![]() |
#2761 |
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Baby-Cóż taki mam charakter,(może przez wychowanie w niepełnej rodzinie itp)brak jakiegokolwiek instynktu opiekuńczego wobec dzieci od zawsze toteż po co się męczyć wzniosłymi planami założenia rodziny. Pierw muszę zająć się sobą,dalszym doskonaleniem,karierą,roz wojem pasji. Generalnie na myślenie o tym mam co najmniej 10 lat czasu
![]() Jabłuszko- Wybieram się na kameralne domowe spotkanie,w gronie najbliższych znajomych,jej rodziców. Dziewczyna w niedzielę wyjeżdża do Wawy,wraca na matury i znów do Warszawy na stałe (studia,praca w agencji reklamowej i takie tam) Hyh niezłą przygodę dziś miałam ![]() W trakcie konwersacji,wysnułyśmy "wniosek",że nieźle nam palma odbija. Jeśli chodzi o sprawy-damsko męski. Ot wzmożone zainteresowanie wieloma atrakcyjnymi osobnikami,bez chęci głębszego angażowania się ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2762 |
Zakorzenienie
|
Baby - a oglądałyśmy jakiś film taki w stylu tych boolywodzkich
![]() ![]() ![]() I gratuluję kochana ![]() Powizażuję trochę,jednym słowem odpocznę bo po powrocie zaliczyłam godzinę na rowerku i to w szybkim tempie,właśnie zeszłam z niego,więc mam dość ![]() ![]() Miłego wieczorku ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#2763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pytałam Cię wcześniej, co zdjaesz na maturze ;> Wiecie co? Utwierdzam się w przekonaniu, że mój facet od fizyki to w najlepszym wypadku zboczeniec, mający mocny pociąg do chłopców ![]() - prosiaczkiem, - młodzieńcem przecudnej urody, - ... BAD BOY ![]() ![]() przy tym jest obleśny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2764 |
Zakorzenienie
|
Wiosenko - Dzieci Cię brzydzą
![]() ![]() Cóż za nauczyciel^^ ![]() Mnie i moją siostrę dzisiaj zaczepiał na przystanku jakiś obleśny,pijany facet i dotknął mnie palcem o rękaw kurtki,ja mu na to 'niech mnie pan zostawi' a on 'o jaka pani nerwowa',kurde co za typ ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#2765 |
Zadomowienie
|
Wiosenka-Polski,angol,Wos rozszerzone,gegra na podstawie,kiedyś będę się musiała do nauki zmobilizować
![]() A fee z tym psorem od fizyki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2766 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() zdajesz dokładnie to, co ja, tyle że ja bez gegry, której nienawidzę. I na co planujesz się wybrać potem? u mnie podobnym do Twojego faceta od po, jest facet od historii. dziewczyna chciała zdawać na trójkę, więc on powiedział "za dużych szans nie masz, chyba, że ubierzesz krótką spódniczkę" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2767 | |||||||||
Zadomowienie
|
śliczna
![]() Cytat:
![]() dobrze, ze weekend, ojjj dawno juz tych 2 dni wolnego az tak nie wyczekiwalam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja poza piatkiem mialam pobudki o 5... jak dobrze, ze jutro bedzie mila odmiana ![]() ![]() tez mnie ostatnio kusi, malutki, najlepiej na łopatce albo biodrze/kości biodrowej... No,ale musze dojrzeć bo nie jestem jeszcze zdecydowana ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieje, ze to bedzie mile kameralne spotkanie ![]() Cytat:
ja sie dzieci...trochę...boję :P ale mam nadzieje,ze wlasnego bać się nie będę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() zwyrol ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dobra, mykam do łóżeczka - zajmę się tym co ostatnio wychodzi mi najlepiej tj. spankiem ![]() Dobrej nocy kochane ![]()
![]() |
#2768 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry kochane
![]() chociaz sobota, ja juz na nogach jestem... dzisiaj jadę na dni otwarte w dwóch liceach i pewnie zdecyduję po tym do którego idę z tym że to może wcale nie być takie łatwe ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2769 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() dzien dobry laleczki ![]() wlasnie sie obudzilam,na dworze pieeekne slonce a ja za godzinke sie zbieram do pracy ![]() wczoraj bylismy na tej parapetowce. Bylam padnieta po pracy ale obiecalam TZ wiec pojechalismy. jako,ze bylam kierowca zgrzeszylam tylko 1 mala butelka piwka. Wogole imprezka byla dupna, ludzie z innej bajki, oprocz jednej fajnej szkockiej pary nie bylo z kim pogadac. Dziewczyny z Polski porazka...niestety.. Wrocilismy glodni na maxa, ok 23 pojechalam z TZ do Maca bo padal z glodu ![]() ![]() mam nadzieje,ze dzisiejsza imprezka bedzie lepsza. ![]() Jutro mamy ten ''dzien otwarych drzwi'' w domu i mam nadzieje,ze wkoncu sie znajdzie kupiec..Trzymajcie kciuki,pliz ![]() tymczasem zegnam sie na chwile obecna i do uslysznie wieczorkiem. Mileog weekendu wam zycze
![]() |
#2770 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale nie kłopocz się, kiedyś jak będziesz przy okazji w okolicy to ewentualnie... ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Do tej pory nie żałuję tego kolczyka, tak samo w brwi i tak samo tatuażu ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2771 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A ja spałam do 10 ![]() ![]() ![]() Więc narazie zjem śniadanie i się polenie ![]() Miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2772 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kurcze, co to za wiosna jak ciągle tylko pada i jest zimno ![]() ![]() ![]() ![]() Miłej soboty ![]()
![]() |
#2773 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Zycze zeby dzien w pracy szybko minal no i bede ostro kciukowac za 'dzien otwartych drzwi" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bonjour ![]() Wreszcie mamy slonce, huraaaaaa ![]() ![]() Zaraz lece na zakupy, a pozniej ploty z kumpelami, ewentualnie moze jakas imprezka jesli mi sie bedzie chcialo ![]() powinnam czytac bo na wtorek mam prezentacje do zrobienia, ale....do wtorku jeszcze daleko wiec pokorzystam z przyjaznej aury poki co ![]() Buzi i milego dnia;* edit: EWELCIU, śliczne okularki, baaaardzo stylowe, moga ładnie wymodelowac twarzyczke ![]()
![]() |
#2774 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() przed chwila ogarnelam troche mieszkanie, jeszcze musze poodkurzac ![]() ![]() ![]() a poza tym - uwaga - na dworze sucho! ![]() ![]() EDIT: zapomnialam! Ewelcia, swietne okularki ![]()
![]() |
#2775 |
Zakorzenienie
|
Witam,ja dziś wstałam po 7,jakoś nie mogłam spać dłużej,może to wina kataru
![]() ![]() ![]() Miłego dnia Wam życzę ![]() PS. Wie któraś czy można w bezpieczny sposób zrobić sobie samemu kolczyk w nosie? ^^ ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2776 |
Zakorzenienie
|
Agness
ja robiłam tak: zamrozilam nos czym,s z zamrażalki, pozneij ziemniaczek, igła i pyk ^^
#2777 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2778 |
Zakorzenienie
|
Gujanko - no coooo;D I obyło się bez infekcji i w ogole ^^
#2779 |
Wtajemniczenie
|
Nefre
![]() ![]() chociaz kolezanki kiedys sobie uszy robiły nawzajem.. ale nos.. o nie, raczej bym sie bala.. ![]()
![]() |
#2780 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję bardzo ![]() ![]() Cytat:
![]() No muszę niestety się słówek uczyć z niemieckiego ![]() ![]() ![]() A jak potem wpadnie dobra ocenka to humor od razu lepszy ![]() Ja też już posprzątałam, mama wytarła mi na szczęście kurze w pokoju [nie cierpie tego! ;P] Ja pozamiatałam i umyłam korytarz i pozmywałam [też miałam cały zlew garnków ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2781 |
Zakorzenienie
|
wybrałam sobie liceum. i nie jest to zadne z tych w których dzisiaj byłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2782 |
Wtajemniczenie
|
Witam kobitki
![]() Ewelcia- widzę, że u ciebie pogoda też nie do pochwały ![]() Asiek- to świetnie ![]() ![]() Nefre- szalona dziewczyna ![]() A ja dzisiaj chyba znów za długo spałam, bo taka słaba jestem ^^ I znów nie chce mi się ruszyć z tego krzesła. Chyba za wygodne ![]() a o pogodzie to już nie wspomne. Cały dzień pada, zimnoo i wogóle szaro. Ale koniec narzekania ![]() ![]() Aa i jeszcze wtorek i środa wolna ![]() ![]()
#2783 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Co za dzien... Uf ![]() ![]() ![]() -podklad Astor -tusz do rzes Rimela -zotke krociusienkie spodenki ![]() -dzinsy - 2 zolte bluzki (jenda z krotkim rekawkiem, 2 bez plecow) -balerinki biale - zolte buty ( te na obcasie wysokim) -okularki -kolczyki -bransoletki dwie ![]() Do tego odwiedziłam fryzjera i jestem poraz 1 zadowolona ze swoich wlosow ![]() ![]() ![]() EwelkaaS: Zakupki poprawia humor gwarantuje CI ![]() asiek14: Bede trzymac kciukasy za test ![]() ![]() ewelciaa144: Leniuszek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() agness51: widze ze Ty tez zmienilas wloski ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2784 |
Zakorzenienie
|
Baby, fajne zakupy - zawsze poprawiają humor :P ja zaraz chyba pójdę na mcflurry, bo jakoś tak mi smutno
![]() AAAAther a mi też się śnił wizaż! Dziś coś tam z wątku nasze ulubione jogurty, ale co? a wczoraj taki smutny sen, bardziej koszmar dot. Krzywego Zwierciadła. Ojjj, uzależnienie ;P
![]() |
#2785 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ather nie snil sie tyle wizaz, co JA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a tak serio to mi sie tez kiedys cos z forum przysnilo ale niestety nie pamietam co ![]() Wrąbałam wlasnie obiad, a zaraz po obiedzie (wcale nie malym!) pączka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2787 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() trzymam jutro kciuki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() gdzie tam do wtorku, dziś poimprezuj ^^ Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a ja wstałam dziś o 14 ![]() ![]() ![]() ![]() i dziś znowu impreza ![]() ![]() idę robić obiad, a później może zajrzę do jakiejś książki ![]() miłego popołudnia ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2788 |
Wtajemniczenie
|
ja tez bede grzeszyc dzis jesli to Cie pocieszy
![]() Jabluszko,Ewcia,Gujanko,T amonito dziekuje Wam za trzymanie kciukow jutro ![]() ja wlasnie wrocilam z pracy, od rano nic nie jadlam! bo mialam tylko na 3 h isc! ![]() ![]() ![]() teraz zamierzam zrobic oko i potem sie wykpaie i jedziemy na grilla ![]() milego wieczora kochane ![]()
#2789 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() miłego teżetowania ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a egzaminy na pewno zdasz spiewajaco^^ ojjj na pewno sie poprawi - pochwal sie jak wrocisz co złowiłaś^^ Cytat:
![]() ![]() ja dziś skromnie - brązowe buciki na wysokim obcasie ![]() Cytat:
![]() Dobra fryzura potrafi baaardzo podniesc samoocene i poprawic humorek ![]() ![]() Cytat:
![]() chyba nie poimprezuje, jakos totalnie mi sie nie chce - czasem latałabym z jednej na drugą, a czasem wolę spokojnie posiedzieć w domu - w ten weekend zdecydowanie przeważa opcja druga ![]() Cytat:
![]() ![]() Miłego popołudnia ladies ![]()
![]() |
#2790 | |
Zakorzenienie
|
No niestety ;/ Ale zapowiadali, że po niedzieli ma być ładnie, oby
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do niemieckiego, to nie cierpie go ![]() ![]() A co do okularów to mówią, że właśnie mi do twarzy, ale ja coś jeszcze nieprzekonana jestem ;P dziękuję ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:54.