Włosomaniaczki :D - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-04-18, 23:07   #4351
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Zmien na mat-fiz

Silna
Witaj Dorotko
[jestem pod wrażeniem ]

W zasadzie nie wiem co się stało. Uznałam tydzień temu, że jednak warto to pociągnąć dalej, on też, mówił, że chce być ze mną do końca życia, a dzisiaj wyskakuje do mnie z tekstem, że chce na jakiś czas zerwać Cóż miałam zrobić, powiedziałam "Dobra", odkręciłam się na pięcie i poszłam do domu(coś tam jeszcze za mną krzyczał).
A mówią, że kobiety są taaakie skomplikowane i trudno je zrozumieć
Płakać nie będę Zła tylko jestem, bo kłamał mi prosto w oczy.
Fantastyczna postawa, tak trzymać a zobaczysz, że wszysto się ułoży. Ja wychodzę z założenia, że może być na tym polu tylko lepiej. I JEST
I pozwolę sobie sparafrazować sms'a jakiego kiedyś dostał mój TŻ od swojego kumpla - Jak zechce wrócić, to wal z liścia, zero negocjacji

Fajnie, że wyjaśniło się to wszystko i odzyskałaś konto.

Ja za to już kilka razy i martwi mnie perspektywa strajku

Hm, co do nóg, to jeśli będziesz miała okazję, to zapytaj jakiejś trenerki na siłowni, żeby ułożyła dla Ciebie program.

A co do wróżki... troszkę ciary mi przeszły... mam nadzieję jednak, że mimo wszystko znajdziesz skuteczny sposób walki z chorobą i trzymam za to kciuki

Niestety, odnoszę takie samo wrażenie. Generalnie to po części też wina mojego specyficznego gustu, ale jednak coś w tym jest... Zazwyczaj coś kupuję i potem od razu pędzę do krwacowej na poprawki

Oooo, dawno nie słuchałam muzy... Ale kiedy robiłam to ostatnio - to na playliście miałam "Criminals" Katatonii, coś z Birthday Massacre, chyba "Holiday" i moje przypadkowe odkrycie z Myspace'a - Mind in a Box "Change" - miłośc od pierwszego usłyszenia

Witaj zatem Ewelino a wątek faktycznie rozwija się w zastraszającym tempie [/QUOTE]
omg nawet nie strasz, to ja juz wole tego angola
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-18, 23:29   #4352
Jolie2601
Zakorzenienie

Moje miłości muzyczne wiecznie na tapecie:
- Vital Remains- "Dechristianize" [mocne wrażenia- kto lubi taką muzę to polecam]
- Tool pod każdą postacią
- Brown [j.w.]
- Radiohead głównie Jigsaw fall into place (piękne )
- Alice in chains
- Goo Goo Dolls- iris
no i cała reszta (dużo by wymieniać) jak to moja babcia mówi "szatanów"
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-19, 09:44   #4353
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
mam nadzieje, ze jej się nic nie popsuło z kontem
a wogóle wstępuje do nas nowe Włosomaniaczki a i tak tylko my zostajemy

mnie kiedys zaatakowała frytkownica i toster
hmm... z dziwnych historii - ja kiedyś wpadłam za pralkę. Wybierałam się do szkoły i ulubiona szminka wylądowała mi za pralką. Pomiędzy pralką a ścianą było trochę przestrzeni więc wylazłam na nią i opuściłam w dół ręce i głowę. Niestety nogi mi się poślizgnęły i wyglądało to tak jakbym stała na rękach za pralką, machając nogami. Siostra mnie uwolniła

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
To i ja się w witam
Wczoraj wizaż nieźle świrował wieczorem, nie wiem czy Wam też (ale widząc małą ilość postów, mniemam, że tak ).

Wczoraj zakupiłam oliwę z oliwek, a mój mąż tak patrzy na to i mówi: "Proszę, tylko nie mów mi, że będziesz to wcierać we włosy.." Pełne zrozumienie
Chciałam dokupić jeszcze tą avocado, tylko franca strasznie droga..., a może któraś chce kupić na pół?? Bo tam była spora ilość, więc połowa mi spokojnie wystarczy, a koszty na pół, już nie będą takie straszne Kosztowała niecałe 30 zł (27 czy 28 jakoś tak).
Oliwa jest ponoć super. Dziś będę u TŻ, więc wezmę sobie trochę. Czytałam kiedyś wywiad z moją ukochaną Monią Bellucci i mówiła, że jak była młodsza, wcierała oliwę we włosy

Virko, nie wiem czy doczytałaś- pisałam Ci, że olej kokosowy będzie w sklepie ze zdrową żywnością na ul. Krupniczej.

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
Witam panie!

Marzena, Ola, Mirela, Gosię, Karolinę, Kasię, których nie ma chwilowo, Emilę (Milkę), Emilię (Porcelainnn, której jeszcze nie znam ku swemu niezadowoleniu), Joasię, która jak widzę również lubi mangę o_O I Izę blondynę naszą, którą wcięło! Gdzieś Ty? i Julitę, z tej chemii sobie poradziłam! Aaa, poradziłam!
i wszystkie panie muszę jeszcze zapamiętać imiennie,np. tigresske, bo nie mogę znaleźć gdzie się przedstawiały

Idę ciasto robić. Murzynka, a co!

