|
|
#4351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
Cytat:
a zobaczysz, że wszysto się ułoży. Ja wychodzę z założenia, że może być na tym polu tylko lepiej. I JEST ![]() I pozwolę sobie sparafrazować sms'a jakiego kiedyś dostał mój TŻ od swojego kumpla - Jak zechce wrócić, to wal z liścia, zero negocjacji ![]() Fajnie, że wyjaśniło się to wszystko i odzyskałaś konto. Ja za to już kilka razy i martwi mnie perspektywa strajku ![]() Hm, co do nóg, to jeśli będziesz miała okazję, to zapytaj jakiejś trenerki na siłowni, żeby ułożyła dla Ciebie program. A co do wróżki... troszkę ciary mi przeszły... mam nadzieję jednak, że mimo wszystko znajdziesz skuteczny sposób walki z chorobą i trzymam za to kciuki Niestety, odnoszę takie samo wrażenie. Generalnie to po części też wina mojego specyficznego gustu, ale jednak coś w tym jest... Zazwyczaj coś kupuję i potem od razu pędzę do krwacowej na poprawki ![]() Oooo, dawno nie słuchałam muzy... Ale kiedy robiłam to ostatnio - to na playliście miałam "Criminals" Katatonii, coś z Birthday Massacre, chyba "Holiday" i moje przypadkowe odkrycie z Myspace'a - Mind in a Box "Change" - miłośc od pierwszego usłyszenia Witaj zatem Ewelino [/QUOTE]omg nawet nie strasz, to ja juz wole tego angola
|
|
|
|
|
|
#4352 |
|
Zakorzenienie
|
Moje miłości muzyczne wiecznie na tapecie:
- Vital Remains- "Dechristianize" [mocne wrażenia- kto lubi taką muzę to polecam] ![]() - Tool pod każdą postacią - Brown [j.w.] - Radiohead głównie Jigsaw fall into place (piękne - Alice in chains - Goo Goo Dolls- iris no i cała reszta (dużo by wymieniać) jak to moja babcia mówi "szatanów"
|
|
#4353 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Virko, nie wiem czy doczytałaś- pisałam Ci, że olej kokosowy będzie w sklepie ze zdrową żywnością na ul. Krupniczej. Cytat:
)Cytat:
jego strata. Najlepiej nie pokazywać, że to przeżywasz. Zabrzmi jakbym była staruszką (sama w Twoim wieku nie chciałam słuchać takich rad), ale: jesteś jeszcze młoda, wszystko przed Tobą, żyj pełnią życia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tool-wszystko Portishead wszystko Massive Attack wszystko Tricky Dead Can Dance Cocteau Twin Tori Amos, Fiona Apple Burial J. Coltrane, M. Davis, Ch. Mingus, Sayag Jazz Machine polski, genialny O.S.T.R i wiele, wiele innych. Muzyka to moje życie Cytat:
Witam ![]() Cytat:
Włosy przerzedziły się o połowę, byłam cały czas słaba. Jakieś dwa lata zajęło mi wyjście z tego stanu... Teraz w ogóle nie wchodzę na wagę. Jeśli czuję po ubraniach, że się zaokrągliłam, ograniczam słodycze i tłuste potrawy i trochę więcej ćwiczę. Czegoś mnie tamta sytuacja nauczyła..Cytat:
Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Wstałam dziś całkiem wcześnie i nadrabiam zaległości w wątku. Dawno już tak się nie cieszyłam z weekendu. Tż chory, ja też nie mam na nic siły.. No może na jakiś mały spacerek po Gelerii Krakowskiej
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
||||||||||
|
|
|
|
#4354 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja tylko na chwilę, przed pracą ![]() Ło Matko, dwa dni mnie tu nie było, a tu tyyyle stron ![]() Zaraz nadrobię przynajmniej część
|
|
|
|
|
#4355 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Cytat:
Tylko w tym celu nadają się odżywki bez wszelkiego typu silikonów i oblepiaczy- najlepiej z dodatkiem jakiegoś bardzo łagodnego detergentu.Można jeszcze zastosować metodę "pośrednią" - nałożyć odżywkę od ucha w dół- umyc włosy szamponem (konkretniej skórę) a spływającą pianą zmyć odżywkę- po czym ponownie nałożyć odżywkę już na całe włosy- przy dłuższych włosach rewelacyjnie zabezpiecza konce przed wysuszaniem. Polecam ![]() Dorzucam Wam zdjęcie z serii "dziewne pozycje do spania mojego kota " pozycja numer 49384729385 w stanie całkowitego naprężenia i w dodatku "pod górkę"
|
|
|
