..::Dieta Plaż Południowych - część trzecia ::.. - Strona 183 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-19, 10:43   #5461
tiara
Zadomowienie

GG do tiara
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część trzecia ::..

KALLISTE ja juz swoja ilosc egzaminow w obcym jezyu zrobilam W tym roku w obcym jezyku mam tylko 3 Jestem na 4 roku filologii. Ilosc egzaminow nie jest masakrycznie przerazajaca problem w tym, ze czasu brak, bo jeden ierunek dziennie, drugi zaocznie plus praca i plus moja chora ambicja- samo zdanie mnie zdecydowanie nie zadowala. No, ale nie marudze- sama tego chcialam i uwielbiam swoje studia

Marzeniatko serdeczne gratulacje!

Nedda przytulam Cie wirtualnie!

Ja juz po drugim VacWell-zmeczona i zadowolona i siadam do pisania magisterki, bo mam rozdzial do oddania na poniedzialek... Oj ciagle strasznie ciezko mi sie przestawic z hiszpanskiego po Hiszpanii na jezyk mojej magisterki... Eh. Ale mobilizacja pelna

Kobitki nie mam pomyslu na obiad totalnie... moze salatke z tunczykiem?

Buziaczki!

1 etap 6 -5 - 4 - 3- 2 - 1

Winners do what losers don't want to do
tiara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-19, 10:45   #5462
Nedda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Marzeniatko Pokaż wiadomość
tutaj teliku

otóż tak, jak miało być, tak jest.
wiem, że podczas okresu mozna ciutkę więcej ważyć, ale ja bym wykitowała z ciekawości
weszłam na wagę, złapałam za centymetr..

moje statystyki...
było: 73kg (momentami 74kg) jest: 70,5kg
brzuszek
było: 86 cm jest: 82 cm
udo
było: 58cm jest: 54 cm
i umieram i tak.. z radości

4 cm. z ud w tydzien?O k... To ja jestem ponad miesiac na diecie i mi ledwo 4 zeszlo Ja tez chce! Ale wyniki super,gratuluje i czekam na dalsze powalajace efekty

Blondyneczka dziekuje

Tiaruś dziekuje Slonce Jak tam wyniki,dieta?Bo pamietam ze zaczynalaysmy w tym samym dniu i zadna z nas sie nie poddala.Wiec idziemy leb w leb

Nedda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-19, 10:51   #5463
lolly_girl
BAN stały

dzien dobry
ja dzisiaj miałam isc na zakupki a tu co, deszcz leje

W ogóle dzisiaj sobie wypiłam herbatkę pierwszy raz od początku mojej diety (bo znalazłam czerwoną) dodałam trzy słodziki.... i nawet dobra ale czy Wasza też tak śmierdzi?
lolly_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-19, 10:59   #5464
calioppe**
Raczkowanie

Marzeniatko a ja się jeszcze zapytam - ćwiczyłas coś do diety ?
Odżywianie i nawilżanie- czyli o olejach i masłach
calioppe** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-19, 11:40   #5465
Marzeniatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nedda Pokaż wiadomość
4 cm. z ud w tydzien?O k... To ja jestem ponad miesiac na diecie i mi ledwo 4 zeszlo Ja tez chce! Ale wyniki super,gratuluje i czekam na dalsze powalajace efekty
następne ważenie 29 kwietnia to znowu Was powalę
- co do ud, też się dziwię ^^ ale dużo ćwiczeń przeznaczyłam na nóżki i z ud najbardziej jestem zadowolona takie szczuplutkie się porobiły

Cytat:
Napisane przez lolly_girl Pokaż wiadomość
dzien dobry
ja dzisiaj miałam isc na zakupki a tu co, deszcz leje

W ogóle dzisiaj sobie wypiłam herbatkę pierwszy raz od początku mojej diety (bo znalazłam czerwoną) dodałam trzy słodziki.... i nawet dobra ale czy Wasza też tak śmierdzi?
ja koooooooooooocham czerwoną herbatę
bez niej żyć bym nie mogła, moja nie śmierdzi ale pachnie ;]
i co do słodzików - ja piję gorzką