Dzisiaj samopoczucie straszne. Ale nie będę się użalać, silna Dota, silna
Witam . Ten tydzień miałam ciężki i było mało czasu na wizaż, myślę, że jeszcze dobrze się tu poznamy )

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
W zasadzie nie wiem co się stało. Uznałam tydzień temu, że jednak warto to pociągnąć dalej, on też, mówił, że chce być ze mną do końca życia, a dzisiaj wyskakuje do mnie z tekstem, że chce na jakiś czas zerwać Cóż miałam zrobić, powiedziałam "Dobra", odkręciłam się na pięcie i poszłam do domu(coś tam jeszcze za mną krzyczał).
A mówią, że kobiety są taaakie skomplikowane i trudno je zrozumieć
Płakać nie będę Zła tylko jestem, bo kłamał mi prosto w oczy.

jego strata. Najlepiej nie pokazywać, że to przeżywasz. Zabrzmi jakbym była staruszką (sama w Twoim wieku nie chciałam słuchać takich rad), ale: jesteś jeszcze młoda, wszystko przed Tobą, żyj pełnią życia

Cytat:
a wy nie wiecie ze ja na diecie jestem
a wy jak nie o lodach to ciastach
Też chce wymodelować sylwetkę i wiem, że odchudzanie jest dobre jeśli chcesz spalić tłuszczyk (pokaźną ilość tłuszczyku). To wymodelowania sylwetki możesz ograniczyć trochę słodycze i ... ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć. Jest wiosna, najlepszy czas ku temu. Rollki, basen, jogging. Po tym sylwetka jest dużo ładniejsza niż po głodzeniu się, no i utrzymuje się dużo dłużej

Cytat:
A tak propos, może wymienimy gusta muzyczne-chociażby piosenki które ostatnie wałkujemy?

Bo ja to dziwne dziecko i dostałam empetrzy bo ostatnia się zepsuła i męczę:

Take me under- Three days Grace
Iron Maiden w każdej postaci
Wishmastera Nightwisha o_O"
Hey, Nosowską i Chylińską.
SOD- Chop Suey! nie wiem czemu wróciłam i...zakochałam się znów.
Depeche Mode
Billy talent
Bathory
Metallica
Kate Bush
Tori Amos
Outkast - Ms Jackson
The Beatles
Drowning Pool - Let the bodies hit the floor!

Tool-wszystko
Portishead wszystko
Massive Attack wszystko
Tricky szczególnie Evolution Revolution Love
Dead Can Dance
Cocteau Twin
Tori Amos, Fiona Apple
Burial
J. Coltrane, M. Davis, Ch. Mingus, Sayag Jazz Machine
polski, genialny O.S.T.R i wiele, wiele innych. Muzyka to moje życie

Cytat:
Napisane przez antoinettee Pokaż wiadomość
Matko jak ten wątek szybko się rozwinął ;-) Ja tez jestem wlosomaniaczką Dzis bylam u fryzjerki podciąc koncowki i powiedziala mi ze mam multum nowych wlosków i ze o napewno sprawka waxa
A co do mojego imienia mam na imie Ewelina i witam was serdecznie drogie wizażanki

Witam

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Może nie rozmawiajmy tu o wadze Wątek na temat wzrostu i wagi już istnieje Nie ważne ile się waży, bo można ważyć mało i mieć sporo tłuszczu, który mało waży, a i odwrotnie - mieć smukłe, umięśnione ciało i tu normalne, że waga jest troche wyższa Dla mnie ważniejsze jest to jak się wygląda i czuje w swoim ciele, a nie te głupie cyferki na wadze, które swoją drogą o niczym nie świadczą, bo sylwetka to jedno, a liczba na wadze to drugie
Zgadzam się. Ja w liceum zrobiłam sobie dużą krzywdę. Odchudzałam się i zbyt intensywnie ćwiczyłam. Później przestałam, ale organizm był już tak wyniszczony i jakby przestawiony na inny tryb. Mimo tego, że zaczęłam jeść dużo, dosłownie wpychałam w siebie wszystko co odżywcze, kaloryczne, nadal byłam za chuda. Potem jeszcze dostałam grypy żołądkowej i tak... przy wzroście 175 cm ważyłam 49 kg Włosy przerzedziły się o połowę, byłam cały czas słaba. Jakieś dwa lata zajęło mi wyjście z tego stanu... Teraz w ogóle nie wchodzę na wagę. Jeśli czuję po ubraniach, że się zaokrągliłam, ograniczam słodycze i tłuste potrawy i trochę więcej ćwiczę. Czegoś mnie tamta sytuacja nauczyła..
Cytat:
A ja zmienię temat:
jest tu jakaś panna z puszącymi się suchymi włosami?

Dziś umyłam włosy...odżywką, jak to Hiszpanie
Oszałamiający efekt- sprężyste fale, błyszczące i takie zbite w pozytywnym tego włosa znaczeniu, jak z reklam.

Tylko obciążone ciut, więc szybko się przetłuszczą-ale ja mam dość tłuste, szczególnie ostatnie.

Ale w sumie polecam. Miałam odżywkę z dimeticone jedynie-Ziaję do cienkich.
Jak to odżywką? Przecież to nie oczyści włosów z zanieczyszczeń?Nie wiedziałam, że Hiszpanie tak robią....

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
o matko, muszę to odkręcić bo jeszcze wyjdzie na to, że to ja mam jakieś niecne plany Możecie odetchnąć- moja przyjaciółka z roku planuje ślub we wrześniu tak więc najwyższa pora wybrać suknię- powiem Wam, że przeokrutnie meczące to było Jeśliz zaś o mnie chodzi to jestem stanu wolnego i nie planuję tego zmieniać
a już miałam gratulować

Dzień dobry
Wstałam dziś całkiem wcześnie i nadrabiam zaległości w wątku. Dawno już tak się nie cieszyłam z weekendu. Tż chory, ja też nie mam na nic siły.. No może na jakiś mały spacerek po Gelerii Krakowskiej

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-19, 10:04   #4354
Finlora
Zakorzenienie

Hej

Ja tylko na chwilę, przed pracą

Ło Matko, dwa dni mnie tu nie było, a tu tyyyle stron

Zaraz nadrobię przynajmniej część
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-19, 10:12   #4355
Jolie2601
Zakorzenienie

Dzień dobry wszystkim
Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Jak to odżywką? Przecież to nie oczyści włosów z zanieczyszczeń?Nie wiedziałam, że Hiszpanie tak robią....
Metoda mycia odżywką jes generalnie bardzo fajna- pozwala na dobre umycie włosów przy jednoczesnej ochronie ich przez działaniem surfaktantów. Pisałam już o tym kiedyś na fryzjerskim Tylko w tym celu nadają się odżywki bez wszelkiego typu silikonów i oblepiaczy- najlepiej z dodatkiem jakiegoś bardzo łagodnego detergentu.