#4356 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja za samą sterylizację półtora roku temu zapłaciłam 100zł. A co do ślubu... też chciałam mieć dłuższe włosy na ślubie, ale musiałabym nadal farbować, a w tym momencie włoski mam naprawdę okropne... ![]() I obawiam się, ze nie ma innego wyjścia. Poza tym boję się o te problemy ze skórą głowy, farbowanie na pewno jej nie pomoże. Może jakby mnie było stać na fryzjera to co innego a tak... ehh, też mi szkoda ![]() A jeśli TŻ będzie za bardzo marudził, to mu powiem tak: "Tyle czasu Ci się nie spieszyło to możesz poczekać jeszcze ten rok czy dwa" Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak na razie pracuję już tydzień i ni cholery nie jest lepiej... nawet odrobinę... Jak wracam do domu to wyję z bólu Tzn w pracy też wyję, ale nie mam wyjścia, muszę stać ![]() Będę miała koszmarne odciski, gorsze niż do tej pory Wczoraj mnie strasznie bolały nogi w tym miejscu gdzie jest ścięgno Achillesa Dzisiaj pewnie nie lepiej, bo od rana czuję, że mnie bolą. W nocy ledwo zasnęłam No ale jakoś muszę się przemęczyć dopóki nie znajdę czegoś lepszego.Cytat:
![]() Nooo, dobrze, że sam też dużo pracuję, więc nie ciśnie mnie za mocno Ale fakt faktem cierpimy oboje ![]() Kasiu, to Twoje kocisko jest po prostu cudne |
|||||
|
|
|
|
#4357 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ide zaraz z pieskiem na spacer i wstapie przy okazji do apteki Może do wlosow też cos kupie przy okazji Cytat:
|
||
|
|
|
|
#4358 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
A gdzie byłaś kiedy Cię nie było? Że musiałaś się nam po raz kolejny przedstawiać i w ogóle ![]() Cytat:
A po cichu dodał, że być może wtedy nie zanudzałabym go tymi wszystkimi wizażowymi wiadomościami na temat włosów, bo miałabym od tego koleżanki ze studium No cóż, na temat silikonów, soczku z rzepki czy farb do włosów wie chyba już tyle co ja - musiało się biedaczysko nasłuchać ![]() Cytat:
A tak poza tym, mimo, że od sterylizacji minęło już półtora roku, nadal jest takim samym dzikusem jak była od małego ![]() No dokładnie W ciągu tych 9 godzin mogę usiąść tylko na 15 minut, kiedy mam przerwę ![]() BTW: W ogóle nie wyglądasz na swój wiek, dałabym Ci co najmniej 20 lat Ehh ta dzisiejsza młodzież, tak Wam się spieszy do dorosłości? Cytat:
Tylko muszę najpierw sama poprosić koleżankę, żeby przegrała mi te filmy dla mnie, bo te co mam w domu są jej, a ja nie mam nagrywarki. Tzn mogła mi je przegrać już dwano temu, ale jakoś nie miałam powodu, żeby się spieszyć - a teraz już mam ![]() Tak że jak tylko je sobie przegram to dam Ci znać |
|||
|
|
|
|
#4359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mialam czasu poprostu tego wszystkiego czytac przez jakis czas, (a wtedy naprawde dużo produkowałyście) a po 2-3 dniach nie mialam juz pojęcia o czym jest dyskusja Ale teraz obiecuje że bede wszystko solidnie czytac i nadrabiac
|
|
|
|
|
|
#4360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nigdy nie uda mi się wszystkiego przeczytać od razu, więc kopiuję sobie wątek na dyskietkę i nadrabiam w domu ![]() Zgadnijcie kto odwiedził drogerię, w której pracuję?? Sławna Jola Rutowicz Może to tymi „naszymi” tak się non stop mazała w tym programie? Czytałam też, że zdarza się Wam kupować ubrania na allegro. Dobrze trafiacie?? Bo ja bym się bała. Mnóstwo rzeczy mi się podoba, szczególnie sporo gotyckich ciuchów, ale stwierdziłam, że na allegro kupować nie będę. Niby jest podany rozmiar, ewentualnie wymiary, ale co będzie, jeśli coś kupicie, przymierzycie w domu i się okaże, że jest np. za małe, za duże, kiepsko leży?? Rozmiar rozmiarowi nie równy. Kiedyś się nacięłam - kupiłam coś bez przymierzania bo bardzo mi się podobało i chociaż na oko powinno być dobre skończyło się tym, że wylądowało w koszu dla PCK Na szczęście niewiele za to zapłaciłam, bo jakbym dała np. kilkadziesiąt złotych to bym się chyba pocięła.Znalazłam jedynie kilka aukcji, gdzie można było zwrócić sukienkę w ciągu np. tygodnia, jeśli nie pasowała, ale to tylko w przypadku większych sum, np. kilkaset złotych. |
|
|
|
|
|
#4361 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak sobie wyobraziłam...Fiona Apple ma podobny styl jak Tori? Mam na myśli że solo? Rolki kocham, ale w Gdańsku był deszcz! Wredny deszcz. Cytat:
I z charakterem. Znasz taką odżywkę? Spodobal mi się efekt, ale za bardzo obciążyła Ziaja. Cytat:
Vital Remains-przesłuchałam właśnie. I przesłucham drugi raz i zobaczę jak spodoba mi się.Cytat:
Ano pamiętam, staram się pamiętać wszystkich imiona ![]() Cytat:
![]() A więc-dzień dobry Izo Cytat:
Dziękuję Wróżka powiedziała, że mam znaleźć specjalistę mężczyzne Tytułów nie znam. A ja się Depeche mode teraz rozwalam
|
||||||
|
|
|
|
#4362 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4363 |
|
Zadomowienie
|
Mały śledczy?
Wywalaj. Bożeee,jaki irytujące, nie wiedziałam, że ludzie ludzi na wizażu śledzą :| przepraszam za post ale normalnie ktoś mnie na wizażu podgląda i potem z tego co piszę rozlicza. Brrr. |
|
|
|
|
#4364 | |
|
Zakorzenienie
|
witajcie wszystkie Włosomaniaczki
ale napłodziłyscie od wczoraj Narek- przykro mi z powodu zerwania, takie sytuacje zawsze rozbijaja emocjonalnie, nawet jesli samo rozstanie wychodzi w rezultacie na dobre ![]() ![]() Cytat:
jeszcze umysl mi sie nie przelaczyl na tryb dzienny, łapie co chwile zastoja wrocilam wczoraj o 3 rano, a polozylam o 4. mocna kawa i bede jak nowa ![]() ale za to wczoraj zalapalam komplementa, ze w krotkich wlosach wygladam bardzo sexy ![]() slucham sobie ukochanego Summoninga, nadrabiam zaleglosci wizazowe, a potem czeka mnie nauka ![]() milego dnia wszystkim |
|
|
|
|
|
#4365 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Powiedz więcej to była fantastyczna metoda, jednak przeraziły mnie skutki jakie odniosły niektóre osoby. |
|
|
|
|
|
#4366 |
|
Zakorzenienie
|
Już dawno tak długo nie spałam
Teraz powoli się mobilizuje do nauki - ale bardzo powoli Musze jeszcze skoczyć do galerii po prezent dla koleżanki Kupiłam jej już słodki kubek z krową, do tego zestawu łyżeczkę - kubek wypełniłam cukierkami krówkami i wsadziłam łyżeczke do środka Mam plan kupić jakieś kolczyki i je na dno kubka dać![]() Mirelko małymi kroczkami a bez śniadanie sobie życia nie będziesz wyobrażała. Ja miałam taki okres, że mało co jadłam, a śniadań to już wogóle, a teraz życia bez śniadanka sobie nie wyobrażam Nie musisz od razu sporawego zjadać, ale organizm po kilku dniach się przyzywczai nawet do małej ilości pokarmu i będzie ją rano wołał - do tego śniadanie to podstawa - jak nie jesteś przekonana, poczytaj
|
|
|
|
|
#4367 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witam i zyczę Wam milego weekendu! Jakie macie plany? ja zaraz zabierasm sie za sprzatanie, potem zakupy i słodkie lenistwo a dokładniej bede nadrabiać braki w czytaniu róznych kosmetycznych wspaniałości które na to czekają ![]() A poniewaz u mnie pada to raczej wieczór w domku a co za tym idzie na wlosach wylądują gloria + olej kokosowy
|
||
|
|
|
|
#4368 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(nawet zrobiłam sobie z niego dzwonek na telefon ) A reszta "szatanów" to m.in Decapitated (oby przetrwali ostatnie ciężkie wydarzenia), Thetragon, Death, Immolation, Morbid Angel, Behemot, Vader (Mauser ) Immortal, Hate Eternal, Nail, My Dying Bride......itp itd. Jeśli lubisz takie garkotłuki to polecam kawałek "The empty Throne" Decapitated (jest chyba na ich stronie na MySpace)A co do odżywki- to może być np. Gloria. Kallos raczej odpada (proteiny)- ew. ta odzywka z Aloesem (nazwy nie pamiętam)- generalnie wszystko co bez silikonów i oblepiaczy (m.in protein) ponieważ mogą prowadzić do obciążenia włosów. Cytat:
możesz powiedzieć coś więcej?
