiny - myślałam, że są bawełniane miękkie, mam w planie je wypruć - dwa prześcieradła frotte Z monitoringu innych przesyłek wynika, że dziś dojdzie jeszcze łóżeczko i zamówienie z gemini. Piorę wczorajsze tescowe zakupy i zapomniałam wrzucić kocyk ażurowy... ciekawe z czym go teraz upiorę - niebieski. ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2687 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2688 | |
|
Rozeznanie
|
Też mam taką nadzieję. Troszkę się boję że to za wcześnie 😢
Cytat:
Aż mi się brzuch z wrażenia postawił... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2689 |
|
Zadomowienie
|
Justyna - Doskonale Cie rozumiem, szkoda żebyś pod koniec szkoły miała sobie zawalić i wszystko poprawiać
Tylko oszczędzaj się jak najwięcej! Będzie wszystko dobrze, trzymamy kciuki ![]() Kiwaczka - Też bym już z chęcią poszła na drzemke ale nie.. nie.. ! Samo się nie wyprasuje 😂 ale po prasowaniu w nagrodę położę się haha Gornek - Super że w końcu masz swoje miejsce no i że masz z kim pogadać w sali ☺ Emilka - Uwielbiam dni kiedy wiem, że mam dostać dużo paczek i przesyłek 😀 Właśnie mi została jedna rzecz do wyprania, koszula do karmienia granatowa i z czym to wyprać hmm.. chyba zrobię pranie normalnych ciemnych ciuchów i po prostu wypiore je w dzieciowym proszku. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
U mnie od rana młyn. Dostałam list o odrzuceniu przez firmę meblową reklamacji odnośnie naszej sofy. Używamy ją od roku i tak niemiłosiernie skrzypi że nie da się na niej nawet leżeć nieruchomo, nie mówiąc już o wstawaniu czy przekręcaniu się. Oczywiście żaden przedstawiciel firmy się nie pofatygował a reklamację odrzucili bo uwaga! "mebel jest niewłaściwie użytkowany a uszkodzenia powstały w wyniku niewłaściwego przenoszenia mebla" - wtf?! Mebel jak został postawiony po przywiezieniu ze sklepu tak stoi w tym samym miejscu. Oszołomy. Wystosowałam im takiego maila żeby im w pięty poszło i zażądałam ponownego rozpatrzenia reklamacji a jak nie to idę do Rzecznika. O! Ale mi ciśnienie podnieśli... A choroba mi nie przechodzi... Mój TŻ wczoraj dostał antybiotyk, też ma anginę no wesoło u nas, nie ma co... Obym nie rodziła na razie bo go nawet do nas nie wpuszczą nie mówiąc o tym, że nie mógłby być przy porodzie zaciskam nogi i czekam aż wyzdrowiejemy.Moja Asia dzisiaj mało ruchliwa martwię się. Raz dupkę tylko wypięła...Mohnka!!!!!! anita, trzymaj się!! Będzie dobrze wszystko
|
#2691 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2692 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu wiesci od rana znowu 😱
Mohnka, u Ciebie coraz bardziej pozytywnie nie boj sie tych Swiat - odpoczywaj, jedz i daj sie obslugiwac ![]() Anitko, mocne. Moze to cc sie jeszcze odwlecze.Jest 11 rano, a ja juz mam w pupie poza sniadaniem Kinder kanapke i Kinder delice..czuje sie dzis lepiej, cisnienie mi chyba zeszlo to dzis dalej piore i musze wyprasowac.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#2693 |
|
Wtajemniczenie
ski
|
Aniu, moja Jagódka też była mało ruchliwa. Od 8-10:30 wogole jej nie czułam. Poskakałam troche w miejscu, pochodziłam po schodach by zwiększyć tętno i od razu buszuje w brzuchu ☺ także polecam troche się zmachać a dzidzia da popalić ☺
|
|
|
#2694 |
|
Konto usunięte
|
Niby byłam wyspana ale po śniadaniu przysnelam obudziłam sie po godzinie na siku i 2 i znowu zasnęłam :p
|
|
|
#2695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze mi choroba nie przeszła i tak mi ciężko, zatoki zatkane, wszystko spływa na oskrzela, ciągle kaszle. Masakra... A za dwa dni kończę antybiotyk a tu poprawa niewielka... Ale zjadłam kawałek czekolady i Mała się troszkę rozpycha
|
|
#2696 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2697 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kiedy wypis? Cytat:
Ale bliziutko... Cytat:
Anita, kciuki, zeby wszystko bylo ok, 3maj sie! Ania, wspolczuje, zdrowiej szybko. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#2698 |
|
Zadomowienie
|
Ania skandal, gotowca Ci puścili byle jakiego licząc że się zniechęcisz. Pewnie mają taki system działania
![]() Anita, jej, a moze to fałszywy alarm, może wszystko wróci do normy i jeszcze pobędziecie razem w w dwupaku. Justyna tylko się nie denerwuj egzaminami za bardzo, powodzenia ![]() Mohnka no! Gornek dobrze że w końcu Cię przenieśli, jakaś stabilizacja jest. Tylko to jedzenie... ale może na tej patologii będzie lepiej? ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Moja mała też się mniej rusza od 2 dni, może coś z pogodą
|
|
|
|
#2699 |
|
Zadomowienie
|
Emilka tez czytam ta ksiazke, pisalam tu o niej i tez polecam mimo ze sporo tam indoktrynacji to pomijajac ja sporo przydatnej wiedzy nt karmienia
![]() I tez czekam na paczki- 4-szt! A jedna musze isc nadac mezowi na poczte ale pogoda nie zacheca do wyjscia z domu ale jak biedak pojechał wczoraj po pracy to kolejka byla na 18 osob ![]() Mohnka swietne wiesci, musisz sobie podjesc duzo dobrego! ![]() Codziennie budze sie bardziej spuchnieta, prawa reka to jakas masakra no i mam obrzek nawet pod oczami
|
#2700 |
|
Zadomowienie
|
Prasuje jeeeej 😀 Robię co chwilkę przerwę coby zadyszki nie dostać.
Szlag chce mnie trafić bo nadal pieniędzy z zusu nie dostałam.. może miałam kontrol w domu a nikogo nie było? Myślę, że w takim wypadku chyba dość szybko list wysyłają? Wrr 😨 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.

wiec muszę założyć, ze wzięłam. Pełnio księżyca działaj, chce rodzić
u mnie dziś 37t6d wg owulacji, wg usg 38t3d jakoś...
cycuchy juz się na nim nie opierają i faktycznie lżej mi oddychać. Kurde zestresowałam się trochę bo mam 33 + 3, no i to wskazanie do Cc 

) i jeszcze koszulę do karmienia różową w motyle ( żal nie brać jak kosztowała grosze).

no wesoło u nas, nie ma co... Obym nie rodziła na razie bo go nawet do nas nie wpuszczą nie mówiąc o tym, że nie mógłby być przy porodzie
zaciskam nogi i czekam aż wyzdrowiejemy.
mocne. Moze to cc sie jeszcze odwlecze.
ale jak biedak pojechał wczoraj po pracy to kolejka byla na 18 osob