Można jeszcze zastosować metodę "pośrednią" - nałożyć odżywkę od ucha w dół- umyc włosy szamponem (konkretniej skórę) a spływającą pianą zmyć odżywkę- po czym ponownie nałożyć odżywkę już na całe włosy- przy dłuższych włosach rewelacyjnie zabezpiecza konce przed wysuszaniem. Polecam

Dorzucam Wam zdjęcie z serii "dziewne pozycje do spania mojego kota" pozycja numer 49384729385 w stanie całkowitego naprężenia i w dodatku "pod górkę"
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcia-0047_1.jpg (101,7 KB, 19 załadowań)
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-04-19, 10:15   #4356
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Podrapana- cieszę się, że już ma to za sobą- w ogóle to trafiłam na bardzo fajnego weterynarza- o wszystko się wypytał- w pierwszej kolejności o imię dobrze się nią zajął- widać było, że lubi swój zawód i wykonuje go sumiennie. Poza tym za zabieg, krople do uszu i tabletkę odrobaczającą zapłaciłam 90zł a spodziewałam sie przynajmniej 100 za samą sterylizację- za 4-5 dni jadę wyjąć szwy i założyć książeczkę- nie zrobiłam tego ostatnio bo gość stwierdził, że na raz następny będzie miał takie ladne, specjalnie dla kotków- ehhh przypadkiem trafiłam z Zuzią w dobre rece

Oj tak- uwielbiam tego mojego belzebuba

Ago co do włosów to czy nie wolisz się wstrzymać do ślubu?
Faktycznie fajny weterynarz
Ja za samą sterylizację półtora roku temu zapłaciłam 100zł.

A co do ślubu... też chciałam mieć dłuższe włosy na ślubie, ale musiałabym nadal farbować, a w tym momencie włoski mam naprawdę okropne...
I obawiam się, ze nie ma innego wyjścia. Poza tym boję się o te problemy ze skórą głowy, farbowanie na pewno jej nie pomoże. Może jakby mnie było stać na fryzjera to co innego a tak... ehh, też mi szkoda

A jeśli TŻ będzie za bardzo marudził, to mu powiem tak: "Tyle czasu Ci się nie spieszyło to możesz poczekać jeszcze ten rok czy dwa"

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Virka dobrze mówi Też wiem z autopsji, że do stojącej pracy można się przyzwyczaić. Ważne jest nastawienie. Trzymam kciuki
Cytat:
Finlora
przyzwyczaisz sie do stania i juz nawet nie bedziesz czuc zmęczenia
Cytat:
Finlora świetnie Cię rozumie, bo ja na promocjach też miałam w zwyczaju stać 11 godzin z jedną pół godzinną przerwą Kwestia przyzwyczajenia. Na początku człowiek jest tak zmęczony, że ma ochote wrócić do domu i iść spać, ale po kilku dniach się wprawisz. Po takiej stojącej pracy można spokojnie na impreze się udać i szaleć na parkiecie - sprawdzone Ja nie zdawałam sobie sprawy, że siedzenie w jednym miejscu przez tyle godzin, praktycznie w jednej pozycji, może tak męczyć Na początku to nawet tyłka nie czułam No cóż - w tym momencie wiele bym dała za bardziej ruchliwy rodzaj pracy
Dzięki Wam
Jak na razie pracuję już tydzień i ni cholery nie jest lepiej... nawet odrobinę...
Jak wracam do domu to wyję z bólu Tzn w pracy też wyję, ale nie mam wyjścia, muszę stać
Będę miała koszmarne odciski, gorsze niż do tej pory Wczoraj mnie strasznie bolały nogi w tym miejscu gdzie jest ścięgno Achillesa Dzisiaj pewnie nie lepiej, bo od rana czuję, że mnie bolą. W nocy ledwo zasnęłam No ale jakoś muszę się przemęczyć dopóki nie znajdę czegoś lepszego.

Cytat:
Finlora co do krótkich fryzurek mi się swego czasu bardzo podobała fryzura Natalie Imbrugli Nadal mam do niej słabość, ale z moimi niesfornymi lokami coś takiego na głowie jest niemożliwe
Dzięki za propozycję, fryzurka całkiem fajna

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
Biedni... TZ pewnie szczególnie cierpi
Nooo, dobrze, że sam też dużo pracuję, więc nie ciśnie mnie za mocno
Ale fakt faktem cierpimy oboje

Kasiu, to Twoje kocisko jest po prostu cudne
Stary 2008-04-19, 10:18   #4357
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry
Wstałam dziś całkiem wcześnie i nadrabiam zaległości w wątku. Dawno już tak się nie cieszyłam z weekendu. Tż chory, ja też nie mam na nic siły.. No może na jakiś mały spacerek po Gelerii Krakowskiej
Dzien dobry Ja tez jestem troche chora, ale u mnie przy takiej pogodzie to normalne Ide zaraz z pieskiem na spacer i wstapie przy okazji do apteki Może do wlosow też cos kupie przy okazji

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Hej

Ja tylko na chwilę, przed pracą

Ło Matko, dwa dni mnie tu nie było, a tu tyyyle stron

Zaraz nadrobię przynajmniej część
Cześć Miłego dnia życzę i jak najmniejszego zmeczenia w pracy
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-19, 10:21   #4358
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
Cześć Miłego dnia życzę i jak najmniejszego zmeczenia w pracy
Dzięki

A gdzie byłaś kiedy Cię nie było?
Że musiałaś się nam po raz kolejny przedstawiać i w ogóle

Cytat:
sama od czasu do czasu myślę, czy nie zrobić jakiegoś studium w tym temacie, albo chociaż kursu wizażu, "albocuś", ale czasu mi brakuje niestety... i jeszcze teraz TŻ namawia mnie na doktorat Gdybym teraz mogła wybrać od nowa, na pewno poważnie zastanawiałabym się nad kosmetologią
Mnie TŻ właśnie namawia na zrobienie jakiegoś studium kosmetycznego czy coś w tym stylu. Stwierdził, że skoro i tak w moim zawodzie nie ma pracy to jakbym zrobiła taki kurs, byłoby to przynajmniej coś co mnie interesuje
A po cichu dodał, że być może wtedy nie zanudzałabym go tymi wszystkimi wizażowymi wiadomościami na temat włosów, bo miałabym od tego koleżanki ze studium
No cóż, na temat silikonów, soczku z rzepki czy farb do włosów wie chyba już tyle co ja - musiało się biedaczysko nasłuchać Wszystko przez ten wizaż

