Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-18, 19:56   #2761
schism_
Zadomowienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Baby-Cóż taki mam charakter,(może przez wychowanie w niepełnej rodzinie itp)brak jakiegokolwiek instynktu opiekuńczego wobec dzieci od zawsze toteż po co się męczyć wzniosłymi planami założenia rodziny. Pierw muszę zająć się sobą,dalszym doskonaleniem,karierą,roz wojem pasji. Generalnie na myślenie o tym mam co najmniej 10 lat czasu
Jabłuszko- Wybieram się na kameralne domowe spotkanie,w gronie najbliższych znajomych,jej rodziców. Dziewczyna w niedzielę wyjeżdża do Wawy,wraca na matury i znów do Warszawy na stałe (studia,praca w agencji reklamowej i takie tam)

Hyh niezłą przygodę dziś miałam Zmarznięta jadę na angol,w połowie drogi rozmyśliłam się,że po co,mam lenia i wróciłam się do domu. Wysłałam kumpelce sms,że mnie nie będzie i ma wsiąść dla mnie kserówki zadań. Jak się okazało zajęcia przełożone zostały na najbliższy poniedziałek xD

W trakcie konwersacji,wysnułyśmy "wniosek",że nieźle nam palma odbija. Jeśli chodzi o sprawy-damsko męski. Ot wzmożone zainteresowanie wieloma atrakcyjnymi osobnikami,bez chęci głębszego angażowania się Przy okazji dowiedziałam się,że pan doktor ma żonę i kilkuletnie dziecko ==' Trza będzie naprędce zmienić obiekt wzmożonych obserwacji
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-18, 20:36   #2762
agness51
Zakorzenienie

Baby - a oglądałyśmy jakiś film taki w stylu tych boolywodzkich całkiem fajny, i trwał ponad 2h
I gratuluję kochana

Powizażuję trochę,jednym słowem odpocznę bo po powrocie zaliczyłam godzinę na rowerku i to w szybkim tempie,właśnie zeszłam z niego,więc mam dość i może jeszcze jakiś film obejrzę,bo jakoś po tym wysiłku mi się spać nie chce

Miłego wieczorku

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-18, 20:40   #2763
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
Baby-Cóż taki mam charakter,(może przez wychowanie w niepełnej rodzinie itp)brak jakiegokolwiek instynktu opiekuńczego wobec dzieci od zawsze toteż po co się męczyć wzniosłymi planami założenia rodziny. Pierw muszę zająć się sobą,dalszym doskonaleniem,karierą,roz wojem pasji. Generalnie na myślenie o tym mam co najmniej 10 lat czasu
mam tak samo ^^ dzieci mnie irytują i trochę brzydzą

pytałam Cię wcześniej, co zdjaesz na maturze ;>

Wiecie co? Utwierdzam się w przekonaniu, że mój facet od fizyki to w najlepszym wypadku zboczeniec, mający mocny pociąg do chłopców moich kolegów nazywa:
- prosiaczkiem,
- młodzieńcem przecudnej urody,
- ... BAD BOY

przy tym jest obleśny mówi (ofc do przedstawiciela płci męskiej...) : ''uspokój się, bo dam ci klapsa" bądź, przy okazji lekcji lekcji o magnetyzowaniu: ''maciek, jak wrócisz do domu, poćwicz pocieranie pałki" no i tekst (sporadycznie do dziewczyn jako że gustuje w płci brzydkiej) w adresie mojej koleżanki, która siedziała odwrócona do niego tyłem: "odwróc się do mnie tą ładniejszą stroną. no, teraz wyglądasz jak prawdziwa... (obleśne spojrzenie w stronę biustu) dorosła kobieta". non stop dopomina się o zdjęcia na naszej klasie itp. I mnie nie lubi, bo wiem, co to anafora, a on nie (uparcie myli ją z peryfrazą).

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-18, 20:44   #2764
agness51
Zakorzenienie

Wiosenko - Dzieci Cię brzydzą ??

Cóż za nauczyciel^^

Mnie i moją siostrę dzisiaj zaczepiał na przystanku jakiś obleśny,pijany facet i dotknął mnie palcem o rękaw kurtki,ja mu na to 'niech mnie pan zostawi' a on 'o jaka pani nerwowa',kurde co za typ

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
Stary 2008-04-18, 20:48   #2765
schism_
Zadomowienie

Wiosenka-Polski,angol,Wos rozszerzone,gegra na podstawie,kiedyś będę się musiała do nauki zmobilizować
A fee z tym psorem od fizyki Niech se ma orientację jaką chce,ale żeby w taki sposób się do uczniów itd odnosić :/ u mnie typ od PO,ma słabość do młodych dziewcząt Dyskretnie ,kulturalnie aczkolwiek.te jego uśmieszki,droczenie się mówi samo przez siebie xP Propos 2znacznych tekstów mistrzem jest zaiste nauczyciel od wosu np;"Marcinie,znowu bawisz się kijaszkiem?"
(tyle,że to taki złośnik stąd mu się wymsknęło...)
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-18, 21:31   #2766
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Wiosenko - Dzieci Cię brzydzą ?? hihi, to był żarcik ^^

Cóż za nauczyciel^^

Mnie i moją siostrę dzisiaj zaczepiał na przystanku jakiś obleśny,pijany facet i dotknął mnie palcem o rękaw kurtki,ja mu na to 'niech mnie pan zostawi' a on 'o jaka pani nerwowa',kurde co za typ
bleeee...