Cytat:
Napisane przez calioppe** Pokaż wiadomość
Marzeniatko a ja się jeszcze zapytam - ćwiczyłas coś do diety ?
no pewnie
caały czas ćwicze, ostatnio się kocham ze skakanką
normalnie po 1000-1500 powtórzeń dziennie, uzależniłam się od niej!

poza tym robię brzuszki na przemian, jednego dnia więcej, drugiego połowę mniej, następnego znowu wiecej, pózniej połowę mniej, żeby mięsnie sobie odpocząć mogły ponad to, 4 godziny wf'u w tygodniu
i często przed telewizorem ćwiczę
tzn. leci jakiś film i się gimnastykuję, wszystko to co przyjdzie mi do głowy

B L O G

Marzeniatko wystarczy Marzena
Marzeniatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-19, 11:47   #5466
kaszellek
Zadomowienie

GG do kaszellek

dzień dobry

u mnie też deszczy dziś brrr... więc siedzę i opracowuję sobie psychologię społeczną ohh kocham psychologię

a wiecie co, zrobiłam sobie dziś owsiankę na śniadanie, mniam pychotka była tylko chyba mam tak, że jak nie zjem jajka to głodna jestem bo jestem... blech, więc zjadłam jabłucho i wieśniaka i do obiadku mam nadzieję, będzie oks

Marzeniątko pięknie schudłaś a z Twoich ćwiczeń to mój leniwy tyłek powinien brać przykład

tiara, carmelova podziwiam za te dwa kierunki studiów!! ja mam jeden no i jak pracowałam do tego to narzekałam na brak czasu, teraz nie pracuję i też narzekam że się nie wyrobię więc podziw pełną gębą

słuchajcie, może Wy jakieś bardziej zorientowane jesteście. Moi Anglicy będą płacić za kurs angielskiego. Ale okazało się, że ten kurs jest na poziomie z którego teraz w czerwcu zdaję egzamin, więc to trochę bez sensu, zwłaszcza, że język złapię tam szybko. Pomyślałam, że może jakiś kurs ale np związany właśnie z psycholgią, sztuką, pedagogiką.. orientujecie się czy w UK jest coś takiego organizowane w ogóle? nie studia, ale takie jakby nasze hmm studium po liceum.. roczne najlepiej??

Nedda laff ju dobra decyzja, przede wszystkim ważne, że Twoja i że Ty tak chcesz Nie daj się za noc wodzić a jak już wróci za te 2 tyg oj to zacznij mu tresurę wychowawczą
powiedziała Kaszellek co to chłopa sobie wogóle nie umie ogarnąć ale pomińmy ten drobny fakt milczeniem

achh i gdzie blonndee i k_asiaczek?
kaszellek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-19, 11:50   #5467
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Dziewczyny mam do Was pytanie, bo widzę, że już jesteście ekspertkami w SB
Ja dziś zaczynam 1 dzień i do tej pory na dziecie "żryj mniej" codziennie brałam Humavit, ponieważ miałam problemy z wypróżnianiem, a po Humavicie one zniknęły. Jednak przeczytałam, że jako wypełniacz posiada on skrobię ziemniaczaną co się kłóci z dietą SB.... ja wiem, że on mi pomaga. czy powinnam go odstawić? HELP???
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-19, 11:55   #5468
Nedda
Zadomowienie

Kaszelku So do I Tresura bedzie ostra!:P

Wiadomosc dnia-

Rihanna wazy 61 przy wzroscie 173 cm. Czyli identycznie jak ja.Wolne zarty ja tak nie wygladam
Chyba...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg url.jpg (89,8 KB, 42 załadowań)

Stary 2008-04-19, 11:57   #5469
tiara
Zadomowienie

GG do tiara

Cytat:

Tiaruś dziekuje Slonce Jak tam wyniki,dieta?Bo pamietam ze zaczynalaysmy w tym samym dniu i zadna z nas sie nie poddala.Wiec idziemy leb w leb
U mnie powolutku jak to widac na suwaczku, ale ja zawsze chudlam bardzo wolno. Na razie 4 kg poszlo - jestem zadowolona tym bardziej ze przed SB schudlam tez jakies 2 kg nastepne wazenie w poniedzalek a mierzenie w czwartek.

Co do wymiarow to od poczatku dietki spadlo:
biust: -2cm
pod biustem: - 2 cm
talia: - 3 cm
pas: - 3 cm
podbrzusze: -4 cm
biodra: -2 cm
uda:lewe -2 cm, prawe -1,5 cm- mam takie glupie roznowymiaowe
ramie: - 1 cm

Takze jak na miesiac diety to wyniki mizerne w porownaniu do waszych, ale u mnie niestety tak wolniutko leci. Zobaczymy czy w tym tygodniu cos sie w ogole ruszy. Zaczelam duzo cwiczyc, wiec mam na to cicha nadzieje

Stary 2008-04-19, 12:00   #5470
Nedda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tiara Pokaż wiadomość
U mnie powolutku jak to widac na suwaczku, ale ja zawsze chudlam bardzo wolno. Na razie 4 kg poszlo - jestem zadowolona tym bardziej ze przed SB schudlam tez jakies 2 kg nastepne wazenie w poniedzalek a mierzenie w czwartek.

Takze jak na miesiac diety to wyniki mizerne w porownaniu do waszych, ale u mnie niestety tak wolniutko leci. Zobaczymy czy w tym tygodniu cos sie w ogole ruszy. Zaczelam duzo cwiczyc, wiec mam na to cicha nadzieje
Kochana bardzo ladne wyniki...Lepeij wolno ale skutecznie...Ale musimy sie trzymac bo jestesmy 33 dniowym teamem Masz przesliczne zdjecie w avie

Stary 2008-04-19, 12:40   #5471
Marzeniatko
Zakorzenienie

Cytat:
Kaszelku So do I Tresura bedzie ostra!:P

Wiadomosc dnia-

Rihanna wazy 61 przy wzroscie 173 cm. Czyli identycznie jak ja.Wolne zarty ja tak nie wygladam
Chyba...
no widzisz jaka Ty laska jesteś.

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;7279268]Dziewczyny mam do Was pytanie, bo widzę, że już jesteście ekspertkami w SB
Ja dziś zaczynam 1 dzień i do tej pory na dziecie "żryj mniej" codziennie brałam Humavit, ponieważ miałam problemy z wypróżnianiem, a po Humavicie one zniknęły. Jednak przeczytałam, że jako wypełniacz posiada on skrobię ziemniaczaną co się kłóci z dietą SB.... ja wiem, że on mi pomaga. czy powinnam go odstawić? HELP???[/quote]
W 1 fazie należy unikać wszystkich produktów skrobiowych.

Cytat:

no to ładnie gratuluję

Cytat:
Napisane przez kaszellek Pokaż wiadomość
dzień dobry

u mnie też deszczy dziś brrr... więc siedzę i opracowuję sobie psychologię społeczną ohh kocham psychologię

a wiecie co, zrobiłam sobie dziś owsiankę na śniadanie, mniam pychotka była tylko chyba mam tak, że jak nie zjem jajka to głodna jestem bo jestem... blech, więc zjadłam jabłucho i wieśniaka i do obiadku mam nadzieję, będzie oks

Marzeniątko pięknie schudłaś a z Twoich ćwiczeń to mój leniwy tyłek powinien brać przykład

tiara, carmelova podziwiam za te dwa kierunki studiów!! ja mam jeden no i jak pracowałam do tego to narzekałam na brak czasu, teraz nie pracuję i też narzekam że się nie wyrobię więc podziw pełną gębą

słuchajcie, może Wy jakieś bardziej zorientowane jesteście. Moi Anglicy będą płacić za kurs angielskiego. Ale okazało się, że ten kurs jest na poziomie z którego teraz w czerwcu zdaję egzamin, więc to trochę bez sensu, zwłaszcza, że język złapię tam szybko. Pomyślałam, że może jakiś kurs ale np związany właśnie z psycholgią, sztuką, pedagogiką.. orientujecie się czy w UK jest coś takiego organizowane w ogóle? nie studia, ale takie jakby nasze hmm studium po liceum.. roczne najlepiej??