Cytat:
Napisane przez Eyna Pokaż wiadomość
Mój kot po sterylizacji się nie zmienił. Zaraz po powrocie do domu chociaż zataczała się, za nic w świecie nie chciała położyć się spokojnie. Dalej mimo wrednego charakterku lubi przyjśc pomruczeć na kolanach, czasem bawi się jak miesięczne kocię Chociaż słyszałam o przypadkach kiedy kot po sterylizacji przestaje być sobą. Ale mam nadzieję że wszystko wróci do normy

Nieciekawa praca, tak ciągle na nogach. Faktycznie buty to podstawa, ale bez możliwości odpoczynku to i tak męczarnia..

Tego avatarowego w zwykłym rozmiarze chyba nie mam. Mogę wkleić inne, ale nie odpowiadam za koszmary
Moja Czarna, kiedy wróciłam z nią od weterynarza, zamiast leżeć i odpoczywać próbowała standardowo wskakiwać na meble i była strasznie zdziwiona, że jej się nie udaje
A tak poza tym, mimo, że od sterylizacji minęło już półtora roku, nadal jest takim samym dzikusem jak była od małego Jak tylko ktoś próbuje wziąć ją na ręce to ta mała wredziocha miauczy i się wyrywa, ale czasami zdarzy się, że kopnie mnie niesamowity zaszczyt i przyjdzie do mnie na kolana. Ona sobie wygodnie śpi a ja nie mogę wstać, bo mi szkoda ją zrzucić

No dokładnie W ciągu tych 9 godzin mogę usiąść tylko na 15 minut, kiedy mam przerwę

BTW: W ogóle nie wyglądasz na swój wiek, dałabym Ci co najmniej 20 lat
Ehh ta dzisiejsza młodzież, tak Wam się spieszy do dorosłości?

Cytat:
Napisane przez nicki86 Pokaż wiadomość
Finlorko mam do Ciebie romans czy nie dałoby sie jakoś tam zrobić, żebyś nagrała mi kilka filmów na płyty dvd (wiesz jakie filmy mam na mysli :P) i przysłała pocztą?? Mam problem ze ściaganiem a chetnie bym jeszcze coś obejrzała oczywiscie poniesione koszty bedą Ci zwrocone, np. wpłata piekniazkow na konto Jak możesz to odezwij sie na priv
Nie ma sprawy
Tylko muszę najpierw sama poprosić koleżankę, żeby przegrała mi te filmy dla mnie, bo te co mam w domu są jej, a ja nie mam nagrywarki. Tzn mogła mi je przegrać już dwano temu, ale jakoś nie miałam powodu, żeby się spieszyć - a teraz już mam
Tak że jak tylko je sobie przegram to dam Ci znać
Stary 2008-04-19, 10:28   #4359
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki

A gdzie byłaś kiedy Cię nie było?
Że musiałaś się nam po raz kolejny przedstawiać i w ogóle
Wsumie to nie wiem Nie mialam czasu poprostu tego wszystkiego czytac przez jakis czas, (a wtedy naprawde dużo produkowałyście) a po 2-3 dniach nie mialam juz pojęcia o czym jest dyskusja Ale teraz obiecuje że bede wszystko solidnie czytac i nadrabiac
Stary 2008-04-19, 10:30   #4360
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
Wsumie to nie wiem Nie mialam czasu poprostu tego wszystkiego czytac przez jakis czas, (a wtedy naprawde dużo produkowałyście) a po 2-3 dniach nie mialam juz pojęcia o czym jest dyskusja Ale teraz obiecuje że bede wszystko solidnie czytac i nadrabiac
No to w takim razie pomyśl co ja biedna muszę czuć, kiedy mogę pojawić się tutaj tylko dwa razy w tygodniu
Nigdy nie uda mi się wszystkiego przeczytać od razu, więc kopiuję sobie wątek na dyskietkę i nadrabiam w domu

Zgadnijcie kto odwiedził drogerię, w której pracuję?? Sławna Jola Rutowicz Ale nas zaszczyt kopnął I co kupiła? No oczywiście dwa różowe błyszczyki do ust Może to tymi „naszymi” tak się non stop mazała w tym programie?

Czytałam też, że zdarza się Wam kupować ubrania na allegro. Dobrze trafiacie?? Bo ja bym się bała. Mnóstwo rzeczy mi się podoba, szczególnie sporo gotyckich ciuchów, ale stwierdziłam, że na allegro kupować nie będę.
Niby jest podany rozmiar, ewentualnie wymiary, ale co będzie, jeśli coś kupicie, przymierzycie w domu i się okaże, że jest np. za małe, za duże, kiepsko leży?? Rozmiar rozmiarowi nie równy. Kiedyś się nacięłam - kupiłam coś bez przymierzania bo bardzo mi się podobało i chociaż na oko powinno być dobre skończyło się tym, że wylądowało w koszu dla PCK Na szczęście niewiele za to zapłaciłam, bo jakbym dała np. kilkadziesiąt złotych to bym się chyba pocięła.
Znalazłam jedynie kilka aukcji, gdzie można było zwrócić sukienkę w ciągu np. tygodnia, jeśli nie pasowała, ale to tylko w przypadku większych sum, np. kilkaset złotych.
Stary 2008-04-19, 10:40   #4361
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
hmm... z dziwnych historii - ja kiedyś wpadłam za pralkę. Wybierałam się do szkoły i ulubiona szminka wylądowała mi za pralką. Pomiędzy pralką a ścianą było trochę przestrzeni więc wylazłam na nią i opuściłam w dół ręce i głowę. Niestety nogi mi się poślizgnęły i wyglądało to tak jakbym stała na rękach za pralką, machając nogami. Siostra mnie uwolniła
Oliwa jest ponoć super. Dziś będę u TŻ, więc wezmę sobie trochę. Czytałam kiedyś wywiad z moją ukochaną Monią Bellucci i mówiła, że jak była młodsza, wcierała oliwę we włosy
Virko, nie wiem czy doczytałaś- pisałam Ci, że olej kokosowy będzie w sklepie ze zdrową żywnością na ul. Krupniczej.
Witam . Ten tydzień miałam ciężki i było mało czasu na wizaż, myślę, że jeszcze dobrze się tu poznamy )
Też chce wymodelować sylwetkę i wiem, że odchudzanie jest dobre jeśli chcesz spalić tłuszczyk (pokaźną ilość tłuszczyku). To wymodelowania sylwetki możesz ograniczyć trochę słodycze i ... ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć. Jest wiosna, najlepszy czas ku temu. Rollki, basen, jogging. Po tym sylwetka jest dużo ładniejsza niż po głodzeniu się, no i utrzymuje się dużo dłużej