Cytat:
Wiosenka-Polski,angol,Wos rozszerzone,gegra na podstawie,kiedyś będę się musiała do nauki zmobilizować
A fee z tym psorem od fizyki Niech se ma orientację jaką chce,ale żeby w taki sposób się do uczniów itd odnosić :/ u mnie typ od PO,ma słabość do młodych dziewcząt Dyskretnie ,kulturalnie aczkolwiek.te jego uśmieszki,droczenie się mówi samo przez siebie xP Propos 2znacznych tekstów mistrzem jest zaiste nauczyciel od wosu np;"Marcinie,znowu bawisz się kijaszkiem?"
(tyle,że to taki złośnik stąd mu się wymsknęło...)

zdajesz dokładnie to, co ja, tyle że ja bez gegry, której nienawidzę. I na co planujesz się wybrać potem?

u mnie podobnym do Twojego faceta od po, jest facet od historii. dziewczyna chciała zdawać na trójkę, więc on powiedział "za dużych szans nie masz, chyba, że ubierzesz krótką spódniczkę" ale u niego to są niewinne żarty, on sam się z siebie śmieje, a facet od fizyki... nie, to coś zupełnie innego. on na pewno ma jakieś niezdrowe zapędy - to widać.

Stary 2008-04-18, 22:35   #2767
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Fotka jest jedna na n-k
śliczna
Cytat:
Padam...
Jestem tak zmeczona, że masakra normalnie
Po szkole zlądowałam do domu dosłownie na małą godzinę i poleciałam z babcią na zakupy, nie będe nawet dodawała, że obsokoczyłyśmy pare sklepów, a ja niosłam gdzieś ponad 10 kilo (i to pod góre...) Poza tym chce mi się spać i wogóle... ajjj tam, jak dobrze, że to weekend
strongwoman z Ciebie
dobrze, ze weekend, ojjj dawno juz tych 2 dni wolnego az tak nie wyczekiwalam
Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
nic nie wiadomo nie wiem co sie robi w takich sytuacjach- nikt się nie chce podjąć wymiany tych cholernych drzwi, które były pozdwazane przez straż
trzymaj się
Cytat:
Napisane przez EwelkaaS Pokaż wiadomość

No i ruszyłam się z tego krzesła i pochodziłam na stepperku xb aż się lepiej czuję, odrazu chęci do życia mi przybyło.
to prawda, nawet po odrobinie ruchu od razu czlowiek ma wiecej energii
Cytat:
Napisane przez ewelciaa144 Pokaż wiadomość
No i nareszcie weekend Mam nadzieję ze się w końcu wyśpię, bo przez ten tydzień miałam pobudki ok 6. Odebrałam dzisiaj okulary Jak założę to aż mi się w głowie kręci, ale mama mówiła że to normalne, ale nie będę w nich wychodziła na dwór na pewno jakoś tak dziwnie się czuję, chyba że się przyzwyczaję. Bo z wyglądu mi się podobają
Myślę, że to kwestia przyzwyczajenia A jak wygladaja te Twoje okularki?

Ja poza piatkiem mialam pobudki o 5... jak dobrze, ze jutro bedzie mila odmiana
Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Tak tatuaz Ather ma boski

tez mnie ostatnio kusi, malutki, najlepiej na łopatce albo biodrze/kości biodrowej... No,ale musze dojrzeć bo nie jestem jeszcze zdecydowana
Cytat:
madame_apple: No oby jutro u Ciebie zawitało słoneczko na poprawe nastroju Wyspij sie poorzadnie

Cytat:

Jabłuszko- Wybieram się na kameralne domowe spotkanie,w gronie najbliższych znajomych,jej rodziców. Dziewczyna w niedzielę wyjeżdża do Wawy,wraca na matury i znów do Warszawy na stałe (studia,praca w agencji reklamowej i takie tam)
uhuuu fajną przyszlosc ma...Wawa, agencja reklamowa etc... ładnie brzmi
Mam nadzieje, ze to bedzie mile kameralne spotkanie
Cytat:
Hyh niezłą przygodę dziś miałam Zmarznięta jadę na angol,w połowie drogi rozmyśliłam się,że po co,mam lenia i wróciłam się do domu. Wysłałam kumpelce sms,że mnie nie będzie i ma wsiąść dla mnie kserówki zadań. Jak się okazało zajęcia przełożone zostały na najbliższy poniedziałek xD
hahaha, bardzo czesto tak mam kiedy zwiewam z zajęć - to sie nazywa intuicja wagarowicza^^
Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
mam tak samo ^^ dzieci mnie irytują i trochę brzydzą
ja sie dzieci...trochę...boję :P ale mam nadzieje,ze wlasnego bać się nie będę chociaz kto to wie;P
Cytat:
Wiecie co? Utwierdzam się w przekonaniu, że mój facet od fizyki to w najlepszym wypadku zboczeniec, mający mocny pociąg do chłopców moich kolegów nazywa:
- prosiaczkiem,
- młodzieńcem przecudnej urody,
- ... BAD BOY