|
|
|
#4369 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja muszę przesłuchać dwa razy aby motywy wyłapywać ![]() Gloria, gloria, znów ta gloria, a w Gdańsku jej nie widzę. A szpieguje mnie chłopak. Aż to cholera bierze, że to to takie nieufające. |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do tego trzeba podejsc rozsądnie i dojrzale. nie oczekiwac cudu, zakladac go, ale nie traktowac metody SILVY jako sposobu na kazdy problem. wazne jest mocne postanowienie zmian, wytrwalosc i w pewnym sensie silna osobowosc, aby nie zalamac sie, gdy nie widac efektow. z tym programowaniem na Zło to mialam na mysli cos takiego: gdy wprowadzasz sie w stan alfa, nie jestes w stanie utrzymac negatywnych mysli, zyczenia sobie lub komus krzywdy, dlatego, ze takie mysli sa blokowane. w stanie glebszym stanie alfa, jezeli go naprawde osiagniesz, bo niektorzy maja z tym problemy, czujesz sie tak blogo, ze negatywne emocje nie maja prawa bytu, im wchodzisz glebiej, tym bardziej sie od tego uwalniasz. brzmi troche krejzi ale ta metoda to nie czary-mary. praca z podswiadomoscia jest wykorzystywana coraz czesciej w nowych metodach nauczania np. slynna SITA |
|
|
|
|
|
#4371 |
|
Zakorzenienie
|
A jest w Gdańsku Auchan? bo ja właśnie w tym supermarkecie kupuję Glorię
|
|
|
|
|
#4372 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#4373 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cudowne uczucie, ale przeraziło mnie, gdy czytałam o negatywnych skutkach. W głębokim stanie alfa miałam też obrazy których nijak nie mogłam kontrolować, wypływały z głębi mojego umysłu, głęboko skryte, ale jakieś znajome... Tak jakbym była czyjąś reinkarnacją i tej osoby wspomniania przeżywałam. Bardzo wyraźnie w moim umyśle podczas tych wspomnień zarysowała się liczba 5. Miałam swoje efekty, chociaż dążyłam jedynie do pozytywnych- w żadnym wypadku nikogo nie krzywdzących. To było wręcz szokujące, ale.. Oj krejzi brzmi.
|
|
|
|
|
|
#4374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nad tym trzeba umiec panowac i nie isc dalej gdy nie jestes gotowa ![]() podesle Ci potem cos na PW, ale odtwarzacz mp3 wymagany ![]() dlaczego Twoj chlopak Cie szpieguje na tym forum? moze niech sie zajmie czyms sensowniejszym albo przynajmniej cos napisze zawsze mozesz przejsc na tryb niewidzialnosci, to fajna opcja, niestety ja nie moge z niej korzystac |
|
|
|
|
|
#4376 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do sylwetki to słoducze to nic dobrego, wystrwystarczy odpowiednia dieta, np ziemniaki zastąpic ryzem itd ![]() ale i tak jem złodycze no i cwicze ![]() codziennie ![]() Cytat:
truskawkowawiosna ja ci zaraz dam wiesniaczki |
||
|
|
|
|
#4377 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4378 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4379 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#4380 |
|
Zakorzenienie
|
haha, czeka na nie sroga kara za nasmiewanie sie
wlasnie opracowuje formule zaklecia tylko bedzie problem ze skompletowaniem skladników, wymagane dlugie wlosy pieknej dziewicy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.

]
Cóż miałam zrobić, powiedziałam "Dobra", odkręciłam się na pięcie i poszłam do domu(coś tam jeszcze za mną krzyczał).
Zła tylko jestem, bo kłamał mi prosto w oczy.
a zobaczysz, że wszysto się ułoży. Ja wychodzę z założenia, że może być na tym polu tylko lepiej. I JEST
i martwi mnie perspektywa strajku 

[/QUOTE]

). 
Nie ważne ile się waży, bo można ważyć mało i mieć sporo tłuszczu, który mało waży, a i odwrotnie - mieć smukłe, umięśnione ciało i tu normalne, że waga jest troche wyższa
Wczoraj mnie strasznie bolały nogi w tym miejscu gdzie jest ścięgno Achillesa 

Jak sobie wyobraziłam...

możesz powiedzieć coś więcej?