Tool-wszystko
Portishead wszystko
Massive Attack wszystko
Dead Can Dance
Cocteau Twin
Tori Amos, Fiona Apple
Burial

Rozbrajająca historia z pralką Jak sobie wyobraziłam...
Fiona Apple ma podobny styl jak Tori? Mam na myśli że solo?
Rolki kocham, ale w Gdańsku był deszcz! Wredny deszcz.

Cytat:
Dzień dobry wszystkim

Metoda mycia odżywką jes generalnie bardzo fajna- pozwala na dobre umycie włosów przy jednoczesnej ochronie ich przez działaniem surfaktantów. Pisałam już o tym kiedyś na fryzjerskim Tylko w tym celu nadają się odżywki bez wszelkiego typu silikonów i oblepiaczy- najlepiej z dodatkiem jakiegoś bardzo łagodnego detergentu.

Można jeszcze zastosować metodę "pośrednią" - nałożyć odżywkę od ucha w dół- umyc włosy szamponem (konkretniej skórę) a spływającą pianą zmyć odżywkę- po czym ponownie nałożyć odżywkę już na całe włosy- przy dłuższych włosach rewelacyjnie zabezpiecza konce przed wysuszaniem. Polecam

Dorzucam Wam zdjęcie z serii "dziewne pozycje do spania mojego kota" pozycja numer 49384729385 w stanie całkowitego naprężenia i w dodatku "pod górkę"
Hrabia I z charakterem.
Znasz taką odżywkę? Spodobal mi się efekt, ale za bardzo obciążyła Ziaja.

Cytat:
Moje miłości muzyczne wiecznie na tapecie:
- Vital Remains- "Dechristianize" [mocne wrażenia- kto lubi taką muzę to polecam]
- Tool pod każdą postacią
- Brown [j.w.]
- Radiohead głównie Jigsaw fall into place (piękne )
- Alice in chains
- Goo Goo Dolls- iris
no i cała reszta (dużo by wymieniać) jak to moja babcia mówi "szatanów"
Uu. A reszta szatanów? Vital Remains-przesłuchałam właśnie. I przesłucham drugi raz i zobaczę jak spodoba mi się.

Cytat:
Ok
ja dalej jestem niezaspokojona (smakowo oczywiście )

Ale miło, że pamiętasz moje imię
Trzymam kciuki, aby samopoczucie było coraz lepsze
Może murzynka?
Ano pamiętam, staram się pamiętać wszystkich imiona

Cytat:

Jesteś bardzo zgrabniutka

Ja też mam wystający tyłek, faceci zawsze mówili, że murzyński Pół życia miałam na tym punkcie kompleksy, aż się dowiedziałam od paru osób, że to najładniejszy kawałek mojego ciała
Taa, ja też,że mam murzyński i nie wiem jak to rozumieć, za cholerę nie wiem. Dobra, płaski nie jest

Cytat:
A przepraszam - przeoczyłam Iza
A więc-dzień dobry Izo
Cytat:
Zmien na mat-fiz

Silna
Witaj Dorotko
[jestem pod wrażeniem ]

Hm, co do nóg, to jeśli będziesz miała okazję, to zapytaj jakiejś trenerki na siłowni, żeby ułożyła dla Ciebie program.

A co do wróżki... troszkę ciary mi przeszły... mam nadzieję jednak, że mimo wszystko znajdziesz skuteczny sposób walki z chorobą i trzymam za to kciuki

Oooo, dawno nie słuchałam muzy... Ale kiedy robiłam to ostatnio - to na playliście miałam "Criminals" Katatonii, coś z Birthday Massacre, chyba "Holiday" i moje przypadkowe odkrycie z Myspace'a - Mind in a Box "Change" - miłośc od pierwszego usłyszenia

Z tymi nogami to nie do mnie, ale.... tak można? o_O"
Dziękuję Wróżka powiedziała, że mam znaleźć specjalistę mężczyzne I pełno rzeczy z mojego życia. O moim chłopaku.
Tytułów nie znam. A ja się Depeche mode teraz rozwalam
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-19, 10:50   #4362
antoinettee
Zadomowienie

Cytat:
No to w takim razie pomyśl co ja biedna muszę czuć, kiedy mogę pojawić się tutaj tylko dwa razy w tygodniu
Nigdy nie uda mi się wszystkiego przeczytać od razu, więc kopiuję sobie wątek na dyskietkę i nadrabiam w domu

Zgadnijcie kto odwiedził drogerię, w której pracuję?? Sławna Jola Rutowicz Ale nas zaszczyt kopnął I co kupiła? No oczywiście dwa różowe błyszczyki do ust Może to tymi „naszymi” tak się non stop mazała w tym programie?

Czytałam też, że zdarza się Wam kupować ubrania na allegro. Dobrze trafiacie?? Bo ja bym się bała. Mnóstwo rzeczy mi się podoba, szczególnie sporo gotyckich ciuchów, ale stwierdziłam, że na allegro kupować nie będę.
Niby jest podany rozmiar, ewentualnie wymiary, ale co będzie, jeśli coś kupicie, przymierzycie w domu i się okaże, że jest np. za małe, za duże, kiepsko leży?? Rozmiar rozmiarowi nie równy. Kiedyś się nacięłam - kupiłam coś bez przymierzania bo bardzo mi się podobało i chociaż na oko powinno być dobre skończyło się tym, że wylądowało w koszu dla PCK Na szczęście niewiele za to zapłaciłam, bo jakbym dała np. kilkadziesiąt złotych to bym się chyba pocięła.
Znalazłam jedynie kilka aukcji, gdzie można było zwrócić sukienkę w ciągu np. tygodnia, jeśli nie pasowała, ale to tylko w przypadku większych sum, np. kilkaset złotych.
no co ty, ja kupilam ostatnio spodnie dla TŻ, kurtkesobie bikini, i wszedzie w mejku mi pisali ze w razie zlego rozmiaru bez problemu wymienia, tyle, ze ja place za wysylke
Stary 2008-04-19, 10:56   #4363
Lanessa
Zadomowienie

Mały śledczy?

Wywalaj.

Bożeee,jaki irytujące, nie wiedziałam, że ludzie ludzi na wizażu śledzą :| przepraszam za post ale normalnie ktoś mnie na wizażu podgląda i potem z tego co piszę rozlicza. Brrr.
Stary 2008-04-19, 11:04   #4364
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

witajcie wszystkie Włosomaniaczki(wstyd sie przyznac, ale czasem w subskrypcjach widze "Wieśniaczki" ale ja tak juz mam, ze czesto widze inne slowa)
ale napłodziłyscie od wczoraj

Narek- przykro mi z powodu zerwania, takie sytuacje zawsze rozbijaja emocjonalnie, nawet jesli samo rozstanie wychodzi w rezultacie na dobre

Cytat:
Poza tym praktykowałam Silvę, interesowałam się siłami umysłu, i działa. Niestety działa, ale już nigdy nie powrócę, bo mimo świetnych efektów jest zbyt wielkie zagrożenie.

Ale ja jestem nawiedzona
dlaczego niebezpieczna? Silve znam i stosuje od ponad roku. pomogla mi w wielu sprawach waznych i mniej waznych. jezeli robisz wszystko prawidlowo nie jestes w stanie "zaprogramowac sie" na Zlo. po prostu nie ma takiej mozliwosci

jeszcze umysl mi sie nie przelaczyl na tryb dzienny, łapie co chwile zastoja
wrocilam wczoraj o 3 rano, a polozylam o 4. mocna kawa i bede jak nowa

ale za to wczoraj zalapalam komplementa, ze w krotkich wlosach wygladam bardzo sexy

slucham sobie ukochanego Summoninga, nadrabiam zaleglosci wizazowe, a potem czeka mnie nauka

milego dnia wszystkim
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-19, 11:08   #4365
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
witajcie wszystkie Włosomaniaczki(wstyd sie przyznac, ale czasem w subskrypcjach widze "Wieśniaczki" ale ja tak juz mam, ze czesto widze inne slowa)
ale napłodziłyscie od wczoraj

Narek- przykro mi z powodu zerwania, takie sytuacje zawsze rozbijaja emocjonalnie, nawet jesli samo rozstanie wychodzi w rezultacie na dobre

dlaczego niebezpieczna? Silve znam i stosuje od ponad roku. pomogla mi w wielu sprawach waznych i mniej waznych. jezeli robisz wszystko prawidlowo nie jestes w stanie "zaprogramowac sie" na Zlo. po prostu nie ma takiej mozliwosci

jeszcze umysl mi sie nie przelaczyl na tryb dzienny, łapie co chwile zastoja
wrocilam wczoraj o 3 rano, a polozylam o 4. mocna kawa i bede jak nowa

ale za to wczoraj zalapalam komplementa, ze w krotkich wlosach wygladam bardzo sexy

slucham sobie ukochanego Summoninga, nadrabiam zaleglosci wizazowe, a potem czeka mnie nauka

milego dnia wszystkim
Stosowałam wiele miesięcy. Byłam już po treningu i pogłębiałam relację. Ale widzisz, czytalam wiele relacji i przeraziły mnie. Zaprogramować na zło?
Powiedz więcej to była fantastyczna metoda, jednak przeraziły mnie skutki jakie odniosły niektóre osoby.
Stary 2008-04-19, 11:09   #4366
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D

Już dawno tak długo nie spałam Teraz powoli się mobilizuje do nauki - ale bardzo powoli Musze jeszcze skoczyć do galerii po prezent dla koleżanki Kupiłam jej już słodki kubek z krową, do tego zestawu łyżeczkę - kubek wypełniłam cukierkami krówkami i wsadziłam łyżeczke do środka Mam plan kupić jakieś kolczyki i je na dno kubka dać

Mirelko małymi kroczkami a bez śniadanie sobie życia nie będziesz wyobrażała. Ja miałam taki okres, że mało co jadłam, a śniadań to już wogóle, a teraz życia bez śniadanka sobie nie wyobrażam Nie musisz od razu sporawego zjadać, ale organizm po kilku dniach się przyzywczai nawet do małej ilości pokarmu i będzie ją rano wołał - do tego śniadanie to podstawa - jak nie jesteś przekonana, poczytaj
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-19, 11:12   #4367
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
boski!

Cytat:
Nooo, dobrze, że sam też dużo pracuję, więc nie ciśnie mnie za mocno
Ale fakt faktem cierpimy oboje
Ale za to jakie przyjemne bedzie nadrabianie

Cytat:
A więc-dzień dobry Izo

Witam i zyczę Wam milego weekendu! Jakie macie plany? ja zaraz zabierasm sie za sprzatanie, potem zakupy i słodkie lenistwo a dokładniej bede nadrabiać braki w czytaniu róznych kosmetycznych wspaniałości które na to czekają
A poniewaz u mnie pada to raczej wieczór w domku a co za tym idzie na wlosach wylądują gloria + olej kokosowy
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-19, 11:17   #4368
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Uu. A reszta szatanów? Vital Remains-przesłuchałam właśnie. I przesłucham drugi raz i zobaczę jak spodoba mi się.
Ten kawałek Vitala ma piękny motyw melodyjny- ehhh rozpływam się wtedy (nawet zrobiłam sobie z niego dzwonek na telefon) A reszta "szatanów" to m.in Decapitated (oby przetrwali ostatnie ciężkie wydarzenia), Thetragon, Death, Immolation, Morbid Angel, Behemot, Vader (Mauser) Immortal, Hate Eternal, Nail, My Dying Bride......itp itd. Jeśli lubisz takie garkotłuki to polecam kawałek "The empty Throne" Decapitated (jest chyba na ich stronie na MySpace)
A co do odżywki- to może być np. Gloria. Kallos raczej odpada (proteiny)- ew. ta odzywka z Aloesem (nazwy nie pamiętam)- generalnie wszystko co bez silikonów i oblepiaczy (m.in protein) ponieważ mogą prowadzić do obciążenia włosów.
Cytat:
Mały śledczy?

Wywalaj.

Bożeee,jaki irytujące, nie wiedziałam, że ludzie ludzi na wizażu śledzą :| przepraszam za post ale normalnie ktoś mnie na wizażu podgląda i potem z tego co piszę rozlicza. Brrr.
A ktoż Cię szpieguje możesz powiedzieć coś więcej?
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-04-19, 11:20   #4369
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
Ten kawałek Vitala ma piękny motyw melodyjny- ehhh rozpływam się wtedy (nawet zrobiłam sobie z niego dzwonek na telefon) A reszta "szatanów" to m.in Decapitated (oby przetrwali ostatnie ciężkie wydarzenia), Thetragon, Death, Immolation, Morbid Angel, Behemot, Vader (Mauser) Immortal, Hate Eternal, Nail, My Dying Bride......itp itd. Jeśli lubisz takie garkotłuki to polecam kawałek "The empty Throne" Decapitated (jest chyba na ich stronie na MySpace)
A co do odżywki- to może być np. Gloria. Kallos raczej odpada (proteiny)- ew. ta odzywka z Aloesem (nazwy nie pamiętam)- generalnie wszystko co bez silikonów i oblepiaczy (m.in protein) ponieważ mogą prowadzić do obciążenia włosów.

A ktoż Cię szpieguje możesz powiedzieć coś więcej?
Oo, widzę, że mam czego słuchać.
Ja muszę przesłuchać dwa razy aby motywy wyłapywać

Gloria, gloria, znów ta gloria, a w Gdańsku jej nie widzę.

A szpieguje mnie chłopak. Aż to cholera bierze, że to to takie nieufające.
Stary 2008-04-19, 11:22   #4370
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Stosowałam wiele miesięcy. Byłam już po treningu i pogłębiałam relację. Ale widzisz, czytalam wiele relacji i przeraziły mnie. Zaprogramować na zło?
Powiedz więcej to była fantastyczna metoda, jednak przeraziły mnie skutki jakie odniosły niektóre osoby.
ja szczerze mowiac o tych negatywnych skutkach nie slyszalam.

do tego trzeba podejsc rozsądnie i dojrzale.

nie oczekiwac cudu, zakladac go, ale nie traktowac metody SILVY jako sposobu na kazdy problem.

wazne jest mocne postanowienie zmian, wytrwalosc i w pewnym sensie silna osobowosc, aby nie zalamac sie, gdy nie widac efektow.

z tym programowaniem na Zło to mialam na mysli cos takiego:

gdy wprowadzasz sie w stan alfa, nie jestes w stanie utrzymac negatywnych mysli, zyczenia sobie lub komus krzywdy, dlatego, ze takie mysli sa blokowane.

w stanie glebszym stanie alfa, jezeli go naprawde osiagniesz, bo niektorzy maja z tym problemy, czujesz sie tak blogo, ze negatywne emocje nie maja prawa bytu, im wchodzisz glebiej, tym bardziej sie od tego uwalniasz.

brzmi troche krejzi ale ta metoda to nie czary-mary. praca z podswiadomoscia jest wykorzystywana coraz czesciej w nowych metodach nauczania np. slynna SITA
Stary 2008-04-19, 11:32   #4371
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Gloria, gloria, znów ta gloria, a w Gdańsku jej nie widzę.
A jest w Gdańsku Auchan? bo ja właśnie w tym supermarkecie kupuję Glorię
Stary 2008-04-19, 11:35   #4372
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Trzeba było sobie porobic z nia zdjecia albo coś

Cytat:
Witam i zyczę Wam milego weekendu! Jakie macie plany? ja zaraz zabierasm sie za sprzatanie, potem zakupy i słodkie lenistwo a dokładniej bede nadrabiać braki w czytaniu róznych kosmetycznych wspaniałości które na to czekają
A poniewaz u mnie pada to raczej wieczór w domku a co za tym idzie na wlosach wylądują gloria + olej kokosowy
Nauka, sprzątanie a w miedzy czasie wizaż

Cytat:
A szpieguje mnie chłopak. Aż to cholera bierze, że to to takie nieufające.
Stary 2008-04-19, 11:44   #4373
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
ja szczerze mowiac o tych negatywnych skutkach nie slyszalam.

do tego trzeba podejsc rozsądnie i dojrzale.

nie oczekiwac cudu, zakladac go, ale nie traktowac metody SILVY jako sposobu na kazdy problem.

wazne jest mocne postanowienie zmian, wytrwalosc i w pewnym sensie silna osobowosc, aby nie zalamac sie, gdy nie widac efektow.

z tym programowaniem na Zło to mialam na mysli cos takiego:

gdy wprowadzasz sie w stan alfa, nie jestes w stanie utrzymac negatywnych mysli, zyczenia sobie lub komus krzywdy, dlatego, ze takie mysli sa blokowane.

w stanie glebszym stanie alfa, jezeli go naprawde osiagniesz, bo niektorzy maja z tym problemy, czujesz sie tak blogo, ze negatywne emocje nie maja prawa bytu, im wchodzisz glebiej, tym bardziej sie od tego uwalniasz.

brzmi troche krejzi ale ta metoda to nie czary-mary. praca z podswiadomoscia jest wykorzystywana coraz czesciej w nowych metodach nauczania np. slynna SITA
Byłam w głębokim stanie alfa. Na tyle głębokim, że w pewnym momencie oświetliło mnie namacalne, wręcz boskie światło. Czułam się czysta, spokojna...
Cudowne uczucie, ale przeraziło mnie, gdy czytałam o negatywnych skutkach.
W głębokim stanie alfa miałam też obrazy których nijak nie mogłam kontrolować, wypływały z głębi mojego umysłu, głęboko skryte, ale jakieś znajome... Tak jakbym była czyjąś reinkarnacją i tej osoby wspomniania przeżywałam. Bardzo wyraźnie w moim umyśle podczas tych wspomnień zarysowała się liczba 5.
Miałam swoje efekty, chociaż dążyłam jedynie do pozytywnych- w żadnym wypadku nikogo nie krzywdzących. To było wręcz szokujące, ale..

Oj krejzi brzmi.
Stary 2008-04-19, 11:51   #4374
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam w głębokim stanie alfa. Na tyle głębokim, że w pewnym momencie oświetliło mnie namacalne, wręcz boskie światło. Czułam się czysta, spokojna...
W głębokim stanie alfa miałam też obrazy których nijak nie mogłam kontrolować, wypływały z głębi mojego umysłu, głęboko skryte, ale jakieś znajome... Tak jakbym była czyjąś reinkarnacją i tej osoby wspomniania przeżywałam. Bardzo wyraźnie w moim umyśle podczas tych wspomnień zarysowała się liczba 5.
Miałam swoje efekty, chociaż dążyłam jedynie do pozytywnych- w żadnym wypadku nikogo nie krzywdzących. To było wręcz szokujące, ale..

Oj krejzi brzmi.
Czarownice
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-04-19, 11:51   #4375
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:

Oj krejzi brzmi.
moja droga, przeskoczylas stan alfa i weszlas glebiej, stad te dziwne doznania. one faktycznie moga byc czasem przerazajace.

nad tym trzeba umiec panowac i nie isc dalej gdy nie jestes gotowa

podesle Ci potem cos na PW, ale odtwarzacz mp3 wymagany

dlaczego Twoj chlopak Cie szpieguje na tym forum? moze niech sie zajmie czyms sensowniejszym albo przynajmniej cos napisze

zawsze mozesz przejsc na tryb niewidzialnosci, to fajna opcja, niestety ja nie moge z niej korzystac
Stary 2008-04-19, 11:55   #4376
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:

jego strata. Najlepiej nie pokazywać, że to przeżywasz. Zabrzmi jakbym była staruszką (sama w Twoim wieku nie chciałam słuchać takich rad), ale: jesteś jeszcze młoda, wszystko przed Tobą, żyj pełnią życia

Tool-wszystko
Portishead wszystko
Massive Attack wszystko
Dead Can Dance
Cocteau Twin
Tori Amos, Fiona Apple
Burial

Witam

Zgadzam się. Ja w liceum zrobiłam sobie dużą krzywdę. Odchudzałam się i zbyt intensywnie ćwiczyłam. Później przestałam, ale organizm był już tak wyniszczony i jakby przestawiony na inny tryb. Mimo tego, że zaczęłam jeść dużo, dosłownie wpychałam w siebie wszystko co odżywcze, kaloryczne, nadal byłam za chuda. Potem jeszcze dostałam grypy żołądkowej i tak... przy wzroście 175 cm ważyłam 49 kg Włosy przerzedziły się o połowę, byłam cały czas słaba. Jakieś dwa lata zajęło mi wyjście z tego stanu... Teraz w ogóle nie wchodzę na wagę. Jeśli czuję po ubraniach, że się zaokrągliłam, ograniczam słodycze i tłuste potrawy i trochę więcej ćwiczę. Czegoś mnie tamta sytuacja nauczyła..

a już miałam gratulować

Dzień dobry
no nie moge

a co do sylwetki to słoducze to nic dobrego, wystrwystarczy odpowiednia dieta, np ziemniaki zastąpic ryzem itd
ale i tak jem złodycze
no i cwicze
codziennie

Cytat:
Mirelko małymi kroczkami a bez śniadanie sobie życia nie będziesz wyobrażała. Ja miałam taki okres, że mało co jadłam, a śniadań to już wogóle, a teraz życia bez śniadanka sobie nie wyobrażam Nie musisz od razu sporawego zjadać, ale organizm po kilku dniach się przyzywczai nawet do małej ilości pokarmu i będzie ją rano wołał - do tego śniadanie to podstawa - jak nie jesteś przekonana, poczytaj
no niby tak, czasami cos zjem, ale jadanie o 6 rano... nie to nie dla mnie, a w szkole jadac nie lubie

truskawkowawiosna
ja ci zaraz dam wiesniaczki
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-19, 11:55   #4377
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
moja droga, przeskoczylas stan alfa i weszlas glebiej, stad te dziwne doznania. one faktycznie moga byc czasem przerazajace.

nad tym trzeba umiec panowac i nie isc dalej gdy nie jestes gotowa

podesle Ci potem cos na PW, ale odtwarzacz mp3 wymagany

dlaczego Twoj chlopak Cie szpieguje na tym forum? moze niech sie zajmie czyms sensowniejszym albo przynajmniej cos napisze

zawsze mozesz przejsc na tryb niewidzialnosci, to fajna opcja, niestety ja nie moge z niej korzystac
Czekam na PW. Mam mp3. Problem w tym, że w Silvie nie widzę o tym głębszym stanie. Poza tym alfa to pośredni, dalej jesty bodajże theta, czly byłam na theta? Zszokowało mi się.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-19, 11:57   #4378
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Czarownice
Dokładnie o tym samym pomyślałam
Stary 2008-04-19, 11:58   #4379
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
Dokładnie o tym samym pomyślałam
Jula, zobacz jak wredne nas nazywają, nieuświadomione, balansujące na becie
Stary 2008-04-19, 12:04   #4380
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

haha, czeka na nie sroga kara za nasmiewanie sie

wlasnie opracowuje formule zaklecia

tylko bedzie problem ze skompletowaniem skladników, wymagane dlugie wlosy pieknej dziewicy
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości