![]() |
#2851 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Dzień dobry.
My byliśmy nad morzem we wrześniu, już we trójkę ![]() W tym roku nie planujemy wyjazdu nigdzie bo jak rodzice się wyprowadzą to zabiorą część mebli i musimy się urządzić. Ale może w przyszłym roku się wybierzemy ale w góry. Próbowałam się przekonać do morza ale nie potrafię. Moje serce jest w górach ![]() W nocy miałam straszaki. Z pól godziny brzuch mnie bolał jak na okres i troszkę mnie przeczyściło ale potem zasnęłam i było ok. Idę zjeść śniadanko. Choroba stoi w miejscu. Nie wiem ile jeszcze będzie trzymać... Wysłane za pomocą mTalk
#2852 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyny.. Myjecie akcesoria typu szczotka do włosów, obcinaczki itp? Wszystko jest zapakowane i teraz nie wiem..czy to wszystko wyparzyć i dopiero układać do szuflady, czy nie ma takiej potrzeby. 😫 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ---------- Cytat:
Wrzesień 2016 nad morzem? Ja wspominam wspaniałe... Od września 16 mam pierścionek 😍 i też byliśmy w trójkę! 😘 Kurde.. Musisz dużo odpoczywać, nabierać siły.. 😞😘 na koniec jeszcze jakieś paskudztwo się przypałętało, no ja nie wiem.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2853 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Mohnka wypuścili Cię w odpowiednim momencie ![]() ![]() Talusia u mnie szef zawsze chwalił Sianożęty, zwłaszcza z małym dzieckiem ![]() ![]() Ania bardzo długo Cię trzyma :| Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2854 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2855 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie spałam od 4 - koteł wymiotował, ale samą żółcią i się teraz zastanawiam czy po nowej karmie (zmieszałam jej nową ze starą, ale okazało się, że Tz dał jej końcówkę saszetki tak o...) czy coś innego. Teraz ją obserwuję.
Pogoda do duu***. Aż się nic nie chce po prostu. ![]() To nasz synek jest powakacyjny, ale nowomieszkaniowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2856 |
Zakorzenienie
|
Ja bym to wyparzyla przed pierwszym uzyciem, teraz chyba za szybko?
Ja czekam u giena na wizyte, okazalo się ze nie mam karty ciazy co jest bardzo dziwne bo zawsze mialam w jednej teczce wszystko, teraz się modle by w domu była! A gbs ujemny ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2857 |
Zadomowienie
|
Ania a kiedy masz wizyte u gina?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2858 |
Zakorzenienie
|
A ja mieszkam w Gdańsku i nie pamietam kiedy byłam ostatni raz nad morzem.
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2859 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co za laska, do kompletu do tamtych wszystkich ![]() Cytat:
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2860 |
Zakorzenienie
|
U mnie też gbs wyszedł ujemny, ale jeszcze muszę się zebrać zrobić mocz i anty-HIV, bo kobita mi złe skierowanie wystawiła, a potem pielęgniarka znów źle poprawiła - cycki mi opadły - mam tym sposobem dwa antygeny Hbs i brak anty-HIV
![]() ![]() Fartuch - ja za to zgubiłam wszystkie wyniki z I trymestru - nie wiem jakim cudem... Edytowane przez decorail Czas edycji: 2017-04-12 o 07:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2861 |
Rozeznanie
|
Po wizycie. Ostareczna decyzja- jutro z rana cięcie.
Czuję się nieprzygotowana ale też myślę że dwa tygodnie później powiedziałabym to samo 😁 U mnie ładne słoneczko się przebija ☺ Fartuch szewc w dziurawych butach chodzi 😁 a najdalej jest tam gdzie najbliżej 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2862 |
Zakorzenienie
|
Anita - będzie dzieciaczek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane za pomocą mTalk
![]() |
#2864 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mam na dzisiaj dużo planów, a coś mnie brzuch pobolewa. Może przestanie, bo chcę iść po chleb itp, poprasowac, poukładać kosmetyki Małej. Co do nozyczek itp. to wyparzę, a może zdezynfekuje spirytusem mocnym jakimś. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2865 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2866 |
Zadomowienie
|
A obrączki też nie noszę, alter dlatego, że zaczęła mi spadać. Palce mi schudły jakoś...
![]() ![]() |
![]() |
#2867 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane za pomocą mTalk
![]() |
#2869 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ciesz się Kochana brzuszkiem i odpoczywaj póki możesz 😘 może ostatnie zdjęcia na pamiątkę? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2870 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2871 |
Zadomowienie
|
Bo pisałaś że miałaś przepowiadacze i się zmartwilam
![]() Anita 3mamy kciuki! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2872 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny!
Talusia, ja ledwo dałam radę poprasować na siedząco (ale w sumie zajęło mi to z przerwami prawie 4 godz.), na stojąco nie dałabym rady - ostatnio kiepsko mi się stoi, chodzi. Boli mnie spojenie, mam takie kłucia w środku, brzuch ciąży (ciąża ciąży) ![]() Mohnka wspaniale, że jesteś w domu. Korzystaj, ale nie przemęczaj się! Dziewczyny szpitalne - siły i cierpliwości Wam życzę! My wczoraj wieczorem podjechaliśmy do sklepu i kupiliśmy wanienkę, stelaż, materac, termometr, kilka ciuszków. Także mamy w zasadzie wszystko, jeszcze tylko drobiazgi do dokupienia - jeśli coś nam wpadnie do głowy. Chyba kupię jakiegoś pajaca na 56, bo nie mam żadnego. Wczoraj się zawahałam i nie kupiłam. Mam też 1 rożek, ale chyba wystarczy? Dziś TŻ będzie skręcał łóżeczko. Chciałam też dziś spakować torbę do szpitala. U mnie będzie walizka kabinówka + planuję taką torbę zakupową (z tworzywa, na suwak) z podkładami poporodowymi i pieluchami. Rozpakowałam paczkę z gemini. Kupiłam podkłady higieniczne - takie na łóżko. Czy bierzecie je do szpitala? Jak się tego używa? Na prześcieradło, prawda? Kupiłam też podkłady do przewijania i zastanawiam się, czy to było sensowne. Wielka paka, 50 sztuk. |
![]() ![]() |
![]() |
#2873 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to wakacje w tym roku u rodziców. I tam najlepiej wypoczne. Duży dom, duży piękny ogród i rodzina. U tz też będziemy, u niego są za to cudowne lasy i blisko do małych nadmorskich miejscowości. Cytat:
Cytat:
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane za pomocą mTalk
![]() |
#2875 |
Zakorzenienie
|
Od wczoraj was nadrabiam lobuzy, na kilka dni zostawic, a tu tyle sie dzieje!
Anita-trzymam kciuki za pozytywne rozwiazanie jutro, to naprawde sie dzieje! Aaaa! Gornek-za Ciebie również trzymam kciuki, daj znać o sobie znowu ![]() Mohnka-super, że wyszłaś! Pewnie się czujesz, jak na wakacjach all inc. ![]() ![]() Co do toreb, to ja dalej mam niespakowaną (a dzisiaj wg usg 36+1, wg om 35+6) ![]() ![]() ![]() Wczoraj zrobilam masaz krocza i dosc bolesne to jest, nic fajnego. Ale z lusterkiem sobie robilam ![]() ![]() Wczoraj tesciowa mi przywiozla poduszke do karmienia (kupilam kure, super jest!), kokon z tulika, koszule do karmienia x2 i wanienke ze stelazem. Wczoraj tez kliknelam reszte wyprawki :juppi:. Dziewczyny, a mi wyszedl gbs dodatni :-(. Zalamalam sie :-(. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2876 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś wybieram się na fitness, samochód zepsuty... nie dojdę na pieszo, więc muszę iść na autobus ![]() Zaskoczyłyście mnie tymi planami urlopowymi - ja wstępnie nie planowałam, poza wyjazdami na wieś (rodzice mają działkę). Ale może kilka dni nad morzem we wrześniu to całkiem dobra myśl? ![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Cytat:
![]() ale ja zamówiłam poduchę z tuli buzi. Ja czuję, że też będę miała gbs dodatni (robię we wtorek po świętach). Nie mamy na to wpływu, po prostu załadują nam antybiotyk i będzie dobrze ![]() Zastanawiam się nad tym masażem. Nie wiem, nie chcę tam gmerać. Wczoraj oglądałam też te baloniki do ćwiczeń mięśni Kegla, ale nie chcę... moja szwagierka używała i bardzo chwaliła (i położne, lekarze na porodówce też jej mówili, że widać efekt ćwiczeń). |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2877 |
Zakorzenienie
|
Achh no i na 11:30 ide do szpitala-maja mnie zbadac i zapisac na porod, w sensie zaznaczyc, ze bede u nich rodzic i ze moze sie to stac w kazdej chwili
![]() I ostatnio mocno mnie boli w kroczu, czuje jak sie kosci rozchodza normalnie, szok! Ja tez nie nosze obraczki i bardzo mi jej brakuje. Ale co zrobie, skoro Filipek stwierdzil, ze mamie ladnie w opuchnietych palcach ![]() Wczoraj przed spaniem mlody zaczal kopac jakos mocniej, przylozylam obie rece do brzucha i normalnie szybko sie do nich ulozyl, to bylo takie slodkie! Chcial sie do mamy przytulic po calym dniu ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2878 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a co do podkładów na łóżko to ja biorę do szpitala jeden lub dwa, a kupiłam chyba 10 szt było w opakowaniu. Na pewno się nie zmarnują ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2879 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2880 |
Zakorzenienie
|
Ja mam podkladow jak glupia, bo sama kupilam dwie paczki i siostra TZ mi dala z 3-4
![]() Ostrzegala tez, zeby podklady poporodowe nie zawieraly plastiku, mowila, ze np. MyCamelia nie zawieraja plastiku, a Jessa zawieraja i ma to ogromny wplyw na gojenie sie rany. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- A co do gbs, to oczywiscie niepotrzebnie czytalam internety ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.