przy tym jest obleśny mówi (ofc do przedstawiciela płci męskiej...) : ''uspokój się, bo dam ci klapsa" bądź, przy okazji lekcji lekcji o magnetyzowaniu: ''maciek, jak wrócisz do domu, poćwicz pocieranie pałki" no i tekst (sporadycznie do dziewczyn jako że gustuje w płci brzydkiej) w adresie mojej koleżanki, która siedziała odwrócona do niego tyłem: "odwróc się do mnie tą ładniejszą stroną. no, teraz wyglądasz jak prawdziwa... (obleśne spojrzenie w stronę biustu) dorosła kobieta". non stop dopomina się o zdjęcia na naszej klasie itp. I mnie nie lubi, bo wiem, co to anafora, a on nie (uparcie myli ją z peryfrazą).
BAD BOY?
zwyrol
Cytat:
wspolczuje, mnie zawsze strasznie irytuja takie zaczepki pijanych typow...
Cytat:
"Marcinie,znowu bawisz się kijaszkiem?"

Dobra, mykam do łóżeczka - zajmę się tym co ostatnio wychodzi mi najlepiej tj. spankiem

Dobrej nocy kochane

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-19, 06:55   #2768
asiek14
Zakorzenienie

dzien dobry kochane
chociaz sobota, ja juz na nogach jestem...
dzisiaj jadę na dni otwarte w dwóch liceach i pewnie zdecyduję po tym do którego idę z tym że to może wcale nie być takie łatwe

miłego dnia

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-19, 07:55   #2769
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość
dzien dobry kochane
dzisiaj jadę na dni otwarte w dwóch liceach i pewnie zdecyduję po tym do którego idę z tym że to może wcale nie być takie łatwe

miłego dnia
mam nadzieje,ze uda ci sie wybrac to jedyne

dzien dobry laleczki

wlasnie sie obudzilam,na dworze pieeekne slonce a ja za godzinke sie zbieram do pracy wieczorem za to na grilla do znaojmych idziemy wiec jakos to przelkne..

wczoraj bylismy na tej parapetowce. Bylam padnieta po pracy ale obiecalam TZ wiec pojechalismy. jako,ze bylam kierowca zgrzeszylam tylko 1 mala butelka piwka. Wogole imprezka byla dupna, ludzie z innej bajki, oprocz jednej fajnej szkockiej pary nie bylo z kim pogadac. Dziewczyny z Polski porazka...niestety..

Wrocilismy glodni na maxa, ok 23 pojechalam z TZ do Maca bo padal z glodu Nie lubie takich imprez, w cholere alkoholu ale do jedzenia ogorki, precelki, chipsy, czekolada i cos co mialo byc pasztecikami ale w smaku podobne calkiem do niczego.

mam nadzieje,ze dzisiejsza imprezka bedzie lepsza.

Jutro mamy ten ''dzien otwarych drzwi'' w domu i mam nadzieje,ze wkoncu sie znajdzie kupiec..Trzymajcie kciuki,pliz

tymczasem zegnam sie na chwile obecna i do uslysznie wieczorkiem. Mileog weekendu wam zycze
Stary 2008-04-19, 08:11   #2770
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
a co do Mangi - tak apropos - ja jeszcze nie bylam w tej księgarence o ktorej Ci pisalam, bo tak jakos wyszlo, ale pamietam o Tobie (jesli jeszcze nie znalazlas tego tomu).
Nie znalazłam, nie znalazłam, niestety
Ale nie kłopocz się, kiedyś jak będziesz przy okazji w okolicy to ewentualnie... A tak to daj spokój

Cytat:
Ather: do czego to doszło zeby o wizazu snic? ^^ no niezle Napisz czasem co tam słychac
tak jakoś wyszło

Cytat:
wiesz... moim zdaniem na kolczyka w pępku na te wakacje jest juz troche za późno... trzeba czekać min 3 miesiace zeby sie całkiem zagoił i żeby nie było ryzyka zakazenia jak sie kąpiesz w basenie, w jeziorze czy gdziekolwiek...
ja na kąpiel w wannie czekałam miesiąc i cały czas pod przysznicem tylko wtedy.
mi sie nic nie dzieje z nim poza tym że bolał przez jakiś czas
Czy ja wiem. Ja robiłam kilka lat temu właśnie w kwietniu (pod koniec) i nie miałam problemów w wakacje. To są kwestie indywidualne, jednym zagoi się w miesiąc, innym w trzy. Ale optymalnie to 2 miesiące i po sprawie.

Do tej pory nie żałuję tego kolczyka, tak samo w brwi i tak samo tatuażu Jedynie błąd popełniłam robiąc w nosie Głupiutka byłam, co za dużo to nie zdrowo i teraz nie wiem jak się go pozbyć bo jest duży ślad jak go wyciągnę, tym bardziej, że do tej pory jest to wyjątkowo wrażliwe miejsce, wystarczy, że raz dotknę a zaczyna się paskudzić. Geez... =="
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-19, 10:12   #2771
tamonita
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Propos 2znacznych tekstów mistrzem jest zaiste
nauczyciel od wosu np;"Marcinie,znowu bawisz się kijaszkiem?" (tyle,że to taki złośnik stąd mu się wymsknęło...)

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
strongwoman z Ciebie
dobrze, ze weekend, ojjj dawno juz tych 2 dni wolnego az tak nie wyczekiwalam
Ojj ja też, ja też tyle tylko, że w przyszłym tyg. mam tyle spr..., ze masakra

Cytat:
dzien dobry kochane
Obyś dokonała odpowiedniego wyboru

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
Wrocilismy glodni na maxa, ok 23 pojechalam z TZ do Maca bo padal z glodu Nie lubie takich imprez, w cholere alkoholu ale do jedzenia ogorki, precelki, chipsy, czekolada i cos co mialo byc pasztecikami ale w smaku podobne calkiem do niczego.

Jutro mamy ten ''dzien otwarych drzwi'' w domu i mam nadzieje,ze wkoncu sie znajdzie kupiec..Trzymajcie kciuki,pliz
To życzę aby ta dzisiejsz imprezka była po stokroć lepsza A co do tych drzwi otwartych to kciuki trzymać obęde oczywiście, ale usze przyznać, że dziwne zwyczaje są w tej szkocji... "dzień otwartych dni"-u nas by się takie coś nie przyjęło

A ja spałam do 10 za oknem słonko, a ja powinnam czytać "Lalke", ale mi się nie chce...
Więc narazie zjem śniadanie i się polenie

Miłego dnia
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-19, 10:25   #2772
ewelciaa144
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz... moim zdaniem na kolczyka w pępku na te wakacje jest juz troche za późno... trzeba czekać min 3 miesiace zeby sie całkiem zagoił i żeby nie było ryzyka zakazenia jak sie kąpiesz w basenie, w jeziorze czy gdziekolwiek...
ja na kąpiel w wannie czekałam miesiąc i cały czas pod przysznicem tylko wtedy.
mi sie nic nie dzieje z nim poza tym że bolał przez jakiś czas
No wiem właśnie że już za późno, bo potem bym żałowała że zrobiłam bo bym się kapać nie mogła Planuję w zimie zrobić, chociaż nie wiem czy coś wyjdzie z tych moich planów bo rodzice nie za bardzo się zgadzają ...

Cytat:
ewelciaa144: No mam nadzieje ze bedziesz kciukasy trzymac Ja tez chce kolczyka. Duzo bym dała zeby zrobic. Tylko przeszkoda jest moj tata... nie wiem co by sie stało jakbym przebiła sobie kolczyka w brzuchu. No ale jak pisze asiek14 chyba juz jest za pozno... No nic moze za rok przebije Masz okularki? Fajnie. A cos ze wzrokiem masz? Ja tez powinnam nosic ale nie nosze^^.
Będę, jasne że będę Ja też właśnie czaje się na tego kolczyka, chociaż wiem że już na te wakacje to za późno. A właśnie mój tata też jest przeszkodą, nie zgadza się ;/ Jest strasznie przeciwny kolczykowi, a mamę to wiadomo że dałoby się jakoś ubłagać No mam okulary, ale nie wiem czy tak fajnie ;P Mam wadę wzroku -1 i -1,5 i nie widzę nic z daleka wszystko zamazane, a z tablicy to mi kumpela zawsze dyktuję A teraz jak zakładam okulary to całkiem inny świat

Cytat:
Myślę, że to kwestia przyzwyczajenia A jak wygladaja te Twoje okularki?
No na pewno się do nich przyzwyczaję, bo już nawet jest lepiej Ok wklejam zdjęci okularów Sorry za jakość ale robie telefonem

Kurcze, co to za wiosna jak ciągle tylko pada i jest zimno Ja chcę słoneczko ! Dzisiaj czeka mnie trochę nauki, bo w poniedziałek sprawdzian z niemieckiego i trzeba się nauczyć, bo 4 chcę na koniec, a wiadomo że sama ocena nie przyjdzie

Miłej soboty
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 19-04-08_1121.jpg (205,0 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 19-04-08_1120.jpg (187,6 KB, 8 załadowań)

29.09
0/3,3
ewelciaa144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-19, 10:33   #2773
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
dzien dobry kochane

miłego dnia
życze podjecia wlasciwej decyzji, daj znac jak bylo

Cytat:
wlasnie sie obudzilam,na dworze pieeekne slonce a ja za godzinke sie zbieram do pracy wieczorem za to na grilla do znaojmych idziemy wiec jakos to przelkne..

wczoraj bylismy na tej parapetowce. Bylam padnieta po pracy ale obiecalam TZ wiec pojechalismy. jako,ze bylam kierowca zgrzeszylam tylko 1 mala butelka piwka. Wogole imprezka byla dupna, ludzie z innej bajki, oprocz jednej fajnej szkockiej pary nie bylo z kim pogadac. Dziewczyny z Polski porazka...niestety..

tymczasem zegnam sie na chwile obecna i do uslysznie wieczorkiem. Mileog weekendu wam zycze
echhh coz, zdarzaja sie i gorsze imprezy - na przyszlosc bedziesz wiedziala juz,ze z tymi ludzmi nie ma co spedzac wolnego czasu Mam nadzieje, ze dzis bedzie super dla odmiany
Zycze zeby dzien w pracy szybko minal no i bede ostro kciukowac za 'dzien otwartych drzwi"
Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość
Jedynie błąd popełniłam robiąc w nosie Głupiutka byłam, co za dużo to nie zdrowo i teraz nie wiem jak się go pozbyć bo jest duży ślad jak go wyciągnę, tym bardziej, że do tej pory jest to wyjątkowo wrażliwe miejsce, wystarczy, że raz dotknę a zaczyna się paskudzić. Geez... =="
słuchaj, a moze pójdź do dobrego salonu piercingu i zapytaj sie co z tym fantem zrobic? Moze sa jakies specjalne srodki, ktore po 1.zapobiegaha paskudzeniu dziurek, a po drugie pozwalaja je jakos "obkurczyc" etc...?
Cytat:
[SIZE=1]
A ja spałam do 10 za oknem słonko, a ja powinnam czytać "Lalke", ale mi się nie chce...
Więc narazie zjem śniadanie i się polenie

Miłego dnia
lalka jest jest dosc fajna lektura, przynajmniej w moim odczuciu^^

Bonjour
Wreszcie mamy slonce, huraaaaaa Od razu swiat pieknieszy
Zaraz lece na zakupy, a pozniej ploty z kumpelami, ewentualnie moze jakas imprezka jesli mi sie bedzie chcialo
powinnam czytac bo na wtorek mam prezentacje do zrobienia, ale....do wtorku jeszcze daleko wiec pokorzystam z przyjaznej aury poki co

Buzi i milego dnia;*

edit: EWELCIU, śliczne okularki, baaaardzo stylowe, moga ładnie wymodelowac twarzyczke

Stary 2008-04-19, 10:41   #2774
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:

mam nadzieje,ze uda ci sie wybrac to jedyne

dzien dobry laleczki

szkoda, ze impreza sie nie udala, ale dzisiaj na pewno bedzie lepiej no i powodzenia jutro podczas dnia otwartego domu

Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość
Nie znalazłam, nie znalazłam, niestety
Ale nie kłopocz się, kiedyś jak będziesz przy okazji w okolicy to ewentualnie... A tak to daj spokój

tak jakoś wyszło

Czy ja wiem. Ja robiłam kilka lat temu właśnie w kwietniu (pod koniec) i nie miałam problemów w wakacje. To są kwestie indywidualne, jednym zagoi się w miesiąc, innym w trzy. Ale optymalnie to 2 miesiące i po sprawie.

Do tej pory nie żałuję tego kolczyka, tak samo w brwi i tak samo tatuażu Jedynie błąd popełniłam robiąc w nosie Głupiutka byłam, co za dużo to nie zdrowo i teraz nie wiem jak się go pozbyć bo jest duży ślad jak go wyciągnę, tym bardziej, że do tej pory jest to wyjątkowo wrażliwe miejsce, wystarczy, że raz dotknę a zaczyna się paskudzić. Geez... =="
to dla mnie zaden klopot, poprostu jestem tam umowiona z kolegą, ale ciągle sie jakos mijamy z terminami a jak sie widzimy to raczej wieczorem na imprezach itd. wiec ksiegarnia juz dawno zamknieta ale mam nadzieje ze wkoncu sie uda (dam na pewno znac ).

Cytat:
No wiem właśnie że już za późno, bo potem bym żałowała że zrobiłam bo bym się kapać nie mogła Planuję w zimie zrobić, chociaż nie wiem czy coś wyjdzie z tych moich planów bo rodzice nie za bardzo się zgadzają ...

Będę, jasne że będę Ja też właśnie czaje się na tego kolczyka, chociaż wiem że już na te wakacje to za późno. A właśnie mój tata też jest przeszkodą, nie zgadza się ;/ Jest strasznie przeciwny kolczykowi, a mamę to wiadomo że dałoby się jakoś ubłagać No mam okulary, ale nie wiem czy tak fajnie ;P Mam wadę wzroku -1 i -1,5 i nie widzę nic z daleka wszystko zamazane, a z tablicy to mi kumpela zawsze dyktuję A teraz jak zakładam okulary to całkiem inny świat

No na pewno się do nich przyzwyczaję, bo już nawet jest lepiej Ok wklejam zdjęci okularów Sorry za jakość ale robie telefonem

Kurcze, co to za wiosna jak ciągle tylko pada i jest zimno Ja chcę słoneczko ! Dzisiaj czeka mnie trochę nauki, bo w poniedziałek sprawdzian z niemieckiego i trzeba się nauczyć, bo 4 chcę na koniec, a wiadomo że sama ocena nie przyjdzie

Miłej soboty
oby ocena przyszla jak najlepsza, ale poucz sie troche to wtedy sama przyjdzie

przed chwila ogarnelam troche mieszkanie, jeszcze musze poodkurzac no i mam zlew pelen garnkow, nie wiem skad sie wziely?

a poza tym - uwaga - na dworze sucho! zawsze lepsze to niz deszcz

EDIT: zapomnialam! Ewelcia, swietne okularki

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-19, 11:02   #2775
agness51
Zakorzenienie

Witam,ja dziś wstałam po 7,jakoś nie mogłam spać dłużej,może to wina kataru potem mama mi pofarbowała włoski, bo już miałam spore odrosty (na czarno mi farbnęła) no i fajnie wzięło kolorek zaraz wybywam na spacer, a potem jadę do TŻ-ta

Miłego dnia Wam życzę

PS. Wie któraś czy można w bezpieczny sposób zrobić sobie samemu kolczyk w nosie? ^^

Stary 2008-04-19, 11:12   #2776
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Agness
ja robiłam tak: zamrozilam nos czym,s z zamrażalki, pozneij ziemniaczek, igła i pyk ^^

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-19, 11:31   #2777
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:

PS. Wie któraś czy można w bezpieczny sposób zrobić sobie samemu kolczyk w nosie? ^^
Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Agness
ja robiłam tak: zamrozilam nos czym,s z zamrażalki, pozneij ziemniaczek, igła i pyk ^^

Stary 2008-04-19, 11:40   #2778
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Gujanko - no coooo;D I obyło się bez infekcji i w ogole ^^

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-19, 11:49   #2779
gujana
Wtajemniczenie

Nefre jestem naprawdę pełna podziwu, bo ja bym chyba sama się za coś takiego nie wzięła. nie wiedzialam nawet, ze sa takie sposoby

chociaz kolezanki kiedys sobie uszy robiły nawzajem.. ale nos.. o nie, raczej bym sie bala..

Stary 2008-04-19, 11:59   #2780
ewelciaa144
Zakorzenienie

Cytat:

Zaraz lece na zakupy, a pozniej ploty z kumpelami, ewentualnie moze jakas imprezka jesli mi sie bedzie chcialo
powinnam czytac bo na wtorek mam prezentacje do zrobienia, ale....do wtorku jeszcze daleko wiec pokorzystam z przyjaznej aury poki co

Buzi i milego dnia;*

edit: EWELCIU, śliczne okularki, baaaardzo stylowe, moga ładnie wymodelowac twarzyczke
Ty szczęściaro masz ładną pogodę, a u mnie się chmurzy jakby zaraz miało padać
Dziękuję bardzo właśnie chciałam takie bardziej stylowe, trochę poważnie w nich wyglądam, ale muszę się przyzwyczaić

Cytat:

oby ocena przyszla jak najlepsza, ale poucz sie troche to wtedy sama przyjdzie

przed chwila ogarnelam troche mieszkanie, jeszcze musze poodkurzac no i mam zlew pelen garnkow, nie wiem skad sie wziely?

a poza tym - uwaga - na dworze sucho! zawsze lepsze to niz deszcz

EDIT: zapomnialam! Ewelcia, swietne okularki
Dziękuję

No muszę niestety się słówek uczyć z niemieckiego ale już mniej więcej więszką połowę umiem
A jak potem wpadnie dobra ocenka to humor od razu lepszy

Ja też już posprzątałam, mama wytarła mi na szczęście kurze w pokoju [nie cierpie tego! ;P] Ja pozamiatałam i umyłam korytarz i pozmywałam [też miałam cały zlew garnków ] teraz to tylko będę odpoczywała bo brzydka pogoda miałam iść gdzieś z kumpelą, ale chyba nie wypali bo coś na deszcz się zapowiada taka to nieszczęsna wiosna ...

29.09
0/3,3
Stary 2008-04-19, 11:59   #2781
asiek14
Zakorzenienie

wybrałam sobie liceum. i nie jest to zadne z tych w których dzisiaj byłam one będą kolejno na drugim i trzecim miejscu teraz sie musze zebrac do probnych testów bo egzaminy tuż tuż...

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-19, 12:20   #2782
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Witam kobitki
Ewelcia- widzę, że u ciebie pogoda też nie do pochwały
Asiek- to świetnie powodzenia na egzaminach
Nefre
- szalona dziewczyna ja w uchu nie dałabym koleżankom zrobić sobie kolczyka, a co dopiero samej i na dodatek w nosie.

A ja dzisiaj chyba znów za długo spałam, bo taka słaba jestem ^^
I znów nie chce mi się ruszyć z tego krzesła. Chyba za wygodne
a o pogodzie to już nie wspomne. Cały dzień pada, zimnoo i wogóle szaro.
Ale koniec narzekania później wybieram się na zakupki, to humorek może i się poprawi
Aa i jeszcze wtorek i środa wolna znów będę leniuchować

" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład,
a i tak potrafimy tylko źle wybrać. "

EwelkaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-19, 14:48   #2783
Baby14
Zakorzenienie

Witam

Co za dzien... Uf 6 godzin na miescie ale warto było Pochwale sie co zakupiłam:

-podklad Astor
-tusz do rzes Rimela
-zotke krociusienkie spodenki
-dzinsy
- 2 zolte bluzki (jenda z krotkim rekawkiem, 2 bez plecow)
-balerinki biale
- zolte buty ( te na obcasie wysokim)
-okularki
-kolczyki
-bransoletki dwie

Do tego odwiedziłam fryzjera i jestem poraz 1 zadowolona ze swoich wlosow Wyprostowane i super pocieniowane Ze aparatu nie mam to bym sie pokazała

EwelkaaS: Zakupki poprawia humor gwarantuje CI u mnie tez okropna pogoda ale zakupy niezle poprawly mi humor. A czemu wtorek i sroda wolne?

asiek14: Bede trzymac kciukasy za testNa pewno Cie przyjma do wymarzonego liceum

ewelciaa144: Leniuszek Ale ja tez nie lubie wwycierac kurzu A niemieckiego to wspolczuje... jak dla mnie najgorszy jezyk pod sloncem(obok francuskiego oczywiscie). Świetne okularki na pewno Ci do twarzy w nich

agness51: widze ze Ty tez zmienilas wloski na pewno Ci ładnie Ale ze sama chcesz sobie przebic nos?
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-19, 14:52   #2784
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Baby, fajne zakupy - zawsze poprawiają humor :P ja zaraz chyba pójdę na mcflurry, bo jakoś tak mi smutno

AAAAther a mi też się śnił wizaż! Dziś coś tam z wątku nasze ulubione jogurty, ale co? a wczoraj taki smutny sen, bardziej koszmar dot. Krzywego Zwierciadła. Ojjj, uzależnienie ;P

Stary 2008-04-19, 15:12   #2785
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:

AAAAther a mi też się śnił wizaż! Dziś coś tam z wątku nasze ulubione jogurty, ale co? a wczoraj taki smutny sen, bardziej koszmar dot. Krzywego Zwierciadła. Ojjj, uzależnienie ;P

Ather nie snil sie tyle wizaz, co JA Mango i Ty Wiosenko

a tak serio to mi sie tez kiedys cos z forum przysnilo ale niestety nie pamietam co

Wrąbałam wlasnie obiad, a zaraz po obiedzie (wcale nie malym!) pączka (nigdy za nimi nie przepdalam ale ostatnio jakos ciagle mam ochote na nie ), a po pączku jeszcze eklera - jestem w polowie i czekam az sie kawka zaparzy moze zdaze druga polowe zjesc do kawy

Stary 2008-04-19, 15:14   #2786
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Ather nie snil sie tyle wizaz, co JA Mango i Ty Wiosenko
hihi

Wrąbałam wlasnie obiad, a zaraz po obiedzie (wcale nie malym!) pączka (nigdy za nimi nie przepdalam ale ostatnio jakos ciagle mam ochote na nie ), a po pączku jeszcze eklera - jestem w polowie i czekam az sie kawka zaparzy moze zdaze druga polowe zjesc do kawy
ja dziś też jem duuużo słodkiego, bo zajadam stres ... echhh

Stary 2008-04-19, 15:21   #2787
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Kluczę się znalazły, miała je mama. Okazało się, ze ojciec jest w szpitalu. Zemdlał na ulicy. Nie wiem co jest grane, bo nie pojechałam. Nienawidze tego człowieka.
Pozniej przyszła jakas kobieta do mojej mamy , a że mamy nie było to otworzyła drzwi i rozmawiam z nią i rozmawiam a ona.. zasłabła Od razu woda, zimne okłady Pokopany dzien
ale miałaś dzień

Cytat:
mnie nosia z jakims kolczykiem ale nie chce w uchu bo mam tylko dwa i tyle mi wystarczy... jakies 3 msc temu przekulam pepek i teraz nie wiem co chce
no chbya ze poczekam do 18-stki i sobie tatuaż zrobie
mnie się marzy tatuaż od dawna, już parę razy byłam zdecydowana nawet następnego dnia iść ale jakoś się w końcu nie zebrałam

Cytat:

ale macie "atrakcje"

Cytat:

szkoda że imprezka nieudana dziś na pewno będzie lepiej

trzymam jutro kciuki

Cytat:

bardzo ładne okularki

Cytat:

fajnei że w końcu u Was pogoda za to u nas szaruga i pada, tak dla równowagi w przyrodzie
gdzie tam do wtorku, dziś poimprezuj ^^
Cytat:

ja obstawiam ze sama przyszły

Cytat:
Nefre jestem naprawdę pełna podziwu, bo ja bym chyba sama się za coś takiego nie wzięła. nie wiedzialam nawet, ze sa takie sposoby

chociaz kolezanki kiedys sobie uszy robiły nawzajem.. ale nos.. o nie, raczej bym sie bala..
ja tez sobie sama uszy przekłuwałam (w prawdzie mdlałam później ale upór zwyciężył ) ale nosa bym sobie nie przebiła sama bałabym sie uszkodzenia nerw ów no i poza tm mój nos jest brzydki więc kolczyk mu niepotrzebny

Cytat:

-podklad Astor
-tusz do rzes Rimela
-dzinsy
-balerinki biale
-okularki
-kolczyki
-bransoletki dwie
ale się obłowiłaś

a ja wstałam dziś o 14 wczoraj po szlajałyśmy się trochę po knajpach z kupelami, wróciłyśmy ok 2 więc byłam z deczka zmęczona, ale bez przesady z rtą 14 chyba mój organizm domagał się w końcu snu

i dziś znowu impreza gdyby n ie to że już odwoływałam chyba z 10 razy spotkanie z tą kumpelą to bym nie poszła... ale nie chcę jej zawieść znowu więc pójdę i może jakoś to przeżyję

idę robić obiad, a później może zajrzę do jakiejś książki

miłego popołudnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-19, 16:16   #2788
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
ja dziś też jem duuużo słodkiego, bo zajadam stres ... echhh
ja tez bede grzeszyc dzis jesli to Cie pocieszy

Jabluszko,Ewcia,Gujanko,T amonito dziekuje Wam za trzymanie kciukow jutro

ja wlasnie wrocilam z pracy, od rano nic nie jadlam! bo mialam tylko na 3 h isc! po drodze kupilam malego kurczaka takiego grillowanego w Tsceo i zjadlam calego wlasnie sama oprocz skory i kosci rzecz jasna ile to moze miec kalorii? tak z ciekawosci.

teraz zamierzam zrobic oko i potem sie wykpaie i jedziemy na grilla

milego wieczora kochane
Stary 2008-04-19, 17:39   #2789
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
potem mama mi pofarbowała włoski, bo już miałam spore odrosty (na czarno mi farbnęła) no i fajnie wzięło kolorek zaraz wybywam na spacer, a potem jadę do TŻ-ta
na czarrrno, wow
miłego teżetowania
Cytat:
a czemu nie chcesz zrobić tego w salonie, szkoda Ci kasy? ja znam rozne przypadki - niektore kolezanki działając lodem i zieniakiem nie mialy zadnych problemow, ale innym sie strasznie paprało bo to kwestia indywidualna jak Twoja skora to przyjmie. Osobiscie - szarpnęłabym sie na salon jednak :P
Cytat:
wybrałam sobie liceum. i nie jest to zadne z tych w których dzisiaj byłam one będą kolejno na drugim i trzecim miejscu teraz sie musze zebrac do probnych testów bo egzaminy tuż tuż...
a do jakiej klasy sie wybierasz, w sensie profilu?
a egzaminy na pewno zdasz spiewajaco^^
Cytat:
później wybieram się na zakupki, to humorek może i się poprawi
ojjj na pewno sie poprawi - pochwal sie jak wrocisz co złowiłaś^^
Cytat:
Pochwale sie co zakupiłam:

-podklad Astor
-tusz do rzes Rimela
-dzinsy
-balerinki biale
-okularki
-kolczyki
-bransoletki dwie
ale czad
ja dziś skromnie - brązowe buciki na wysokim obcasie
Cytat:
Do tego odwiedziłam fryzjera i jestem poraz 1 zadowolona ze swoich wlosow Wyprostowane i super pocieniowane Ze aparatu nie mam to bym sie pokazała
szkoda, ze nie masz aparatu,ale wierze,ze jest pieknie
Dobra fryzura potrafi baaardzo podniesc samoocene i poprawic humorek
Cytat:
ja zaraz chyba pójdę na mcflurry, bo jakoś tak mi smutno

Cytat:
Wrąbałam wlasnie obiad, a zaraz po obiedzie (wcale nie malym!) pączka (nigdy za nimi nie przepdalam ale ostatnio jakos ciagle mam ochote na nie ), a po pączku jeszcze eklera - jestem w polowie i czekam az sie kawka zaparzymoze zdaze druga polowe zjesc do kawy
ekler -
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
gdzie tam do wtorku, dziś poimprezuj ^^
chyba nie poimprezuje, jakos totalnie mi sie nie chce - czasem latałabym z jednej na drugą, a czasem wolę spokojnie posiedzieć w domu - w ten weekend zdecydowanie przeważa opcja druga
Cytat:
i dziś znowu impreza gdyby n ie to że już odwoływałam chyba z 10 razy spotkanie z tą kumpelą to bym nie poszła... ale nie chcę jej zawieść znowu więc pójdę i może jakoś to przeżyję
Ty tu wyrabiasz teraz normę impreową kochana Baw sie dobrze

Miłego popołudnia ladies

Stary 2008-04-19, 18:19   #2790
ewelciaa144
Zakorzenienie

Cytat:
Witam kobitki
Ewelcia- widzę, że u ciebie pogoda też nie do pochwały
No niestety ;/ Ale zapowiadali, że po niedzieli ma być ładnie, oby
Cytat:
Witam

Co za dzien... Uf 6 godzin na miescie ale warto było Pochwale sie co zakupiłam:

-podklad Astor
-tusz do rzes Rimela
-dzinsy
-balerinki biale
-okularki
-kolczyki
-bransoletki dwie

ewelciaa144: Leniuszek Ale ja tez nie lubie wwycierac kurzu A niemieckiego to wspolczuje... jak dla mnie najgorszy jezyk pod sloncem(obok francuskiego oczywiscie). Świetne okularki na pewno Ci do twarzy w nich
zaszalałaś z tymi zakupami I dobrze, bo zawsze mi zakupy poprawiają humor Fajnie, że fryzurka nowa Ci się podoba, bo ja jak zawsze wychodzę od fryzjera to tylko się wściekam :P coś nie mam szczęścia do nich, nie ufam im Chociaż teraz niedawno byłam podciąć końcówki i babka zrobiła mi takie fajne pazurki, to powiem że nawet mi się podobają

A co do niemieckiego, to nie cierpie go wole już angielski a z francuskim to nie miałam do czynienia ;P
A co do okularów to mówią, że właśnie mi do twarzy, ale ja coś jeszcze nieprzekonana jestem ;P

Cytat:
bardzo ładne okularki
dziękuję

29.09
0/3,3
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości