![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lancome, Clarins, Smashbox (nowe+ma³o u¿ywane)
Cytat:
![]() a masz mo¿e co¶ jeszcze poza w±tkiem? pilnie szukam emulsji avene 50+, jakiego¶ tuszu grafitowego... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
-> Lipglossjunkie, do Ciebie zajrzê troszeczkê po¼niej dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
BAN sta³y
|
wiesz on jest trche jesniejszy niz na zdjeciu pozatym jest rozswietlajacy ale wpada bardziej w czerwien niz w roz.
grafitowe to amm mascary marykate and ashley sa z delikatnym rozswietleniem jedna jest grafitowa ze srebrym rozswietleniem druga jest grafitowa z fioletowym poblyskiem bardzo ciekaWE pozatym pachna maslem orzechowym ![]() ![]() z rozowy rozowych mam jeszcze ewentuallnie porojny(cien/roz)wibo rozswietlajacy (jasny roz,ciemny roz ,brzoskiwnia) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko chanel chance wpad³o mi w oko. wiêc chyba nici z wymiany.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() u Ciebie chyba tylko ewentualnie Lancome Juicy Tubes -kolor 32 mangue -ubytek 1/3 (piszê "chyba", bo masz sporo rzeczy a czyta³am w po¶piechu... ![]() tylko jaki to kolor? masz jak±¶ fotkê? bo nie wypatrzy³am go u Ciebie na zdjêciach. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
interesuje mnie
![]() . Lancome, b³yszczyk Juicy Tubes Smoothie, kolor Toffee Pop, poj. 14,16g., u¿yty raz, w kartoniku. 3. Lancome, Sensational Effects Eye Shadow, paletka - miniaturki 4 cieni: POSITIVE (Matte), POSE (Metallic), DESIGNER (Metallic), GUEST LIST (Shimmer), poj. 1,52g, nowe. 5. Lancome, pomadka Le Rouge Absolu, kolor Creme de Marron, u¿yta raz dla sprawdzenia koloru (product not for sale - próbka, ale chyba nie miniaturka... nie znam siê na pomadkach, ale ta przypomina bardziej pe³nowymiarowe opakowanie) 6. Lancome, pomadka Color Design, kolor Sugared Maple, u¿yta raz dla sprawdzenia koloru (product not for sale - je¶li chodzi o pojemno¶æ to tak jak wy¿ej - nie wiem, wygl±da na pe³nowymiarowe opakowanie, jak kto¶ bêdzie zainteresowany postaram siê dowiedzieæ wiêcej ![]() Moglabys wkleic zdjecia?? moze cos u mnie?? http://www.wizaz.pl/forum/showthread...o+mademoiselle pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Flower by Kenzo ewentualnei wpad³ mi w oko, tylko musze sobie przypomnieæ w perfumerii jak pachnie ![]() PS zdjecia zrobiê i wklejê (je¶li tylko mi siê uda bo jeszcze tego nie robi³am ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja lubiê takie transparentne, które daj± jedynie efekt mokrych ust. pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
Mirra 77
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no mademoiselle poleciala jako pierwsza ![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
POSITIVE (Matte): taki kremowy/ ecru, zupe³nie matowy POSE (Metallic): z³oto-miedziany, metaliczny (opalizuj±cy?) DESIGNER (Metallic): oliwkowy/ khaki, metaliczny (opalizuj±cy?) GUEST LIST (Shimmer): czekoladka z jakimi¶ maleñkimi drobinkami (tyle jestem w stanie o nich powiedzieæ bez miziania paluchem ![]() Je¶li chodzi o pomadki to jedna jest taka ró¿owo-be¿owa, taki zgaszony brudny ró¿, troszke nawet mleczny... Druga ma bardziej soczysty kolor, trochê ceglany, terracotta... B³yszczyk to tak jak widaæ, mo¿na te¿ sprawdzic w perfumerii ![]() PS kenzo mi siê podobaj±. ale muszê z nimi trochê pochodziæ i sprawdziæ, czy mnie nie udusz± ![]() pozdrawiam ![]() Edytowane przez mirra77 Czas edycji: 2008-04-18 o 21:07 Powód: zmiana zdjêcia na mniejsze |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Piers do przodu
|
Mo¿e znajdziesz co¶ u mnie za:
3. Lancome, Sensational Effects Eye Shadow, paletka - miniaturki 4 cieni: POSITIVE (Matte), POSE (Metallic), DESIGNER (Metallic), GUEST LIST (Shimmer), poj. 1,52g, nowe
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
czesc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najbardziej szkoda, ¿e nie masz ju¿ mademoiselle - odda³abym wiele. ehh ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Rozeznanie
|
Witaj, mam bronzer Diora 010 ca³y komplet - kartonik, materia³owy woreczek, pêdzelek. Oryginalny w 100%, z wymiany wiza¿owej, u¿yty mo¿e 10 razy? Zastanawiam siê nad maczkiem, ale poniewa¿ do ¶rody jestem uziemiona w domu (noga w gipsie) a muszê jeszcze raz przetestowaæ oferowany przez Ciebie odcieñ - ustawiam siê w kolejce do rezerwacji.
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
-> buzichocho, ju¿ do Ciebie sama zajrza³am kilka dni temu
![]() ![]() mo¿e nastêpnym razem nam siê uda ![]() -> Tigerlilly, przetestuj spokojnie, a noga niech wraca do zdrowia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
ok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ewentualnie torba benetton. masz mo¿e jej zdjêcie? a co Ciebie u mnie interesuje? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.