|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5461 |
Zadomowienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część trzecia ::..
KALLISTE ja juz swoja ilosc egzaminow w obcym jezyu zrobilam
![]() ![]() ![]() ![]() Marzeniatko serdeczne gratulacje! Nedda przytulam Cie wirtualnie! Ja juz po drugim VacWell-zmeczona i zadowolona i siadam do pisania magisterki, bo mam rozdzial do oddania na poniedzialek... Oj ciagle strasznie ciezko mi sie przestawic z hiszpanskiego po Hiszpanii na jezyk mojej magisterki... Eh. Ale mobilizacja pelna ![]() Kobitki nie mam pomyslu na obiad totalnie... moze salatke z tunczykiem? Buziaczki!
#5462 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Blondyneczka dziekuje ![]() Tiaruś dziekuje Slonce ![]() ![]()
![]() |
#5463 |
BAN stały
|
dzien dobry
![]() ![]() ja dzisiaj miałam isc na zakupki a tu co, deszcz leje ![]() W ogóle dzisiaj sobie wypiłam herbatkę pierwszy raz od początku mojej diety (bo znalazłam czerwoną) dodałam trzy słodziki.... i nawet dobra ale czy Wasza też tak śmierdzi? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5464 |
Raczkowanie
|
Marzeniatko a ja się jeszcze zapytam - ćwiczyłas coś do diety ?
![]() |
#5465 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() - co do ud, też się dziwię ^^ ale dużo ćwiczeń przeznaczyłam na nóżki i z ud najbardziej jestem zadowolona ![]() ![]() Cytat:
![]() bez niej żyć bym nie mogła, moja nie śmierdzi ![]() i co do słodzików - ja piję gorzką ![]() no pewnie ![]() caały czas ćwicze, ostatnio się kocham ze skakanką ![]() normalnie po 1000-1500 powtórzeń dziennie, uzależniłam się od niej! poza tym robię brzuszki ![]() ![]() ![]() i często przed telewizorem ćwiczę ![]() tzn. leci jakiś film i się gimnastykuję, wszystko to co przyjdzie mi do głowy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5466 |
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() u mnie też deszczy dziś brrr... ![]() ![]() ![]() a wiecie co, zrobiłam sobie dziś owsiankę na śniadanie, mniam pychotka była ![]() ![]() ![]() Marzeniątko pięknie schudłaś ![]() ![]() tiara, carmelova podziwiam za te dwa kierunki studiów!! ja mam jeden no i jak pracowałam do tego to narzekałam na brak czasu, teraz nie pracuję i też narzekam że się nie wyrobię ![]() słuchajcie, może Wy jakieś bardziej zorientowane jesteście. Moi Anglicy będą płacić za kurs angielskiego. Ale okazało się, że ten kurs jest na poziomie z którego teraz w czerwcu zdaję egzamin, więc to trochę bez sensu, zwłaszcza, że język złapię tam szybko. Pomyślałam, że może jakiś kurs ale np związany właśnie z psycholgią, sztuką, pedagogiką.. orientujecie się czy w UK jest coś takiego organizowane w ogóle? nie studia, ale takie jakby nasze hmm studium po liceum.. roczne najlepiej?? Nedda laff ju ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() powiedziała Kaszellek co to chłopa sobie wogóle nie umie ogarnąć ![]() ![]() achh i gdzie blonndee i k_asiaczek? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5467 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny mam do Was pytanie, bo widzę, że już jesteście ekspertkami w SB
![]() Ja dziś zaczynam 1 dzień i do tej pory na dziecie "żryj mniej" codziennie brałam Humavit, ponieważ miałam problemy z wypróżnianiem, a po Humavicie one zniknęły. Jednak przeczytałam, że jako wypełniacz posiada on skrobię ziemniaczaną co się kłóci z dietą SB.... ja wiem, że on mi pomaga. czy powinnam go odstawić? HELP??? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#5468 |
Zadomowienie
|
Kaszelku So do I
![]() Wiadomosc dnia- Rihanna wazy 61 przy wzroscie 173 cm. Czyli identycznie jak ja.Wolne zarty ja tak nie wygladam ![]() Chyba...
#5469 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do wymiarow to od poczatku dietki spadlo: biust: -2cm pod biustem: - 2 cm talia: - 3 cm pas: - 3 cm podbrzusze: -4 cm biodra: -2 cm uda:lewe -2 cm, prawe -1,5 cm- mam takie glupie roznowymiaowe ![]() ramie: - 1 cm Takze jak na miesiac diety to wyniki mizerne w porownaniu do waszych, ale u mnie niestety tak wolniutko leci. Zobaczymy czy w tym tygodniu cos sie w ogole ruszy. Zaczelam duzo cwiczyc, wiec mam na to cicha nadzieje ![]()
![]() |
#5470 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#5471 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;7279268]Dziewczyny mam do Was pytanie, bo widzę, że już jesteście ekspertkami w SB ![]() Ja dziś zaczynam 1 dzień i do tej pory na dziecie "żryj mniej" codziennie brałam Humavit, ponieważ miałam problemy z wypróżnianiem, a po Humavicie one zniknęły. Jednak przeczytałam, że jako wypełniacz posiada on skrobię ziemniaczaną co się kłóci z dietą SB.... ja wiem, że on mi pomaga. czy powinnam go odstawić? HELP???[/quote] W 1 fazie należy unikać wszystkich produktów skrobiowych. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja po prostu lubię aktywność fizyczną.. a właśnie, może Wy mi pomożecie! bo ja mam straszny problem. ja, marzenka ![]() ![]() i czasami jak np. wiem, że będę czerwona a póżniej w szkole np. matematyka.. to często rezygnuję z wf i wymyślalam tysiącpięćset innych powodów dlaczego ćwiczyć nie mogę dziś. będę wdzięczna, jeżeli mi pomożecie z tą moją czerwoną buzią, al'a buraczek. jak go zatuszować? bo ja już nie mam pomysłu, seryjnie. ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#5472 |
Zadomowienie
|
marzeniatko to chyba normalne, że po wysiłku czerwona buźka
![]() podczas wysiłku dolteniasz krew, organizm chce się ochłodzić, więcej krwi płynie w naczynkach tych bliżej powierzchni skóry.. no i stąd wypieki ![]() ![]() ale na kosmetycznym może poszukaj konkretów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5473 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i'm here ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#5474 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Napisalam jedna A4 magisterki i zjadlam na obiadek salatke z tunczykiem. A teraz chce mi sie drzemki... ehh ta pogoda...
![]() |
#5475 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kurczę, bo mi strasznie ta czerwona twarz przeszkadza. ![]() Cytat:
![]() mi się dzisiaj,jakoś żyć chce ![]() a to mój dotychczasowy jadłospis: śn: jajecznica z warzywami II śn: serek waniliowy odtłuszczony, szklanka kakao ob: chili con carne [ale to doooobre było ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#5476 |
Raczkowanie
|
huuh dziś zjedzone:
-omlet z serkiem homo -kakao na mleku 0% -sałatka (warzywa, kurczak, feta, trochę jogurtu) -troszke jogurtu nat ze słodzikiem -/będzie na kolację/ wieśniak, zawijas z sałaty i poledwidy drobiowej ale trochę mnie kusi na grzeszki ![]() ![]()
![]() |
#5477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj się ważyłam i spadłam tylko 1kg ![]()
![]() |
#5478 |
Zadomowienie
|
koniec Aronsona jak na razie
zjadłam pyszne chilli na obiadek a teraz... tak dojrzała we mnie ta myśl idę pozbyć się pamiątek po McDream... zrobić czystkę z tego co przez ostatnie 5 lat się nazbierało |
![]() ![]() |
![]() |
#5479 |
Rozeznanie
|
Witam
Ja dzis wszystko według Sb, ale za to duuuużo ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#5480 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki co sie dzieje z naszym Watkiem?Taka tu cisza az smutno...
![]() ![]()
#5481 |
Rozeznanie
|
A ja dzisiaj mialam dzien spedony niemalze w kuchni. Oto moj jadlospis : na sniadanie byly zawijasy z salaty lodowej i twarozku z rzodkiewkami. Potem kawa. Pol jogurtu nat z migdalami. A na obiadokolacje zrobilam cos pysznego. otóz zmielone miesko z piersi z kurczaka połączone z pieczarkami i kapusta pekinska i upieczone na oliwie, podane z sosem czosnkowym. Do tego salatka ze swiezych warzyw. Mam nadzieje, ze to nie jest występek przeciw fazie I?A teraz lece do cwiczen
![]() ![]()
#5482 |
Rozeznanie
|
Ja to chyba nie moge byc na II fazie. Wydaje mi sie ze dzis za bardzo zgrzeszylam
![]() - śnaidanie: koktail z truskawek i 1/3 banana + grahamka z salata, troche zoltego sera, pomidor i troszke majonezu - obiad; naleśnik ( niestety z bialej maki, ale nie mialam dzisiaj wyjscia-wyjatkowa sytuacja- z podsmazonym na oliwie z oliwek miesku mielonym chudym (sama mielilam) z pomidorkami i serkiem zoltym - rzadek gorzkiej czekolady ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Baciki prosze jutro sie waze. jesli mi cos przybylo to sobie sama dupsztala spiorę, albo Tżta poproszę. A najgorsze jest to, ze on mimowi, ze przeciez nic sie nie dzieje jak zjem rzadek czekolady,... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5483 |
Zadomowienie
|
Moj dzisejszy jadlospis:
sniadanko- omlet z pieczarkami 2 sniadanie- rzechy arachidowe- nie wiem ile ![]() ![]() obiad- salatka z tunczykiem, jajkiem, pomidorem, ogorkami kiszonymi i salata oczywiscie. podwieczorek- serek homo naturalny, z aromaten do sernika i slodzikiem kolacja- niestety troche wegli... bo lodowke mam prawie pusta, wiec leciutko 2 kromki Wasa - jedna z hochland light i lososiem a druga z serkiem light do smarowania. Dietowo z dnia jestem zadowolona, za to ne zrobilam wszstkiego co planowalam... Z czystego lenistwa niskiego cisnienia- przespalam 2 godziny. Teraz jeszcze troche popisze pracke. Buziaczki
#5484 |
Zadomowienie
|
właśnie pusto tu u nas
![]() ech mam potrzebę pogadania i nie ma z kim... jakoś te ostatnie dni mnie rozmemłały.. haha chociaż udało mi się jeszcze nie zgrzeszyć i tak do końca dnia będzie.. i już.. i tak dzień za dniem. |
![]() ![]() |
![]() |
#5485 |
Rozeznanie
|
kaszelek pytanko do Ciebie w takim razie, jesli brakuje CI kontaktu:P czy bardzo dzisiaj zgrzeszyłam jedzeniem , jesli jestem na II fazie (pisalam o tym co zjadłam trzy posty wcześniej).
|
![]() ![]() |
![]() |
#5486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5487 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() no bo hm śniadanko ładne tylko białko by się przydało do tego, potem obiad no to biała mąka sama wiesz. ![]() czekolada... no to tak jak napisała lawenda jak sporadycznie i gorzka to nie jest wielki grzech... tylko jeśli to redukcja to białka i warzyw mało. Ja bym tam dodała jeszcze jakąś sałatkę, wieśniaka, twarożek, jajka, rybkę.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5488 |
Rozeznanie
|
kaszelek dziekuje za radę
![]() ![]() Razową mąkę mogę jeść??? |
![]() ![]() |
![]() |
#5489 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5490 |
Konto usunięte
|
A u mnie 1 dzień plażowania i wygladał on tak:
sałatka z 2 jajek, sałaty, ogorka, papryki i kawa z mlekiem odtłuszczonym 50 g warkocz serowy wędzony wiesniak z aromatem szarlotkowym i cynamonem sałatka z sałaty, ogórka, pomidora, papryki, kurczaka podsmażonego na oliwie z oliwek i fety light 30 pistacji dodatkowo błonnik i herbatka czerwona i zielona dziewczyny czy wszytsko jest zgodnie z fazą 1 SB? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.