Nedda laff ju dobra decyzja, przede wszystkim ważne, że Twoja i że Ty tak chcesz Nie daj się za noc wodzić a jak już wróci za te 2 tyg oj to zacznij mu tresurę wychowawczą
powiedziała Kaszellek co to chłopa sobie wogóle nie umie ogarnąć ale pomińmy ten drobny fakt milczeniem

a dziękuję jakoś te kilogramy fajnie lecą (odpukać), co do ćwiczeń, to czy ja wiem, żeby ze mnie przykład brać
ja po prostu lubię aktywność fizyczną..
a właśnie, może Wy mi pomożecie!

bo ja mam straszny problem.
ja, marzenka uwielbiam ćwiczyć na wf, jakieś warszaty taneczne [mam zamiar się zapisać do lilla house] ale niestety, po każdym wysiłku jestem tak mega czerwona!! że po prostu
i czasami jak np. wiem, że będę czerwona a póżniej w szkole np. matematyka.. to często rezygnuję z wf i wymyślalam tysiącpięćset innych powodów dlaczego ćwiczyć nie mogę dziś.
będę wdzięczna, jeżeli mi pomożecie z tą moją czerwoną buzią, al'a buraczek.
jak go zatuszować? bo ja już nie mam pomysłu, seryjnie.

B L O G

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-19, 13:07   #5472
kaszellek
Zadomowienie

GG do kaszellek

marzeniatko to chyba normalne, że po wysiłku czerwona buźka
podczas wysiłku dolteniasz krew, organizm chce się ochłodzić, więcej krwi płynie w naczynkach tych bliżej powierzchni skóry.. no i stąd wypieki więc może opłukać twarz chłodną wodą, posmarować lekkim kremem nawilżającym i ewentualnie jakimś transparentnym pudrem
ale na kosmetycznym może poszukaj konkretów
Stary 2008-04-19, 13:33   #5473
k_asiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lolly_girl Pokaż wiadomość
moje zdjęcie w moim wątku ciuszkowym? nie przypominam sobie siebie tam hehe
ale jak bardzo chcesz zobaczyc jak wygladam to zapraszam na moja fotke.pl (lubię się w to bawic:P)
a to nie Twoje zdjęcie jest tam w spódniczce

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość

Muszę jeszcze jej dokupić jakiś prezencik do tej bluzki od TZta. Co można kupić 50letniej nauczycielce w-fu ?
pozłacany gwizdek

Cytat:
mi 4 cm to w 2 miesiące zeszły

Cytat:

i'm here musiałam się po pracy wyspać

Cytat:

a dziękuję jakoś te kilogramy fajnie lecą (odpukać), co do ćwiczeń, to czy ja wiem, żeby ze mnie przykład brać
ja po prostu lubię aktywność fizyczną..
a właśnie, może Wy mi pomożecie!

bo ja mam straszny problem.
ja, marzenka uwielbiam ćwiczyć na wf, jakieś warszaty taneczne [mam zamiar się zapisać do lilla house] ale niestety, po każdym wysiłku jestem tak mega czerwona!! że po prostu
i czasami jak np. wiem, że będę czerwona a póżniej w szkole np. matematyka.. to często rezygnuję z wf i wymyślalam tysiącpięćset innych powodów dlaczego ćwiczyć nie mogę dziś.
będę wdzięczna, jeżeli mi pomożecie z tą moją czerwoną buzią, al'a buraczek.
jak go zatuszować? bo ja już nie mam pomysłu, seryjnie.
ja zawsze po wf byłam czerwona ale jakoś mi to problemu nie robiło. ostatnio jak zaczęłam chodzić na fitness to byłam czerwona jak burak, sapałam dziko i w ogóle ale po 2 miesiącach mi minęło i teraz po tych samych ćwiczeniach Kasia nie jest buraczkiem-to chyba kwestia kondycji

k_asiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-19, 13:37   #5474
tiara
Zadomowienie

GG do tiara

Cytat:
Kochana bardzo ladne wyniki...Lepeij wolno ale skutecznie...Ale musimy sie trzymac bo jestesmy 33 dniowym teamem Masz przesliczne zdjecie w avie
Tez mysle, ze lepiej wolno, ale skutecznie. Dlatego nie histeryzuje, a czas tak uplynie
Napisalam jedna A4 magisterki i zjadlam na obiadek salatke z tunczykiem. A teraz chce mi sie drzemki... ehh ta pogoda...

Stary 2008-04-19, 14:00   #5475
Marzeniatko
Zakorzenienie

Cytat:
marzeniatko to chyba normalne, że po wysiłku czerwona buźka
podczas wysiłku dolteniasz krew, organizm chce się ochłodzić, więcej krwi płynie w naczynkach tych bliżej powierzchni skóry.. no i stąd wypieki więc może opłukać twarz chłodną wodą, posmarować lekkim kremem nawilżającym i ewentualnie jakimś transparentnym pudrem
ale na kosmetycznym może poszukaj konkretów

Cytat:
Napisane przez k_asiaczek Pokaż wiadomość
ja zawsze po wf byłam czerwona ale jakoś mi to problemu nie robiło. ostatnio jak zaczęłam chodzić na fitness to byłam czerwona jak burak, sapałam dziko i w ogóle ale po 2 miesiącach mi minęło i teraz po tych samych ćwiczeniach Kasia nie jest buraczkiem-to chyba kwestia kondycji
no zobaczymy, zobaczymy..
kurczę, bo mi strasznie ta czerwona twarz przeszkadza.

Cytat:
Tez mysle, ze lepiej wolno, ale skutecznie. Dlatego nie histeryzuje, a czas tak uplynie
Napisalam jedna A4 magisterki i zjadlam na obiadek salatke z tunczykiem. A teraz chce mi sie drzemki... ehh ta pogoda...
to dobranoc ^^
mi się dzisiaj,jakoś żyć chce

a to mój dotychczasowy jadłospis:
śn: jajecznica z warzywami
II śn: serek waniliowy odtłuszczony, szklanka kakao
ob: chili con carne [ale to doooobre było ]

B L O G

Stary 2008-04-19, 15:14   #5476
calioppe**
Raczkowanie

huuh dziś zjedzone:
-omlet z serkiem homo
-kakao na mleku 0%
-sałatka (warzywa, kurczak, feta, trochę jogurtu)
-troszke jogurtu nat ze słodzikiem
-/będzie na kolację/ wieśniak, zawijas z sałaty i poledwidy drobiowej

ale trochę mnie kusi na grzeszki mam nadzieję, że w miare diety bedzie to mijać, zawsze początki sa trudne zreszta taka dzis obrzydliwa pogoda, że chyba każdy najchętniej by się zaszył pod kołdrą z paczką ciastek ...
Odżywianie i nawilżanie- czyli o olejach i masłach
calioppe** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-19, 16:35   #5477
arizoona
Zakorzenienie

Cytat:
tutaj teliku

otóż tak, jak miało być, tak jest.
wiem, że podczas okresu mozna ciutkę więcej ważyć, ale ja bym wykitowała z ciekawości
weszłam na wagę, złapałam za centymetr..

moje statystyki...
było: 73kg (momentami 74kg) jest: 70,5kg
brzuszek
było: 86 cm jest: 82 cm
udo
było: 58cm jest: 54 cm
i umieram i tak.. z radości
Gratulacje pięknie Ci spadło

Dzisiaj się ważyłam i spadłam tylko 1kg ale nie poddam się !
arizoona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-19, 16:39   #5478
kaszellek
Zadomowienie

GG do kaszellek

koniec Aronsona jak na razie
zjadłam pyszne chilli na obiadek
a teraz...
tak dojrzała we mnie ta myśl

idę pozbyć się pamiątek po McDream... zrobić czystkę z tego co przez ostatnie 5 lat się nazbierało
Stary 2008-04-19, 18:02   #5479
KALLISTE
Rozeznanie

Witam

Ja dzis wszystko według Sb, ale za to duuuużo co chwile jem fakt ze według zasad, ale za duzo. i jak ja mam schudnąc... nie wiem juz co mam zjesc zeby sie nasycić..
KALLISTE jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-19, 18:03   #5480
Nedda
Zadomowienie

Dziewczynki co sie dzieje z naszym Watkiem?Taka tu cisza az smutno... Plaza zawsze tetnila zyciem a ostatnio jakos tak ciszej

Stary 2008-04-19, 18:07   #5481
Domi22
Rozeznanie

A ja dzisiaj mialam dzien spedony niemalze w kuchni. Oto moj jadlospis : na sniadanie byly zawijasy z salaty lodowej i twarozku z rzodkiewkami. Potem kawa. Pol jogurtu nat z migdalami. A na obiadokolacje zrobilam cos pysznego. otóz zmielone miesko z piersi z kurczaka połączone z pieczarkami i kapusta pekinska i upieczone na oliwie, podane z sosem czosnkowym. Do tego salatka ze swiezych warzyw. Mam nadzieje, ze to nie jest występek przeciw fazie I?A teraz lece do cwiczenI z jedzeniem na dzis juz koniec, limit wyczerpany

Zaręczyny - 1.05.2009
Ślub - 05
.06.2010
Domi22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-19, 18:11   #5482
Oleńka =)
Rozeznanie

Ja to chyba nie moge byc na II fazie. Wydaje mi sie ze dzis za bardzo zgrzeszylam Jak myslicie?

- śnaidanie: koktail z truskawek i 1/3 banana + grahamka z salata, troche zoltego sera, pomidor i troszke majonezu
- obiad; naleśnik ( niestety z bialej maki, ale nie mialam dzisiaj wyjscia-wyjatkowa sytuacja- z podsmazonym na oliwie z oliwek miesku mielonym chudym (sama mielilam) z pomidorkami i serkiem zoltym
- rzadek gorzkiej czekolady

Baciki prosze

jutro sie waze. jesli mi cos przybylo to sobie sama dupsztala spiorę, albo Tżta poproszę. A najgorsze jest to, ze on mimowi, ze przeciez nic sie nie dzieje jak zjem rzadek czekolady,...
Oleńka =) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-19, 18:29   #5483
tiara
Zadomowienie

GG do tiara

Moj dzisejszy jadlospis:

sniadanko- omlet z pieczarkami
2 sniadanie- rzechy arachidowe- nie wiem ile Duzo wiecej niz dozwolone 20scia malych
obiad- salatka z tunczykiem, jajkiem, pomidorem, ogorkami kiszonymi i salata oczywiscie.
podwieczorek- serek homo naturalny, z aromaten do sernika i slodzikiem
kolacja- niestety troche wegli... bo lodowke mam prawie pusta, wiec leciutko 2 kromki Wasa - jedna z hochland light i lososiem a druga z serkiem light do smarowania.

Dietowo z dnia jestem zadowolona, za to ne zrobilam wszstkiego co planowalam... Z czystego lenistwa niskiego cisnienia- przespalam 2 godziny. Teraz jeszcze troche popisze pracke.

Buziaczki

Stary 2008-04-19, 18:36   #5484
kaszellek
Zadomowienie

GG do kaszellek

właśnie pusto tu u nas
ech mam potrzebę pogadania i nie ma z kim...

jakoś te ostatnie dni mnie rozmemłały.. haha chociaż udało mi się jeszcze nie zgrzeszyć i tak do końca dnia będzie.. i już.. i tak dzień za dniem.
Stary 2008-04-19, 18:43   #5485
Oleńka =)
Rozeznanie

kaszelek pytanko do Ciebie w takim razie, jesli brakuje CI kontaktu:P czy bardzo dzisiaj zgrzeszyłam jedzeniem , jesli jestem na II fazie (pisalam o tym co zjadłam trzy posty wcześniej).
Stary 2008-04-19, 18:58   #5486
lawenda99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oleńka =) Pokaż wiadomość
A najgorsze jest to, ze on mimowi, ze przeciez nic sie nie dzieje jak zjem rzadek czekolady,...
nie umrzesz od tego, byle nie za często a raz na jakiś czas i najlepiej gorzkiej a na przyszłość schowaj czekoladę / nie kupuj nowej, jak nie będzie nic w domu, pokusa będzie mniejsza.
I've nothing but you on my mind

http://www.youtube.com/watch?v=ui2mKtzsY0o

lawenda99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-19, 19:03   #5487
kaszellek
Zadomowienie

GG do kaszellek

Cytat:
kaszelek pytanko do Ciebie w takim razie, jesli brakuje CI kontaktu:P czy bardzo dzisiaj zgrzeszyłam jedzeniem , jesli jestem na II fazie (pisalam o tym co zjadłam trzy posty wcześniej).
Cytat:
Ja to chyba nie moge byc na II fazie. Wydaje mi sie ze dzis za bardzo zgrzeszylam Jak myslicie?

- śnaidanie: koktail z truskawek i 1/3 banana + grahamka z salata, troche zoltego sera, pomidor i troszke majonezu
- obiad; naleśnik ( niestety z bialej maki, ale nie mialam dzisiaj wyjscia-wyjatkowa sytuacja- z podsmazonym na oliwie z oliwek miesku mielonym chudym (sama mielilam) z pomidorkami i serkiem zoltym
- rzadek gorzkiej czekolady

Baciki prosze

jutro sie waze. jesli mi cos przybylo to sobie sama dupsztala spiorę, albo Tżta poproszę. A najgorsze jest to, ze on mimowi, ze przeciez nic sie nie dzieje jak zjem rzadek czekolady,...
ee bo ja wiem może nie bardzo, ale trochę mini-grzeszków...
no bo hm śniadanko ładne tylko białko by się przydało do tego, potem obiad no to biała mąka sama wiesz. poza tym węgle to z tego co wiem lepiej z rana jeść.. no i warzyw coś mało jak na obiad, chociaż też zależy ile tych pomidorków
czekolada... no to tak jak napisała lawenda jak sporadycznie i gorzka to nie jest wielki grzech... tylko jeśli to redukcja to białka i warzyw mało. Ja bym tam dodała jeszcze jakąś sałatkę, wieśniaka, twarożek, jajka, rybkę..
Stary 2008-04-19, 19:20   #5488
Oleńka =)
Rozeznanie

kaszelek dziekuje za radę Jutro na pewno się poprawię. Dziś jeste strasznie najedzona, mimo, iż tak naprawdę ilosciowo nie zjadłam dużo. Ale czekolada i tak była pyszna

Razową mąkę mogę jeść???
Stary 2008-04-19, 19:24   #5489
KALLISTE
Rozeznanie

Cytat:

Razową mąkę mogę jeść???
Tak.
KALLISTE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-19, 19:34   #5490
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

A u mnie 1 dzień plażowania i wygladał on tak:

sałatka z 2 jajek, sałaty, ogorka, papryki i kawa z mlekiem odtłuszczonym
50 g warkocz serowy wędzony
wiesniak z aromatem szarlotkowym i cynamonem
sałatka z sałaty, ogórka, pomidora, papryki, kurczaka podsmażonego na oliwie z oliwek i fety light
30 pistacji

dodatkowo błonnik i herbatka czerwona i zielona

dziewczyny czy wszytsko jest zgodnie z fazą 1 SB?
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości