|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3241 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kielce
Dziekuje za opinie Zdjecia sukni narazie nie mam i niestety nie znalazlam podobnej Bede na przymiarce w maju to wkleje
Izus123 Buciki znalazlam w Next-cie w Aglii i nie sa drogie A oto ich stronka next.co.uk Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#3242 |
Raczkowanie
|
Mysle,ze to sie przyjelo robic tak: "Zapraszamy z dzieckiem/dziecmi" (mamy wtedy na mysli te dzieci,ktore przyjda na slub w towarzystwie swoichn rodzicow),a te starsze "dzieci" zapraszasz osobno,piszac "...z osoba towarzyszaca".
|
![]() ![]() |
![]() |
#3243 |
Przyczajenie
|
Ja tez wymarzylam sobie taka fryzure z czesciowo upietymi wlosami, ale moja fryzjerka na probnym uczesaniu stwierdzila ze jak chce to moze mnie tak uczesac, ale wlosy zaraz beda mi wisialy jak straki i bede wygladac jak nieuczesana, za to kok bedzie sie trzymal cala noc, wiec teraz to juz sama nie wiem co zrobic. Moze macie jakies doswiadczenia z takimi fryzurami. Myslicie ze wytrzyma do rana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obrączki też już mam, a to dlatego że złoto drożeje i im dłużej zwleka się z ich zamówieniem tym drożej... Co do zaproszeń, myślę że jeśli chodzi o zapraszanie z dziećmi to dopisek "wraz z dziećmi" (zwłaszcza jak jest ich więcej jak jedno czy dwoje) czy "wraz z synem" jest w sam raz. Jeśli wolisz to możesz wpisać imię tego dziecka i też będzie ok. Natomiast co do tych dwóch córek, jeśli zapraszasz z osobą towarzyszącą wypadałoby dać im odrębne zaproszenie
![]() |
#3245 |
Raczkowanie
|
Kielce
O RANY!!! Z nieba mi spadlas ANETKJA ,jutro jade na weekendowe szalenstwo zakupow i z pewnoscia odwiedze nexta. Mam do najblizsego 10 min.spacerkiem! ale bombowo
![]() dagunia,mi tez sie ciagle wydawalo,ze za wczesnie (moj slub 25 pazdziernika),az w koncu pomyslalam...kurcze,taki piekny czas-przygotowania do slubu,chce to robic juz teraz,zaraz,natychmiast!! ! I zaczelam spisaywac plany,szczegoly,listy,prz egladac net,jezdzic po sklepach i dopracowywac kazdy detal na perfekt. I wiecie co? czuje sie cudownie w tej "przedwczesnej" slubnej bieganinie _________________ Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-04-20 o 20:45 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#3246 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczynki za rady
![]() No szczerze to myślałam dopiero w czerwcu zacząć bieganinę przed ślubną, zwłąszcza że mojego TŻ nie ma i samej to jakoś tak dziwnie, tort sama nie wybiorę, obrączki też, suknię to się odchudzam więc jeszcze mi zjedzie trochę ![]()
#3247 |
Raczkowanie
|
dziewczyny,widze,ze wasze suwaczki pokazuja sie tylko w postaci adresu,a nie da sie zrobic tak,zeby byly caly czas widoczne jako podpis
|
![]() ![]() |
![]() |
#3248 |
Raczkowanie
|
Szczerze odradzam robienie bukietu z tych kwiatków - już po 2-3 godzinach od odbioru wyglądają zdychająco i nieświeżo. Byłam świadkową i miałyśmy z panna młodą bukiety z tych kwiatków, bo się tak uparła - i powiedziałam nigdy więcej... Wyglądają elegancko tylko w chwili odbioru.
#3249 |
Raczkowanie
|
acha,zapomnialam sie pochwalic,ze mamy juz fotografa www.fotochrusciel.pl. a co myslicie o zespole axis band?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3250 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Bardzo sie ciesze , ze moglam Ci pomoc Sa tam jeszcze te z pierwszego zdjecia i na nizszym obcasie - tez fajne ![]() Jak znajdziesz jakis fajny sklep z butami to daj znac Ja jeszcze bylam w sklepie Else www.elseshoes.co.uk ale tam juz drozsze buciki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3251 |
Raczkowanie
|
No tak,wkleilam swoja suknie (patrz strone wczesniej),ale nie poprosilam o opinie,wiec teraz prosze. chetnie poslucham sugestii co do dodatkow.suknia falbaniasta
![]() ![]() Edytowane przez izus123 Czas edycji: 2008-06-03 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3252 |
Zakorzenienie
|
O kurcze, czyli cantadesek jednak nie zamawiać? Bo mnie się tak spodobały bukiety że już się napaliłam
![]() A co do fryzurek, śliczne sa takie z podpinanych włosów ale u mnie odpada, mam za krótkie niestety, no i niezbyt gęste. Ale fotki są śliczne ![]() Joasiatko, pogoda jak na razie kiepska ale może się przerze do popołudnia. Ale już mniejsza o pogodę, życzę Wam samych cudownych chwil na nowej drodze życia, i niech Wasza miłość z każdym dniem rozkwita bardziej. Wszystkiego co najlepsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3253 |
Wtajemniczenie
|
Kobietki, mam takie pytanie, czy istnieje jakiś spis kieleckich zespołów?
Chodzi mi o dobre zespoły, sama wolałabym DJ-a, ale wiem, że większość gości lepiej bawi się przy zespole. Jeśli któraś z Was coś wie, to bardzo proszę o pomoc
#3254 |
Rozeznanie
|
Joasiątko
W tym dniu szczególnym miłość i ślubna obrączka dwie dusze złączy, Dzięki przysiędze wierności ludzka ręka was nie rozłączy. Wszystkiego najlepszego ![]()
#3255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja również wklejam swoje typy uczesań, nie chce mieć rozpuszczonych włosów bo z moimi zaraz zaczną sie poszyć wiec wole sobie tego oszczędzić, wiec stawiam na koki (ale nie takie misternie upięte), może komuś sie coś spodoba A wiecie juz jak przystrajacie samochod?bo mam swoje typy ale jakos nie moge sie zdecydowac
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3256 |
Zakorzenienie
|
Wkleje tego troszke...i czekam na wasze pomysly
![]()
#3257 |
Zakorzenienie
|
joasiatko - wszystkiego naj naj naj naj na nowej drodze życia
![]() ![]() gazelecia - no to mój pomysł z cantadeskami padł, kwiaty bardzo mi się spodobały, ale skoro Ty już je widziałaś "na zywo" podczas uroczystości i się nie sprawdziły no to lipa totalna ![]() zaraz wychodzę na miasto do kwiaciarni to zobaczymy czego się dowiem miałam wyjśc wcześniej, ale pospałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3258 |
Raczkowanie
|
Zamieszczam zdjęcie może ktoś szuka takiej dekoracji na samochód. Później można zdjąć z samochodu i pozować do zdjęć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3259 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kalex mam takie pytanie - bo z tego co kojarzę Ty zamówiłaś sobie suknie w Paryżance - chyba, że coś mi się pokręciło ![]()
![]() |
#3260 |
Zakorzenienie
|
gazelcia, tak, ja zamawiałam suknię w Paryżance - jest sprowadzana z Hiszpanii
![]() byłam w paryżance ostatnio i pytałam się o suknię - panie sprawdziały i powiedziały, że ma byc na początku maja i że one będa dzwonić do mnie jak suknia przyjdzie ![]() ale ponieważ dzisiaj będę na mieście to się tam udam i znów spytam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3261 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No to ja się też chyba udam - bo zamawiałam pod koniec stycznia i miała być po koło 3 miesiącach - również z Hiszpanii ![]()
![]() |
#3262 |
Zakorzenienie
|
zamawiałam dokładnie 28 grudnia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3263 |
Rozeznanie
|
Tak ustrojona będzie nasza limuzyna
#3264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3265 |
Wtajemniczenie
|
Puchatku, mnie się strojenie podoba
![]()
#3266 |
Rozeznanie
|
My też
![]() Dzwoniłam do księdza w Świnoujściu i nie muszę jechać po świadectwo bierzmowania ![]() ![]()
#3267 |
Raczkowanie
|
Kielce
Wiecie,ze ja calkiem zapomnialam o przystrojeniu samochodow. Mam juz w swoim slubnym planerze : "Wydrukowac mapki dojazdu do kosciola i sali weselnej-rozdac zmotoryzowanym" oraz "Zrobic liste:kto z kim w samochodzie (zeby potem sie nie okazalo,ze ktoras kochana ciocia nie ma jak dojechac do kosciola)...a o kwituszkach na autka-ZAPOMNIALAM
![]() ![]() PUCHTKU,FAJNA LIMUZYNA,LADNIE PRZYSTROJONA(DO TAKIEJ FURY SKROMNE KWIATUSZKI WYSTARCZA).JAKIE KOSZTA ZA TAKIE CUDENKO ![]() Ja wybralam AXIS BAND.maja swoja strone internetowa,tam znajdziesz wszystko na ich temat. Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-04-20 o 20:47 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#3268 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3269 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny - moja suknia jest już w Paryżance
![]() byłam w salonie spytać co tam słychac z moją suknią,a tu kobietka mówi, że przyszła tydzień temu, tylko do mnie miały dopiero 10 maja dzwonić- i nawet nie ściemniała bo taki zeszyt wyjęła, w którym miała nazwiska pozapisywane i date kiedy dzwonić do klientki i byłam tam wpisana ![]() a że już teraz przyszłam to od razu zapisały mnie na 1 termin przymiarki w maju poza tym zamówiłam już bukiet ślubny dla siebie, bukiecik dla świadkowej i kwiatek do butonierki TŻ-ta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3270 |
Rozeznanie
|
Kalex strasznie się cieszę, że suknia już jest
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.