|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy masz konto na nasza-klasa.pl? | |||
| Tak |
|
1 457 | 84,91% |
| Nie |
|
259 | 15,09% |
| Głosujący: 1716. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: nasza-klasa.pl
A ja ostatnio skasowałam konto na n-k. Dostawałam sporo zaproszeń od osób (a dokładniej mężczyzn), których nigdy nie widziałam nawet na oczy. Na moje PW, czy się namy, dostawałam odp. w stylu 'nie, ale możemy to zmienić', 'niestety nie, ale powinnismy się zapoznać', 'nie, ale możemy się spotkać' itd. Bez sennsu, gdybym chciała kogoś poznać, zamieściłabym ogłoszenie np. na onetowskiej sympati a nie na n-k.
edit: Dodam, że nie dawałam kilkunastu roznegliżowanych zdjęć w prowokujących pozach. Miałam 1, normalne zdjęcie.
|
|
|
|
#1862 |
|
BAN stały
|
Ahaa. Ja jak dostaje od nieznajomych to odrazu kasuje i mam to gdzies :P
|
|
|
|
#1863 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam konto na n-k.
) Oczywiście nie potwierdzam zaproszeń od nieznajomych, których ani razu na oczy nie widziałam, zresztą co się dziwić, skoro są z jakiejś innej miejscowości po drugiej stronie Polski, gdzie ja nigdy nie byłam itd. ![]() A mój tata dziś się wybiera na spotkanie z klasą z technikum )
|
|
|
|
#1864 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś kolejny łańcuszek od tej samej osoby. To nic, że to moja koleżanka. Zablokowałam ją, bo przecież milion razy mówiłam jej "nie zapychaj mi skrzynki".
![]()
|
#1865 |
|
Raczkowanie
|
ja też tak zacznę robić.
|
#1866 |
|
Zadomowienie
|
yyy ja jak dostaje zaproszenia od jakis kolesi ktorych na oczy nie widzialam badz nie pamietam ich jakos to po prostu od razu odrzucam zaproszenia i nie wysylam wiadomosci do nich czy sie znamy... po prostu ich nie chce miec w znajomych nawet jak sie np.poznalismy w barze czy gdzies
|
|
|
|
#1867 |
|
Zakorzenienie
|
ZObaczcie co ja wyczaiłam, ktoś znalazł ponad 2 tysiace pseudo profili:
http://nasza-klasa.pl/profile/12405145 I to zobaczcie- włos się na głowie jezy: http://nasza-klasa.pl/profile/12810497 |
|
|
|
#1868 |
|
Zakorzenienie
|
no tak pewno jakiś pedofil, ale to zdjęcie z Nicole z PCD.. na co komu takie konto ?
|
#1869 |
|
... choć nie Westwood
|
Ja dziś dostałam zaproszenie od Michaela Jordana
|
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm a da się zrobić tak, aby znajomi mogli komentować i widzeć galerie, a nieznajomi nie..?
|
|
|
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1872 |
|
Rozeznanie
|
Oczywiście, że się da. Wchodzisz w zakładkę profil -> ustawienie prywatności
i odhaczasz co ci pasuje, a co nie.
|
#1873 |
|
Konto usunięte
|
ej, Dziewczyny, powiedzcie mi co to za profil? bo czytam i nie rozumiem.
![]() http://nasza-klasa.pl/profile/1896641 eh, nie doczekamy się chyba wysprzątania portalu. twórcy wolą szczycić się milionami użytkowników, z których połowa to fikcyjne postacie i nie wiadomo co jeszcze. |
|
|
|
#1874 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jaki fajny komunikat mi wyskoczył próbowałam się zalogować z 2 minuty temu a więc ok 13:55 i wyskoczyło mi: W związku z pracami nad przyspieszeniem działania serwisu, trwa przerwa do godziny 13:45, przepraszamy i zapraszamy ponownie rano…
|
|
|
#1875 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh nie znoszę tych przerw technicznych
dobrze, że wizaż śmiga bez zarzutów
|
|
|
|
#1876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1877 |
|
Zakorzenienie
|
super przerwa techniczna, dobrze wiedziec ze 13 do rano
![]() Profil z tablica ogloszen jest super wiecie co powinni zmienić z naszej klasy, na żal.pl |
|
|
|
#1878 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też już ta nk denerwuje
Najlepsze są osoby, które zamiast nazwiska wstawiają ksywkę lub Xxx. Nie wiem, po co się zapisuję, jak nie można ich znaleźć. Profile w stylu "Patusia- najpiękniejsze imię" po prostu ignoruję
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#1879 |
|
Konto usunięte
|
Albo "Tylko piękne kobiety"
Dosłownie fotka pl z tymi klanami... |
|
|
|
#1880 |
|
Konto usunięte
|
http://nasza-klasa.pl/profile/12985261
aż mnie świerzbi, żeby spytać się tego ojca, czy rozumie ideę portalu. Edytowane przez 2016070150903 Czas edycji: 2008-04-23 o 17:11 Powód: błąd ort. |
|
|
|
#1881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziwy dziwy |
|
|
|
|
#1882 |
|
Zadomowienie
|
Ja w ogóle nie rozumiem rodziców, którzy dają zdjęcia (często liczne) swoich dzieci- szczególnie takie na których są same. Profilaktycznie nie chciałabym żeby przypadkowo jakiś pedofil...brrr, nawet sobie wole nie wyobrażać. A podejrzewam, że nk to mógłby być raj dla tego typu ludzi, choćby większość moich znajomych mających dzieci mają na profilu więcej zdjęć samego dziecka niż swoich, podejrzewam że to częste zjawisko.
Teoretycznie niby nic takiego, ale... Osobiście nk lubię i póki co przymrużam oko na głupie klany i profile oraz na wieszanie strony, bo sporo miłych rzeczy wydarzyło się odkąd mam tam konto. Ale mam nadzieję, że wszystko nie będzie postępować w stronę fotka.pl tylko w końcu odpowiednie osoby podkasają rękawy i zrobią odpowiednie porządki, amen (tylko jakoś słabo w to wierzę jakby tak zliczyć to faktycznie spora część tych paru-milionowych użytkowników to konta nemo, jakby wszystko pousuwali to by wyszła naga prawda. No nie wiem, chyba powinno im jednak zależeć na jakości niż ilości)
|
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
Jest taka teoria, że wikszośc profili z bajkowymi postaciami zakładaja predofile i cos w tym chyba jest.
|
|
|
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm.. Cos mi nie wychodzi. Bo jak daje zeby nie widzieli galeri ani nie mogli dodawac komentarzy to od razu robi mi sie tak ze nikt nie nie moze komentować...
|
|
|
|
#1885 |
|
Raczkowanie
|
Te łańcuszki tez mnie denerwują, zwłaszcza, kiedy piszą : " Jeśli usuniesz ten list to znaczy, że jestes bez serca, a najlepiej bedzie jesli rozeslesz go wszystkim z listy znajomych".
|
|
|
|
#1886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po kiego sie w takie rzeczy bawić?? a mnie te wszystkie konta juz nie ruszają , tak czy siak tworcy nie dadzą sobie rady z usunieciem wsyzstkich pokemońskich profilii bo to jest niemożliwe
|
|
|
|
|
#1887 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1888 |
|
Raczkowanie
|
Kiedyś wysyłali... pamiętam jak byłam młodsza,z 6 lat temu to było,to mój starszy brat dostawał takie coś,elegancko wydrukowane,w kopercie i trzeba było wysłać to do 7 osób,bo inaczej spotka Cię nieszczęście...
Do czego to doszło... |
|
|
|
#1889 |
|
Rozeznanie
|
ja też kiedyś dostałam pocztą polską taki list, ale nie pamiętam czy odesłałam
strasznie wkurzają mnie te wszystkie łańcuszki a już najbardziej chce mi się śmiać z takich np.: ''wyślij do 30 osob, a pokaże Ci się krótki filmik'' :|
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
ooo tez dostalam
pamietam, ze wystarczylo pisac na kopercie WIDORT18313 i dochodzilo za darmo...kiedys byl o tym program na TVN i ci na poczcie tlumaczyli, ze nie wiedza dlaczego to dochodzi z darmo, ale dochodzi...co do tematu: nie wiem czy mozna wklejac czyjes profile na nk, znalazlam taki, na ktorym dziewczyna ma 3823 znajomych...do tego kilkanascie fotek a'la barbie i podpisy jaka jest boska...to jakis sposob na dowartosciowanie sie?
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:21.

zdjęć w prowokujących pozach. Miałam 1, normalne zdjęcie.

dobrze, że wizaż śmiga bez zarzutów